Cele mai multe modele populare Woll pielii

Cele mai multe modele populare Woll pielii

preparate germane sa bucurat întotdeauna cererea specială. Acest lucru se aplică tigaia Woll. Sortimentul de brand are mai multe tipuri distincte acest ustensile de bucătărie. Despre caracteristicile lor, recenzii de cumpărători despre bunuri Vom vorbi.

Particularități

Marca germană Woll se poziționează pe piața mondială ca un producător de ustensile de bucătărie de elită. Vorbind despre platanelor producției sale, este important de remarcat faptul că toate acestea, indiferent de serie, în care au fost eliberați, sunt licențe, adică, au un design dintr-o bucata.

O altă caracteristică importantă este că fiecare copie a acestui tip de feluri de mâncare se face numai manual.

Germania este o țară de pedanți, deci nu este surprinzător faptul că producătorul utilizează pentru toate tipurile de tigaie Numai cele mai înalte materiale și materiale moderne.

O gamă largă permite oricărui cumpărător să achiziționeze ustensile potrivite pentru acest tip pentru bucătăria sa.

Gamă

Brand Woll astăzi efectuează producția și implementarea mai multe tipuri diferite de tigaie în două serii principale.

 • Diamond Best. Astfel de tigăi au pulverizare cu diamant greu. Tocmai vă permite să utilizați ustensile și pe toate tipurile de plăci (cu excepția inducției) și în cuptor. În plus, tocmai protejează tigaia de prăjire din ardere și vă permite, de asemenea, să pregătiți cele mai utile alimente cu aproape nici o utilizare a uleiului și a altor tipuri de grăsimi.
 • Titan Plus. Ustensilele din această serie au un fund de oțel îngroșat care îl protejează în mod fiabil de la deformari de orice tip și face posibilă utilizarea chiar și inducție plăci. Aliajul de titan și ceramică îmbunătățește doar gustul natural al produselor și face vasul finit chiar mai aromat și util.
Citește mai mult  O varietate de MICROPLANE camion

  În prezent, producătorul oferă mai multe tipuri de bază de feluri de mâncare de acest tip.

  • prăjire germană tigaie la gratar Woll de brand. Este cele mai bune produse de vânzare. Astfel de feluri de mâncare face posibilă prepararea alimentelor naturale, fără ulei, dar, în același timp, cu o crustă. Potrivit pentru prepararea păsărilor, carne, legume și sandvișuri. Are un strat durabil non-stick, ușor de utilizat și de îngrijire. Diametrul gratar tigaie – 28 cm.
  • Diametrul pielii wok 36 cm. Caracteristici distinctive sunt un fund înguste și late pereți laterali, adică, forma extinderea de jos în sus. Partea de jos a vaselor îngroșate, se încălzește rapid și uniform. Convenabil de a utiliza. Echipat cu două mânere deshidratate.
  • Formulare standard rotunde. Ele diferă unul de celălalt prin tipul de acoperire interioară, precum și un diametru: cel mai mic este de 20 cm și cel mai mare – 32 cm. Potrivit pentru prăjirea produselor din carne tocată, pește, legume, stingerea oricăror produse.

  Toate aceste tipuri de crism de prăjire din acest producător pot înlocui multe alte ustensile de bucătărie în bucătărie.

   Deci, tigaia de prăjire poate înlocui cazanul sau Hussy, mâncărurile standard – o gustare și mucegaiuri de copt, iar grătarul este un sandwickickicker.

   Este important să se respecte recomandările producătorului în sine și să aibă grijă în mod corespunzător pentru acest tip de feluri de mâncare.

   Comentariile clienților

   Reprezentanții acestei mărci germane spun că tigaia de prăjire a producției lor aparține categoriei de feluri de mâncare de elită. Dar într-adevăr arată în mod clar recenzii ale proprietarilor săi.

   Citește mai mult  Rating Cel mai bun Thermopotov

   Mulți cumpărători sărbătoresc costul pozitiv accesibil al acestor feluri de mâncare și utilizarea multifuncțională. Potrivit acestora, în primii 2-3 ani de funcționare, tigaia de prăjire respectă caracteristicile producătorului declarat.

   Cu toate acestea, după de această dată, acoperirea felurilor de mâncare începe să rocă și să crăpească. Acest lucru face imposibilă continuarea utilizării în siguranță a ustensilelor de bucătărie.

   Cu toate acestea, dacă nu există o utilizare pe termen lung a unei tigaie de orice tip, felurile de mâncare ale acestui producător vor fi destul de bune, dar nu cea mai bună alegere.

   Prin urmare, se poate concluziona că Panul Woll Frying este o bună achiziție pentru bucătăria personală. În acest caz, prețul scăzut este o corespondență relativ scurtă. Nu există alte plângeri la aceste feluri de mâncare.

   Woll Frying Production Pan este luată în considerare în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: