Chiuvete mici pentru bucătărie: opțiuni și sfaturi interesante pentru alegerea

Chiuvete mici pentru bucătărie: opțiuni și sfaturi interesante pentru alegerea

În zona de bucătărie a oricărei amanțe există o spălare pentru feluri de mâncare. În prezent, în magazine puteți găsi o gamă largă de produse similare. Astăzi vom vorbi despre chiuvetele mici, principalele lor caracteristici și caracteristici.

Avantaje și dezavantaje

Multe hostess alege mici chiuvete pentru spațiile lor de bucătărie. Ei posedă o serie de avantaje importante.

 • Compactitate. Mini chiuvetele vor avea un spațiu mic. Ele pot fi plasate chiar pe suprafețe mici. Mai ales profitabil Această opțiune se va uita la bucătărie cu o zonă mică.
 • Instalare simplă. Astfel de chiuvete au o mică masă, deci este convenabil să lucrați cu ei la instalare.
 • Aspect estetic. De multe ori mini chiuvete completează designul camerei de bucătărie, se încadrează perfect în interiorul unei încăperi mici, fără ao supraîncărca.

  Mini chiuvetele posedă anumite calități negative.

  • Nu va putea găzdui o cantitate mare de feluri de mâncare. Dacă aveți o familie mare, atunci o astfel de chiuvetă nu este potrivită pentru dvs., este proiectată pentru o cantitate mică de instrumente.
  • Stropirea apei. Din rezervoarele mici, picăturile de apă sunt în mod constant care zboară pe suprafață, așa că după spălarea mâncărurilor, căștile trebuie șterse.

  Revizuirea speciilor

  În prezent există o cantitate considerabilă de mini-shell-uri pentru bucătărie. Acestea includ mai multe dintre cele mai populare în rândul consumatorilor de modele.

  TEKA BE LINEA R15 34.40

  Lățimea acestui model este de 38 cm, adâncimea atinge 44 cm. Într-un set cu chiuveta în sine merge, de asemenea, Sifon, Supapa Automate și elemente de fixare. Proba este realizată din oțel inoxidabil. Suprafața sa în fabricație este lustruită cu atenție. Instalarea unei astfel de chiuvete apare sub masă, care vă permite să creați efectul spațiului liber, face ca utilizarea produsului cât mai convenabil pentru o persoană. Scurgeți coșul de chiuvete.

  Reginox R18 2330

  Această chiuvetă de bucătărie mortală are o formă dreptunghiulară. Este fabricat din oțel inoxidabil cu adăugarea de nichel și crom, care asigură o rezistență specială la formarea rugină. Lățimea sa este de 40 cm, adâncimea castronului este egală cu 15 cm. Suprafața poate fi diferită: mată, lucioasă sau texturate. Acest tip cu un diametru mic se referă la modelele de buget de chiuvete de bucătărie mici. Inclus cu spălare există, de asemenea, un set de elemente de fixare.

  LONGRAN CLASSIC CLS 400.500

  Această chiuvetă de bucătărie broaștei are o formă dreptunghiulară. Acesta este produs în diferite culori, dar de cele mai multe ori sunt mostre de culori alb, bej, negru si maro. O optiune interesanta este modelul metalic, la fabricarea cărora se folosesc particule metalice superficiale, Oferirea de produse aspect neobișnuit și frumos. Aceste șaibe sunt realizate din granit artificial. Dimensiunile acestui model sunt 40×50 centimetri. Înălțimea castron ajunge la 20 de centimetri.

  Suprafața chiuvetei se caracterizează prin rezistență excelentă la diferențele de temperatură ascuțite și la apariția de zgârieturi mici. Și, de asemenea, nu este supus colorat aleatoare.

  Zigmund & Shtain Platz 465

  Acest model dreptunghiular are un tip de instalare broaștei. Produce-l din granit artificial. Adâncimea castron este de 21 de centimetri. Astăzi producem probe de o mare varietate de culori (negru, bej, alb, gri). Intr-un set cu produsul există o accesorii speciale de fixare. Greutatea de spălare este de aproape 12 kg.

  Blanco Legra 6S compact cu Daras Mixer

  Acest model dreptunghiular este fabricat din granit. Instalarea se efectuează sub tăblia mesei. Setul are accesorii cu o mașină de supapă destinată supapă coș standard, respins de construcții. Adâncimea cuvei principale este de 19 cm, lățimea 78 cm chiuvetei atinge. Modelul este realizat cu două boluri. Adâncimea containerului suplimentar este de 12 cm.

  BLANCO METRA 6S COMPACT

  Această spălare dreptunghiulară are un tip de instalație mortise. Astfel de modele produc din granit artificial. Ele sunt produse cu o aripă specială, precum și cu un buton de scurgere a apei. O astfel de eșantion are două boluri. În setul cu produsul merge mașina de supapă. Această specie poate fi de o mare varietate (Alb, perle, negru, alumelic).

  FRAP F4557

  O astfel de chiuvetă rotundă are un tip de instalare. Este fabricat din oțel inoxidabil. Spălarea este echipată cu o aripă. Produsul are un castron. Adâncimea sa este de 18 centimetri. Suprafața chiuvetei are o acoperire lucioasă sau mată.

  Blanco Rondoval 45

  Această chiuvetă de bucătărie mortală are o formă rotunjită. Inclus cu chiuveta, există și o fitinguri respinse cu o supapă de coș. Adâncimea castronului este de 18 centimetri. Acest model este fabricat din granit artificial. Acesta este produs într-o altă paletă de culori, cea mai interesantă opțiune este considerată o probă cu alumeallic de colorat.

  Blanco Zia 9e Silgranit Puraur

  O astfel de spălare nutului de formă dreptunghiulară este realizată din granit artificial. Acesta este echipat cu o aripă. Acest model are un bol suplimentar de spălare castron. Bolul principal al modelului este destul de spatios, în ciuda faptului că aceasta se face cu o rază mică.

  O astfel de probă o poate fi instalat atât într-un dulap obișnuit și în colțul. Și, de asemenea, admisibilă la tăblia mesei.

  Franke MON 651 E

  Această chiuvetă de bucătărie unghiulară este creat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest model are două boluri și o aripă specială concepute pentru uscare feluri de mâncare umede. Adâncimea castron este de 50 de centimetri. Tipul de instalare în chiuveta broaștei. Ea poate avea o textură mată sau.

  Materialele

  Există mai multe tipuri de cochiliile în funcție de material.

  • Oțel inoxidabil. Astfel de produse vor fi în măsură pentru a se potrivi in ​​aproape orice interior bucătărie. Chiuvetele fabricate din acest material se disting prin rezistență excelentă la rugină. Alegerea unui produs din o astfel de oțel, este mai bine să acordați atenție probelor cu o suprafață aspră.

  • Eșantioane emailate. Astfel de chiuvete se caracterizează prin rezistență specială la impact și la apariția coroziunii. Aceste produse sunt utilizate cel mai adesea pentru a decora bucătăria în stilul țării sau a Provenței.

  • Granit de crumb. Aceste chiuvete posedă un aspect atractiv, ele sunt destul de rezistente la zgomot. Și, de asemenea, ele sunt considerate durabile pentru influențele de șoc. În același timp, aceste produse nu tolerează pictura și produsele prea calde în procesul de spălare a felurilor de mâncare.

  • Ceramică. Astfel de modele pot fi făcute din porțelan sau faianță. Aceste materiale fac din lut alb de înaltă calitate, dar în același timp arderea are loc în moduri diferite. Ele sunt considerate destul de dense, sunt ușor de spălat, ele rezistă la încărcături grele.

  Varietate de forme

  Mini-chiuvete sunt după cum urmează În funcție de forma:

  • Pătrat+
  • Dreptunghiular+
  • Rotund și rotunjite+
  • Triunghiulara cu margini rotunjite.

  Adesea șaibele mici sunt echipate cu plăci dreptunghiulare suplimentare. Acestea sunt concepute pentru uscare tacâmuri. Ele sunt, de asemenea, numite aripi sau desktop-uri. În astfel de uscătoare există o tendință mică destinată apei curgătoare. Aripile sunt instalate pe același nivel cu o masă.

  Cum de a alege?

  La alegerea unui model potrivit de mini-chiuvete pentru bucătărie Ar trebui să acorde o atenție la mai mulți parametri.

  • Uită-te la forma produsului. Unele interioare se potrivesc chiuvetele o anumită formă.
  • Luați în considerare locația pentru spălare. Dacă doriți să-l instalați pe dulap de colț, atunci ar trebui să acorde prioritate modelelor unghiulare speciale.
  • Atenție la gama de culori a produsului, Ar trebui să arate bine pe fundalul interiorului general al camerei de bucătărie. În prezent, în magazine specializate puteți găsi un număr mare de culori frumoase și originale („șampanie”, „iasmine”). În prezent, în magazinele sanitare puteți vedea mici cochilii făcute într-un design neobișnuit de bronz. Cel mai adesea, specimene similare sunt instalate în apartamente în stil Loft.
  • Înainte de cumpărare, să ia în considerare tipul de instalare. Cea mai simplă este aspectul rezultat, deoarece nu necesită o tăietură exactă în tabletă. Instalarea sub tabelul de sus este mai complicată, deoarece atunci când se instalează, este necesar să se aplice produsul pe masă sau la dulap. O astfel de tehnologie poate duce la faptul că lucrarea finalizată poate arăta neatractivă. De asemenea, se scufundă cu tip de instalare integrat. În acest caz, chiuveta este fixat ușor sub nivelul de masă. Această tehnologie este considerată cea mai dificilă, dar produsul stabilit în acest mod, în timpul funcționării, este considerat igienic și convenabil pentru oameni.
  • Acordați atenție materialului din care se face o mini-spălare. Dacă aveți nevoie de rezistență specială la posibila apariție a ruginei, atunci este mai bine să alegeți modele din oțel inoxidabil. Dacă aveți nevoie de un nivel crescut de rezistență la temperaturi ridicate, atunci ar trebui să acordați preferință eșantioanelor din granit artificial. Dacă doriți să vă ridicați pentru bucătărie, cea mai originală și cea mai frumoasă opțiune, atunci mai bine achiziționați un model emailat. Astăzi, în magazine specializate puteți găsi o gamă mare de mile mici similare, care vor putea să se potrivească într-o varietate de interioare. Dacă se tem că umezeala excesivă va cădea pe produs și distruge-l, atunci ar trebui să cumpere bunuri din porțelan sau faianță lor.
  • A se vedea prezența unor piese suplimentare într-un set cu chiuveta in sine. Este mai bine de a alege mărfuri, împreună cu o mașină de supapă și elemente de fixare. În caz contrar, aceste elemente vor trebui să fie achiziționate în mod independent, pentru o taxă. Amintiți-vă că este mai bine să aleagă probe cu aripi. Aceste elemente suplimentare vă permit să se plieze feluri de mâncare curate și umede pentru uscare. Uneori, modelele sunt echipate cu placi de taiere mici, mortale, ceea ce face posibil să se facă un colț de bucătărie multifuncțională de la chiuveta.
  • Luați în considerare numărul de cești. Într-adevăr, în unele modele există o capacitate suplimentară de dimensiuni mai mici pentru tacâmuri mici. Alte probe sunt create doar cu un singur bol de bază.

  Asigurați-vă că să se uite la dimensiunile exacte ale produsului compact selectat. La urma urmelor, lungimea și lățimea fiecărui model poate fi oscilat în mod semnificativ (30, 35 și 40 cm). Adâncimea bolului variază, de asemenea,.

  Despre cum de a alege o chiuveta pentru bucătărie, uita-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: