Bucătărie cu mașină de spălat: Pro și Contra, Cazare

Bucătărie cu mașină de spălat: Pro și Contra, Cazare

Astăzi, mașina de spălat este de obicei localizată în baie, dar tot mai multe ori există opțiuni pentru localizarea acestei tehnici în bucătărie, deoarece există deja toate comunicările necesare. În acest articol, luați în considerare avantajele și dezavantajele unei astfel de locuințe, precum și opțiuni de succes – atât mobilier încorporat, cât și soluții staționare.

Avantaje și dezavantaje

Bucătărie cu mașină de spălat nimeni nu este nici o surpriză, deoarece această tehnică se potrivește perfect într-o astfel de cameră, uneori chiar mai bună decât în ​​baie. De obicei se întâmplă dacă baia are dimensiuni mici sau există o dorință de a poziționa toate tehnicile utile într-un singur loc, în cazul nostru – în bucătărie. Merită să luați în considerare avantajele și dezavantajele bucătăriei cu o mașină de spălat. Avantajele acestei locații ar trebui să includă următorii factori:

 • Conexiunea este făcută destul de ușor și rapid, deoarece toate comunicările necesare sunt deja prezentate în bucătărie+
 • Când în bucătărie, mașina de spălat nu ocupă spațiul sau baia de baie+
 • Nu este nevoie să alegeți un model compact, deoarece bucătăria se va potrivi perfect și mașinii de dimensiuni complete cu o lățime de până la 60 cm.

Dar există în astfel de cazare și contra:

 • Este necesar să se decidă imediat, în cazul în care va fi amplasat tehnica, pentru ca, în viitor, este destul de problematic să se schimbe locația sa+
 • Aspectul produsului poate varia în funcție de designul cu fațadele bucătăriei, care strică în mod semnificativ interiorul, de exemplu, dispozitivul modern nu va arăta armonios în bucătăria făcută în stilul clasic+
 • Va fi necesar să se organizeze un loc suplimentar în bucătărie pentru depozitarea hainelor murdare+
 • După muncă, mașina de spălat are nevoie de ventilare, astfel încât ușa deschisă a produsului poate interfera în bucătărie+
 • Atunci când mașina este de lucru, o parte din săpunuri intră în aer, ceea ce nu este de dorit pentru bucătărie, pentru că produsele sunt concentrate aici.

Important! După instalarea mașinii de spălat, este necesar să o verificați ca în timpul funcționării și după încheierea acestuia. Acest lucru vă va permite să detecteze Lachs de maternitate pentru a le elimina imediat.

Caracteristici de planificare

Alegerea locației mașinii de spălat depinde în mare măsură de planificare. Dacă luați în considerare bucătăriile mici, atunci opțiunile nu sunt atât de mult.

 • Dacă setul cu cască de bucătărie este unghiular, De obicei, spălarea este plasată într-unul din modulele inferioare standard. Este în valoare de punerea tehnicii departe de dispozitivele și plăcile de încălzire.
Citește mai mult  Cum sa faci o canapea de paleti face singur?

 • Mașina de spălat perfect situată în apropierea spălării, Deoarece în acest caz este convenabil să aduceți comunicarea mașinii.

 • În Hrușciov, și câteva versiuni ale locației dispozitivului. Optiune optimă – echipamente încorporate în modulele inferioare ale setului cu cască de bucătărie. Puteți instala o mașină într-o nișă sub fereastră, dar, în același timp, lățimea sa nu trebuie să depășească 450 mm. Mai mult, ca o opțiune, locația deasupra spălării masa de luat masa, care va avea un capac pliabil.

 • Mașina de spălat poate fi combinată cu frigiderul. În acest caz, tehnica este mai bine să se pună în apropierea deschiderii ferestrei. Lângă fereastra este frigider, și lângă ea – spălarea. Următorul este dulapul cu spălare, apoi la unghi drept există și alte module de mobilier și o sobă. Un astfel de aspect-M figurativ este mare pentru bucatarii mici.

 • Un alt proiect popular este mobilierul în formă de P, În același timp, aparatul poate fi încorporat în mobilier sau local sub blatul de lucru. Orice opțiune va ajuta compact pentru a pune mașina de spălat, economisind locul.

Încorporarea în mobilier

Astăzi, utilizarea încorporat multe opțiuni pentru a se potrivi în bucătărie. A prezentat mai multe moduri de a găzdui șaiba în bucătărie. Pentru a alege cea mai bună opțiune în mod corect, este demn de luat în considerare nu numai aspectul, dar, de asemenea, dimensiunea dulap, aspectul și dimensiunile produsului în sine. În cazul în care repararea în bucătărie este deja complet, iar tehnica nu a fost încă achiziționat, atunci această sarcină este mai ușor de rezolvat, pentru că puteți alege varianta optimă a mașinii de spălat.

Acum, producătorii de companii oferă o gamă destul de largă de modele de aparate de uz casnic pentru spălare, care vor face posibilă alegerea produsului dimensiunii necesare într-o nișă sau dulap. Mașinile de spălat cu astfel de parametri sunt prezentate în vânzare ca:

 • Lățime – de la 45 la 70 cm+
 • Înălțime – de la 50 la 130 cm+
 • Adâncime – de la 33 la 85 cm.

Dacă ați cumpărat deja o spălare, dar setul de bucătărie nu este încă selectat, atunci ar trebui să utilizați una dintre următoarele decizii.

Sub masă

Această opțiune este potrivită pentru localizarea diferitelor tehnici. Fațada ușii trebuie să aibă bucle speciale care sunt utilizate pentru fixarea fațadelor setului cu cască de bucătărie. De obicei, aparatul are dimensiuni standard care se potrivesc perfect în interiorul bucătăriei. Dar această opțiune are unele deficiențe. Astfel de mașini de spălat sunt notificate.

Și dacă este necesar să se dară cauza defectării mașinii de spălat, va fi, de asemenea, dificilă.

În dulapul din spatele fațadei

Dacă există o dorință de a ascunde șaiba în spatele fațadei dulapului metalic, este necesar ca dimensiunile atât echipamente și mobilier sunt adecvate. În acest caz, lățimea, înălțimea și adâncimea joacă un rol important. Pentru un dulap în aer liber, înălțimea standard, ar trebui să fie 80-85 cm, iar șaiba are, de obicei, o înălțime de 85 cm. Dacă sunteți de planificare doar pentru a cumpăra echipamente, este mai bine pentru bucătărie pentru a cumpăra un mic model de înălțime – de până la 70 cm. O solutie excelenta va fi modelul cu capacitatea de a scoate capacul superior.

Citește mai mult  Levitație Globe: Descriere și funcționare Principiul

De obicei, standuri pentru amplasarea în aer liber au mai multe opțiuni de lățime – 60 și 80 cm, În acest caz, spălare trebuie să fie în lățime pe o pereche de trei centimetri mai puțin. Este de remarcat faptul că, pe partea stângă trebuie să existe un decalaj între cazul de mobilier și spălarea. Acest lucru va permite libertatea de a deschide compartimentul pentru spălare.

Adâncime standard de 60 cm. Ar trebui să se acorde atenție nu numai profunzimii cabinetului, ci și pe parametrul de umplere până la punctul său de convex, împreună cu ușa. De obicei, adâncimea mașinii de spălat este de 50-55 cm.

Trebuie să se înțeleagă că partea de jos a canapelei ar trebui să reziste la greutatea șaibei. Dacă există îndoieli, atunci ar trebui să întăriți fundul cabinetului. Când lucrați, tehnica creează vibrații, mobilierul trebuie să le reziste.

Dacă ați achiziționat deja o mașină de spălat și nu se încadrează în dulapul de podea deja existent, atunci ar trebui să comandați un dulap separat sub dimensiunile sale. Desigur, Este destul de dificil să aranjăm o mașină de spălat în dulap, dar această tehnică vă permite să ascundeți tehnica astfel încât să nu afecteze direcția stilistică a setului de bucătărie.

Într-o nișă între dulapuri

Această variantă a poziției este cea mai frecventă, deoarece locul de obicei pregătit este deja selectat sub înălțimea, lățimea și adâncimea tehnologiei. Astăzi, cele mai multe modele de mașini de spălat au deja dimensiunile care coincid cu dimensiunile standard ale dulapurilor. Această metodă poate fi implementată în realitate, în moduri diferite, în funcție de stilul de stil.

 • Set de bucătărie și mașină de spălat trebuie să fie într-o singură versiune de culoare. De obicei, tehnica este reprezentata de alb, astfel încât acesta va fi perfect uita la tandem cu un headcard alb. Deși puteți găsi în vânzare negru și gri modele. Dacă se dorește, se poate lipi imagini de fundal de vinil pe corp, selectate de culoarea mobilei de bucătărie.
 • Spălarea poate fi combinat cu o culoare cu alte aparate de bucătărie, de exemplu, cu un dulap din alamă, cuptor cu microunde, frigider și așa mai departe. De exemplu, culoarea metalic arată foarte bine în stiluri mansardă, high-tech și alte destinații moderne.
 • Tehnica puteți detalia cortina. Această opțiune arată foarte bine în stil rustic, cum ar fi Shebbi-Chic, Provence sau țară.
 • În cele din urmă, mașina de spălat poate fi un accent luminos în interiorul camerei. Este de remarcat, folosind alte elemente pentru tonul acestei tehnici. De exemplu, puteți face un șorț într-o singură culoare, cu spălarea.
Citește mai mult  Placi de baie albastru: argumente pro și contra, soiuri, alegere, exemple

Important! Mașina de spălat nu ar trebui să fie instalat sub chiuveta, pentru că există o șansă de a „inunda“ ei. De obicei, sub chiuveta echipamentul nu este postat.

Locul de amplasare staționară

Dacă nu există nici o posibilitate de a localiza șaiba în setul cu cască în bucătărie, atunci această tehnică va trebui să posta separat de mobilier. Și în acest caz, puteți introduce armonios mașina în proiectarea de design interior bucătărie. De exemplu, a pus sub masă, urmat de întreaga familie, sau să amâne ecran sau perdea. Mașina de spălat trebuie să aibă o dimensiune mică, atunci va fi mai ușor să intre în interior bucătărie. Locația staționară a tehnicii are un singur dezavantaj – este dificil de a echipamentelor de conectare la comunicații.

Multe mașini de spălat cu mașini de încărcare a dobândi verticale, deoarece acestea au de obicei dimensiuni compacte. Inpatiently le aranja mai ușor decât modelele cu încărcare frontală.

opțiuni excelente pentru plasarea o mașină de spălat în bucătărie, în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: