Cum de a alege o canapea unghiulară cu o masă?

Cum de a alege o canapea unghiulară cu o masă?

Moale și canapea confortabilă – Visul oricărei amantă. Astăzi puteți alege un astfel de mobilier de orice dimensiune, culori, modele și dimensiuni. Canapele arata perfect in orice camera de cameră, fie că este vorba de bucătărie, living, dormitor sau sufragerie. Modelul unghiular nu se va potrivi doar în design-ul camerei, dar va salva de metri pătrați. Și dacă canapea este echipată cu o masă în colțul sau lateral și cu un loc de dormit, atunci această opțiune este o salvare adevărată în multe situații de viață.

Luați în considerare mai detaliat modul de a alege o canapea unghiulară cu o masă.

Vizualizări

Sofa colțar în cea mai mare parte diferă de modelele obișnuite, standard,. Prima diferență este o formă a unui produs care vă permite să-l instalați în unghiul camerei, fără a perturba imaginea generală a interiorului. De obicei, astfel de structuri au cutii destul de lenjerie de pat încăpător, unde lenjerie pot fi pliate și lucrurile mici necesare. Design, cu cotiera, cu sertare si diverse built-in nise se potrivesc atât în ​​dormitor și în bucătărie. Modelele de transformare va economisi spațiu suficient, de exemplu, o canapea extensibilă, dacă doriți, puteți pur și simplu DECOMPOSE și pentru a obține paturi suplimentare.

Canapeaua colt cu masa din colț este adesea instalat în bucătărie sau living, într-o copii sau chiar birou de lucru. Principalele avantaje ale acestor canapele sunt după cum urmează:

 • Ușor și ușurința de utilizare+
 • Practicalitatea și multifuncționalitatea+
 • O varietate de caracteristici de localizare+
 • convenabil de configurare.

Important! În cazul în care designul canapea este impresionant, atunci se poate dormi, nici măcar nu-l desfășurare, și doi adulți se va potrivi perfect pe ea.

În funcție de tipul de canapele extensibile de carcasă cu o masă de colț poate fi împărțit în două tipuri de astfel ca:

 • Monolitic, constând din piese fixate pentru al converti în paturi de dormit, și sunt folosite părțile principale și unghiulare+
 • Modular, Constând din blocuri practice care vă permit să obțineți diferite variații ale instalării modelului + în unele modele, cotierele sunt chiar curățate și partea laterală a colțului se schimbă.

Important! Sofa sunt disponibile sub formă de model sau insulă folosită. Insula arata perfect in centrul camerei, iar al doilea – decora orice spatiu unghiular.

Toate modelele și cu un loc de dormit și cu o masă încorporată pe lateral, diferă în sistemul de pliere, care trebuie luate în considerare la alegerea unui design, și anume:

 • Mecanismul „acordeon” Referindu-se oficial „acordeon” + un astfel de model oferă un loc larg de somn, în ceea ce privește fiabilitatea, este mai presus de toate laudele+

 • Adesea există modele unghiulare cu un mecanism universal „Dolphin”: Ele trag suficient pentru o curea specială, ca cea de-a doua parte a canapelei datorită mecanismului cifrei vor lua poziția corectă+

 • Cele mai frecvente modele sunt canapele numite „Eurobooks”, în care spatele are o poziție orizontală, iar partea unghiulară rămâne imobiliară+

 • Opțiune convenabilă pentru designul pliere cu un mecanism „Puma”, în care există practic articulații vizibile, în plus, astfel de canapele nu zgâriază podeaua+

 • Modelul este popular „Clamshells francez”, Adevărat, nu este recomandat să utilizați acest dispozitiv zilnic, amplasat în partea colțului canapea, nu este recomandat: acesta nu reușește rapid.

Ca menționat mai devreme, Canapele de colț cu o masă în colț și un loc de dormit este potrivită pentru orice cameră, dar designul cu o masă pe cotiera este mai bine să se localizeze în bucătărie sau în sala de mese. Producătorii oferă modele compacte cu două și triple care nu ocupă o mulțime de spațiu în bucătării mici sau în sălile de mese. Dacă este necesar, puteți cumpăra scaune, mărind astfel scaunele. Dacă cotiera este mică, atunci este potrivit pentru camera de zi. Puteți descompune gadgeturile, telecomanda de la televizor, cărți și chiar a pus cana de ceai.

canapele unghiulare mici – transformatoarele sunt foarte relevante pentru dormitoare mici.

În ceea ce privește transformarea tabelelor, ele variază, de asemenea, și anume:

 • o masă cu o înălțime constantă – Într-un astfel de design, doar un blat se desfasoara, schimbarea ei dimensiuni+

 • Transformată înălțimea de sprijin, și dimensiunea blatului rămâne neschimbat+

 • Transformat și înălțimea, și dimensiuni de blaturi.

Dimensiuni

Astăzi, producătorii sunt gata să ofere modele de colț dintr-o mare varietate de, cu toate acestea, în industria mobilei, există dimensiuni standard, Pentru care fiecare al doilea cumpărător orientat, și anume:

 • Modelul compact standard este disponibil în lungime 110-140 cm+ În cazul în care canapea este proiectat pentru a dormi, dimensiunile sale trebuie să fie mărită la 180-200 cm+
 • Lungimea părții centrale a canapelei conform standardelor poate fi 230-280 cm+ Astfel de modele mari sunt destinate pentru o cameră spațioasă și poate servi ca minciuni de dormit pentru doi adulți, și mai mult de două persoane se pot încadra în dimensiune 2000×2000, 2000×1500 și 2000×1400 mm+
 • Înălțimea de ședere obișnuită nu depășește 50 cm, iar adâncimea – 50 – 70 cm+ Aceste dimensiuni se vor bucura de confort+
 • În ce privește Heights a spătarului canapea, apoi în conformitate cu standardele ajunge la o înălțime de 90 cm, uneori până la 1 metru+
 • Modelele de lansare și colț de dimensiuni canapele non-standard, De exemplu, 3000×2000 mm + astfel de structuri pot deveni o legătură centrată în camere mari spațioase, cu toate acestea, astfel de modele nu sunt producătoare de toți producătorii +, în acest caz, puteți conta pe o comandă individuală, care va costa un ban, dar este merită.

Când cumpărați o canapea unghiulară, este important să se determine dimensiunile sale, altfel puteți urca în cameră sau, dimpotrivă, lăsați prea mult spațiu gol. Prin urmare, măsurați spațiul de colț și urmați sfaturile designerilor ca:

 • Pentru o cameră mică, nu este recomandat să alegeți canapele mari ale modelului P+
 • Pentru bucătărie, este mai bine să alegeți o canapea mică compactă, dacă camera este mică, este mai bine să alegeți un model fără cotiere+
 • În camera copiilor este mai bine să alegeți o canapea mică, mai bine cu forme rotunjite+
 • Recent, canapelele unghiulare de popularitate cu omologii barei încorporate + un astfel de element poate fi construit în partea laterală a structurii sau a spatelui.

Materialele

Alegerea unei canapele, trebuie să acordați o atenție deosebită testului de tapițerie. Mulți utilizatori tind să aleagă materiale artificiale, deoarece au avantaje explicite: prețul ieftin și rezistența la uzură. impregnări suplimentare de țesut material de a le face aproape invulnerabil pentru pete.

 • Turmă – Material, baza care face ca firul a trecut pe ea. Avantajele unei astfel de tapițerie – o varietate de culori, preț ieftin și de apel extern. Este moistureproof, nu electrificate.

Cu toate acestea, durabilitatea floc este mic, absoarbe mirosurile puternic.

 • Canapele din piele intoarsa artificiala se potrivesc perfect în orice design. Vizual, un astfel de material creează efectul de „căldură“, dar grămada este rapid „șters“, pete caracteristice pot apărea pe produs.

 • înlocuitor de piele sau piele artificială lucruri interesante nu sunt deosebit de scumpe, ei nu se tem de umiditate și este ușor să aibă grijă de ei – este suficient doar să se plimbe în jurul produsului cu o cârpă umedă. Dintre dezavantaje – este ușor de atașare și lippes la corpul.

Pentru fanii de materiale naturale, va poate oferi mai multe opțiuni.

 • Jacquard jumatate natural, dar aceasta este o garanție a rezistenței și durabilității. Canapele cu tapițerie jacard mai presus de toate lauda, ​​iar la atingere se aseamănă cu mătase. Materialul nu se estompeze nu în soare și nu se teme de uscare frecvente, dar nu se poate abuza de curățare umedă, în caz contrar, materialul va pierde luciul exterior.

 • Tapiterie tapițerie Nici unul din secolul este folosit ca design de mobilier. Aparține cele mai ieftine materiale, dar aspectul său este în valoare de. Cu toate acestea, este destul de problematic să aibă grijă de ea, și încă materialul arde în soare.

 • Velours constă jumătate din poliester, care permite tapițeria nu sa se intinda. De obicei, producătorii folosesc mobilier velur cu suprafata catifelata. Dar, pentru a spala o astfel de problematică o tesatura: este aproape imposibil să se spele petele și este nevoie de un mod blând.

Proiecta

În ceea ce privește proiectarea canapea de colț, cu o masă și un loc de dormit, Astăzi, consumatorii nu se pot refuza, în fantezii, și anume:

 • Dacă nu vă place cotiere, apoi, pentru îndrăzneală modelul fără ele + vizual ei nu aglomerează spațiul, creând usurinta si confort+

 • canapele în formă de G, din contră, poate umple spațiul gol din camera+

 • Canapele cu tapițerie din piele creează o atmosferă de lux în orice cameră+

 • canapea alb modular – gen clasic + elegant, cu rafturi de colț sub cotiere, el va da un farmec de neuitat chiar și o cameră mică+

 • Bright culori și tapițerie neobișnuite se potrivesc perfect în design modern, chiar dacă tapet în cameră este monocrom+

 • În cazul în care designul apartament este realizat într-un stil clasic, apoi canapea de colț, se recomandă de a alege într-o schemă de culoare unică.

Exemple frumoase

Soluția originală a interiorului cu o canapea unghiulară poate fi stilul de țară sau de Provence. Pentru a sublinia soluția stilistică, este posibil să artificial „fie“ tapițerie de proiectare sau de a alege o in nevopsite sau un desen într-o floare mică.

Dacă materialele naturale, lemnul, bambus sau covorașe sunt folosite în interior, atunci soluția elegantă în acest caz va fi o canapea din piele, care poate fi achiziționată astăzi în orice schemă de culori.

În videoclip, consultați o imagine de ansamblu a fabricii de canapea unghiulară „Andersen”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: