Oțel inoxidabil Bucătărie Chiuvete: Caracteristici și opțiuni

Oțel inoxidabil Bucătărie Chiuvete: Caracteristici și opțiuni

Chiuveta de bucătărie se află în categoria componentelor interioare primare: nivelul de confort în procesul de gătit și spălare a ustensilelor de bucătărie poate depinde de selecția competentă a produsului. Astăzi există o selecție enormă de astfel de produse pe piață, ca rezultat, fără a cunoaște această zonă, alegeți o coajă impecabilă pentru bucătărie nu va fi ușoară. Patch-uri și morți sunt folosite în cererea specială. Aici este chiuvetele reale de tăiere și, în paralel, despre aspectele cheie ale alegerii și cumpărării și vom vorbi în această publicație.

Descriere

În condiții dificile de a utiliza zona de bucătărie, chiuvetele de oțel non-corectiv sunt pur și simplu indispensabile. Luați în considerare în toate componentele pro și contra produselor morteste pentru bucătărie: soiurile, dimensiunile și formele lor, cum sunt făcute și cine o face mai bine. Acesta va oferi posibilitatea de a alege opțiunea perfectă.

În cochilii de la oțel inoxidabil există destule calități pozitive.

 • Produse din oțel non-corectiv Diferite cu proprietăți excelente, inclusiv fiabilitatea, rezistența și mulți ani de serviciu sunt cheia. În plus, chiuveta este foarte ușor de instalat, servi și o utilizare confortabilă. Toți acești parametri fac instalații sanitare din oțelul non-corectivă, destul de popular și șasiu.
 • Când lucrați cu un mediu lichid, un mediu de spălare din oțel inoxidabil este pur și simplu indispensabil. Numai numele materialului declară că apariția coroziunii nu este înfricoșătoare. Și acesta este adevărul – chiuveta nu este contacte regulate teribile cu lichidul, efectele temperaturilor mari și umiditatea severă în cameră. Nu dăunează materialului și impactului substanțelor chimice de uz casnic în diferite scopuri.
 • Contrar faptului că pentru fabricarea, se aplică oțelul unei grosimi mici, chiuveta iese destul de puternică. Schimbarea configurației sale sau strecura prin simpla utilizare în bucătărie, de fapt, este imposibil. Dacă nu predați chiuveta de testare a accidentelor la puterea obiectelor grele, atunci nu va putea să trăiască fără probleme, în același timp, datele sale externe nu se vor schimba.
 • Cochilii non-corozive sunt, de asemenea, destul de confortabile de utilizat. Ele sunt pur și simplu și ușor să le spele, pentru acest lucru nu este necesar pentru achiziția de specialitate detergenți și produse de curățare, pulbere destul de simplu si gel pentru produse sanitare. din oțel inoxidabil oferă niveluri ridicate de igienă de locuințe, tocmai din cauza acestui fapt, aceste chiuvete sunt practicate în restaurante și cafenele.
 • Îngropate de design versatil. În comparație cu coji de deasupra capului, nu este necesar să se uite în mod intenționat pentru mobilă de bucătărie și dimensiuni. Cuthes poate fi montat într-o suprafață de lucru din orice material. Principalul lucru este că lățimea mobilei se apropie de lățimea carcasei. În plus, trebuie remarcat aspectul exterior elegant de scoici scobiturii, acestea vor fi în mare măsură armonizate cu orice design interior. În retrovers, există atât mostre de mată și lucioasă, de aceea, pentru a alege de la ceea ce.

Important! Odată cu instalarea de spălare broaștei, acesta este, de fapt copleșiți de propria ta.

În oțel non-corozive, ca material utilizat pentru mila mea și neajunsurile lor sunt, de asemenea, ușor să le elimine.

 • Coeficientul de absorbție redus de zgomot. Într-o astfel de chiuveta, sunetul de apă curge și lovituri de feluri de mâncare sunt de fapt auzit. În cazul în care într-adevăr cauzează probleme, este preferabil să se ia produselor din oțel groasă sau cu un sunet-absorbant de materiale moi sub vas. Nu vor exista zgomote puternice în aceste chiuvete.
 • Atunci când este utilizat, suprafața este acoperită rapid cu floare de var și pete de grăsime. Numai acest steaguri sunt neînsemnate, deoarece este extrem de ușor să se spele oțelul incorect.

Soiuri

Toate chiuvete din oțel non-corecție pot fi împărțite în două grupe.

produse timbrat

Avantajul acestui tip este absența absolută a cusăturilor, deoarece rondelele sunt realizate din tablă de oțel masiv. Această tehnologie de producție ineficientă a afectat grav de prețul produselor sanitare. Desigur, există, de asemenea, contra, adâncimea bolului acestei chiuveta va fi nu mai mult de 15 centimetri. Pentru o familie de patru sau mai multe persoane – este incomod, deoarece va fi necesar să se spele o mulțime de articole de bucătărie, și va fi incomod. În plus față de o adâncime mică, produse ștanțate au un alt defecte – grosimea peretelui Eterogene.

Acest lucru se întâmplă atunci când sunt aplicate de către producător nu suficient de oțel de înaltă calitate, în scopul de a salva.

spălări sudate

În comparație cu chiuvete ștanțate, sudate produse sunt cele mai confortabile și de înaltă calitate. Dar, de asemenea, să plătească pentru o astfel de probă de mai. Aceasta carcasa este asamblat din două elemente: boluri și de jos, astfel încât să puteți alege atât o chiuveta profundă și nu foarte. Elementele intermediare sunt combinate prin sudură. Aici este necesar să se acorde o atenție mai ales la calitate, deoarece zonele compuse sunt în măsură să devină o „pisică într-o pungă“ și cauza scurgeri. De aceea Experții sfătuiesc să ia produse de la firme bine dovedite.

Dacă nu vorbim despre metoda de fabricație, ci despre configurație, atunci chiuvetele riguroase, rotunde și unghiulare cu un singur, două sau trei boluri sunt. În plus față de astfel de echipamente de instalatii sanitare, este de multe ori „aripa“, care realizează rolul de uscător. Astfel de chiuvete vor fi semnificativ mai funcționale decât castronul obișnuit, deoarece fac posibilă scurgerea cu ușurință a apei din mâncăruri înapoi în chiuvetă și nu în mesele de noptieră sau pe suprafața de lucru.

Dacă chiuveta este finalizată cu două boluri, este destul de practică, una dintre ele poate fi utilizată pentru a pune mâncărurile nespălate, dezghețarea produselor și alte scopuri.

Forma și dimensiunile

Astăzi, producătorii oferă chiuvete cu diferite configurații și dimensiuni.

 • Pătrat. Se caracterizează prin utilizarea și capacitatea confortabilă. Printre dimensiunile chiuvetelor pătrate sunt cele mai desfășurate – 50×50 sau 60×60 centimetri.

 • Dreptunghiular. Se folosește în bucătării, unde există o masă îngustă sau o masă de masă. Dar este necesar să se înțeleagă că chiuveta îngustă a configurației dreptunghiulare nu este foarte confortabilă, deoarece numărul de stropi depinde de lățime. În lățime, astfel de chiuvete sunt de 50-55 centimetri, iar în lungime poate fi diferită, de la 50 la 125 centimetri.

 • Rundă. Un castron cu o configurație similară este ușor de îngrijire, capacitatea sa este mult mai dreptunghiulară. Dimensiunile de mile rotunde sunt măsurate prin diametre, în cea mai mare parte 45-51 centimetri.

 • Trapezoidal cu 5-6 colțuri. Acest model este practicat în bucătării unghiulare sau spațioase.

 • Non-standard. Pentru fanii unui stil special, există chiuvete sub formă de triunghi sau oval. Companiile separate chiar vinde chiuvete sub forma unei inimi.

Producatori populari

Este în valoare de vedere rating-ul de cele mai populare producători.

 • Omoikiri. Acesta este un producător japonez de produse sanitare. Fost, firma specializata exclusiv pe produse de granit. Acum lista este alimentată cu coji de oțel.

Procedura de producție presupune controlul mai multor niveluri, care garantează conformitatea produselor finite la toate standardele.

 • Alvenus. Aceasta companie din Slovenia este, de asemenea, cunoscut pentru instalatii sanitare sale, consumatorii place. La fel ca restul firmelor solide de chiuvete de bucătărie, Alvenus oferă o listă extinsă de produse din oțel non-corozive. Un avantaj bun pentru consumator poate fi un set impresionant de echipamente suplimentare care vine in kit-ul sau cumparat separat.

 • Reginox. Acest producător din Olanda produce diverse instalații sanitare. Direcția principală – Chiuvete inox bucătărie din oțel. 70% din produse sunt fabricate din metal utilizat, ceea ce determină îngrijirea mediului extern. O atenție sporită este acordată design-ului.

Alegerea este bogat atât în ​​obiectul și costul acestora, astfel găsi o opțiune acceptabilă va pur și simplu, fiecare consumator.

 • Franke. Aceasta este o companie din Germania, care are cea mai bogată experiență în a face chiuvete de bucătărie. Primul care produsele sale au fost scufundarea din oțel inoxidabil. Una dintre caracteristicile produselor este o listă incredibil de oportunități, care, uneori, să fie în măsură să schimbe imaginația consumatorului cu privire la confort și simplitate. Aspectul exterior de mile este un alt motiv pentru mândria companiei.

Există produse cu o varietate de măcinare – de la mat la suprafețele lucioase.

 • Blanco. Produsele acestei companii din Germania sunt sinonime. Producătorii de bucătărie rămase pot invidie numai o astfel de alegere a produselor din oțel inoxidabil, precum și reputația de brand timp de 90 de ani de activitate.

Cum de a alege?

Alegerea unui chiuveta de bucatarie din otel inoxidabil, trebuie să se ia în considerare următoarele subtilitățile:

 • grad de oțel – Este recomandabil să se aplice un brand care are un indice de 304+ de brand cu un indice de 204 mai ieftin, dar, de asemenea, mai puțin durabile și de înaltă calitate+
 • Grosimea metalului – grosimea fierului, spălarea este mai puternic chiuveta, astăzi se propune cu grosimea peretelui pe o scară de la 0,4 până la 1,2 milimetri + mai puțin această valoare, cu atât mai puțin chiuveta va servi, iar mai mult ecranul va produce, dar creșterea grosimii metalului conduce inevitabil la o creștere a prețului produsului+
 • strat auxiliar – Unii producători aplică o izolare fonica si acoperire moistureproof, ceea ce crește costul, dar crește gradul de confort+
 • Dimensiuni – Dimensiunile sunt chiuvete scobiturii obligați să răspundă la noptiere de montare+
 • garanție producătorului – de multe ori mai multe uita despre acest moment important+
 • Și, desigur, selectarea de spălare pentru bucătărie din oțel inoxidabil ar trebui în mod direct amantă – Cui, ca nu ea, conform statisticilor, va fi necesar să-l folosească pentru aproape o treime din timp, fiind la domiciliu.

Cum să vă îngrijiți?

Regula principală este, desigur, de îngrijire constantă. Dacă este aleatoare, a restabili spălarea inițială luciu va fi uneori mai greu, dacă este posibil. Pentru a face acest lucru, după orice utilizare a chiuvetei, se spală cu apă caldă, fragmente de alimente și Indeparteaza sec pentru a șterge din grila. Aceste proceduri vor fi în măsură să prevină apariția Drows privind curățarea și spălarea pe pereții acestuia.

Cele mai mici O dată pe săptămână, nevoia de chiuveta să se spele buretele, folosind detergentul, Special conceput pentru a avea grijă de oțel non-coroziv. Acestea sunt, de obicei, lichide și geluri. Urmând acest lucru, chiuveta trebuie lubrifiată cu unele uleiuri alimentare, sunt oțel superb protejat.

Utilizarea pulberilor care conțin abrazive este nedorită, în timp ce părăsesc zgârieturi, iar suprafața va dispărea treptat. Dacă din anumite motive chiuveta este contaminată decent, este necesar ca câteva ore să se umple cu apă și să adauge oțet. După care ar trebui să fie tratată cu detergent. Mai departe, uscăciunea ei șterge și strat cu unt.

Dacă apa din conducta de apă are multe incluziuni de fier și calcar, care sunt sursa aspectului sedimentului, trebuie să instalați dispozitive speciale de filtrare în rețeaua sanitare.

     În plus, nu ar trebui să neglijați următoarele recomandări descrise în instrucțiunile pentru utilizarea Milesului non-corozițional:

     • Nu permiteți chiuvetei să aibă contact cu elementele ruginite, deoarece va provoca aspectul spoturilor de rugină+
     • Este imposibil să curățați lucrurile ascuțite, hârtia de șmirghel și abrazivi, precum și înălbitorul activ (acizii, albul, alcalii etc.)+
     • Chiuveta trebuie utilizată exact în scop, nu este necesar să se facă un laborator chimic din acesta sau un atelier de seductor.

     Despre cum să alegeți o chiuvetă din oțel, să căutați în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: