Înălțimea dulapului de bucătărie inferioară

Înălțimea dulapului de bucătărie inferioară

Sortimentul în magazine vă permite să alegeți sau să faceți mobilier de bucătărie personalizat de orice dimensiune. Dar dacă proprietarul a decis să aleagă un modul de bucătărie independent, el ar trebui să știe setul cu cască standard pentru bucătărie. Acest lucru este valabil mai ales pentru dulapurile inferioare ale etajului care sunt baza bucătăriei. Înălțimea dulapului de podea este considerată cel mai important parametru, deoarece execută rolul de așezare inferioară a șorțului de la țiglă. Luați în considerare în articol, cum să definiți și să selectați înălțimea pentru standby în aer liber.

Scop

Dulapurile inferioare în aer liber sunt standurile cu una sau două uși. Modulele inferioare sunt instalate pe podea sub masă. Astfel, postamente îndeplini funcția de sprijin pentru suprafața de lucru. Rândul de jos de mobilier de bucătărie arată masiv și este considerat a fi mai spațioasă decât numărul de module montate. Soclurilor pardoseală sunt păstrate de obicei ustensile de bucătărie mare, cum ar fi oale, tigăi, ceainice și sotejniki. Rafturi și rafturi din spațiul interior este utilizat pentru depozitarea ustensilelor mici, feluri de mâncare, produse chimice de uz casnic și alte articole de bucatarie mica.

Rândul de jos al postamente etaj este o marcă pentru a se potrivi built-in aparate și placă. Este din cauza parametrilor de module inferioare sunt dimensiunile de electrocasnice și suprafața de gătit definită.

Dimensiuni standard

etaj înălțimea standard de unități de bucătărie este 75-85 cm. Aceasta nu include grosimea blatului. Parametrii standard ale dimensiunilor dulapului inferioare au următoarele caracteristici:

 • înălțimea din partea de jos a dulapului la podea este egal cu 80 până la 100 mm+
 • 20-40 mm constituie o grosime de masă+
 • Suport din parte a suprafeței de lucru protejează fațada și efectuează la 3-5 cm+
 • Partea proeminentă a marginii din spate a modulului este de 2-3 cm + distanță pentru a ascunde cabluri și alimentare cu apă+
 • Dimensiunea standard a adâncimii suprafeței de lucru este de 65 cm, în unele modele acest parametru variază de la 90 la 120 cm+
 • Dimensiunea standard a adâncimii cabinetului are o dimensiune de aproximativ 45 cm, adâncimea cutiei interne – 44 cm+
 • Standard domenii de dimensiuni lățime a modulului de la 60 la 90 cm + Aceste măsurători sunt optime pentru plasarea în interiorul dulapului de accesorii de bucătărie și unele produse+
 • Rafturi din cabinele de bucătărie nu au anumite dimensiuni + amploarea dimensiunea lor depinde de distanța dintre lucrurile care sunt stocate în interiorul.
Citește mai mult  Foi de satin pe bandă de cauciuc

Înălțimea tubului exterior inferior poate fi ajustat cu picioarele. În unele modele acestea sunt răsucite, dar nu este necesar să se abuzeze. Bucătăria trebuie să fie organică, iar adâncimea modulului trebuie combinată cu dimensiunea tabletei. În plus, cu o scădere a înălțimii dulapului, spațiul inutil se deschide pe un șorț de țiglă, care este necesar pentru a ascunde ceva.

Alegerea înălțimii potrivite

Când alegeți un model de bucătărie mai mic, este necesară creșterea gazdă. Partea superioară a dulapului trebuie să fie prost sub nivelul centurii. Standardul de înălțime a modulelor inferioare este de 70 sau 85 cm. Înainte de alegerea corectă a înălțimii, merită să luați în considerare caracteristicile acestor parametri.

 • Înălțime 70 cm – Acesta este un standard de înălțime pentru tumburile în aer liber care au picioare. Înălțimea optimă a picioarelor este de 10-15 cm. Conform rezultatelor, aceasta oferă o înălțime totală de aproximativ 85 cm fără grosimea de masă. Trebuie amintit că, cu înălțimea suporturilor de 10 cm la fundul bucătăriei se închide cu o scândură decorativă. Parametrul de 70 cm nu este universal. Există structuri cu o înălțime de 72, 73, 75 și 82 cm.
 • Înălțime 85 cm – Acesta este parametrul optim elevație pentru dulapuri inferioare, fără picioare. Astfel de module pus pe proiectarea prefabricat de patru scanduri. Această înălțime este, de asemenea, nu universale. Atunci când echipat cu un set de căști de bucătărie, puteți găsi module cu o înălțime de 82, 83 și 84 cm.

Înălțimea modulelor de podea este direct legată de dimensiunea blatului. Prin urmare, acest parametru este, de asemenea, acordând o atenție merită. blaturi pentru mese optime – 60 cm. Adâncimea tumb inferioare trebuie să fie de aproximativ 45-46 cm. Suprafața de lucru este mai mică decât această dimensiune va fi incomod de prelucrare a produselor și de gătit.

Citește mai mult  Baie de design Opțiuni cu mașină de spălat Hrușciov

Blaturi cu parametri de la 90 cm, sunt folosite de obicei atunci când se face o bucătărie mare. Cu astfel de dimensiuni, adâncimea de dulapuri de podea are o dimensiune de 75 cm. Există, de asemenea, blaturi de masă, cu o dimensiune de 1,2 m. Dar astfel de modele sunt potrivite pentru restaurante profesionale sau bucătării într-un stil modern.

Selectarea înălțimii tubului inferior depinde în mod direct de adâncimea sa. Caracteristica dulapurilor rândului inferior este combinația suprafeței de lucru cu depozitarea vaselor. Prin urmare, modulele de podea trebuie să aibă o bună capacitate. Adâncimea medie variază de la 55 la 70 cm. Dacă o parte din cabinet se rupe prea mult sau plasând, atunci va fi incomod să lucrați la masă și incomod.

Reguli de bază ale alegerii

Când alegeți înălțimea optimă pentru dulapurile inferioare ale podelei Următoarele nuanțe ar trebui luate în considerare:

 • Creșterea este, de exemplu, o înălțime umană este de 160 cm, înălțimea recomandată a tubului în aer liber inferior cu o astfel de creștere – 70 cm + dacă creșterea este de 180 cm, apoi înălțimea tubului inferior este de cel puțin 90 cm + cu O creștere umană de peste 180 sau sub 150 cm de module de dimensiuni de bucătărie diferă de standardul mediu, în astfel de cazuri este necesar să se ordone mobilier de bucătărie pe dimensiuni individuale+
 • Spălarea parametrilor de construcție+
 • Dimensiunile built-in aparate de uz casnic și parametrii de bucătărie planseu+
 • Tipul de placă – de tipul suprafeței de gătit depinde parametrul altitudine de dulapuri de podea+
 • Distanța între elemente de mobilier de bucătărie – La montarea, este necesar să se respecte distanța dintre partea laterală a cuptorului și pereții situate în apropiere de dulapuri.
Citește mai mult  Canapele pentru o adolescentă: soiuri și reguli de alegere

Alegerea căștilor bucătărie – alegere responsabilă. Mobilierul trebuie să fie abordată nu numai de culoare și stil de bucătărie, dar, de asemenea, au dimensiuni optime pentru comoditate. Determinați înălțimea dulapuri de podea inferioare nu este atât de greu.

sa determine dimensiunile modulului va ajuta la înălțimea de creștere și respectarea unor reguli în raport cu prezența echipamentului încorporat și o suprafață de gătit. Cea mai ușoară soluție va fi alegerea de dulapuri de bucătărie conform parametrilor standard.

Care sunt dimensiunile standard de mobilier de bucătărie, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: