Seturi Cobalt Mesh

Seturi Cobalt Mesh

Articolul va vorbi despre un astfel de concept unic ca o plasa de cobalt. Și acest lucru nu este doar un model – aceasta este identitatea corporativa a fabricii de porțelan imperial (anterior Lomonosovsky fabrica de porțelan). Deci, decorat nu numai feluri de mâncare, dar și alte lucruri: Lădițe, sfesnice, decor. gamma albastru, combinat cu alb, în ​​formă de generozitate de aur de 22 de carate, creează impresia de celebrare și parada.

Aceasta este o carte de vizită a tuturor Petersburg – este imposibil să nu observi aici și albastru mare și spumante de domuri și turle, paravane rafinate de parcuri.

Istoria creației

Plasa de cobalt este un model unic, care seamănă cu capitala de nord – are istoria sa uimitoare, care iese mai mult de o jumătate de secol în urmă. Pe vasele, pictura a apărut în 1944 din cauza artist talentat Anna Yatskevich. In 1930, Anna Adamovna, la sfârșitul școlii artistice și industriale din Leningrad, sa dus să lucreze la LFZ, care a dat 20 de ani.

Adevărat, inițial modelul nu a fost cobalt – primul lot de seturi a fost cu o grilă de aur. examinat de către punctul de vedere critic al artistului, Anna Adamovna de aur în desen înlocuit pe albastru. Deci, a fost pictat într-un ton albastru al primului set de ceai de „Tulip“. Și astăzi se pare la fel ca și atunci – pe un fundal alb-zăpadă, o cușcă albastru închis, decorat cu accente în locuri intersecție a liniilor de aur de 22 de carate.

Există două versiuni ale originii ornamentul de cobalt pe vase.

  1. Anna Yatskevich a creat acest model atunci când el se uită la ferestrele umflate într-o blocada Leningradului. Aceste linii ar fi atras atenția artistului, neborn Leningrad, care a rămas acasă în blocadei. Modelul acestei Anna părea interesantă, și ea a decis să încerce să scrie porțelan, astfel.
  2. Conform unei alte versiuni, acestea sunt fulgi de zăpadă în razele strălucitoare ale Soarelui de Nord.
Citește mai mult  Bucătărie Tabel: Tipuri și selecție

Istoricii au o versiune complet diferită susținută de fapte. Ei cred că ideea de model a ochiurilor de plasă a fost înscrisă de un serviciu vechi, prin ordin al Elisabeta Petrovna în XVIII. Dmitri Vinogradov însuși, care este considerat fondatorul producției de porțelan rusesc.

Orice ar fi fost, rafinat și modelul de față a fost dus la locul de muncă. Pentru această inovație Anna Adamovna a primit un premiu de guvern – Ordinul Steaua Roșie.

În 1958, la Expoziția Mondială de la Bruxelles, fabrica de la Leningrad au prezentat o colecție impresionantă de cele mai bune produse sale. În același timp, produsele care acționează în acel moment. Special nu au dezvoltat nimic, sarcina a fost într-un alt – au vrut să introducă vizitatorii cu o gamă largă de produse, în timp ce nu a căutat lovit cumva imaginația. Și astfel, un serviciu complet neașteptat de „Tulip“, decorat cu ochiuri de cobalt, pentru modelul și forma a fost distins cu medalia de aur.

După ceva timp, ornament, de asemenea, notat cu noi, însușindu produsul „Semnul de calitate al URSS“, care, la momentul în care a fost foarte onorabil. Trei a început un marș triumfal de cobalt ochiurilor de plasă nu numai în țară, ci și în întreaga lume.

Când a avut loc prăbușirea URSS, de ceva timp planta a fost în declin. Anul 1997 a fost anul reorganizării sale. Producția a început să producă, inclusiv la export.

Începând din anul 1997, mai mult de 45 de mii de copii ale produselor din porțelan, cu un model de cobalt au fost vândute.

Servicii de revizuire

Pentru o lungă perioadă de timp, tehnologia a fost la fel – pe biscuitul sarcina aplicată manual o grilă de cobalt. Apoi, porțelan ardere secundară, apoi aplicarea glazura. În etapa finală, un aur de aur de 22 de carate a fost la fel trase de mână „Bugs“.

Citește mai mult  Alegeți micul termos

În prezent, tehnologia pictura este simplificată. Inițial, acesta a fost decorat cu un serviciu făcut în formă elegantă de „lalea“, pentru care a fost dezvoltat. Excelente arată decor la alte modele, cum ar fi „Wave“, „Tineret“, „Cadou“.

Mai mult de 150 de modele cu cobalt de marcă net astăzi în sortimentul plantei – acestea sunt nu numai seturi, dar, de asemenea, farfurii, seturi de vin, precum și ulcioare, supă și multe altele. Este imposibil de spus despre toate produsele IPH, ne vom concentra pe cele mai populare produse din seria „Cobalt Mesh“.

Toate acestea sunt realizate din porțelan os cu un model de plasă de cobalt aplicat, decorat cu un decor de aur de 22 de carate Graval.

Serviciu de ceai „Julia“

Kit-ul este format din 15 elemente. Conceput pentru 6 persoane.

În set: 6 pahare (145 ml), 6 farfurioare (12 cm), 1 oală de cafea (690 ml), vasul 1 zahar (310 ml), 1 cremă (120 ml).

Kit de cafea per persoană

Set format din cești de cafea miniaturale, farfurioare si farfurii pentru desert – gata făcute cadou în stil rusesc pentru prietenii sau colegii tăi. Saucer – (11,5 cm), Plate – (15,5 cm), ceașcă de cafea.

serviciu de ceai „Wave“

Serviciul este format din 6 pahare (220 ml), 6 farfurioare (14,5 cm), 6 plăci (18,5 cm), 1 ibric (800 ml), 1 boluri de zahăr (390 ml).

sala de mese „tineret“

Set de masă foarte frumos pentru 6 persoane. Este format din 6 plăci adânci (22 cm), 6 mici netezesc plăci / (20 cm), 6 plat / farfurii pentru desert (24 cm), o masă rotundă (30 cm), vas oval (20×30 cm), serenochitsa (17×25.5 cm), Saladka pentru 2 porții (350 ml) și un bol salata pentru 4 portii (700 ml).

Citește mai mult  Karving cuțite: tipuri, selecție și reguli de utilizare

Cum de a alege?

Pentru a alege un set bun de feluri de mâncare, decorat cu o plasă de cobalt rafinat, aveți nevoie pentru a face o achiziție numai pe site-ul oficial al LFZ (IFS), puteți achiziționa, de asemenea, în puncte de vânzare dovedite sau magazin de plante.

Acest produs se face numai pe IFS. Decorul este un fel de carte de vizită a Fabrica de Porțelan Imperial, acesta este un model corporativ de marcă, nu mai este produs nicăieri. Nu există seturi din Germania sau Republica Cehă va fi egal cu frumusețe și har, cu feluri de mâncare de la această linie. Aceasta este cea mai populară serie recunoscută în întreaga lume.

Este important de a cumpăra un produs original. Autenticitatea poate fi verificată prin căutarea la ștampila corporativă din fabrică pe partea inversă a fiecărui produs. Și, de asemenea, desigur, imediat va fi vizibilă de înaltă calitate a porțelanului imperiale:

  • În primul rând, are o rezistență ridicată, rezistentă la chipsuri+
  • Acest produs este caracterizat în alb și transparent+
  • Toate produsele sunt absolut sigure pentru adulți și copii, realizate din materii prime naturale, non-toxice, nu conțin substanțe dăunătoare.

Este demn de a spune că nu este necesar să achiziționeze un serviciu întreg. Linia are posibilitatea de a cumpăra separat orice element pentru a completa kit-ul sau diversifica-l. Sortimentul este doar imens.

Este foarte important să aibă grijă în mod corect pentru astfel de feluri de mâncare:

  • spală manual+

  • Nu utilizați într-un cuptor cu microunde și mașină de spălat vase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: