boluri Multicooker: Selecție și reguli de utilizare

boluri Multicooker: Selecție și reguli de utilizare

Astăzi Multicooker este un atribut indispensabil oricărei bucătărie modernă. Deși vasul de gătit este de obicei vândute imediat în kit-ul, uneori, devine necesar să se înlocuiască și să cumpere noi. Alegerea boluri are loc în funcție de mai mulți factori importanți.

Descriere

Bolul pentru un aragaz lent este un fel de cratiță în care întregul proces de preparare se efectuează. Această parte poate diferi în funcție de modelul multicooker-ului în sine, precum și de funcțiile efectuate de acesta. Rezervoarele sunt, de asemenea, diferite în volum și se utilizează acoperire interioară, astfel încât, dacă este necesar, ar trebui luată în considerare achiziționarea de noi factori.

De exemplu, un castron pentru aragazul de presiune Redmond nu este neapărat potrivit pentru un multicooker al aceluiași brand. În general, capacitatea diferă în volum, diametrul, înălțimea, prezența unei scale de măsurare, prezența absenței mânerelor și a clemelor, precum și pentru materialul utilizat.

Materiale și tipuri de acoperiri

Materialele utilizate pentru acoperirea interioară sunt diferite și depind de care funcționează dispozitivul, adică ce feluri de mâncare vor fi pregătite în el. Producătorii determină imediat dacă va fi posibilă gătitul, prăjirea sau coacerea produselor și, în funcție de aceasta, selectați cele mai potrivite metale.

  • Bolurile în sine cele mai des făcute Aluminiu sau oțel inoxidabil, și apoi sunt deja acoperite cu materialul necesar. Unele variante merg la vânzare fără procesare suplimentară. Din oțel inoxidabil sau aluminiu nu se tem de zgârieturi, picături și utilizarea uneltelor metalice, dar adesea duc la arderea preparatelor de preparare.

  • Oțel inoxidabil pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi frică de coroziune, fără deteriorări mecanice. Nu trebuie să vă faceți griji că vasele vor găsi un gust neplăcut de metal. Mai mult, castronul din oțel inoxidabil este multifuncțional și poate fi utilizat chiar și în rolul unei cratițe convenționale pentru gătit pe aragaz. Cu toate acestea, unele produse pot încă oxidarea și este, de asemenea, aproape imposibil să se pregătească un fel de mâncare cu o crustă prăjită apetisantă.

  • Bowl non-stick este cel mai adesea teflon. O astfel de acoperire nu interacționează cu produsele, dar se încălzește uniform vasul preparat. Din păcate, acoperirea este destul de rapidă, în special cu interacțiune frecventă cu uneltele metalice, cum ar fi spatularii sau furcile. Pentru a încetini procesul, se recomandă alegerea accesoriilor de silicon.

Dezavantajele castronului de oțel includ un răspuns negativ la diferențele de temperatură.

  • Teflon Este acceptabil, cu fiabilitate. În plus, poate rezista la temperaturile care ajung la 250 de grade. Observând regulile de funcționare și îngrijire, puteți utiliza acest castron de la 2 la 3 ani și nu va pierde proprietățile non-stick ale acoperirii. Astfel de feluri de mâncare pot fi spălate în mașina de spălat vase, nu se teme de substanțele chimice de uz casnic și nu sunt acoperite de Nagar.
Citește mai mult  Cabul de bucate: Revizuirea producătorilor, beneficiilor și rănirii

  • Ceramic Bowl Este considerată o alegere de înaltă calitate care combină capacitatea de a rezista la temperaturi ridicate (până la 450 de grade) și nu alocă în timpul utilizării unor substanțe nocive. Lipsa containerului ceramic este foarte simplu. Din minusurile puteți menționa fragilitatea și costul ridicat al vaselor. Picătură ascuțită a temperaturilor este probabil să ducă la apariția fisurilor. Experții cred că bolurile metalice au o stabilitate maximă și o versatilitate mai mare – posedând acoperire de teflon.

În ceea ce privește efectul tipului de acoperire asupra sănătății umane, există un număr mare de mituri, dar mulți dintre ei nu au un atac științific. De exemplu, se dovedește că încălzirea Teflon duce la alocarea substanțelor periculoase pentru organism. Dar nici un Multicooker nu va încălzi 175 de grade, iar reacția negativă începe atunci când marca de 200 de grade este depășită.

Uneori există informații și că aceleași preparate din teflon duce la acizi nocivi din sânge. Din nou, nu au fost confirmate informații specifice.

Unii oameni experimentează că, atunci când sunt încălzite, acoperirea ceramică alocă substanțe chimice, care în stadiul de producție sunt aplicate la baza de aluminiu. Dovezi că nu a fost găsit găsit. În cele din urmă, există mituri, cu privire la efectul nociv al nichelului, care este în compoziția castronului fără acoperiri, dar nu a găsit pericolul pentru confirmarea oamenilor.

Modele populare

Alegerea unei cești pentru un cazan dublu, preferința ar trebui să fie dată mărcilor dovedite care s-au dovedit pe piață și oferind rata perfectă a prețului și a calității. De exemplu, poate fi Redmond Skycooker M40s. Capacitatea găzduiește 5 litri și acoperită cu ceramică interioară. japonez Panasonic SR-TMZ550 posedă parametri similari. Mânerele confortabile simplifică în mare măsură procesul de operare. Polaris PMC 0548AD Se caracterizează printr-un preț accesibil, un volum de 5 litri și teflon. MCS-4704 Supra Efectuează 4 litri de produse prelucrate și protejate prin acoperire cu teflon.

Cum de a alege?

Alegerea unui castron pentru un aragaz lent, este mai bine să ia cel care adăpostește 5 litri – acest lucru este considerat indicatorul optim. În general, există variații de la 2 la 7 litri: mici mai potrivite pentru o persoană sau o familie mică, și mari, respectiv, pentru a menține un număr mare de persoane. Prezența unei scale de măsurare permite să se calculeze cu precizie cantitatea de ingrediente utilizate necesare pentru prepararea unui vas.

Este important să se ia în considerare atât marca castron. Ca o regulă, o firmă dovedită este o garanție a utilizării de materiale de înaltă calitate, și, prin urmare, o lungă perioadă de viață buna.

Există, de asemenea, un bol universal, care este potrivit pentru diferite modele de multi-ceas. O astfel de achiziție a este indispensabilă în cazul în care, de exemplu, containerul modelului este deteriorat, care nu mai este disponibil. Pornind de la boluri direct cumpăra pentru multicookers deja disponibile, va trebui să ia în considerare înălțimea, diametrul și volumul pe care ea se va potrivi.

Citește mai mult  Panii japonezi: Caracteristici și producători de evaluare

În cazul în care este imposibil de a cumpăra o ceașcă de absolut același model, puteți cumpăra variații compatibile ale aceluiași nonsens sau capacitatea versatil de la un alt producător. Informații despre parametrii Bowl este de obicei indicată în pașaport Multivarka.

În cazul în care indicatorii sunt decise pe cont propriu, atunci va avea diametru Măsura cu o înălțime. Diametrul este determinat la partea superioară sau cu lățime maximă cu detalii descoperitul. Adesea, acest indicator diferă de diametrul fundului, iar acest lucru este normal, deoarece îngustarea la partea de jos se produce ca urmare numai forma rotunjită.

Pentru a calcula inaltimea, va trebui să se aplice o riglă la marginea exterioară inferioară și se aduce la gaura superioară a vaselor. În plus, merită luat în considerare forma o latură exterioară.

Interschimbabilitatea cupe

Interschimbabilitatea cupe, de regulă, este determinată de o masa speciala de compatibilitate. Dacă este incorectă, pentru a ridica feluri de mâncare, acesta fie nu se încadrează într-un aragaz lent, sau nu va fi stabilită și obținerea de cantitatea necesară de căldură care vine din elementul de încălzire.

Cu toate acestea, chiar și parametrii specifici corect nu garantează că vasul se va potrivi perfect într-un aragaz lent. Unele modele au propriile lor caracteristici și, prin urmare, nu se alăture alte piese de schimb. Lucrul cu un tabel, este necesar să se determine parametrii bolul de multicooker existente, și după ce a aflat ce modele compatibile se încadrează în aceiași parametri.

Informații despre interschimbabilitate este probabil să ofere un vânzător specializat în acest produs. El sfătuiește ce castron poate fi achiziționat pentru un model specific.

Subtilități de operare

Toate subtilitățile operațiunii multicooker castron, ca regulă, pot fi citite în instrucțiunile pentru dispozitiv. Este important ca atât partea inferioară a rezervorului și placa de încălzire care interacționează cu ea au o puritate absolută.

Citește mai mult  Termozele companiei tonar

Vasul este conceput doar pentru produsele alimentare, și, prin urmare,, inclusiv multicooker, este important să se asigure că toate tacâmuri, lame și alte elemente sunt deja eliminate. Ei, de altfel, nu poate fi folosit pentru a framanta testul, care abuzează unele amante. Vasele nu se bat și se aplică ca un vas pentru cereale de spălat. Gătit pentru un cuplu ar trebui să fie efectuată numai în conformitate cu instrucțiunile.

În principiu, cei mai mulți utilizatori susțin că Multivarka Bow poate fi pus în cuptor, dar va trebui în continuare să facă la propriul său pericol și risc, deoarece producătorul nu oferă astfel de recomandări. Același lucru se poate spune despre instalarea bolul pe aragaz – După ce a instalat un bol pentru gaz, acesta poate fi obținut la un moment dat.

Este important de menționat că producătorii de asemenea, nu recomandăm să lăsați într-un fel de mâncare gata făcute pentru o lungă perioadă de timp sau spațiu de încărcare a produselor, numărul care va depăși marca de rezoluție.

Cum să ai grijă?

Care pentru dispozitivul are propriile sale caracteristici. De exemplu, prin fierbere, un fel de mâncare cu o abundenta de condimente fragile, containerul trebuie impected, în caz contrar mirosul ascuțit absoarbe, și va fi foarte dificil să-l eliminați.

După spălarea vaselor imediat freacă uscat, în caz contrar ea rugina. Pentru a curăța vasul din mașină sau spălare de pe produsele alimentare arse, puteți încerca mai multe moduri, care nu lezeaza suprafața acoperirii. De exemplu, puteți pur și simplu se toarnă în apă curată simplu, apoi se fierbe și se clătește totul cu un burete convențional.

Într-o situație mai dificilă în lichid de fierbere, sifon, suc de lămâie sau acid citric se adaugă. Pentru un impact mecanic, este mai bine să utilizeze instrumente de silicon, de exemplu, o spatulă. În plus, multe hostesse cred că vă permite să restaurați din exterior curățenia burete de melamină, Pentru a activa „magice“ ale căror proprietăți de apă obișnuită suficient.

Este important să se adauge că spălatul vaselor în mașina de spălat vase nu este binevenit. Cel mai adesea un astfel de pas duce la apariția problemelor acoperite.

Cu privire la modul de a alege un castron pentru un aragaz lent, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: