Turks electrice: Descriere și subtilități

Turks electrice: Descriere și subtilități

Electroturka este o versiune îmbunătățită a turcului tradițional și familiar pentru adevărații cunoscători ai bea cafea. În ciuda aspectului de mașini moderne de cafea high-tech, o băutură turcească reală poate fi preparată în mod exclusiv cu ajutorul unui turc, atât de mulți dintre cunoscători săi preferă să folosească această metodă de gătit.

Dispozitiv și principiul de funcționare

După cum sa menționat mai sus, turcul electric este proiectat pentru gătit cafea turcească, care nu se poate face atunci când se utilizează mașini de cafea picurare sau corn. Structural, dispozitivul este destul de simplu și constă dintr-un element de carcasă și încălzire.

Volumul capacității de lucru este de obicei 200-500 ml, și din oțel inoxidabil, plastic sau ceramică sunt utilizate ca producătorul. dar Există, de asemenea, modele destul de voluminoase capabile să gătească până la 1,5 litri de cafea simultan. Prin forma sa, rezervorul aparatului electric este similar cu forma unui turc obișnuit și este un vas cu o bază largă și un gât îngust.

Un gât îngust facilitează controlul spumei și reduce semnificativ suprafața de evaporare a fluidului atunci când fierbeți în timpul gătitului băuturii. Elementul de încălzire este situat sub fundul carcasei și separat de rezervor cu garnitură fiabilă impermeabilă.

Puterea de bronz electric poate ajunge la 1000 W, ceea ce permite cafea de gătit literal în 1-2 minute.

Multe mașini electrice moderne sunt echipate cu o funcție de oprire automată, care va deschide imediat circuitul electric atunci când fluidul este realizat prin temperatura dorită.

Faptul este că cafea turcească nu este recomandat pentru a se aduce la fierbere completă, și urmări în mod independent și prinde linia de fierbere este destul de problematic.

A fost pentru că un aparat de cafea-Turk a fost dezvoltat cu putere auto, care, la momentul potrivit, fără nici un ajutor se oprește încălzirea băuturii fierte.

Utilizarea „inteligente“ contribuie aparatului electric în rezolvarea problemei cafelei „combustibil“, care de multe ori se întâmplă atunci când gătiți o băutură într-un mod tradițional.

Principiul de funcționare al electroturok este similar cu principiul fierbătorului, În care rezervorul RTE amplasat în partea de jos se încălzește lichidul din interiorul dispozitivului și o aduce la punctul de rapel.

Citește mai mult  Alegeți termosum pentru sticle pentru copii

Apoi, un dispozitiv care nu are o oprire automată este dezactivată de către o persoană, iar probele automate sunt ele însele deconectate. În plus față de automatizare, multe copii moderne sunt dotate cu mânere rabatabile, Indicatoare de nivel lichid, senzori de temperatură și panouri de control tactil.

Avantaje și dezavantaje

Până de curând, turcii electrice au oarecum inferioare în popularitatea lor cu mașini moderne de cafea automate.

Cu toate acestea, cele mai recente tendințe aparate de uz casnic de piață arată cererea tot mai mare pentru aceste dispozitive ieftine și ușor de utilizat, Ce se datorează unui număr de avantaje incontestabile ale acestor modele.

  • Turcii electrice sunt foarte ușor de utilizat. O persoană este suficientă pentru a turna apă în rezervor, turnare cafea măcinată și apăsați pe butonul „Start“.
  • Viteza mare de pregătire face posibil să-și petreacă la gătit nu mai mult de 2 minute.
  • Disponibilitate în unele modele de opțiuni Electrotunction Garanții oprirea la timp a Tan și elimină necesitatea de a elimina consecințele cafelei „combustibil“.
  • Design universal Vă permite să plasați Turku în bucătăriile de orice stil – de la clasic la interior superioare.
  • Disponibilitatea mânere rabatabile Vă permite să luați aparatul într-o călătorie și facilitează stocarea.
  • În comparație cu mașinile de cafea, Electroturka este foarte ieftină, Ceea ce face ca dispozitivul să fie chiar mai mare accesibilitate a consumatorilor. În plus, turcii consumă prea multă energie electrică, ceea ce salvează în mod semnificativ bugetul.
  • Datorită designului simplu și absenței elementelor complexe, Repararea electroturistică poate fi efectuată în orice centru de service.

Ca și în cazul oricăror alte aparate de uz casnic, există electroturok și dezavantajele sale. Legate de acestea Nevoia de îngrijire atentă în spatele suprafeței interioare a rezervorului complicat de gâtul său alternativ. Acest lucru împiedică accesul liber în interior pentru a elimina îndoirea și scala de cafea.

De asemenea, ca rezultat al gătitului prea rapid, aroma băuturii este mai puțin saturată decât atunci când a făcut cafea într-o curcan regulată pe foc deschis.

Printre minusuri pot fi notate și Necesitatea unei prezențe constante a unei persoane și a controlului acestuia asupra procesului de gătit Nu este echipat cu o funcție de modele automate de închidere. În caz contrar, băutura pur și simplu „se scurge” și se blochează suprafața pe care se află Turk.

Citește mai mult  Cele mai multe modele populare Woll pielii

Mai mult, experții cred că chiar și modelele cu oprire automată sunt o cafea ușor fierte, ceea ce duce la o scădere a spumante și pierderea parțială a parfumului.

Cele mai bune modele

Piața modernă a aparatelor de uz casnic oferă un număr mare de modele diverse de turci electrici. Mai jos sunt eșantioane, dintre care menționează că sunt găsite mai des pe Internet.

  • Modelul Gorenje TCM 300W Culoarea albă este echipată cu picioare din cauciuc, făcând dispozitivul foarte stabil și sigur. Corpul produsului este fabricat din oțel inoxidabil și are un volum de 300 ml. La o dată într-o astfel de curcan puteți găti până la 4 cesti de cafea, ceea ce este destul de mult pentru nevoile unei familii sau o companie mică.

În plus față de prepararea cafelei, modelul poate fi folosit ca un mini ceainic electric. Puterea Tan este de 800 W, care vă permite să-și petreacă la gătit nu mai mult de 2 minute. Rezervorul de apă este capabil să se rotească liber în jurul axei sale cu 360 de grade, Ce împiedică firele care se suprapun și îmbunătățește siguranța dispozitivului.

Modelul este echipat cu o opțiune de închidere automată În apă caz ​​încheiat în rezervor. Produsul este disponibil in dimensiunile de 26x18x14.5 cm, are un cordon cu o lungime de 1 m și are o greutate de 0,7 kg. Prețul turcilor este 1999 de ruble (2019.).

  • Modelul SINBO SCM-2928 este un dispozitiv cu o capacitate de 1000 W și un volum de 400 ml. Butonul „Start“ este echipat cu un indicator LED și este situat pe un mâner ergonomic. Nasul are o formă atentă care nu permite lichidelor să se scurgă atunci când se toarnă într-o ceașcă.
Citește mai mult  GIPFEL tigaie: descriere, specii, pro și contra

Produsul este echipat cu protecție la supraîncălzire și are funcția de oprire automată cu cantitatea insuficientă de apă în rezervor. Carcasa și mânerul sunt făcute în culorile de cafea și lapte, care sunt combinate armonios cu o băutură gătită. Modelul este echipat cu un cablu cu o lungime de 1,1 m, iar costul său este de 900 de ruble (2019.).

  • Turk electric multifuncționalTimecup cm-620 este un dispozitiv de înaltă tehnologie cu o funcție de oprire automată.

În plus față de prepararea cafelei în limba turcă, dispozitivul poate fi utilizat pentru gătit ouă, lapte și apă clocotită pentru alimente pentru copii.

Modelul echipat Afișaj convenabil Afișarea temperaturii fluidului, senzor de timp, senzor de ridicare a spumei, tastatură tactilă, cronometru, indicație de incluziune, termostat și compartiment de cablu. Utilizarea acestui Turk face ca procesul de luare a cafelei complet automatizat.

Imediat după trecerea pe butonul „Start“, elementul de încălzire începe să lucreze la putere maximă, iar după ridicarea spumei peste un anumit nivel, se stinge instantaneu. Acest ciclu se repetă de 4 ori – exact la fel de mult ca tine activa și dezactiva foc atunci când gătit manual.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: