Caracteristici de alegerea termo cutii de pranz

Caracteristici de alegerea termo cutii de pranz

În condiții moderne, combină munca cu un stil de viață sănătos și nutriție drept este foarte dificil. Cu toate acestea, o persoană care nu este un robot, și trebuie să ia pauze pentru a reface forțele la locul de muncă sau la școală, iar în această casetă de prânz de afaceri – accesoriul necesar. Acest container este pur și simplu indispensabil pentru depozitarea alimentelor. Producătorii moderni îmbunătățesc în mod constant proiectarea și caracteristicile cutiilor de prânz, încercând să ghicească preferințele fiecărui potențial cumpărător. Aceste cutii nu sunt doar confortabile și rezistente la uzură, ci și vă pot salva prânzul fierbinte pentru o lungă perioadă de timp.

Specificații

Cutia de prânz termic este prezentată în atenția dvs. – containerul de nouă generație de alimente, care vă permite să păstrați alimentele calde cât mai mult posibil și în funcție de funcționalitatea unor solicitări de satisfacție a celor mai exigenți clienți.

O astfel de „cutie” nu ocupă mult spațiu, ușor de transportat și, în funcție de model, poate avea unul sau mai multe departamente. Și, de asemenea, se poate apropia de alimentele solide sau lichide, să aibă propria încălzire sau să se conecteze la surse externe. Toate modelele au un design diferit – este posibil să alegeți o opțiune atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Soiuri

Să luăm în considerare mai întâi ce cutii de prânz sunt încălzite.

Electrobe

Un astfel de container este fabricat din plastic, vă permite să încălziți alimente în câteva minute. Modelul are un capac hermetic cu o sigiliu special de silicon pentru retenție de căldură, precum și elemente de fixare dense. Nutriția din rețea, încălzirea durează doar câteva minute.

Cutie de prânz la mașină

Acest container poate fi conectat la bricheta de țigară utilizând firul care vine cu. Astfel, puteți să vă încălzi foarte repede și să mențineți masă de căldură.

Citește mai mult  Seringile de cofetărie: tipuri, reguli de alegere și utilizare

Cutie termo-prânz pentru copii

Fiecare părinte știe cât de important este să colectezi un prânz util pentru un copil pentru studiu. Copiii contemporani sunt pur și simplu un program nebun, iar peste tot al ispitei sub formă de fast-food, care este evident imposibil de atribuit categoriei de nutriție adecvată. caseta de prânz termică la școală vă permite să învețe un copil să o alimentație sănătoasă a organizat, si design pentru copii vesel va ajuta să nu uitați de gustare. Aceste recipiente nu pot fi doar rezistente la căldură, dar, de asemenea, au mai multe secțiuni, dar acestea sunt realizate din materiale inofensive.

Principalul lucru este să acorde o atenție inscripțiile și căutați marca „fără bisfenol-o“. Și cutii de metal sunt mai bine de a alege din oțel inoxidabil.

Termos dublu pentru produse alimentare

O astfel de cutie a vă permite să luați cu tine și supă, și feluri de mâncare caldă în același timp, și să fie în măsură să le păstreze cu fierbinte de la gătit. Este doar o descoperire pentru cei care încălzesc mâncarea doar nicăieri.

caseta de prânz pentru cuptor cu microunde

Nimeni nu vrea să mănânce un prânz la rece, astfel încât posibilitatea de încălzire în alegerea caseta de prânz merge mai întâi. Nu toată lumea are o mașină sau o cutie de prânz termică, dar vreau să se încălzească mâncarea. Apoi, pur și simplu trebuie să alegeți un astfel de container, care poate fi pus în cuptorul cu microunde fără să se teamă că va exploda sau (de la descărcarea de gestiune) va exploda cu cuptorul. Există mai multe tipuri de pachete izoterme, care nu fac distincție între substanțe chimice dăunătoare atunci când le mai cald.

containere izoterme pentru produse alimentare din plastic special are pereți dubli pentru a fi în măsură să păstreze alimentele calde timp de câteva ore.

Ei au un capac de închidere ermetic, astfel încât mirosurile nu pătrund, iar mâncarea a rămas caldă, dacă aveți de gând să nu mănânce imediat sau o fac mai târziu.

Materialele

Cel mai adesea există mai multe opțiuni pentru materii prime pentru fabricarea de cutii de prânz.

 1. Containere de plastic. Ele sunt ușoare și relativ ieftine, ci mai degrabă fragilă. Încercați să cumpere de box de la producători renumiți, care garantează de plastic în condiții de siguranță ca atât material care atunci când este încălzit, ftalații periculoase pentru sănătate. Containere din plastic au multe „chips-uri“ diferite – diferite compartimente, mai multe „etaje“, piese retractabile.
 2. thermoboxes sticla. Ele sunt foarte bune pentru încălzirea în cuptorul cu microunde și complet în condiții de siguranță. Nu absorbi mirosurile de alimente, dar grele de transport – nu toată lumea este potrivit, mai ales în cazul copiilor. licean din sticla poate scadea si sparge, și poartă-l cu tine în portofoliu peste toate manualele – nu este deloc bucurie.
 3. silicon Tara. Silicon – excelent material non-peer, foarte ușoară și relativ ieftină, deține perfect de căldură. În astfel de thermocontuneors, primele feluri de mâncare sunt adesea purtate, deoarece din cauza acoperire densa nimic nu este vărsat.
 4. polistiren termoplastic. Material Eco-friendly pentru recipiente de mese, diferite forme și mărimi, cu compartimente și „bibelouri“. Mai des puteți vedea în vânzare polistiren cutii de alimente de unică folosință.
Citește mai mult  Pește camerelor de curatare: Descriere, Choice și îngrijire

Achiziționarea de cutie termo-prânz nu va intra în categoria de inutile, deoarece este important să existe un container gustare pentru a menține forțele dacă doriți să stați sănătos în ritmul vieții moderne. Foarte mulți oameni ocupati fac o pauza de la locul de muncă sau de studiu, folosind cutii de termo prânz.

Aceasta este o tendință de moda, și un obicei util, iar ritualul necesar pentru cei care au grija de sanatate – propria lor si pe cei dragi.

Cum de a alege un recipient termic pentru mese?

Determina cât de des intenționați să o gustare, în cazul în care, ceea ce produsele alimentare vor fi stabilite în container care de design pe care doriți. Bazat pe toate acestea, doar du-te la cumpărături. Totul este foarte individuală, dar sunt momente universale la acorde o atenție, merge pentru achiziționarea.

Ce volum se poate purta cu tine?

Cineva poate lua cu tine doar un recipient mic, cineva are o regulă obligatorie – pentru a captura o cină completă de mai multe feluri de mâncare în box cu un dublu termos.

Câte feluri de mâncare, de obicei, nu-i utilizare?

Cel mai adesea, termo cutii de pranz sunt vândute cu unul sau o pereche de departamente. Gândiți-vă dacă este potrivit pentru dumneavoastră sau nevoie de mai mult. Poate că va fi mai convenabil pentru a lua câteva containere separate cu diferite alimente. Apoi, trebuie să te uiți atent la termos, containere duble sau triple.

Vei purta lichide sau supe?

  În acest caz, recipientele simple, care nu se potrivesc – trebuie să se gândească la opțiunile de cumpărare de silicon cu un capac dens sau termos.

  Citește mai mult  Xiaomi Tirbuson Descriere

  Fie că aveți doar preparate reci sau calde numai?

  Uneori este planificat pentru a transporta un container cu tine doar pentru o pereche de sandwich-uri sau fructe. Atunci nu are nici un sens să achiziționeze o cutie încălzită – cumpăra un model de secțiune din oțel inoxidabil. Ele sunt durabile, nu absorbi mirosurile și nu pierd sacul, cum ar fi, de exemplu, sticlă.

  Dacă aveți produse lactate la rece cum ar fi iaurturi sau înghețată, este mai ușor să o transporți într-o pungă cu o acoperire izo-termo + cumpărați o opțiune care combină miniatura și capacitatea, adică un model cu mai multe niveluri.

  Cum intenționați să încălziți alimentele?

  Luați în considerare în prealabil dacă este posibil să puneți o cutie de prânz în cuptorul cu microunde, deoarece există boxeri care nu sunt proiectați pentru încălzire și există materiale persistente care pot fi calme cald + dacă nu există cuptor cu microunde în acces, apoi cumpărați Un radiator, este salvat în câteva ore. Dacă aveți o mașină, atunci modelul este potrivit cu un cablu pentru conectarea la bricheta.

  Cumpărați cutia termo-prânz – nu este cea mai mare o chestiune, dar dacă, într-adevăr, știți cum să o utilizați, atunci problemele vor fi reduse la zero. Există o astfel de varietate de modele excelente pentru toate ocaziile pe orice nevoie și de dimensiune portofel. Puteți comanda o cutie de prânz de vise atât pe internet și într-un supermarket sau megamollah. Aceste containere sunt doar o salvare pentru cei care sunt mereu ocupat. Nu risc pentru sănătate, care trece mese, să ia doar de îngrijire în avans cu privire la modul în care pot sta bine în zile lucrătoare.

  termos Prânzul-box prezentare generală, uite în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: