Embedded găleți de gunoi: specii și recomandări pentru alegerea

Embedded găleți de gunoi: specii și recomandări pentru alegerea

Este imposibil să se introducă o bucătărie modernă, fără o galeata de colectare a gunoiului. Multe gospodine cred că, în cazul în care să-l plaseze, să fie confortabil, și, în același timp, nu strica designul interior. Există o cale de ieșire – acesta este un built-in coșul de gunoi. Ar trebui să ia în considerare mai detaliat modul de a selecta încorporat model pentru chiuvetă și în blatul de lucru pe care modelele sunt în cerere.

Particularități

Gunoiul poate fi un accesoriu, mai degrabă a cerut cu un cost mic, utilizarea pe termen lung, și ușor de întreținut. Umărul încorporat pentru gunoi merită o atenție separată, deoarece vă permit să economisiți spațiu și puteți elimina gunoiul sau deșeurile de la spălare sau masă, în timp ce mâinile vor rămâne complet curate. Astăzi, există mai multe opțiuni pentru vestele încorporate pentru bucătărie

  • În modulul de bucătărie se află+
  • În blatul.

Este foarte important să acordați atenție volumului rezervorului de gunoi încorporat.

Capacitatea sa nu ar trebui să fie foarte mare, deoarece fațada nu va fi pur și simplu capabilă să mențină o greutate mai mare. O soluție excelentă va fi un model proiectat pentru 3-4 litri. Această opțiune este potrivită pentru familii mici, care nu sunt foarte multe gunoi.

Destul de des în mașină de spălat mașină set de gunoi special. Acestea sunt dispozitive care oferă lăsând automat găleata la deschiderea ușii. Există atât mecanisme ordinare, cât și idei inovatoare. Puteți alege un model care are un capac de fixare separat, iar când va fi lățimea la deschiderea ușii, acesta va fi deja cu un capac. Iar atunci când se închide fațada, capacul va acoperi din nou cupa, care va evita formarea unui miros neplăcut.

Avantaje și dezavantaje

vânzătorii de gunoi integrate au atât avantaje cât și dezavantaje. Pentru a începe cu, ia în considerare principalele avantaje ale modelelor de desen, și anume:

  • Capacul se deschide automat+
  • Igienic și ergonomie+
  • Funcționalitate+
  • Utilizare ușoară+
  • Dacă se dorește, plasarea de 2-3 celule, care ne permite să sorteze gunoiul+
  • instalare rapidă și ușoară+
  • În cazul unei defecțiuni, mecanismul retractabil poate fi reparat rapid, în mod independent sau înlocuiți nou+
  • nu este nevoie să se spele pe mâini după fiecare avort spontan gunoi, deoarece o persoană nu atinge mânerul.
Citește mai mult  Vitesse Tigăi: Caracteristici și sfaturi pentru selectarea

Astăzi, modelele care sunt montate în dulapul de bucătărie sunt folosite sau atârnând pe ușa modulului. Desigur, mecanismul retractabil poate fi utilizat numai într-o bucătărie spațioasă.

Dacă aveți o bucătărie mică, atunci ar trebui să utilizați modele montate.

Când o persoană deschide sfârșitul, mecanismul semi-automatic ridică capacul.

Dar printre minusuri merită remarcat costul ridicat. Orice modele moderne care sunt echipate cu mecanisme de deschidere sunt mai scumpe decât vestele regulate cu capacele.

Cum de a alege?

Astăzi, în magazine au o selecție largă de vestori de gunoi încorporată, deci merită luarea în considerare principalele criterii de selecție.

Gabarits

Deoarece găleata încorporată este situată în tabelul de noptieră, atunci dimensiunile sale trebuie să fie optime. Accesorii trebuie plasat în interiorul dulapului fără probleme, iar fațada este complet închisă.

Volum

Acest criteriu este, de asemenea, una dintre principalele atunci când aleg o grămadă de gunoi de tip built-in. Este în valoare de vedere numărul de membri ai familiei, și cât de multe gunoi arunca zilnic. Gunoiul trebuie luate cu cel puțin o dată pe zi, doar atunci se poate aspectul țînțarilor miros neplăcut.

Deoarece galeata se află în interiorul modulului de bucătărie, nu poate fi mare. Opțiunea optimă este de la 3 la 4 litri.

Forma

Astăzi, există diferite forme de veste de gunoi, dar modele încorporate au de obicei o formă dreptunghiulară sau triunghiulară. Astfel de opțiuni ocupă numărul minim de spațiu, oferind maxim plenitudine.

Proiecta

Acest criteriu este complet dependentă de dorințele proprietarului de locuințe, pentru că la vânzare sunt ambele modele obișnuite în care aveți nevoie pentru capac și vânzătorii automate cu un senzor de atingere pentru utilizare, care oferă auto-deschidere a capacului.

Citește mai mult  Ochelari de cafea și ochelari: specii și nuanțe de alegere

Materialul de executie si culoare

De obicei, atunci când aleg un model încorporat, cumpărătorii nu acorde o atenție deosebită culoare și design, deoarece acest accesoriu este ascuns de ochii indiscreti. dar, cu toate acestea,, Este demn de a găsi o opțiune de frumos pentru tine, astfel încât vă puteți bucura atunci când se utilizează.

În ceea ce privește materialul de fabricare, ar trebui să acorde prioritate vânzătorii produse din material plastic de înaltă calitate sau din oțel inoxidabil.

Gama

găleți de gunoi încorporate sunt din ce în ce mai relevante în fiecare zi, astfel încât acestea sunt eliberate o varietate de firme și mărci. Luați în considerare mai mult în soluții de cerere.

Brabantia

Brabantul oferă De înaltă calitate și umeri încorporate elegante, care pot fi ușor atașate la interiorul ușii modulului de bucătărie. Producătorul aplică atât oțel mat, cât și oțel lustruit. Unele modele sunt realizate din plastic excelent de calitate.

Built-in gunoi cu două secțiuni poate Brabanția are două secțiuni cu un volum de 10 litri. Se caracterizează prin compactitate, ideal pentru separarea gunoiului. Datorită dimensiunilor mici, această opțiune poate fi instalată în orice modul de bucătărie, în timp ce ușa poate deschide atât la stânga cât și la dreapta. Furnizorii sunt detașabili, realizați din culoarea galbenă și negru durabilă, care arată elegant și eficient. Compania oferă o garanție pentru produsele sale la 10 ani. Minusurile includ costuri ridicate. Prețul unui astfel de model în medie este de 10 mii. rubles.

Bellanda

Producătorul italian Bellanda oferă o linie de vestors gunoi încorporate sub blat. Aceasta este o decizie destul de neobișnuită și îndrăzneț, care pentru locuitorii țării noastre este neobișnuită, dar va fi foarte practic și convenabil.

Cu ajutorul unui astfel de găleată un cos de gunoi, devine mai ușor, pentru că de curățare pot fi aruncate într-un singur sens.

Găleată în sine este sub masă, dar capacul este deja montat în el, dar este destul de ușor pentru a elimina. Se închide ermetic rezervorul cu gunoi, prevenind astfel răspândirea unui miros neplăcut.

Citește mai mult  Arcos cuțite: gamă de modele și recomandări pentru utilizare

Bucket, construit în blatul de lucru, poate fi instalat oriunde, dar expertii recomanda ca aceasta să fie mai aproape de chiuveta, deoarece va fi mai convenabil și practice.

O astfel de găleată este foarte ușor pentru a obține în cazul în care ar trebui să fie spălate. Fabricat din material plastic de înaltă calitate, cantitatea de produs este de 13 litri, iar diametrul inserției – 276 mm. Galeata în sine are un diametru de 272 mm, înălțime – 317 mm.

Recenzii

Vestele de gunoi încorporate devin din ce în ce mai populare. bucătării moderne impun ca fiecare accesoriu să fie în locul său, asigurând în același timp un maxim de confort și comoditate atunci când funcționează. Utilizatorii încorporați în modele de bucătărie, cum ar fi că gunoiul se poate ascunde de ochii curioși și, de asemenea, nu ocupă bucătăria. Mulți atrag modelele de călătorie, deoarece puteți ajunge la rezervorul de gunoi cu o singură mișcare, în timp ce nu este nevoie să ridicați capacul produsului, iar mâinile rămân curate.

Cu toate acestea, unii clienți nu le place că modelele atașate la fațadele dulapurilor nu pot fi mari.

Dacă luăm în considerare umărul de gunoi, construit în bara de lucru, apoi arată destul de eficient. Utilizatorii atrag o utilizare, dar costul modelelor este destul de ridicat, ceea ce își poate permite să nu fie fiecare. Montarea complexității. Acest proces ar trebui să fie încredințată unui profesionist să nu strice blatul.

Cu caracteristicile navei gunoi încorporate în tandem și caracteristicile de funcționare a acestora pot fi găsite în următorul video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: