Forme pentru gătit cottile: Criterii de specii și de selecție

Forme pentru gătit cottile: Criterii de specii și de selecție

Diferitele dispozitive de bucătărie sunt concepute pentru a facilita activitatea hostessului. Ele ajută la gătirea mâncărurilor delicioase și frumoase. De exemplu, formează tăiat – un dispozitiv nou cu o mulțime de avantaje. Cu ea, tăieturile tale vor obține recursul estetic.

Particularități

Principiul construcției în toate presele pentru prăjirea pisiciului este la fel. Ca parte a formelor, trei elemente:

 • Capacul superior și inferior+
 • Apăsați în sine.

Piesele rotunde sunt conectate la un singur design și sunt un dispozitiv de bucătărie complet care vă permite să accelerați procesul de gătit. Mânia este așezată în partea inferioară și se formează o jumătate din cutle. Capacul superior vă permite să formați o umplutură îngrijită. Cel de-al treilea dispozitiv este o presă manuală, care poate fi adăugată la Mince și formează o billet pentru un hamburger sau o cutie clasică.

Unele forme sunt echipate cu un fund detașabil, care permite fără probleme să extragă produsul rezultat.

Cutlet însuși apăsat într-o astfel de formă, se dovedește rotund și plat. Această viziune a gătitului se numește bug-uri. Se crede că grosimea piesei de prelucrat până la 2 cm reduce timpul de prăjire, menținând în interiorul tuturor sucurilor și aromei. Un alt fel de pisicet rotund – Beefstex. Acest produs este, de asemenea, o formă rotundă și plană, se distinge de modalitățile de gătit. În întreprinderile alimentare, cutletele formulează pe o mașină specială. Formulează un gol, paine, dar numai pe de o parte. Produsele semifabricate sunt modificate manual.

Este o crustă roz în afara și mesele tocate suculente în interior indică corectitudinea cutlelor gătite. Anumite cerințe pentru forma capului sunt în tehnologia cateringului. La domiciliu nu există o nevoie fundamentală de a face pietre de formă ovală, luând în considerare ele perfect corecte.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice alte aparate de uz casnic, formele în ghivece au avantajele și contra.

 • Apăsați pe vă permite să gătiți cutii perfect în formă. Lucrări neprofesionale, performante în bucătărie cu propriile sale mâini, este imposibil să se obțină rezultate perfecte. Billetele de diferite dimensiuni pot arde în procesul de prăjire sau de ședere brută. Presa va oferi aceeași gătire.
 • Rata de pregătire datorată utilizării formularului este redusă. Nu sunt necesare costuri speciale ale forței de muncă.
 • Presa implică oportunități extensive operaționale. Folosirea formularului este limitată numai la abilitățile culinare și fantezia hostessului. Aici este permisă alegerea diferitelor produse pentru carne tocată și pentru umplere.
 • mucegai modern nu este dificil în îngrijirea. Design dezasamblat și ușor de curățat. Dispozitivul este vândut însoțit de instrucțiuni detaliate.
 • Compactitate. Dimensiunea matriței permite depozitarea sa în cutia cu alte accesorii de bucătărie. Pentru presă, nu există condiții speciale de depozitare.
Citește mai mult  Toate casetele de prânz

  Manual pentru adaptarea acasă nu este lipsită de minusuri, printre care – o capacitate scăzută de ieșire. Dispozitivele automate care sunt utilizate în întreprinderi sunt lipsiți de acest minus. Mai mulți utilizatori au remarcat caracteristicile negative ale produselor chinezești ieftine. De exemplu, coloranți nefericiți utilizați în prese intră în reacția cu alimentele. Calitatea materialului este scăzută, astfel încât formele să intre rapid în dezordine. Formele de silicon au un miros foarte neplăcut.

  Eliminarea posibilității de a dobândi un fals va ajuta certificatul de calitate. Utilizatorii nu sunt sfătuiți să achiziționeze forme prea ieftine. Prețul scăzut este adesea ascuns pericol pentru sănătatea lor.

  Soiuri și numirea acestora

  Presa pentru pisici este împărțită în două tipuri principale:

  • manipulate+
  • Dispozitiv automat.

   Prima opțiune este potrivită pentru uz casnic, dar dacă nu trebuie să gătiți o mulțime de tăieturi cu umplere. Presurile manuale sunt utilizate la punctele de catering public, cu condiția ca pisicilele burpedice să fie necesare aici și nu sunt mâncarea principală a meniului. Principiul dispozitivelor este simplu, dar desenele sunt adecvate sau separate,. Prima specie este cea mai bună calitate, iar al doilea este mai ușor de spălat după utilizare. Ambele dispozitive sunt adecvate pentru formarea de kitlet umplute, care rămâne doar pentru a pune pe tava pentru preparare suplimentară.

   Formele pot fi, de asemenea, utilizate pentru coacere, pentru înghețare, pentru umplerea diferitelor produse semifabricate.

   A doua formă a formularelor este adecvată dacă este necesar pentru prepararea unui număr mare de porțiuni. Vizualizarea este utilizată pe scară largă în diferite facilități de fast-food. O caracteristică distinctivă a dispozitivului este prezența containerelor pentru fabricarea unei tăieturi de o formă diferită. Diametrul containerelor variază de la 100 la 130 mm, în timp ce presa aproape nu necesită personal. Doar apăsați butonul, adăugați mince la dispozitiv și el va face toată lucrarea în sine. Dispozitivul este capabil să producă de la 200 la 300 de semne de hamburgeri pe oră. Principalul dezavantaj al mucegaiului automat – preț ridicat.

   Citește mai mult  cutite ceramice: argumente pro și contra, alegerea

   Formele pot fi cu un singur strat, cu două straturi, trei straturi. Acesta din urmă reduc extrem de calitativ timpul de gătire, deoarece mai multe semifabricate se potrivesc imediat. Formele unice trebuie aplicate separat pentru fiecare tăieturi, dar sunt foarte ușor de utilizat. Opțiunea anterioară trebuie încă să învețe să folosească.

   Formularele duble și triple nu sunt detașabile. Apoi, un singur analog are presă și corp separat. Unele produse sunt completate de un strat ondulat, care adaugă o pisicuta gătită-panglică.

   Materialele

   Popular Mold Matrite – metal, plastic. Există silicon, dar cererea pentru ele este mic.

   • Metal are o perioadă de funcționare mai mare, astfel încât este nevoie de mai multă popularitate. În cazul în care o formă de oțel inoxidabil de înaltă calitate, atunci nu va absorbi mirosurile. Metal este considerat rezistent la apă și foarte durabil. Principalul dezavantaj al formelor de metal este expunerea la coroziune. forme moderne, cu strat special de a exclude această calitate negativă. Minus astfel de produse – preț ridicat.
   • forme de plastic nu în popularitate inferioară în opțiunea anterioară. producătorii responsabili crea produse cu caracteristici de înaltă calitate și de rezistență, care sunt vândute la un preț mai mic în comparație cu formele de metal. În plus, din plastic nu cedează la rugină, iar rezistența la apă a materialului este aceeași ca metal. calitati negative: mirosuri, nu absoarbe atât de durabil ca de metal.
   • Mașini de silicon pentru kitlet nu este foarte frecvente. Produsele nu diferă în calitate înaltă. În plus, există multe falsuri pe piață, ca producătorii să încerce să reducă întreținerea, adăugarea de componente nocive pentru ea.

   Cum de a alege?

   Recomandări pentru alegerea chiftele se referă la normele de achiziționarea unui produs de calitate. Nu sunt sigure de presa de pe piață, astfel încât achiziționarea de forma ar trebui să fie un eveniment responsabil. Nu cheltui bani pe prima matriță cotlet.

   Mai ales cu atenție în valoare de vedere alegerea formelor de plastic. Materialul trebuie să fie de înaltă calitate, produse alimentare, cu etichete speciale. Mirosul de plastic poate fi un pic mai participat la noul produs, dar după prima curățare cu detergent, acesta trebuie să elimine complet. Dacă apar semne de arome chimice rămân, aceasta înseamnă că o astfel de formă în care nu este mai bine să utilizați.

   Citește mai mult  Totul despre măsurarea lingurilor

   prese de plastic de înaltă calitate ar trebui să fie făcută prin turnare. falsurilor de slabă calitate va avea bavuri pe suprafata, alte defecte. Ele sunt vizibile cu inspectarea atentă a produsului, astfel încât opțiunile selectate trebuie să fie luate în considerare cu atenție.

   Forma de design este diferit, dar expertii recomanda să acorde preferință elemente separate. Procesul de formare a unui kitlet în astfel de dispozitive este mai convenabil, iar presa in sine este mai ușor de îngrijire.

   Cum se utilizează?

   Forma Manual pentru kitlet este ușor de utilizat și de a ajuta la simplificarea procesului de gătit în hostesse neexperimentate. Dispozitive din diferite materiale arata aproape la fel, sunt furnizate cu instrucțiuni identice. Documentul sugerează următoarele etape pas cu pas.

   • Pentru a începe cu, toate detaliile sunt recomandate pentru a se umezește cu apă rece. Acest lucru va preveni umplutura stick de la suprafață.
   • Porțiune de umplutură trebuie să fie stabilite în capacul inferior. Apoi, partea superioară se închide, și este nevoie de presa pentru a apăsa produsul. Cu ajutorul lui se poate forma o adâncitură pentru umplerea.
   • Apoi, formularul trebuie să fie descoperite, iar în adâncitura de a pune orice produse: puteți utiliza ouă fierte, brânză, ciuperci, cartofi. Este de dorit ca umplutura nu este lichid.
   • A doua jumătate a tocatã este introdus în capacul superior. Se închide de presă, și toate părțile cotlete sunt stoarse într-o singură recoltare întreagă. Acesta poate fi trimis imediat la coacere sau concediu pentru congelare ulterioară.

   Operațiunile sunt simple, repetate în mod egal, executarea necesită o anumită perioadă. Chiftele sunt de aceeași dimensiune, de obicei, aproximativ 10-12 cm diametru. Astfel de spații libere sunt concepute pentru a fi utilizate în hamburgeri. Matrițe cu o dimensiune variabilă au apărut recent în vânzare.

   Cu un astfel de dispozitiv o puteți face diferite chiftele, dar în termeni de cost este mai scump decât mucegaiuri obișnuite.

   Cum să utilizați formularul pentru pregătirea kitlet, uita-te în clipul video de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: