Cum sa faci o stea sub Kazan face singur?

Cum sa faci o stea sub Kazan face singur?

Kazan – cazan turnat. Caracteristica distinctivă este un fund semicircular, care nu vă permite să îl instalați pe vatră fără un dispozitiv de suport special – trepiede. Dacă există o listă de instrumente și materiale, se poate face cu propriile mâini.

Soiuri și destinație

Coaturile de casă pentru cazane sunt mai multe specii:

 • Trei picioare+
 • cu patru picioare+
 • improvizat.

Picioarele standului cu trei picioare sunt instalate ca un con. Între ele se păstrează distanța egală, care este un factor important care determină gradul de stabilitate al structurii. Ca un vârf al conului, cu cercul este instalat, diametrul care corespunde diametrului exterior al părții centrale a cazanului.

Acest cerc efectuează funcția suportului în care este coborârea cazanului.

Această metodă de deducere este cea mai eficientă, deoarece cu o creștere a masei conținutului cazanului mărește presiunea pe partea interioară a cercului, ca rezultat al căruia cazanul este mai puternic SITS pe suport.

Pentru a spori forța designului, picioarele de susținere sunt fixate Folosind jumpers suplimentar situat sub hoopul care nu le dă sfâșieni sub presiunea cazanului umplut cu conținut.

Trenogii de acest tip sunt proiectați pentru instalarea pe foc deschis. Bonfire este divorțată sub ele, flacăra care încălzește uniform fundul semicircular. Pentru a asigura spațiul sub un cazan suficient pentru a găzdui lămpile, înălțimea trepiedurilor trebuie ajustată în funcție de distanța dintre pământ și partea inferioară a recipientului.

Designul suportului cu patru căi este similar cu designul trepiedului. Singura diferență între ele este prezența unui suport sfert. Luând în considerare acest factor, se determină locația picioarelor de susținere a acestui stand eliminându-le unul de celălalt la o distanță egală.

În forma finalizată, punctele inferioare ale suportului – „tălpi” – formează vârfurile pătratului sau dreptunghiului (în funcție de design și unghi, sub care picioarele sunt aranjate în raport cu cercul de exploatare).

Pentru ca standul de patru lumini să fie instalat pe creier, designul său este completat de conectarea jumperilor care leagă punctele inferioare ale picioarelor de susținere. Jumperii nu sunt doar un element de fixare, ci joacă, de asemenea, rolul schiurilor care oferă o poziție stabilă a standului pe mangale.

La instalarea cazanului pe un Brazier folosind un suport în patru direcții, este important să aveți grijă de stabilitate și de întregul design. Gradul de sustenabilitate al mangalului la încărcături trebuie să corespundă parametrilor de mărime și greutate din cauldonul umplut cu conținut.

Citește mai mult  Feluri de mâncare: specii, reguli de alegere și îngrijire

Casual standuri improvizate sunt făcute de prietena corespunzătoare. În calitatea lor pot acționa: stoc discuri auto, recipiente în formă de butoi și altele.

Aceste materiale sunt finalizate și instalate în așa fel încât să poată fi puse pe ele pentru a pune foc sub ele, în timp ce distanța dintre terenul și fundul rezervorului ar trebui să fie suficientă pentru focul din valoarea corespunzătoare.

Construcția suportului de orice tip poate oferi utilizarea de atât forma, cât și în regim de internare pliabil.

Instrumente

Un set de instrumente necesare pentru fabricarea unui stand de casă pentru Caucasan poate consta dintr-o listă de nume cauzate de tipul de design si materiale de beton din care este fabricat.

Compoziția setului instrumental:

 • invertor de sudare+
 • bulgară+
 • ciocan+
 • Perie gramada metalica+
 • Grinding duza bulgară+
 • Instrumente de măsurare (ruletă sau riglă)+
 • Alte instrumente concomitente.

Prezența unui aparat de sudură trebuie să. Având în vedere că produsul va fi utilizat sub influența temperaturilor ridicate, sudurile sunt conexiunea cea mai fiabilă.

Materialele

Pentru fabricarea unui stand, trebuie să pregătească o cantitate suficientă din următoarele materiale:

 • armătură+
 • tija de fier (înlocuiește armatura)+
 • pipe Round+
 • inel (dacă este disponibil).

Diametrul armăturii trebuie să fie de cel puțin 12 mm. Valori mai mici ale acestui parametru nu asigură fiabilitatea și stabilitatea la sarcini de proiectare de deformare.

Diametrul tijei de armare nu trebuie să fie prea mare, deoarece creșterea acesteia implică o creștere a masei produsului, care nu este un factor pozitiv.

În absența unei cantități suficiente de armare, puteți utiliza un pătrat sau hex secțiune rotundă tijă metalică,. Parametrii dimensionale ale tijei selectate trebuie să îndeplinească aceleași cerințe ca și materialul de armare.

Tăieturile tubului circular sunt utilizate pentru a aranja nodurile conexiunii părților individuale ale structurii, ceea ce este relevant pentru modificările pliabile. Diametrul elementelor tubulare trebuie să depășească diametrul armăturii sau barei de fier cu 1-2 mm. Acest lucru va permite fixarea componentelor cu un puzzle.

Holding Hoop este selectat ținând cont de diametrul părții de mijloc a Kazanului. In absenta unui element gata făcute, aceasta poate fi făcută de către tija de armare.

Este permisă să aranjați un design, ceea ce vă permite să schimbați cercul cu diferite valori ale diametrului, ceea ce face posibilă utilizarea unui stand într-un pachet cu cazane de diferite dimensiuni.

Fabricare

Înainte de a trece la fabricarea unui stand de casă pentru cazan, este necesar să se determine tipul de design, scop țintă și să compileze desene detaliate.

Citește mai mult  cuțite de piele: specii și reglementări

Modelul optim al suportului cazanului este cel care permite instalat nu numai la sol, ci și pe bar. Dacă se presupune fabricarea acestui model, desenele trebuie să indice parametrii dimensionali corespunzători caracteristicilor cazanului și mangalului disponibil.

Diametrul cercului principal este notat. Se potrivește distanței dintre punctele extreme ale suportului – „tălpi” ale picioarelor. Mărimea acestei distanțe este calculată ținând cont de extinderea temperaturii metalului și ar trebui să permită să pună în mod liber suportul în bară.

Asamblarea picioarelor de asamblare

Picioarele standului pliabil sunt fabricate în conformitate cu principiul identic. În primul rând, ansamblul este realizat de unul dintre ele, apoi copierea restului cu eșantionul.

Cu ajutorul polizorului, segmentul supapei, a cărei lungime este suficientă pentru fabricarea piciorului de sprijin din ea. Pentru a asigura posibilitatea de a pune piciorul pentru economie de spațiu atunci când sunt depozitate, Cut este colectat în mijloc.

La marginea uneia dintre părțile segmentului este sudat un tub de lungime de cel puțin 10 cm. Este important să se utilizeze un tub cu pereți groși de rotund. secțiune pătrată sau dreptunghiulară nu va permite să se asigure fiabilitatea conexiunii și contribuie la apariția backup. Diametrul acestui tub ar trebui să permită să introducă în mod liber partea rămasă a segmentului de armare. Datorită elementului tubular automat, piciorul devine pliabil și poate fi pliat de două ori.

Cele trei picioare rămase sunt realizate printr-un sistem similar. În procesul de producție a acestora, este important să se depună eforturi pentru a asigura acuratețea respectării parametrilor dimensionali, care va evita perturbarea echilibrului geometric al întregului design-.

Producția de jumperi conjunctivi

Pentru a asigura fixarea picioarelor de suport, este necesar să se facă jumperii de conectare. Pentru un stand de patru ani vor fi suficiente două.

Ele sunt fabricate din același material ca și picioarele. Acest lucru reduce costurile de producție și simplifică procesul de asamblare. Lungimea fiecărui jumper trebuie să depășească distanța dintre punctele de susținere inferioare ale picioarelor cu 5-10 cm. Este necesar să se asigure staticiența designului pe mangale.

Citește mai mult  De ce termos nu deține temperatura și cum să-l stabilească?

Pentru a îmbrăca nodurile conexiunii picioarelor și a jumperilor, acestea din urmă sunt segmente tubulare sudate, ale căror parametri sunt identici cu faptul că au fost sudați la picioare. Unghiul de înclinare a acestor segmente față de planul jumperului depinde de colțul sub care picioarele vor sta. Amploarea acestui unghi este arbitrară și nu necesită respectarea unor standarde constructive.

După conectarea cu două picioare un jumper suport cu ajutorul compușilor tubulare, cifra ar trebui să fie o figură, similar cu contururile cu trapezing fără un vârf, pătrat sau un dreptunghi fără nervuri sus. Ca element lipsă, planul inelului de susținere este.

Producția de Hoop

  În absența unui cerc de-a gata, o puteți face din armatura. segmentul său a cărui lungime este egală cu lungimea circumferinței exterioare a părții de mijloc a cazanului, încălzite la temperaturi ridicate. In starea preîncălzit a tijei, tijele sunt aplicate pe suprafața exterioară a părții de mijloc a cazanului și coturile inversat în conformitate cu diametrul său.

  instrumente adecvate sunt folosite pentru a stoca și îndoind tijele: Blacksmith, clește sau chei de gaz. În care nu trebuie să se conformeze cu mare precizie. După ce a făcut inelul în sine, poziția optimă în raport cu cazan. Pentru a facilita procesul de flexiune, puteți utiliza armarea unui diametru mai mic.

  Pentru a asigura înlocuirea copiilor de pe inelul diferitelor diametre, este necesar să se lupte cu tăieturile la aceasta cu o lungime de până la 5 cm, numărul căruia este egal cu numărul de picioare de susținere, care vă va permite pentru ao deconecta de la proiectul principal. Aceste părți tubulare sunt aranjate astfel încât picioarele montate pe jumperii de legătură să poată fi introduse în mod liber în ele. În acest caz, cercul trebuie să stea pe aceste tuburi să se suprapună părții superioare, împiedicând trecerea capătului la capăt a picioarelor prin ele.

  Folosind o perie cu o grămadă de metal și duză de măcinare pentru a gestiona îmbinări sudate până la starea corespunzătoare.

  În etapa finală de proiectare a unui stand de casă pentru cazan, trebuie să fie vopsea vopsită, rezistentă la temperaturi ridicate. Pentru a efectua această operație, puteți utiliza vopseaua poate fi utilizată, deoarece acoperirea prin pulverizare asigură grosimea optimă a stratului. După uscare, standul este gata pentru utilizare.

  Despre modul de a face un stand sub Kazan face singur, uita-te următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: