Face aromaDiffusur cu propriile mâini

Face aromaDiffusur cu propriile mâini

Există moduri diferite de a ajuta la menținerea dvs. preferate mirosuri în cameră, – folosind lumanari aromate, flăcări de aromă, bastoane strălucitori, pliculețe, difuzoare electrice.

În articolul nostru, vom vorbi despre difuzori care umplu aerul din cameră cu arome cu ajutorul lut poros, bastoane pentru care nici un foc, fără energie electrică, este suficient pentru a reface periodic volumul de lichid aromatic. Cel mai plăcut lucru este că acest dispozitiv putem produce acasă cu propriile mâini.

Opțiunea clasică

Difuzorul este un balon sau o sticlă drăguț cu lichid aromatic. Bambus, trestie de zahăr, bastoane de lemn, lut care absorb lichid și apoi emană o aromă plăcută.

În versiunea clasica, The aromaDiffusor este ulei, vom avea nevoie pentru fabricarea:

 1. Flaconul sau orice alte tipuri de sticlă, vas de ceramică 50-150 ml cu o bază durabilă. Așa că uleiul aromatic nu se evaporă, recipientul trebuie ales cu un gât redus.
 2. Bastoane cu structură capilară. Cea mai mare versiune stuf adecvată. Cu cât diametrul mai mare și lungimea bastoanelor, cu atât mai intense sunt umplute cu ulei și mai strălucitoare exuda parfumul.
 3. Ulei aromatic. Parfumul este ales la gust sau prin acțiune, de exemplu, menta, lavandă – liniștitoare, copac de ceai – bactericidal.
 4. Ulei de bază. Este necesar pentru creșterea uleiului aromatic. Acest produs nu ar trebui să aibă miros propriu.
 5. Alcool – 1 lingură.

Când toate elementele sunt asamblate, puteți începe să faceți difuzor direct. Principiul colectării unui dispozitiv aromatic este după cum urmează:

 • Într-un vas pregătit cu un gât îngust Uleiul de bază este turnat. Nu trebuie să umpleți flaconul până la capăt, trebuie să lăsați un loc pentru alte componente și betisoare, care la etapa inițială va ridica nivelul lichidului.
 • Lângă sticla cu unt Se introduc 20-40 picături de compoziție aromată iubită.
 • Adăuga 1 lingură de alcool Pentru a spori volatilitatea uleiurilor esențiale.
 • Introduce fascicul de trestie sau bambus bastoane și se lasă să le înmoaie.
 • Apoi scoate, rândul său, peste și se introduce în vasul din nou.

Difuzorul este gata, rămâne doar să alimenteze lichidul parfumat ca evaporare.

Prin modul în care, în cazul în care compoziția este transparent, puteți adăuga un colorant alimentar pic în ea. Tinting ulei într-un balon de sticlă va arata mai eficient.

Cum de a face cu gelatina?

Ne-am ocupat cu ulei aromaDiffusor, acum vom face un dispozitiv de gel pentru parfumuri. cuvânt latin Gelo (gel) și gelée franceză (jeleu) – legate de cuvinte și se fierbe gel nostru vom fi gelatina modul în care acestea fac cu produse de cofetărie pe bază de gelatină obișnuite. Pentru fabricarea de arome, vom avea nevoie de:

 1. Gelatina – 2 lingurite. Acesta vă permite să dețină arome pentru o lungă perioadă de timp.
 2. Glicerina protejează compoziția de uscare.
 3. Apă.
 4. Ulei esential cu un miros plăcut.

Procesul de fabricație are loc după cum urmează:

 • A pregătit inițial un formular pentru umplutură. Poate fi un borcan mic frumos sau un mic pahar larg.
 • 2 ore sunt trimise la container. Linguri de gelatină uscată. Adăugați puțină apă pentru a obține o umflare a produsului.
 • Gelatina agitat și adăugați la ea 1 C. Spoon glicerină
 • Ulei esențial cu aromă iubită (7-8 picături) Se amestecă cu restul compoziției.

Produsul rezultat pus în frigider pentru întărire. Astfel încât omul aromatizant nu arată ca o cutie obișnuită, cu un conținut neclar, dar avea un fel de decor original, trebuie să lucrați puțin cu el.

 • Cu ajutorul coloranților de alimente, culoarea dorită dă gelului. Dar tintarea sunt angajate în fabricarea produsului și nu atunci când produsul este deja înghețat.
 • În loc de un borcan banal sub un gel parfumat, puteți lua o sticlă largă. În el conținutul colorat va fi tentant să se uite.
 • Pentru interioarele din ecosil, sunt utilizate navele sub gel Relighted din pulpă și uscate jumătățile de portocale
 • Când consistența este încă lichid, baubles plăcute sunt scufundate în container, care va decora agentul de aromatizare – pietre, scoici, plante frumoase, condimente, citrice zaharisit.

Crearea unui difuzor cu sifon

Cel mai simplu aroma este facut din sifon. Produsul este bine neutralizat prin mirosurile neplăcute și lung păstrează aromele adăugate la aceasta uleiuri esențiale. Aceste proprietăți de utilizare sifon pentru a face față cu mirosuri specifice în camere sanitare și în bucătărie. Pentru a crea un difuzor va fi necesar:

 • sodă alimentară ca umplutură de bază+
 • Uleiuri esentiale+
 • borcan decorative+
 • obiect adecvat cu găuri, care îndeplinește funcția de a capacului.

Aroma de sodă este fabricat după cum urmează:

 • În partea de jos a unui borcan frumos, sifon turna o grosime de câțiva centimetri.
 • Adăugați până la 10 picături de orice ulei esențial și agitată. În loc de ulei, puteți conecta sifon cu anason, vanilie, scorțișoară, garoafe sau cardamon
 • Apoi, banca trebuie să fie acoperită cu un capac, care va fi descărcat pentru a sări peste aromă în atmosfera camerei. Pentru aceasta, găurile se fac în capac. Sau folosit ca un capac o bucată de țesătură grosieră, de exemplu, încărcături, burlap. Unii acoperă rezervorul de folie prin perforații pre-făcute în ea.

Un astfel de borcan cu un conținut simplu nu numai că umple plasarea prin parfum, dar, de asemenea, va elimina mirosurile neplăcute.

Producția de apă și alcool

Oferim o mică clasă de master pe a face un spray aromatic pentru o casă bazată pe apă și alcool. Pentru a face acest lucru, faceți un mic container cu un spray. Alte acțiuni vor fi după cum urmează:

 • Din vas, sprinklerul este îndepărtat și plasat în interiorul capacității de 20-40 picături de ulei esențial parfum+
 • Adăugați 1 articol. L. Alcool pentru volatilitate+
 • Umpleți rezervorul cu apă, volum până la 200 ml+
 • Returnați sprinklerul în poziție.

Spray pentru a crea o atmosferă de parfum în cameră este gata.

Apoi, consultați videoclipul cu vârfuri pe care pot fi făcute aromadifuzoare pentru diferite situații.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: