Bucătăriile cu podele întunecate: Caracteristici și opțiuni de proiectare

Bucătăriile cu podele întunecate: Caracteristici și opțiuni de proiectare

Fiecare persoană încearcă să creeze un interior frumos și interesant în casa lui. Atenție separată merită designul zonei de bucătărie. În prezent, opțiunile populare pentru bucătărie sunt desenele cu pardoseală întunecată.

Soiuri

Dacă doriți să trageți o bucătărie cu o acoperire de podea întunecată, atunci Ar trebui să acordați preferință următoarelor culori.

 • Negru. Premisele cu podele negre arată neobișnuit. Cel mai adesea, este tocmai o astfel de gamă de culori în designul zonelor de bucătărie în stilul de mansardă, dar negrul se va putea potrivi în tehnologie. Unii designeri fac podea alb-negru prin așezarea plăcii de pardoseală într-o ordine de ședere. Acoperirea de marmură eficientă și neagră va arăta, de asemenea.

 • Maro inchis. Culorile similare sunt cel mai des folosite pentru decorarea camerelor de bucătărie cu un strat de culoare închisă. Practic pentru acest lucru durează materiale realizate din artificiale sau naturale matrice de copaci din lemn de culoare închisă. Puteți utiliza, de asemenea podea sub piatra. Întuneric arată maro profitabile în stiluri clasice sau direcția de țară.

 • Gri inchis. Acest strat poate fi utilizat într-o varietate de directii stilistice: High Tech, Country, Modern, Mansardă. Cele mai profitabile astfel de gen se va uita în design minimalist, este perfect combinat cu obiecte albe și negre. De multe ori, schema de culori similare joacă rolul de bază pentru nuanțe mai luminoase.

În prezent, opțiunea de modă este considerată visiniu, albastru închis, verde închis și violet nuanțe.

Dar aceste culori sunt destul de greu pentru a ridica un set de bucătărie. De regulă, acestea sunt potrivite pentru stilul de țară.

combinând flori

La interior sa dovedit a fi cel mai frumos și armonios, ar trebui să urmeze anumite reguli.

 • Nu puteți utiliza culori în proporții egale. Dacă aplicați trei culori în proiectarea, ar trebui să alegeți de la ei o nuanță de bază, care va ocupa cea mai mare parte a spațiului. De asemenea, merită subliniat o culoare suplimentară și un accent, destinat numai pentru a sublinia interiorul zonei de bucătărie. Culorile de bază sunt adăugate la paleta aleasă: alb, gri și negru.

 • Atunci când alegeți un număr mare de nuanțe, aveți nevoie pentru a evidenția două principale. Culorile de bază sunt utilizate pentru a proiecta partea principală a camerei, toate celelalte culori sunt opționale, ele sunt folosite pentru a crea accente de designer în interior.

  • Necesitatea de a alege cu atenție culorile de fundal. De regulă, astfel de culori ar trebui să fie fie cele mai întunecate, fie mai strălucitoare, astfel încât pe fondurile lor, toate celelalte nuanțe suplimentare păreau cât mai profitabile.

  • Trebuie să ia în considerare dimensiunea camerei. Dacă camera este un pătrat mic, atunci este mai bine să dați preferință nuanțelor reci, deoarece acestea sunt capabile să extindă vizual spațiul de bucătărie. Paleta caldă va fi capabilă să se apropie de premisele unui mare pradă.

  Opțiuni interesante

  Astăzi există multe idei, cum să aranjați o bucătărie cu un podea întunecată. Dacă ați ales o acoperire de podea de gri sau negru, atunci în acest caz puteți plasa o căști de culoare gri închis în bucătărie cu suprafețe netede cromate. Plafonul poate fi ușor de făcut (alb, bej, cremos).

  Obiectele de nuanțe ușoare sunt perfect combinate cu pardoseli gri, astfel încât să puteți alege căștile de tonuri neutre (bej, lapte, maro deschis pentru bucătărie). În continuare se va uita un set de lemn de astfel de nuanțe, cu suprafețe lucioase de culoare închisă.

  În cazul în care în zona de bucătărie podeaua unui colorant maro închis, apoi setul cu cască, realizat din lemn ca o gamă de culori, va fi o opțiune excelentă. În acest caz, elementele decorative suplimentare de culoare bej va fi perfect, se va potrivi bine în interior și plafonul bej.

  Cu podele maro inchis perfect combinat si tavan alb imaculat cu lămpi mici de argint. Elemente din lemn interesante cu desene naturale va arata.

  Cu acoperire maro inchis, se va arata, de asemenea, bine și întuneric căști bucătărie albastră cu suprafețe albe. Într-un astfel de interior, lămpi mari de culoare alb sau argintiu se va potrivi.

  O opțiune bună este designul cu pardoseli negru și o bucătărie headcard albă. Plafonul și lămpile sunt, de asemenea, mai bine de a alege într-o paletă de culoare albă. Un accent neobișnuit poate fi scaune cu spate strălucitoare și inserții cromate. Cu podea neagră, căștile de culoare închisă, pereții albi și tavanul vor fi perfecți. Mobilierul ușor realizat din plastic transparent sau o canapea mică, va fi capabilă să se potrivească într-un astfel de interior.

  Cu podea neagră, combină un set de cască din lemn gri deschis cu desene naturale. Peretele și tavanul pot fi albe. Astfel încât interiorul nu se plictisește, ar trebui să fie diluat cu detalii luminoase.

  Deci, în design puteți adăuga scaune luminoase de roșu, portocaliu, galben sau verde. De asemenea, este permisă stabilirea mai multor lămpi cu LED-uri mici interesante.

  Sovietici de designeri

  Când proiectați interiorul bucătăriei cu un podea întunecată, trebuie să respectați câteva reguli de bază. Amintiți-vă că interiorul este mai bine pentru a alege materiale cu un ușor model mic. Pe aceste suprafețe, nu va fi aproape fără pete și divorțuri.

  Dacă doriți să vă proiectarea de bucătărie cu cele mai solide și nobil, apoi Puteți combina o podea de culoare închisă, cu fațade ușoare de nuanta bej, alb sau lactate.

  Astfel de combinații sunt cele mai potrivite pentru a crea un stil clasic. Ar trebui să fie elegant, cu elemente luminoase în aceste interioare.

  Mobilier și echipamente în tonuri luminoase țipând va fi capabil să strice interior și să-l ridicol. În cazul în care designul este prea plictisitor, acesta poate fi diluat cu mobilier compact de roșu, verde sau albastru. Unii designeri folosesc elemente transparente. Pentru a reîmprospăta interiorul bucătărie cu podele de culoare închisă, puteți utiliza o saltea de lumină mică. Dar, rețineți că culoarea ar trebui să fie combinată cu culoarea peretilor sau a setului cu cască de bucătărie.

  Amintiți-vă că întuneric în aer liber de acoperire arata foarte bine cu ferestre și uși ramelor aceeași paletă de culori. Dar zidurile ar trebui să fie cât mai ușor posibil. Pentru cadrele, puteți alege o altă umbră de contrast, dar trebuie să fie combinate cu toate elementele de interior.

  Să ia în considerare dimensiunea camerei. Pentru camerele de dimensiuni mici, podele lucioase, dispuse în diagonală adecvată. Țigla, laminat rezistent la umiditate, linoleum cu model mic intră astfel de materiale. Suprafețele lucioase se va reflecta spațiul bucătăriei, ceea ce îi va permite să se extindă vizual. Dar, în „Hrușciov“ podeaua întunecată este mai bine să nu facă, la fel ca în astfel de case bucatarii sunt prea mici pentru această soluție de designer.

  În bucătării foarte mari, podeaua întunecată va arata profitabil, deoarece se poate extinde în mod semnificativ spațiul, reducând în același timp vizual înălțimea tavanului.

  Perdelele și alte produse textile sunt mai bune pentru a alege un ton cu pardoseală, dar trebuie luată în considerare culoarea pereților și plafonul. Abundența culorilor întunecate poate face designul prea nervos și sumbru.

  În interiorul cu podele întunecate și pereți luminari, există câteva vaze mari sau picturi sub culoarea podelei. Dar o cantitate excesivă de astfel de elemente decorative va face interiorul cu un Naryapistan, astfel încât acestea nu pot fi puse în cantități mari.

  De asemenea, nu uitați că dacă doriți să aliniați spațiul alungit, atunci ar trebui să aranjați un perete lung într-o umbră întunecată, iar părțile laterale sunt mai bine făcute în culori strălucitoare. O astfel de recepție liniază vizual pereții.

  Despre cum să alegeți podeaua din bucătărie, uitați-vă în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: