Design dormitor în stil modern

Design dormitor în stil modern

Dormitorul este un loc special în cazul în care o persoană se sprijină și își petrece timpul în pace totală. Uneori, în aceeași cameră, există un colț de lucru sau un întreg de cinema. Acest spațiu este important să se aranjeze frumos și armonios pentru a fi în ea cât mai confortabil. Multi oameni prefera stiluri moderne expresive în proiectarea de dormitoare.

caracteristici interioare

Designul dormitorului trebuie să fie gândit la cel mai mic detaliu, deoarece tocmai în situația acestui spațiu, oamenii câștigă putere după zilele grele de muncă. Stilul poate fi cel mai diferit. Astăzi, direcțiile moderne stilistice sunt foarte populare, capabile să facă o cameră nu numai mai modernă și estetică, dar și extinderea vizuală a zonei sale.

Stilul modern este caracterizat prin simplitate și concisitate. În aceste setări, confortul și estetica sunt întotdeauna combinate. Ojei luminoase și ușor de reținut amprentele nu sunt, de obicei, observate aici – toate detaliile sunt echilibrate și se completează armonios reciproc.

În majoritatea cazurilor, componentele elegante sunt folosite în interiorul modern, Nu picura jos. Armonia este observată chiar și în paletele de culori. O listă mare de obiecte de mobilier sau peisaje pompoase în interiorul progresiv nu ar trebui să fie.

Toate elementele trebuie să fie maximă practică, high-tech și util.

Interiorul modern este permis să utilizeze o varietate de materiale. Deși nuanțele luminoase sunt mai populare și comune, puteți recurge nu numai la utilizarea lor. Finisarea poate fi combinată prin crearea de combinații armonioase. Se referă, de asemenea, la decor și mobilier.

Pentru a forma în mod corespunzător un stil interior modern în dormitor, trebuie să țineți cont de absolut toate caracteristicile zonei și configurația camerei.

Este important să luați în considerare următoarele caracteristici caracteristice direcțiilor moderne stilistice:

 • Aplicarea și materialele artificiale și materialele naturale sunt permise+
 • Puteți combina o zonă a detaliilor interioare legate de diferite direcții+
 • Alegerea nuanțe și combinații ale acestora este, practic, nimic limitat+
 • inovații tehnice în interior similare sunt utilizate în cantități mari+
 • Mobilierul în interiorul modern prevalează high-tech, practic și funcțional.

Soluții de culoare

Dormitorul modern poate fi realizat în diferite palete de culori. Luați în considerare mai multe opțiuni cele mai interesante și armonioase.

 • Clasicul stilului modern este situația în culori albe și ușoare. Opțiuni similare nu ies din modă. Vopselele albe pot fi dominante în interior și pot fi fundalul principal pentru alte hamii. surse de lumină interesante, o varietate de texturi și forme la modă vă permit să se deplaseze în afară de „sterilitatea“ a setării. Un astfel de interior poate fi făcut minimalist și puteți adăuga diferite accente luminoase.

 • Să presupunem și negru. Aceasta este o soluție foarte elegantă care vă permite să creați o locuință și o cameră în cameră. Întunericul de obicei, repeling mulți oameni, nu poate fi observat dacă introduceți corect o culoare neagră în camera. În camere din zona impresionanta, astfel de vopsele sunt permise numai cu unul sau mai mulți pereți. În cazul în care camera este mic, atunci doar unele obiecte pot fi negru, de exemplu, pat.

 • Dacă doriți să faceți o cameră mai calm și nonsens, apoi gri se va potrivi. Design de culoare similare vor permite focalizarea nu pe linia de sosire, ci pe umplerea dormitor. Este demn de a face mai multe accente luminoase și expresive care vă permit să formeze un efect vizual unic. Face interiorul mai voluminos și „viu“, va fi capabil să aducă tonuri întunecate și luminoase.

 • Wineware Solution – culoare bej. El este un pic de carieră, calm, ușor de percepție. Este permis să folosească nuci, smântână, cafea sau o paletă de caramel. Mă întreb „Jocuri“ cu contraste de tonuri calde și reci.

 • Nu a fost interzisă în interioarele similare și intersions luminoase. De exemplu, pe fundalul de pereți de lumină, diferite peisaje pline de culoare, de echilibrare galben, roșu, portocaliu, aspect interesant. Singur pot uita prea ușor de reținut. Nuanțele calde sunt combinate cu tonuri de interesant negru și gri care alocă saturația lor.

Opțiuni de finisare

Stilul modern este nu numai stilul de calitate, dar, de asemenea, cele mai multe materiale practice de finisare care se va adapta la microclimatul camerei.

Dormitorul nu trebuie să fie materiale toxice și nesigure pentru mediu, deoarece gospodăriile de odihnă în el și petrece mult timp.

Luați în considerare mai în detaliu modul în care puteți obține suprafețe diferite în dormitor stilisticii moderne.

Podea

În stil modern, ocazional, pare să vadă etajele pe care se află covor. Covorul mediu sau mic de formă dreptunghiulară va fi potrivit, ceea ce va evidenția o anumită zonă. Dar minusurile și neregulile fundației nu ar trebui să se ascundă.

Nu este rău în dormitorul modern va arăta Laminat sau parchet. Alte tipuri de materiale similare nu se pot potrivi în direcții progresive stilistice. În magazinele de materiale de construcție, puteți întâlni o gamă largă de acoperiri de podea specificate.

Consumatorii pot alege o soluție optimă având orice nuanță și imprimare.

În alegerea podelei pentru dormitorul modern, designerii sfătuiesc să se uite la În acoperiri interesante de plută. Ele sunt plăcute la atingere, moi și distinse de caracteristici de izolare bune. Din păcate, podelele de plută sunt supuse deformării, dacă sunt expuse la sarcini prea grave. Fricțiunea poate afecta, de asemenea, o astfel de acoperire în aer liber.

Din acest motiv, podeaua de pluta este recomandat să cumpere numai pentru acele camere în care gospodăriile sunt de planificare în mod exclusiv să se odihnească.

Pereți

Este dificil de a decide pe pereții pereților, deoarece o varietate de materiale se va potrivi armonios. Va fi necesar să pictura de obicei, și imagini de fundal respirabil, și tencuiala decorativa la modă, și zidărie, precum și panouri din lemn.

Dacă doriți să separe pereții într-un dormitor elegant, cu elemente luminoase și texturate îndrăznețe, este de dorit să le includă în formă de accente distincte. Aceste materiale pot fi aranjate de latura adiacentă patului. Bazele de perete rămase trebuie să fie separate prin straturi monofonice neutre. Ca urmare, se dovedește un elegant și interior proaspăt. În stil modern, o combinație de materiale diferite, care diferă unele de altele.

Tavan

Finisajul de bază al plafonului în dormitorul modern nu va forța proprietarii să-și spargă capul, la care soluția este mai bine să se întoarcă. În astfel de medii, această bază ar trebui să fie simplă, aproximativă de minimalism. Este suficient ca plafonul să fie perfect neted și pictat în alb. Deficiențele și neregulile vor putea să se ascundă în spatele ultramodiei Structuri suspendate.

Organizarea iluminării

În dormitorul făcut în stil modern, este necesar să se ocupe de organizarea corectă și armonioasă a iluminării. Multi-levivelor și varietatea opțiunilor de iluminare sunt exact ceea ce se potrivesc perfect în astfel de medii. Prezența calității este permisă Lămpi de podea, panglice de perete cu suprafețe înghețate, reflectoare pe tavan. Toate dispozitivele de iluminare listate sunt capabile să facă un dormitor la modă la maximul confortabil și cald.

Toate dispozitivele de iluminat trebuie să fie răsturnate într-un stil modern. În caz contrar, acestea vor fi lovite din imaginea de ansamblu.

Chiar și cele mai mici detalii nu trebuie să fie selectate cu grijă să se îndepărteze de stilul principal.

Alegerea mobilierului

Mobilierul pentru interiorul progresiv trebuie selectat special și în mod deliberat. Partea principală a unei astfel de camere, desigur că va fi un pat. Toate celelalte compoziții interioare sunt aranjate în mediul său. Această bucată de mobilier trebuie să fie furnizată fie de-a lungul unui perete larg, dacă se presupune că o singură persoană se găsește, fie la capătul opus al camerei, astfel încât zona de mișcare să rămână.

Pat pentru dormitor modern Mai bine ridicați. Se referă la proiectarea și proiectarea. piese sculptate și elemente finite în acest obiect de mobilier nu ar trebui să fie. Merită să se concentreze pe un set de lenjerie de pat.

De la atragerea elementelor forjate este necesar să refuzați – se vor potrivi mai bine în stilul clasic. În cazul în care dormitorul este mare, atunci, în afară de pat, puteți pune o canapea și un scaun de dimensiuni mici.

Opțiuni de modulare sunt potrivite. În unele cazuri, un loc de muncă evidențiată separat, cu o potrivire de masă în această cameră.

Când camera de compensare dressing trebuie să abandoneze salon imens. Prefera dulap laconic, care nu trebuie să evidențieze o mulțime de spațiu liber. fronturilor monocoloră de astfel de mobilier poate crește vizual zona de dormitor moderne.

Inițial și elegant, într-un cadru similar va uita suport de podea pentru haine și lucruri diferite. Acest articol va servi pentru o demonstrație spectaculoasă a mai luminoase și lucruri la modă din garderoba de uz casnic.

Elementele textile și decor

În dormitor, realizată într-un stil progresiv, nu va fi capabil să facă fără un decor selectat în mod corespunzător și textile adecvate. În aceste condiții de decor, nu numai obiecte funcționale, ci și de obiecte de arta unice, distingerea natura și individualitatea interiorului. Pereți făcute în Gams neutre vor deveni cu siguranță o bază excelentă și de fundal pentru diverse meserii care descriu abstractizare. Este ultimele detalii care sunt cel mai des folosite în interioarele moderne.

Faceți o cameră mai volumetrica, spațioase și luminoase oglinzi moderne frumoase, ocazional atașat la pereții liberi. Nu este rău pentru ghivecele figurate originale pentru flori. Aceste elemente vor fi în măsură să reînvie în mod eficient situația.

Nu trebuie să uităm de selecție competente textile pentru dormitor în stil modern.

Este perdele la modă în valoare de cumpărare, având o siluetă armonioasă, netedă, care poate contura cu ușurință ferestrele de orice dimensiuni. Aceste detalii sunt în măsură să facă un simplu chiar mai confortabil, camera minimalistă. Este important de a alege lenjerie de pat adecvat, perne și o tapițerie canapea, în cazul în care există în dormitor.

În cazul în interior în sine este făcută într-o cheie „steril“ si arata plictisitor, toate detaliile enumerate ar trebui să fie luat într-un design de culoare mai luminoasă. Astfel, va fi posibil pentru a lumina situația și revitaliza-l.

Idei de înregistrare în diferite stiluri moderne

Există mai multe varietăți de stil modern, în interioarele. Fiecare dintre ele este caracterizat prin caracteristicile lor și idei de design. Luați în considerare cele mai interesante și la modă dintre ele.

clasic modern

Mulți oameni caută să aranjeze camera lor de dormit în acest stil interesant și non-triviale. În mobilier și decorațiuni interioare, minimalismul ar trebui să fie urmărite aici. Liniile și siluete trebuie să fie netede și netedă.

Situația într-un astfel de dormitor clasic ar trebui să fie liniștitor, dar nu conservatoare. Cele mai predominante culori și nuanțe pot fi bej, crem, lactate (aceleași paletele sunt potrivite pentru stilul mediteranean).

Nuantele de ciocolată amară și cafea cu lapte sunt de asemenea adecvate. Accente în valoare de luare turcoaz, coral, visiniu, lila, auriu si bronz.

Mă întreb interioarele în acest stil, în cazul în care totul este să reziste în culoarea cafelei cu lapte pal. -Zăpadă alb tavan, mobilier și lenjerie de pat pot fi evidențiate, mobilier și lenjerie de pat pentru cateva tonuri mai deschise, podele de podea cu picioare de sticlă. Ideal se potrivesc pat mare la modă cu tăblie din piele.

Modern

În acest stil sunt linii netede, frumoase detalii decorative unice. Nu numai estetica este evaluată, dar, de asemenea, practic de interior. Dormitorul într-un stil similar ar trebui să fie decorat cu spectaculoase vitralii și pereți despărțitori din sticlă, plăci ornamentale, texturate materiale de finisare.

Acesta poate fi un dormitor elegant, care combină contrastul de pereți albi ca zăpada și un plafon și podea negru, perdele negre dense.

Alte detalii întunecate sunt permise – Dresser, lămpi, carouri pe un pat alb. Decorați stabilirea unui dulap mare cu fațade de sticlă și un candelabru negru elegant, cu bucle la modă.

Minimalism

Acest stil este caracterizat Sarcina minimă pe camera. Într-un astfel de dormitor nu ar trebui să fie doar toate componentele necesare. Culorile liniștite prevalează, care poate fi luminat și revigorat cu o cantitate mică de luminoase și accente contrastante.

În dormitor minimalistă, pereți și tavan pot fi albiți și podea – lucioasă crem pal, de exemplu,. Acest fond va fi spectaculos să se uite un pat alb mare, piept alb cu sertare și o oglindă mare în perete întreg. Puteți înveseli un covor de culoare gri-albastru podea, un model de culoare închisă pe un perete, perne albastru și o compoziție montat pe perete abstract în culorile albastru.

Art Deco

Acesta este un stil unic în aer liber. În ea, pereții sunt fundal pentru deciziile interioare extraordinare. Prezența pieselor scumpe și exclusive, precum și materiale practice moderne, cum ar fi aluminiu și oțel inoxidabil.

În stilul descris, camera poate fi terminat foarte trivial. De exemplu, peretele din spatele patului poate fi vopsit în negru, pe podea pentru a stabili un material albastru închis și cercevea deasupra covorului cu prezența de tonuri de roz și negru.

Lenjerie de pat într-o astfel de atmosferă ar trebui să fie cât mai ușor posibil – mai bine alb-negru.

Se va lua un accent luminos: Model cu ramă de aur peste Paturi tăblie. Este demn de agățat un candelabru de turnare cu pandantive de cristal.

Arta pop

Acesta este un alt stil unic, subliniind personalitatea luminoasă a proprietarilor și interior, în general,. Aici pereții pot fi bogat, sunt permise diferite texturi. Un perete poate fi luminos, iar altele sunt completate în diferite imprimeuri. Combinația de diferite nuanțe aici va fi adecvată. Este interesant să se potrivească în interiorul lumina de fundal de neon, care nu este potrivit pentru fiecare alt stil.

Un perete luminos accent cu imagini mari care combină vopsele albastre și verzi pot fi prezente în Pop Art dormitor.

Fundațiile rămase pot fi lăsate albe ca plafon. Pe fondul unui perete accent, va fi armonios să se uite un pat dublu albastru cu tăblia albă și perne ușoare. Sub fereastra există un tabel plasat de culoare albă, decorat cu pictura albastru. Mă întreb picturile murale in forma rotunda originala va arata.

Exemple de succes

Cunoscând o descriere aproximativă a soluțiilor moderne de interior, puteți face un dormitor elegant. Luați în considerare câteva exemple de succes.

 • Elegant arată ca un dormitor cu un plafon alb de nivel multi-nivel (merită instalarea lămpilor pătrate), pereți blânzi și o nuanță de crema-brule. În spatele patului brun trebuie să facă un accent – o nișă cu o imprimare în tonuri maro. Lenjeria de pat poate fi combinată – cu vopsele albe, ciocolată și galben. Lămpile de perete cromate, perdelele grele strânse și plantele vii în ghivece ușoare sunt potrivite pentru decorarea interioară.

 • Trendy Se pare că un dormitor hai-tech, unde podeaua și tavanul sunt albe, iar pereții din spatele patului și opusul lui – negru, cu textura lucioasă. Puteți folosi accente de tonuri albastre din spatele capului, precum și aceeași nuanță, o diagramă de lumină care separă o altă zonă (în care se află simulatoarele).

 • Poate fi facutDormitor superb, unde 3 pereți și tavan sunt decorate în tonuri de lapte, iar peretele din spatele patului este decorat într-un roșu saturat. vaze laconic, etaj lămpi folosite ca accente elegante. Imagini și alte elemente erodate în culorile negru, alb și roșu.

Despre modul de a face corect un interior dormitor, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: