Totul despre cutii de prânz la mașină

Totul despre cutii de prânz la mașină

Astăzi, mulți oameni iau cu ei pe drum sau pentru a lucra alimente de casă folosind un recipient alimentar. Desigur, în birou este ușor să încălziți cina cu un cuptor cu microunde. Și ce să facă pe cei care petrec cea mai mare parte a timpului pe conducerea drumului? Ei ar trebui să acorde atenție casetei speciale de prânz cu încălzire, care funcționează de la bricheta.

Particularități

Toată lumea trebuie să mănânce bine, deoarece aceasta este cheia pentru sănătatea sa. Alimentele ar trebui să fie nu numai delicioase, ci și utile. Mănâncă gustos și corect chiar în afara casei. Prin urmare, mai mult și mai des oamenii moderni refuză șerpi în cafenele pe marginea drumului și să ia alimente cu ei. Desigur, în mașină nu există nici un dispozitiv special pentru încălzirea produselor alimentare și, uneori, trebuie sa mananci masa de prânz deja răcit.

Dar situația este ușor să se schimbe, dacă achiziționați o cutie de prânz special pentru masina. Ce este acest container?

caseta de prânz Automotive – acesta este un container electric compact și practic, care are una sau mai multe compartimente de depozitare a alimentelor. În interiorul corpului principal, un element special de încălzire este instalat, astfel încât cina poate fi încălzit direct în mașină, conectarea containerului la bricheta.

Ca o regulă, privind încălzirea alimentelor, în medie, nu mai mult de 15-20 de minute.

Totul depinde de volumul recipientului și caracteristicile unui anumit model.Utilizați astfel de cutii de pranz pe drum foarte convenabil. Deoarece recipientul este ermetic, atunci nu numai vasele și salatele secundare pot fi luate pe drum, dar și supe. Adesea, în multe modele există compartimente mici detașabile care sunt convenabile de a folosi salata pentru a le stoca și a le elimina din recipient în timpul încălzirii.

Citește mai mult  Manese de mână pentru condimente: Cum să alegeți și să utilizați?

Reguli de alegere

Pentru a achiziționa un container de înaltă calitate și fiabil, trebuie să alegeți produsul pentru toate regulile. Modelul pe care l-ați ales trebuie să fie făcut în mod necesar din plastic sigur. Producătorul trebuie să precizeze aceste informații despre produs. in afara de asta, Producătorul trebuie să indice că recipientul va funcționa de la bricheta, a cărei tensiune de funcționare este de 12 V.

Acordați atenție volumului casetei de prânz. De regulă, produsele utilizează în mare cerere, a cărui volum este de 1,5 litri.

Este foarte important ca recipientul să fie echipat cu mai multe departamente pentru depozitarea convenabilă a alimentelor.

De obicei, există două compartimente în cutia de prânz din castronul principal care nu sunt eliminate. Unele modele au al treilea compartiment amovibil, care este convenabil de a utiliza stocarea salatei. De asemenea, rețineți că pachetul are tacâmuri din plastic, care sunt ușor atașate de capac și nu atingeți alimentele deloc.

Sa nu uiti asta Capacul containerului ar trebui să fie ermetic, altfel nu puteți lua cu supă de supă. Nu toate modelele de pe capac au un etanș de cauciuc sau silicon care asigură etanșeitate.

Inclusiv ar trebui să fie întotdeauna Cord detașabil. Acordați atenție lungimii cablului. Dacă este foarte scurt, încălzirea alimentelor va fi incomodă.

În plus, aproape toate modelele de mașini funcționează nu numai de la bricheta, dar și din rețea, care este foarte convenabil.

Evaluați cele mai bune modele

Dacă vă decideți să achiziționați un container convenabil pentru dvs. sau unul iubit, vă recomandăm să vă familiarizați cu ratingul nostru, care au inclus modele care au primit cel mai pozitiv feedback.

Citește mai mult  Cuțit Sommelier: Caracteristici de alegerea și regulile de utilizare

Aqua Work

O mare cerere printre consumatorii moderni Aqua Work Products sa bucurat. Acest brand produce cutii de prânz la o varietate de culori cu posibilitatea încălzirii. De regulă, este un model de 1,5 litri, care sunt echipați cu un mâner confortabil și durabil, astfel încât recipientul să fie ușor de transportat.

Pe capacul însuși există un compartiment special pentru depozitarea convenabilă a tacâmurilor. Kitul include tacâmuri din plastic: lingură și furculiță. Există, de asemenea, bastoane speciale de alimente asiatice.

În plus, există o capacitate de stocare detașabilă de salată sau garnitură. Capacul produsului este închis ermetic, datorită cărora riscul este colorare punga sau scaunul auto cu alimente este minim redus. Incalzeste container sus hrana timp de 5-10 minute, dar totul depinde de cantitatea de alimente. Dacă încălzim un container complet, va trebui să aștepte 30-35 minute. Containerul este ușor de curățat, după încălzire, gustul alimentelor nu se schimba.

Masa de prânz Electric Box

Feedback-ul pozitiv Primește și produse electrice cutie de prânz. Containerul este fabricat din plastic, comestibile de înaltă calitate și este echipat cu un mâner de transport confortabil. Există un compartiment separat pentru tacâmuri. Kit-ul include doar o lingură.

Recipientul are două compartimente, din care unul este detașabil. Separat, merită menționat acest lucru bol detașabil are un capac ermetic, care este foarte convenabil. Încălzește caseta de prânz alimentar timp de 30-40 minute.

În timpul încălzirii, produsul nu evidențiază nici mirosuri străine, gustul alimentelor nu se deteriorează. Containerul este ușor.

Homeclub

Masa de prânz caseta de la homeclub devine, de asemenea, numeroase feedback-ul pozitiv. Volumul acestui container este de 1,1 litri. cutie de prânz are două compartimente incapatoare pentru depozitare comodă a alimentelor. Un mic recipient detașabil cu un capac este inserat într-unul din compartimentele.

Citește mai mult  Landanții: o varietate de specii și alegeri

Există, de asemenea, un compartiment pentru depozitarea tacâmuri. Masa de prânz caseta este echipat cu închizătoare confortabile și fiabile, astfel încât containerul poate fi sigilat. În medie, produse alimentare falsificate durează 15-20 de minute. Modelul, la fel ca multe altele, este echipat cordon detașabil, Ceea ce este foarte convenabil pe drum.

Monbento

caseta de prânz practic și compact de la MonBento este o soluție ideală pentru orice automobilist. Volumul produsului este de 820 ml. Masa de prânz cutie are trei compartimente, care sunt fabricate din otel de inalta calitate medicale. Există un compartiment special pentru depozitarea convenabilă de tacâmuri.

Este demn de remarcat faptul că, spre deosebire de alți producători care echipează produsele cu tacâmuri din plastic, marca MONBENTO are aparate de oțel elegant, pregătite pentru consumatorii săi.

Dacă este necesar, cutia de prânz dezasamblați ușor și merge, datorită căreia este convenabil să se spală compartimentele. Datorită faptului că tăvile din interiorul recipientului sunt fabricate din oțel, procesul de încălzire are loc rapid și uniform. Produsul este complet sigilat, capacul este ușor închis și fixat în mod fiabil. Pentru comoditate, modelul este echipat cu mânere pliabile. Recipientul nu va lua o mulțime de spațiu în mașină, deoarece Înălțimea sa este de numai 10 cm.

În următoarea recenzie, vă veți familiariza cu caseta de prânz cu mașina cu YS-001 încălzit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: