Înălțimea televizorului în camera de zi

Înălțimea televizorului în camera de zi

Vizualizați transferul dvs. preferat sau un film interesant ar trebui să fie cât mai confortabil și convenabil. Una dintre condițiile care oferă plăcere din timpul petrecut înainte de ecranul televizorului este locația sa. Deci, este foarte important să plasați monitorul corect la înălțimea optimă de la podea.

Ce depinde înălțimea?

Noile tehnologii permit extinderea spațiului spațial. ecrane plate, astfel încât izbucni rapid în viața noastră, diferă nu numai de o calitate excelentă a imaginii, dar, de asemenea, acomodarea compactitatea. Instalarea televizorului pe perete a devenit o practică comună. Este convenabil, practic, mai ales când vine vorba de camere mici.

Cu toate acestea, o astfel de cazare are propriile sale nuanțe. În cazul în care nu acorde atenție la ei, atunci disconfort nu va urmări doar la televizor, dar, de asemenea, atunci când inspectează interior.

Astfel, lauda prin plasarea monitorului preferabil înainte de ao achiziționa.

La instalarea televizorului la distanța dreaptă de la podea în camera de zi, următorii parametri trebuie luați în considerare:

 • Piața camerei+
 • Tipul de ecran+
 • rezolutia ecranului+
 • Dimensiune diagonală+
 • Locul de instalare+
 • Locul de amplasare ochi atunci când vizionează+
 • Locația ședinței+
 • înălţimea de zi.

În plus față de confort, confort la vizionare, este important să evitați efectele dăunătoare asupra viziunii. În scopuri profilactice, ecranul este recomandat pentru a posta conform anumitor reguli.

 • Monitorul trebuie să stea la nivelul ochilor. Centrul ecranului trebuie să fie la nivelul elevilor.
 • Unghiul de cotitură asupra părților nu ar trebui să fie mai mare de 20-30 de grade.
 • Dezezimea ochiului de pe ecran trebuie să respecte standardele sigure. Puteți utiliza standarde condiționate și puteți face computere greu.
Citește mai mult  Scaune de piele pentru bucătărie: Avantaje și dezavantaje, sfaturi utile pentru alegerea și îngrijire

Opțiuni standard de instalare

Conform reglementărilor de siguranță, televizorul ar trebui să fie atârnat sau pus în hol la o altitudine nu mai mică de 1 metru de la podea. În caz contrar, tehnicianul poate fi supus șocurilor mecanice, poate fi deteriorat, aruncați-l.

Obișnuit, Monitorul este atașat la un suport special. Ele sunt diferite forme și dimensiuni. În cazuri rare, plasma este lăsată să stea strâns la perete. Este important să rețineți că materialul de suprafață trebuie să fie de înaltă calitate și destul de puternic.

Există standarde pentru plasarea monitorului pe perete, în funcție de dimensiunea diagonalei. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că aceste date nu sunt orientări clare la acțiune. Acestea sunt de consultanță:

 • 32 inch – distanta de la etajul 110 cm+
 • 40 inch – distanța de la podea 105 cm+
 • 50 inch – distanța de la podea 100 cm+
 • 60 inch – Distanta de la etajul 99 cm.

Și există, de asemenea, standarde de distanta de la ochi la ecran în funcție de dimensiunea diagonalei:

 • 32 inch – Distanța până la ochi de la 3 la 4 metri+
 • 40 inch – Distanța până la ochi de la 5 la 7 metri+
 • 50 inch – Distanța până la ochi de la 5 la 7 metri+
 • 60 inch – Distanța de la ochi de la 7 la 10 metri.

Aceste dimensiuni sunt destul de condiționate. Pentru un rezultat mai precis, este necesar să se ia în considerare toți parametrii plasarea televizorului, și de a folosi calcule fără complicații. Acest lucru va fi discutat.

idei non-standard

În plus față de locația corectă a televizorului pe perete, este important să se acorde o atenție la design. La crearea design original, monitorul camera de zi poate deveni un punct culminant al întregului interior. Acest lucru este valabil mai ales pentru spații cu o suprafață mică.

Citește mai mult  Canapele de catifea: Soiuri si sfaturi despre alegerea

Soluția inițială va fi căptușesc sub culoarea monitorului. Numai fără limite ecran vor fi vizibile atunci când vizualizați transmisia sau film. Acest lucru va crea o impresie de vizionare dreapta imaginii pe perete.

iluminare multicoloră poate fi construit în partea din spate a televizorului, care se va aprinde atunci când este întuneric în cameră și a crea o atmosferă magică acasă. Astfel de efecte speciale contribuie la relaxare, imersiune mai adânc în ceea ce se întâmplă pe ecran.

Uneori se poate întâlni Plasarea unui televizor pentru ușile vestiar. Puteți detecta echipamente numai după deschiderea ușii. O astfel de soluție este destul de original și potrivit pentru iubitorii de MINIMALISM.

Soluția non-standard de camuflaj va fi proiectarea ecranului ca o oglindă.

O impresie incredibilă creează Plasma instalat deasupra semineului decorativ. Mai ales atunci când monitorul și șemineu sunt realizate în același stil și, așa cum au fost, se completează reciproc.

Cum de a alege distanța optimă?

Plasarea corectă a monitorului include nu numai înălțimea podelei, dar, de asemenea, depărtării de relaxare.

Cu cât diagonala ecranului, cu atât mai departe de canapele, scaune și scaune trebuie să fie amplasate. Prin urmare, camera mica nu este recomandat să cumpere mare cu plasmă. Chiar și în ciuda faptului că soluționarea acestor ecrane este destul de mare, iar ei practic nu provoaca oboseala ochilor, inconvenient apare atunci când screenshot ajung.

Micul plasmă este, de asemenea, de dorit, ca și constantă peering în derivațiile ecran la tensiune de vizibilitate, verificarea postura.

Există o metodă practică pentru determinarea înălțimii televizorului. Pentru a face acest lucru, așezați o canapea confortabilă sau într-un scaun, închideți pleoapele, relaxați-vă. Câteva minute mai târziu, trebuie să vă deschideți ochii și să vă amintiți locul unde ochii au fost trimiși inițial. Acest punct este considerat optim pentru locația de sus a ecranului.

Citește mai mult  Alege o saltea rotundă

Trebuie remarcat faptul că Înălțimea plasării televizorului este măsurată de la podea până la punctul central al ecranului. Standardele condiționate pot fi utilizate, dar pentru un rezultat mai precis, este mai bine să calculați acest indicator. Înălțimea canapelei sau a fotoliului este luată și se adaugă jumătate din creșterea umană.

Și, de asemenea, distanța față de ochi poate fi calculată prin formula, unde să obțineți valoarea necesară de care aveți nevoie pentru a multiplica dimensiunea diagonală a ecranului la 4.

     Punerea corectă și frumoasă a echipamentului vă va permite să obțineți plăcerea reală din timpul petrecut în timpul vizionării TV.

     Despre unde să localizați televizorul în camera de zi, uitați-vă în videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: