Mașină echipament de curățare chimică

Mașină echipament de curățare chimică

Până în prezent, piața pentru curățarea uscată a mașinii este suprasaturata de diverse produse, printre care se poate opta pentru echipamente profesionale si dispozitive multifunctionale de uz casnic. Cumpărarea detergenți și dispozitive pentru curățarea autovehiculului este determinată de bugetul și preferințele sale șoferul personale.

Revizuirea speciilor

Există mai multe metode principale de curățare uscată pentru masina de cabină:

 • cu ajutorul unui profesionist+
 • Generator de aburi salon de curățare chimică+
 • Utilizarea aspirator extractor+
 • Manual de curățătorie chimică Vânzare.

Luați în considerare metode de curățare auto mai mult enumerate. Generatorul de fum este de obicei aplicat la o sută pentru a diagnostica etanșeitatea diferitelor sisteme auto. Un astfel de echipament vă permite să detecteze rapid defecte în activitatea mecanismelor, fără demontarea acestora.

aspiratoare de spalat

Această varietate de dispozitive profesionale pentru curatare uscata are un alt nume – praf cum ar fi extractor.

Principalele funcții ale instrumentului de curățare includ:

 • Aspirație de orice poluare în colector de praf+
 • Soluție chimică pentru curățarea suprafeței+
 • Suport pentru alimentarea simultana de produse chimice auto și apă inversă și aspirație murdărie.

Avantajul utilizării praf ca este lipsa nevoii pentru achiziționarea de echipamente suplimentare. Numai perii, produse chimice și materiale cuprinzătoare sunt necesare pentru funcționarea sa. ajutajele menționate sunt potrivite pentru curățarea suprafețelor diferite.

Înainte de a plăti preferința pentru un anumit aspirator detergent de vid, trebuie să acorde o atenție la puterea în kW, puterea de aspirare, numărul de turbine, productivitate și stropire cu presiune. Din numărul de turbine depinde de puterea dispozitivului. Un astfel de aspirator poate efectua curățare umedă și uscată.

Cu toate acestea, atunci când se lucrează cu un aspirator de spălare de vid nu va fi în măsură să o contaminare profundă bine curată din straturile țesăturii. În plus, costul dispozitivului este destul de mare.

Tornadores

Pentru activitatea acestui dispozitiv necesită un compresor și compuși chimici universal pentru curățarea cabinei. Nevoile dispozitivului să fie umplut cu substanțe destinate acestui. Produsele de curățare sunt introduse în containerul desemnat pentru realimentare. Dispozitivul constă dintr-un pistol pneumatic și un sfat pentru furtun.

Tornadoras contribuie la lovirea poluarea profunda de pe suprafetele auto din cauza furnizarea unui flux puternic de aer comprimat sub presiune înaltă. Murdăria acumulată va rămâne pe pâlnia rotativă, care trebuie spălate după procesarea fiecărui site. Dispozitivul de curățare a fost obținut prin efectul de „Tornado efect“, ceea ce înseamnă o distribuție uniformă de detergent pe suprafață și pătrunderea în greu accesibile locuri datorită rotației în spirală.

compresoare cu banda

Pentru curățarea uscată eficientă Tornadora, va fi nevoie de compresor de mare putere. Sunt preferate modele cu o tensiune de 380V și o mare capacitate pentru direcția de aer comprimat în intervalul de 100-200 litri. După curățarea cabinei, astfel de echipamente profesionale va fi aproape uscat.

generatoare de abur

O astfel de tehnica o va face cu mai multe sarcini fara probleme:

 • Suprafețele de curățare sub influența unui abur sau a unei combinații cu adăugarea unui cuplu de substanțe chimice auto+
 • Dezinfectarea zonelor prelucrate datorită regimului de temperatură ridicată de 165 C+
 • Îndepărtarea clusterelor de particule de praf în rezervorul încorporat.

În modele tehnologice există, de asemenea, o funcționalitate sub formă de ozonizare a cabinei, ceea ce implică dezinfecție și elimină mirosurile de la mașină și a suferit cabina utilizând Fenul auto încorporat. Generatoarele de abur permit curățarea aproape la fiecare suprafață din interiorul mașinii. Acesta oferă un nivel minim de umiditate după curățarea mașinii.

Atunci când alegeți un generator de abur adecvat, temperatura perechii trebuie luată în considerare, puterea motorului, prezența duzelor și performanța dispozitivului.

Pentru a conecta dispozitivul la o rețea de alimentare, trebuie să fie disponibilă o priză de 220V sau 380V, Ce poate fi clarificat în caracteristicile unui anumit model. În plus, va fi necesară achiziționarea de substanțe chimice auto speciale pentru îngrijirea și curățarea suprafețelor, precum și materiale distanțier.

Ozonatoare și ionizatoare de

În cazul în care aerul din cabină are un miros neplăcut datorită excesului de gaze de eșapament, clustere de țigări de fum și sunt, de asemenea, saturate cu microorganisme rău intenționate datorită formării de mucegai și ciuperci, șoferul este în valoare de ozonocatoare și ionizatori. Puteți efectua ionizarea în spălarea mașinilor, care va necesita plata suplimentară și puteți achiziționa doar un ionizator de aer compact pentru uz personal. Un astfel de dispozitiv acționează de la bricheta și îmbogățește aerul în interiorul mașinii cu ioni utili.

in afara de asta, Dispozitivul contribuie la curățarea constantă a cabinei și la îndepărtarea mirosurilor neplăcute. Beneficiul special este ionizatorul pentru alergii, deoarece instrumentul elimină alergeni din aer. Funcționarea ionizatori și Ozonatoare se bazează pe generarea de ioni negativi care purifica atmosfera prin îndepărtarea particulelor de praf și eliminarea bacteriilor. Zona de lucru a dispozitivului trebuie să fie curățate periodic, ca o placă apare.

Producatori populari

Fondurile pentru autochimcruits sunt oferite de diversitate de tehnici diferite pentru curățarea mașinii interioare. Următoarele liste de cele mai multe modele populare.

 • Ternador CYCLONE Z020 de la producător Cartool. performanță Instrumentul este de 6000 de rotații pe minut, alimentarea cu aer 100-270 l / min, presiunea ajunge la 6,3 bar. Pentru lucru, aveți nevoie de un compresor.

 • Tornado C-20 – Tranador din Taiwan. Modelul rezistent la uzură, cu un lagăr japonez care vă permite să reglementeze consumul de detergent. Acesta funcționează în intervalul de 7,5 bari, are un consum de aer 130 l / min. Este nevoie, de asemenea, un compresor pentru a utiliza dispozitivul. Comparativ cu primul model, greutatea mai mică este.

 • Partogenerator Karcher – cel mai cunoscut tehnica de la producător german cu o garanție de înaltă calitate. Dispozitiv puternic și fiabil, cu o durată lungă de viață. Kit-ul include duze funcționale. Modelul oferă protecție de la formarea de scară și de siguranță atunci când se lucrează din cauza supapă de siguranță.

 • Emilio Plus RA – aparate multifuncțional pentru curățarea orice suprafață, inclusiv greu accesibile colturi. Este echipat cu mai multe duze, design dezasamblat, are tancuri detașabile și vă permite să controlați prezența apei.

 • Firma de Karcher Lansări și extractoare care diferă în înaltă performanță și calitate germană. Aparatul de specialitate vă permite să curățați în mod eficient orice material în cabină auto. Stropirea cu apă sub presiune, cu o soluție de curățare este distribuită pe suprafața, după care acesta este absorbit din nou cu contaminanți profund penetrat.

 • Piscina-Dusty Tornado Soteco. Datorită filtrului HEPA, aerul de filtrare în interiorul mașinii de cabină, precum și purificarea de praf și murdărie. Dispozitiv italian se distinge printr-o dimensiune compactă.

 • Belt compresor din Remeza din Belarus creează o presiune de 10 bari, debit de aer 340 l / min și volumul receptor – 100 litri.

Sfaturi pentru alegerea

Conducătorul auto poate transporta curățarea uscată a cabinei cu propriile sale mâini, achiziționarea detergenți speciali și vehicule multifuncționale pentru autoturisme. De asemenea, este necesar să se pregătească inventarul necesar pentru spălare, și anume: mănuși de cauciuc, cârpe din microfibră, perii, aspiratoare și rezervor de apă.

De înaltă calitate masina de uscat curat nu se poate face fără un set complet de echipamente speciale. Dacă doriți, obțineți un extractor să acorde o atenție la consumul de energie electrică, puterea motorului, numărul de turbine, lungimea furtunului și firele, componentele și comoditatea în mișcare.

Ternador are nevoie de o utilizare pricepută la salonul de poluare. La alegerea, este necesar să se bazeze pe tipul de pâlnie rotativă și de presiunea creată. Generatoarele de abur se disting prin costuri ridicate, dar sunt cea mai bună opțiune pentru procesarea interioară termică. Înainte de cumpărare, trebuie să clarificați modul de temperatură și dimensiunea dispozitivului.

Compresorul ajută la lovirea cusăturilor și a sloturilor greu accesibile, dar poate crea un zgomot excesiv de zgomot. Ionizers pentru mașină Este mai bine să alegi o putere mică, deoarece oxidarea ozonului provoacă oxidarea metalelor. Prin urmare, este important să alegeți zona dorită pentru ozonomatorul aerian.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: