Cum de a alege o pernă pentru o baie și grijă de ea?

Cum de a alege o pernă pentru o baie și grijă de ea?

Având o baie, toată lumea visează să se relaxeze și de a restabili forțele după o zi de lucru sau de timp umplut cu diverse preocupări și rezolvarea tot felul de întrebări. În această publicație, vom ajuta să dau seama cum de a alege alegerea corectă perna de baie individuale: sub cap, sub spate. De asemenea, spune-mi, din care materialele aceste produse sunt fabricate și cum să aibă grijă de ei.

Particularități

De specialitate centre comerciale Vi se va oferi o selecție foarte largă de suporturi de baie (perne pentru fixarea părți ale corpului) de moale și elastic, confortabil pentru localizarea capului, de col uterin și înapoi. Baie de perna poate fi:

 • Doar gonflabile+
 • umplut cu gel (lăptișor) sau spumă+
 • Polychlorvinylova.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale pernelor de baie este hipoalergenicitatea lor: Toate materialele de mai sus nu provoacă reacții alergice. Produsele moderne de acest tip au o funcție de control duritate moale moale, iar unele au masaj și media playere.

Accesoriu este ușor atașat la suprafața oricărui tip: metal, acrilic, plastic și așa mai departe, va păstra chiar pe o suprafață hidratată datorită fraierilor speciali, deci este un lucru foarte convenabil să vă relaxați și să vă bucurați de procesul de scăldat.

Bunurile sunt produse într-o dimensiune compactă, o astfel de pernă poate fi luată cu dvs. atunci când călătoriți la odihnă sau la alte călătorii.

Dacă ați străpuns accidental un produs gonflabil, acesta poate fi reparat de aceeași tehnologie pe care salteaua gonflabilă este blocat.

Materiale de fabricație

Cazul alege astfel încât se usucă rapid, rezistente la mucegai, este ușor de curățat și pe care va fi confortabil să mintă. Producătorii fac astfel de accesorii, de regulă, folosind materiale diferite pentru capace – din PVC pentru poliester.

Citește mai mult  Căptușeală în bucătărie: alegere, pro și contra

Dar, ca și pentru umplerea paturilor de baie, să ia în considerare fiecare material separat.

 • Jelly lichid este un gel (jelly), capabil de greu întărire în condiții relevante. Deci, unii fani ai răcoarea pus un accesoriu în congelator sau în frigider și apoi să-l utilizați.
 • spuma speciala – Cea mai comună baie de umplere perna. Ea are o proprietate ștanțare (în cazul în care memoria spuma interior), conturul și forma capului, gâtului și consideră dorită după câteva utilizări.
 • Unelte în formă de capete de micro De asemenea, se adapteaza automat la conturul corpului. Perne pentru bai cu o astfel de umplutură sunt destul de rezistente la uzură, durează mult, acestea sunt durabile și ușor de utilizat.

În cele din urmă, pur și simplu gonflabile copii de PVC. După ce a ales nivelul de presiune, acestea pot fi realizate mai moi sau complet solide, se pot turna cald sau apă rece ca gheața în ele – în funcție de preferințele utilizatorului. Astfel de produse sunt convenabile pentru a lua pe drum și ușor stoca de pompare-le acestora.

specii specii

Unii oameni doresc o pernă mică de baie numai pentru a menține capete și gâturi, alții preferă un accesoriu care va asigura deprecierea întregului trotur. Din fericire, pernele de baie sunt produse diferite dimensiuni, forme diferite, precum și ele diferă în scop.

Sub cap

Astfel de produse sunt de obicei produse pe fraieri, dar există copii cu un mecanism magnetic, pe bază adezivă și care sunt atașați la suport (sau picioarelor). Într-un fel sau altul, toate tetierele trebuie să fie bine fixate și să mențină capul și coloana vertebrală a colului uterin.

Sub spate

Astfel de opțiuni vor păstra bine corpului atunci când există probleme cu coloana vertebrală și creează o poziție confortabilă pentru a vă relaxa întregul corp în timp ce faceți o baie. Ei au, de asemenea, cu un dispozitiv de fixare, deși această întrebare în acest caz nu este atât de relevantă ca și restricțiile la cap.

Citește mai mult  Caracteristicile holului unghiular și recomandările pentru alegerea sa

Proiecta

Printre modelele există o pernă de dimensiuni mari cu un design ortopedic, constă din două panouri. La atingere are o suprafață netedă și moale. Pentru copii, designerii au dezvoltat o pernă de guler, deși mulți adulți preferă astfel de copii.

Printre alte opțiuni, următoarele modele se alocă:

 • Sub forma unui cilindru (ca o căptușeală sau căptușeală, există și forme semicirculare cu aprofundarea colului uterin)+
 • sub formă de cilindru semicircular pe picioare+
 • Perna cu un singur cap cu o vacanță specială+
 • Suport articulat pentru corpul unei forme triunghiulare sau dreptunghiulare cu cupe de aspirație pentru modelele de plicuri de băi.

Un astfel de accesoriu poate fi principalul element de designer din baie. Dacă locul permite, copiile gonflabile nu pot fi suflate, dar sunt stocate în baie.

Soluții de culoare setate, astfel încât să alegeți umbra dorită sub culoarea plăcii sau a textului va fi ușor.

Criterii de selecție

Când alegeți o pernă de baie, trebuie să luați în considerare designul băii, deoarece unele modele pot fi proiectate, de exemplu, numai pentru băi verticale și așa mai departe. În plus, selectarea unui astfel de accesoriu, acordați atenție altor puncte.

 • Cum este montat produsul. Subiectul subiectului în acest caz are o importanță deosebită, deoarece oferă nivelul de confort. Modelele cu fraieri sunt foarte populare, dar dacă există un atașament dreptunghiular pe baie, puteți alege perna corespunzătoare.
 • Acordați atenție formularului de accesorii. Opțiunile anatomice pentru suporturi sunt mai potrivite, care sunt părți convenabil fixe ale corpului și asigură relaxarea completă a întregului corp. Doar sentimentele personale vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită, așa că încercați produsul înainte de cumpărare.
 • Care este perna. Materialul de umplutură și cazul trebuie să fie sigur și rezistent la mediul umed. Desigur, senzațiile tactile sunt importante: este necesar să se ia bunurile la selectarea mărfurilor, ar trebui să fie caldă și plăcută la atingere. Apropo, citiți informațiile despre garanțiile producătorului. Dacă viața este mai mică de doi ani, nu cumpărați un astfel de produs.
Citește mai mult  Saltele Natura Vera

Și în cele din urmă, ridicați un sprijin pentru baie pentru interiorul spațiului. Piața modernă oferă astfel de accesorii în diferite culori, astfel încât să puteți alege pentru un interior clasic și pentru cameră cu un jacuzzi.

Sfaturi pentru îngrijire

Urmăriți perna pentru a fi permanent umedă, altfel se va transforma mucegaiul și va avea un miros neplăcut. Pentru a evita astfel de probleme, accesoriul după fiecare utilizare este curat și spălat cu un agent antibacterian (este mai bine să faceți săpun).

Rețineți că nu toate aceste perne pot fi turnate într-o mașină de spălat.

După fiecare spălare și curățare a produsului, trebuie să oferiți un bine să se usuce (în afara băii) și apoi să îl puneți din nou pentru depozitare. Dacă totuși, mucegaiul a ajuns la „favorit”, nu este necesar să scapi de ea și să obțineți unul nou.

Poate fi reanimat cu ajutorul oțetului alb, care va face față disputelor de mucegai și cu pete negre. Puteți șterge suprafața cu o compoziție de oțet alb și apă (raport – 1: 1), dar dacă nu funcționează, reduceți proporția de apă și adăugați sifonul alimentar la formarea unui amestec de pasty.

Un alt punct: Deoarece pernele de baie în principiu merg într-un caz alb, aveți grijă de substanțele de colorare care pot conține spumă și sare de baie. La aplicarea unor astfel de compoziții, pernele pot fi vopsite.

Producătorii recomandă utilizarea unei perne de baie numai de destinație și nu-l ia natura să se relaxeze pe ea și așa mai departe. Apropo, aceste produse nu sunt pentru soare. Dacă îți pasă în mod corespunzător pentru perna de baie, ea va dura mult timp și va păstra speciile mele estetice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: