Ce se poate face de la vechea saltea?

Ce se poate face de la vechea saltea?

Odată ce ejectarea lucrurilor vechi a fost considerată la modă. Dar bunul simț sugerează că nu sunt toate elementele care i-au servit mandatului, asigurați-vă că aruncați. Unul dintre aceste elemente – saltea.

Cum sa faci un pouf, fotoliu sau takhta?

Fa-te de saltea vechi puteți face un mic mobilier. De exemplu, imperiile otoman sau o canapea care se face nu numai din ambalaj elastic. Din moment ce partea din spate lipseste Aici, ottoo face ușoară. Pentru a face acest lucru, efectuați următoarele.

  1. Se prepară baza de paleti (europaleti sunt utilizate atunci când livrarea de cărămizi, dale de pavaj sau lemn). Doar doar trei paleți – în lungime, sunt egale cu 2 m. Conectează-te cu ei un bar 10×10 sau 15×15 cm, sau 4×12 placi, de multe ori folosite în construcția și finisarea de case de țară. Pentru a conecta paletilor, la numai 3 sau 4 segmente vor fi necesare.
  2. Se transferă fundația la locul unde viitorul otoman va sta, Și atașați cu ajutorul unui cadru de unghii schelet mic de saltea vechi.
  3. Atașați cu ajutorul unui suport, de asemenea, un nou pachet de materie de lână groase pliate de mai multe ori. Nu uitați să închideți spațiul de arc-încărcat (mijlocitor) pe laturi, cu același ajutor, pentru care, în prealabil, măsurați tăierea țesutului cu o rezervă.
  4. Dacă este necesar, dacă o nouă cutie pare dură, puteți Atașați spumă.
  5. Tăiați tapițeria la cârpă – De exemplu, de la o acoperire de culoare veche de culoare, cu pat și t. D.

TACHT este practic gata. Pentru a vă bucura de produs, componentele din lemn de pe părțile din față sunt proiectate în avans cu electrolake sau măcinare, apoi acoperite cu impregnare antiseptică și necombustibilă. Apoi, designul este zgâriat cu lac sau vopsea.

Citește mai mult  Zonă de luat masa în bucătărie: unde să localizați și cum să se separe?

Pentru a face un pouf, saltea va trebui să taie ușor în părți egale – și respingeți firul astfel încât cubul să fie o jumătate de metru în fiecare dintre cele trei dimensiuni. Coborâre de margini ascuțite și / sau rotiți. Apoi, partea superioară crește în mod similar cu tahtul. Pentru o persoană care stă pe o floare, a fost convenabil și confortabil să susțină, wean superior și cel puțin una dintre părțile laterale cu care se confruntă picioarele picioarelor.

Pentru fabricarea de scaun, baza va fi necesară – un scaun mare, cu un spate. Efectuați următoarele:

  1. Asigurați-vă și să consolideze cotiere pe un scaun. De obicei, acestea sunt fixate cu laturile.
  2. Cut din cadru de primăvară saltea dorită segment. Partea din spate și scaunul trebuie să fie elastic, nu greu.
  3. Atașați acest fragment de la scaun. Generarea și patch-uri acută și locuri proeminente.
  4. Conduita fotoliul rezultat prin tapițeria făcut pentru una din instrucțiunile anterioare. scaun Gata.

În următorul videoclip, una dintre modalitățile de a face obiecte de mobilier dintr-o saltea veche este prezentată în detaliu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: