MAYER & Boch termos de brand

MAYER  Boch termos de brand

Termos în timpul iernii este accesoriul necesar în timpul călătoriilor lungi, drumeții și odihnă în natură. Compactitatea și etanșeitate permite purtarea termos într-o pungă sau rucsac, transportat în portbagajul mașinii. Principalul lucru este de a alege un model practic de înaltă calitate, care poate menține temperatura necesară pentru o lungă perioadă de timp. Structuri termice interesante și fiabile oferă producătorului Mayer & Boch.

Particularități

MAYER & Boch termos sunt accesorii practice și convenabile, care va avea nevoie cu siguranță, atât acasă, cât și în restul în natură. Alături de caracteristicile standard, MAYER & Boch termos sunt înzestrate cu multe caracteristici.

 • Hipoalergenicitatea și toxicitate zero a materialelor. Materiale alimentare sunt utilizate în producția de produse – oțel inoxidabil, plastic, sticla, silicon, care nu afectează gustul conținutul balonului.
 • Pereții îngroșați, Datorită căruia temperatura din interiorul balonului este păstrată mult timp.
 • inserții anti-alunecare. inserții cauciucată pe termos avertizează un design alunecare în mână.
 • Echipamente si echipamente suplimentare. Multe modele sunt echipate cu accesorii în formă de cupe, linguri, cupe. Unele termos au mânere și curele speciale, în detrimentul care sunt confortabile pentru a păstra și de uzură. serii separate sugerează echipamente cu vehicule elegante de la autovehicule.
 • Usor de intretinut. Cele mai multe părți ale termos (cupe, cupe, flacoane) pot fi spălate într-o mașină de spălat vase, care este incredibil de convenabil.
 • Durata de întreținere a căldurii. Aproape toate modelele suporta caldura timp de 6-8 ore, dar există modele capabile de a menține temperatura la 24 de ore.
 • Aplicarea supapă de vid, garantând etanșeitate la închidere. În plus, supapa de vid previne pulverizarea și pierderea de temperatura din interiorul vasului.
 • Tehnologia unică de deschidere și de turnare din termos. Pentru a turnați conținutul termosului într-o ceașcă, faceți clic pe butonul special.
Citește mai mult  Cum de a alege resturi pentru pastă?

În plus, designul dorit de termos, precum și pereții compactați, sistemul de etanșare contribuie la menținerea maximă a temperaturii nu numai a temperaturii, ci și a aromei, calitățile aromatizante de băuturi și alimente.

Modele reale

Gama de modele de Mayer & Boch Thermos este destul de largă, astfel încât să puteți alege un accesoriu pentru o singură persoană, pentru o ceremonie de ceai în aer proaspăt într-o companie mare, precum și pentru un copil. Toate modelele propuse sunt reprezentate de mai multe categorii principale.

 • Modelul de băut. Seria prezintă produsele monofonice clasice, precum și modelele în design colorat (flori, model, mazăre, geometrie). Capacitatea poate fi diferită – 0,45, 0,5, 0,58, 0,75, 1 l și mai mult. Timpul de conservare a căldurii este de 5-8 ore.
 • FOOD THERMOS. Conducătorul prezintă structuri termice confortabile, cu mâner și accesorii suplimentare sub formă de cupe, tăvi și tacâmuri. Capacitatea este de 500 ml, 1600 ml, 1000 ml.
 • Modelul cu balon de sticlă. Seria conține modele monofonica și pline de culoare, dotate cu nas, sigilii, butoane, manere, accesorii auxiliare. În ciuda faptului că balonul este confecționat din sticlă, este capabil să mențină temperaturi de până la 6 ore, menținând în același timp toate gusturile. Recipientul în astfel de modele este diferit – 3.2, 1, 1.8 și 2 litri.
 • Designul copiilor. Aceasta este o colecție de modele miniaturale și lumină (volum 0,58 l), sprijinind perfect temperatura dorită. Produsele sunt interesante și design colorat, permițându-vă să alegeți un model pentru un băiat, și pentru o fată. Toate accesoriile sunt absolut hipoalergenice și în condiții de siguranță, concepute pentru băuturi calde și reci.
 • Thermoconstruction cu buton pentru turnare. Acesta este un grup de termos cu volum crescut – 1900-3000 ml, calculată pe o companie mare. Unele modele oferă o plasă-filtru special care vă permite să fiarbă ceaiuri și taxe de fracțiuni diferite.
Citește mai mult  Caracteristicile și caracteristicile cuțitelor mai înalte

Printre noile modele sunt multe structuri termice clasice în carcasă, cu un strat de mată, cu logo-uri de marcă, cu inserții cauciucată, ceea ce va dori cu siguranță sportivi sau adolescenți.

Examinați recenzii

În ciuda costului scăzut și chineză de asamblare, MAYER & Boch termos sunt caracterizate de înaltă calitate, datorită căreia o cerere mare în rândul cumpărătorilor ruși. Mulți au apreciat imprimeu floral pe structuri termice butoane care se încadrează armonios în interior bucătărie.

Iubitorii de pescuit sunt incantati cu modele de băut din oțel inoxidabil, care păstrează cald la temperaturi scăzute de până la 6 ore. Părinții tineri sunt termose impresionante pentru copii cu un model luminos, un caz plăcut și o capacitate suficientă.

Printre deficiențele, unii cumpărători sărbătoresc o cantitate mică de proiecte alimentare, precum și un set complet suplimentar complet, atunci când lipsesc o altă ceașcă pentru ceai în natură sau râu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: