Fructinica: Tipuri și sfaturi pentru alegerea

Fructinica: Tipuri și sfaturi pentru alegerea

În aranjarea spațiului de bucătărie nu există loc pentru trinket-uri nefuncționale. Dacă vine vorba de accesorii elegante care pot da o atmosferă, sentimentul de confort, orice proprietar încearcă să aleagă un produs care să se potrivească perfect în design și să contribuie la spațiile unei anumite organizații. Unul dintre aceste lucruri este un vas pentru fructe sau legume. Materialul acestui articol va spune cititorului, ceea ce poate fi și ce să atragă atenția asupra alegerii sale.

Particularități

Fruitman este element de design care combină funcțiile practice și estetice. Vaza de fructe este bun, deoarece este posibil să se pună nu numai fructe, dar, de asemenea, bomboane, cookie-uri, tartine, dulciuri și alte bunătăți. Deci, ei vor fi la vedere, fără împrăștiere pe masă și nu de rulare pe ea. fructe sau de alte obiecte va arata mai avantajos decât placa convențională.

Acest produs poate fi fabricat din diverse materiale, și, de asemenea, diferă în design. În același timp, fructate salvează locul pe masă, acomodarea un volum considerabil de delicatese. Datorită acestui fapt, pot include mai multe feluri de mâncare într-o zonă mică dintr-o dată. Produsul poate fi diferit de tipul de elemente de fixare, cantitatea și tipul de niveluri, localizarea, mărimea și forma.

Produse pentru fructele iasă în evidență printre colegii, deoarece capacitatea lor au o mai mare profunzime. In acest tip de design poate fi diferit, de exemplu, elemente accesoriu fruktovmeschayuschimi pot fi tăvi, coșuri, boluri. Aceste produse au o distanță suficient de mare între nivelurile, concepute pentru comoditatea utilizatorilor. În funcție de modelul produsului poate avea o bară centrală de montaj este fie realizată fără.

Soluții de culoare produse de o astfel de variabilitate, care permite găsi cu ușurință accesoriile potrivite pentru fructele pentru a se potrivi conceptului de stil de ansamblu. Produsele pot fi auto-colorate, transparente, colorate, combinate. Dimensiunile sunt de asemenea diferite, astfel fiecare client poate cumpăra produsul, ținând cont de dimensiunea bucătărie.

În plus, dacă doriți, puteți cumpăra vase în același design vase.

Vizualizări

clasifica pentru fructe Poate fi pe mai multe motive.

  • Informa Ele sunt rotunde, ovale, alungite, în formă de frunză, pătrată și trapezoidal.
  • În volum există moderat profunde și profundă. În același timp, în funcție de ideea de design, pot exista simetrice fie asimetrice, transparent sau opac, cu umplutură densă de cupe sau cu găuri pentru ventilație. Ca o regulă, în versiunile asimetrice, marginea bate cu festons sau un design special al Kaima.
  • După tipul de execuție Ele pot fi drepte si in spirala, alte dintre ele seamănă cu labe, altele asemanatoare in exterior cu flotele nap.
  • Conform versiunii de proiectare Ele pot fi tipice sau cu standuri, suporturi largi sau picioare. În același timp, în cazul în care designul necesita picioare, picioarele pot fi dantelă, flexibile sau care amintește de alunecări de teren. În funcție de designul, acestea sunt împărțite în opțiunile fără model și produse cu tematică de imprimare.

Produsele pot avea un picior de sprijin un butoi, bifurcate din partea de sus a stand-bază. Alte modele au un sprijin ca animal stilizat PAW proiecta alt ca un sculptate picioare cufere. Uneori, în plus față de picioare, produsele au manere realizate într-un singur stil cu suporturi.

Suporturile de formă pentru vase de fructe pot fi diferite. De exemplu, în plus față de runda clasica, este un pătrat, trapezoidal. Se poate, de asemenea, se pare ca o fusta de ciuperci, evazată. În funcție de proiectarea numărului de picioare poate varia. În cazul în care modelele laconice de sprijin poate fi singurul pretențios pentru numărul de fructe de picioare de trei-cinci.

Aspect uimitoare varietate de produse. Unele dintre ele seamănă cu coșuri concise, în timp ce altele sunt mai mult ca mese mici cu boluri. altele sunt încă structuri pentru tije, constând din mai multe niveluri. În cele mai multe cazuri, dimensiunea bolurilor cu niveluri cu înălțimea scade.

Citește mai mult  Totul despre Fryingrs TVS

Aceste feluri de mâncare pot fi un model, care este doar pus pe masă și o suspendare. În ceea ce privește numărul de niveluri, vaza fructelor pe tulpină poate fi două niveluri, pe trei nivele și cu mai multe nivele. accesoriu umplere nu va depinde numai de mărimea sau numărul de cești ca adâncimea și forma fiecărei cupe de nivel.

De regulă, produsele de tip lung au aceeași capacitate pentru profunzime. Cu toate acestea, distanța dintre ele poate varia ca grad de umplere. De exemplu, un 3-tier sau multi-tier rafturi poate atribui suprapus în cazul în castron sa plată, iar distanța dintre ele este camera insuficient pentru capturarea fructelor sau a altor dulciuri.

O atenție specială este acordată opțiuni pentru acoperirea. Ele sunt convenabile, deoarece acestea vă permit să stocați edibles necesare, fără să se teamă că va sta insecte.

Produsele de acest tip sunt bune în care să acopere conținutul, reducerea numărului de obiecte mici în bucătărie. Este vizual bun pentru interior, pentru că mai puțin în elementele de bucătărie vor fi la vedere, cu atât mai mult va părea spațioasă și curat. În ciuda faptului că, în unele exemple de realizare capacul are un produs transparent, mai multe modele sunt originat de formă.

Se pare elegant fructe sub formă de mere mari de tip tradițional și a ochiurilor de plasă. Alte dintre ele sunt realizate sub forma unui lac, la care lebada a zburat. În al treilea rând Masliners care amintesc pe picioare, a patra vin la proiectarea sfeșnicelor, a cincea – pe bol de zahăr.

Mânerele în coperți de fructe sunt foarte diverse și diferă. Unele dintre ele seamănă cu fructe de fructe, altele – cupolele bisericilor, al treilea sunt realizate cu un accent pe geometrie, altele – rotund, similar cu pietre prețioase din aur sau argint jante.

Materialele

Spectrul de materiale utilizate pentru fructe produse moderne, extrem de larg. Printre cele mai căutate după materiile prime pot fi menționate sticla, cristal, plastic, metal, ceramică, sfoară, argint și compozit. Mai mult, vaza este din lemn și. Acest material nu poate fi considerat cel mai de succes din punct de vedere practic, deși este mai bine decât altele se încadrează în proiectarea de bucătărie într-un stil eco. Se spală din lemn este problematică, și, în plus, ei sunt capabili de a absorbi umezeala, dacă le-ați pus în fruct proaspăt spălat.

Sticla vaze pentru fructe populare cu cumpărătorii din întâmplare. Sticla are capacitatea de a combina cu succes cu orice stil, culoare și mobilier.

Astfel, chiar și accesoriu păhărel capabil de a face atmosfera de aer sau o iluzie ușurință.

Produsele de cristal se potrivesc perfect în ramurile clasice de design interior. Astfel de opțiuni pot fi accente ale bucătăriilor clasice cu solemnitatea palatului inerent.Ele sunt adesea elemente de sprijin pentru candelabrele de cristal și, prin urmare, arată foarte potrivit aici. Cu toate acestea, dezavantajul produselor este complexitatea îngrijirii atunci când modelul este terminat. Restul acestor vase arată elegant și decorează întotdeauna bucătăriile.

Un alt dezavantaj al sticla sau cristal vaze pentru fructe pot fi numite fragilitate.

În ciuda faptului că în producție este de obicei uzat sticla solidă, produsele individuale sunt complet instabile cu deteriorarea mecanică (picături). Cu toate acestea, rareori oprește cumpărătorii și Arată un accesoriu de sticlă sau cristal, de exemplu, multicolor, foarte spectaculos.

Ustensilele ceramice sunt demn de remarcat în faptul că este stabil și atractiv extern. Arata statutul, se potriveste perfect in cele mai stiliste solutii interioare. Dezavantajul unor astfel de produse sunt fragilitatea relativă și prețul ridicat. În plus, veselă din ceramică mai puțin de variație în design și scheme de culori. Earthenware este mai ieftin, dar aspectul său este considerabil ceramică inferioare.

Produse din metal (de exemplu, oțel inoxidabil), cum ar fi clienții săi pentru rezistența și proximitatea maximă la tendințele moderne în design.

Ele pot fi folosite in orice interior modern, fără a întrerupe ideea lui, și să se joace cu achiziționarea, puteți introduce în textura și materialul. Suprafața poate fi de bronz, strălucitor, matted. Astfel de vase pot fi scurte sau, dimpotrivă, fanteziste.

Citește mai mult  Hoodie Kettles: specii și subtilități de alegere

De multe ori, metalul este folosit ca un cadru de alte materiale, care ne permite să le dea un statut mai mare. O categorie separată pentru fructe realizată în tehnica de sârmă, în care produsul poate fi nu numai singur, ci și dublu (pereți dubli, cu o mică distanță) între acestea. Aceste opțiuni sunt dificil să se spele, dar punct de vedere estetic acestea sunt atractive și pot completa în mod adecvat proiectarea mesei de bucătărie.

Plastic este considerat unul pentru buget pentru fructe, El arată foarte bine în diferite domenii de design interior modern, deși nu toate,.

Inconvenientele astfel de produse mult în ciuda cea mai mare variație de forme și decor, acest material este de scurtă durată,.

Acesta poate rămâne Zgârieturile și care rezultă din atingere mecanice accidentale. Mai mult decât atât, atunci când căderea unui vas poate cadea sau rupe bucata element (în cazul în care articolul nu este turnat).

Examinați producătorii

Până în prezent, pentru fructele pot fi găsite într-un sortiment de diferite mărci: piață a acestui produs este literalmente ambalat cu oferte pentru a se potrivi cu fiecare gust si poseta. Dintr-o listă largă de propuneri, puteți selecta mai mulți producători care au o evaluare ridicată astăzi în mediul cumpărătorului.

  • Lefard – modele frumoase de tip Yarus, format din două și trei etaje, cu un suport subțire, dar durabil și design diferit. Poate include pictura, au un design clasic și neobișnuite (de exemplu, sub formă de celule de păsări sau o copie redusă a candelabru de tavan). Gama de prețuri este largă, care crește în mod semnificativ cercul de cumpărători.
  • Bernadotte – 3-tier și 2-tier modele feed-uri pentru mediu fructe și segmente de preț ridicat. Realizate din porțelan ceh cu un design design unic. Au un suport cu mâner inelar un, convenabil pentru realizarea produsului. Tip de umplere superficial, design-ul foloseste aurită.
  • Rosaperla – produse de producător italiene din sticlă și dantelă de metal. Uimit de abordare proiectant la proiectarea. Tipul de cupe, cum ar fi adâncimea lor, poate fi variată. Plăcuța superioară poate avea propria formă și un capac cu un mâner confortabil. Produsele au de obicei 2 niveluri, prețul este conceput pentru cumpărători respectabili.
  • „Utta Castel” – Producția de producătorul german Weimar Porzellan, din porțelan cu design frumos și auriu. Fructele de acest tip au un desen de aur și o acoperire similară a tijei de susținere 3 plăci de adâncime mică.

O parte considerabilă a fructelor bugetare reprezintă mărci comerciale chineze pe piață.

În același timp, cumpărați cumpărătorul de produse poate atât în ​​magazin, cât și prin Internet.

Cumpărătorii li se oferă o mulțime de opțiuni, inclusiv sub fructele tăiate de dimensiuni mari. În plus, puteți găsi opțiuni asemănătoare lămpii Aladin, flori și geam țesute. Produsele nu se limitează la culorile și stilistica și puteți cumpăra pe Internet ca modele chineze (de exemplu, de la Producator Hangzhoy Jinding Import & Export) Și opțiuni de la producători din Republica Cehă (Aurum-Crystal) și Italia (Franco).

Cum de a alege?

Atunci când cumpără un produs, trebuie să acorde o atenție la un număr de momente. Cheia dintre ele vor fi Practicalitate, estetica si dimensiuni. Desigur, trebuie să luați opțiunea cu condiția, astfel încât este încăpător și funcțional. Dacă aceasta este o opțiune cu niveluri, distanța dintre ele ar trebui să fie suficientă pentru comoditatea utilizatorilor.

În cazul în care acest lucru este un produs creativ vedere, atunci în primul rând, atunci când accentul de cumpărare se face pe comoditatea de utilizare și spălare.

Așa că vaza de fructe nu se obține dintr-un fond general, este necesar să se apropie accommodately alegerea de culoare și formă. În cazul în care interiorul bucătărie este unghiular, forme geometrice, pătrat și modele rhombid de tip laconică sunt permise. Cu mai multe culori, în interior, produsul ar trebui să fie transparent sau monofonic. În astfel de cazuri, desenul nu este de dorit, deoarece acest design va simplifica interior.

Citește mai mult  Mesh de cobalt Cobalt : istoric și caracteristici desen

În cazul în care bucătăria este făcută în stilisticii moderne, este selectat designul vaselor ținând cont de direcția specifică.

De exemplu, Pentru stil modern Este necesar să se aleagă o versiune de metal, cu o textură de suprafață strălucitoare sau fructe din plastic. Dacă asta Ecosil, Modelul ar trebui să fie din lemn, cu un model de fir pentru designul interior general. Dacă aveți nevoie pentru a cumpăra o vază pentru stil chinezesc, Ar trebui acordată prioritate opțiunilor elegante, fără un indiciu de heaving. În acest caz, pictura a paharului sau tija de sprijin este binevenit.

Alegerea accesorii sub feluri de mâncare disponibile este destul de succes, pentru că în acest caz va fi creat iluzia ansamblului. Aici este necesar să se acorde o atenție la culoare, forma, dimensiunea, precum și materiale de fabricație. Cu toate acestea, indiferent de design, regula-cheie va ține cont de înălțimea fețelor laterale. Ar trebui să fie suficient pentru a pune fructe într-un vas nu cădea în cazul în care cineva trebuie să ia una dintre ele.

Spălarea produsului joacă un rol mai puțin semnificativ. În cazul în care se face vaza cu margini ascuțite, ele pot fi răniți în procesul de spălare. Deci, pentru a alege opțiuni mai bune, care sunt rotunjite forma. În același timp, ele trebuie să fie rezistente și non-alunecare, este necesar să se elimine imediat de pe lista de dorințe ale produsului care pot merge pe masă în cazul în care rănit accidental.

Picioarele sunt de o importanță deosebită. De exemplu, în cazul în care suportul este una, ar trebui să fie amplasate în așa fel încât vaza nu se încadrează adormit atunci când fructele se vor lua de la una din laturile sale. În cazul în care este împărțit în trei picioare de mai jos, regula este aceeași. Analogi cu patru picioare, de regulă, este stabilă, modele sub forma unui semicerc – nu întotdeauna, precum și analogii asimetrice ale unui tip semicircular.

Dacă cumpărătorul este ca modificări cu mânere, puteți opri alegerea dvs. pe ele. Aceste Vaze – coșurile sunt convenabile atunci când transportați și potriviți pentru acei utilizatori care pot lua coșuri într-o sală sau în alte camere la domiciliu. De regulă, acestea sunt variante cu un singur tip de tip laconic, a căror design se străduiește pentru minimalistitate și funcțional. Ele sunt confortabile în mână și au un castron mic pentru fructe.

Grilele metalice arata spectaculos, dar nu sunt foarte frumoase sa le spele. În plus, ei poluează repede, deoarece fructele coapte le pot tăia despre ele. Se uită speologic în vasele creative interioare cu un castron care poate fi colectat de la plăci dreptunghiulare. Analogii din sfoară sunt bune pentru direcțiile de mediu ale stilistului interior.

În ceea ce privește numărul optim de niveluri din modelele lungi, totul depinde de volumul de fructe sau dulciuri, care sunt planificate să completeze bolurile de fructe.

De exemplu, Pentru o familie mare, este suficient pentru a alege o opțiune cu trei niveluri. În cazul în care vaza este planificat pentru a fi utilizate nu pentru fructe, dar pentru bomboane, dimensiunea plăcilor și adâncimea lor poate fi mai mică. Pentru prăjituri trebuie să alegeți nu profund, dar modelele plate. Astfel de plăci pot fi decorate cu pictura artistică.

Produsele suspendate sunt convenabile, deoarece boluri lor în unele modele pot fi îndepărtate din sistem de fixare suport pentru spălare. Analogii sub formă de cârlige de tip înghesuit sunt bune pentru bucătării, în cazul în care este posibil să se suspende aceste accesorii. Deci, ei vor salva în mod semnificativ suprafața utilă.

Cum sa faci un fruct cu propriile mâini, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: