Laminat pe perete în interiorul bucătăriei

Laminat pe perete în interiorul bucătăriei

Designerii moderni au început recent să folosească materiale care nu sunt destul de în scopul propus, de exemplu, în aer liber – pentru a decora pereții în spațiile rezidențiale. Deci, un laminat poate fi aplicat ca o bucătărie cu care se confruntă. Acest material are calități excelente decorative și practice. Laminate pe perete în bucătărie cu o așezare adecvată arată elegant și practic, nu inferior plăcilor PVC și panourilor populare de perete.

Avantaje

Această placare are multe proprietăți pozitive.

 • Laminatul de înaltă calitate VMIG este chiar și cel mai simplu design. Materialul are proprietăți minunate decorative.

 • Conțin finisarea curată foarte simplă. Trebuie doar să ștergeți în mod regulat suprafața cu o cârpă umedă. Și puteți utiliza, de asemenea, mijloacele care împiedică acumularea de praf.

  • Laminat este simplu nu numai în îngrijire, ci și în așezare (în cazul în care baza nu este utilizată).

   • Un sortiment bogat vă permite să alegeți desenul perfect pentru un anumit design. Modelul expresiv va da designului un aspect special. Unele specii copiază roci de lemn, iar copacul arată în decorarea spațiilor rezidențiale perfecte.

    • Laminatul este un material accesibil care poate fi găsit în orice magazin de construcții.

    dezavantaje

    Fiecare subiect are o parte inversă. După ce au considerat calitățile pozitive ale laminatului, părțile negative ar trebui să fie indicate.

    • Chiar și cel mai practic și mai fiabil material A crescut sensibilitatea la umiditate și componente chimice agresive care alcătuiesc produse de curățare moderne.
    • Laminat de mediu este inferior unor materiale de finisare. În procesul de producție de acoperire, timbrele de tranzacționare folosesc compoziții și rășini adezive. Dacă ar exista încălcări în fabricație, Aditivii artificiali pot afecta negativ sănătatea umană.

    Caracteristici de finisare

    Înainte de a utiliza pardoseli pentru designul peretelui, trebuie să vă familiarizați cu câteva caracteristici ale laminatei.

    • Textură, culoare și modele Pe suprafața materialului ar trebui să fie monofonică. Nu este recomandat să panourile de a folosi culori prea luminoase sau pete intunecate.
    • Accurator de putere nu este important, dar cel mai bine este de a alege cea mai înaltă calitate laminat. Astfel de produse își vor păstra caracterul practic și pe termen lung la exterior. Cu care se confruntă șorț sau pereți în bucătărie întotdeauna la vedere. Chiar și defecte minore se vor grăbi în ochi.
    • Lățimea optimă a lamelelor – mai mult de 200 mililitri. Produse cu fabricarea laterale pentru decorarea pereților practic nu sunt utilizate. Panourile mai largi, timpul de finisajul va arata.
    Citește mai mult  Canapele largi: Caracteristici de alegere și plasare

    Cu care se confruntă Mobilă de bucătărie plan și Apron

    În interiorul bucătăriei, șorțul este de mare importanță. Ar trebui să fie elegant, deoarece este nevoie de o poziție centrală, și rezistent la uzură.

    Dacă doriți să încercați laminatul ca de proiectare șorț, pentru a alege lamele verticale. panza minunate, copiind arin, stejar sau nuc. Perfect Fit opțiuni cu imagini de fibre mari.

    Lamed în culori groase și întunecate, este recomandabil să se utilizeze dacă mobilierul montat este vopsit în culoarea maro cu o sudoare roșie. O astfel de opțiune va fi, de asemenea, adecvată în absența rafturilor sau dulapurilor suspendate.

    Laminat în culoarea blândă și ușoară umple camera cu lumină. Un astfel de decor este de dorit să se utilizeze pentru spațiile compacte.

    Într-un sortiment bogat de materiale de finisare, veți găsi o mare varietate de laminate de diferite culori.

    Dacă șorțul este câteva tonuri de mobilier mai ușor, efectul contrastului.

    Dacă doriți ca toate elementele din cameră să fie armonizate între ele, ridicați șorțul sub culoarea căștilor. Nuanțele de nuc și opțiunile cu un val de culoare galbenă arată perfect împreună.

    Opțiunea câștigătoare – Alegeți un laminat pentru decorarea peretelui, culoarea care va coincide cu suprafața podelei, de lucru, rafturile și dulapurile montate. Toate elementele de mai sus, în agregat va crea o compoziție holistică.

    soluții de proiectare

    Dacă intenționați să utilizați pentru laminat cu fața la perete principal în bucătărie, asigurați-vă că pentru a citi recomandările designerilor.

    • Materialul trebuie să fie utilizate în cantități moderate. Dacă aplicați un laminat pentru căptușirea toți pereții din cameră și podea, interiorul va fi plictisitor și de același tip.

    • tonuri calde creează în camera de o atmosferă confortabilă, ceea ce este foarte important pentru bucătărie.

     • Culoare, textura și modele trebuie să se potrivească lamele designul camerei.

      • Peretele principal, căptușite cu laminat, va arata minunat cu asieta cărămidă pe peretele lateral. În cazul în care designul este realizat corect, ideea ca acoperire de podea a fost folosit pentru perete, dispare.

       • În unele cazuri, designerii acopera complet panourile de fațadă de perete. finisajele utilizate de diferite nuanțe și modele.
        Citește mai mult  Candelabru în coridor: caracteristici și recomandări

        • Pe peretele principal în bucătărie va fi minunat să se uite laminat, care imită copac în formă, de exemplu, stejar. O astfel de recepție un design va fi adecvat mai ales în cazul în care unul dintre pereții din încăpere este căptușit cu lemn sau material lemnos.

         • În camera cu mobilier lucrat manual din masiv, arata armonios un perete cu un efect dur de lemn. Pentru astfel de produse, masivitate și maximă naturalețe se caracterizează. Uneori, unele elemente de mobilier nu chiar poloneză.

         Luați în considerare mai multe idei de decorare.

         • În cazul în care laminat este utilizat pentru a proiecta unul dintre pereți, alții – este recomandabil să se aranjeze vopsea sau tencuiala decorativa. Atunci când decorarea laminat plafon, maxim, care poate fi în continuare tratate cu același material – un perete lateral

         • Pentru a termina suprafețele verticale și orizontale în cameră este unul folosit tip de acoperire. In caz contrar, se poate produce efectul straturilor. În unele cazuri, designerii folosesc mai multe tipuri de acoperire. Aceasta este o recepție complexă a decoratorului cu care doar un profesionist poate face față atât abilităților tehnice cât și artistice.

         • Cu succes efectul camerei de zonare color cu lamellae. Spațiul de lucru în care setul de mobilier este realizat prin maro și alte panouri de culori groase și întunecate. Pentru a decora restul spațiului de utilizare laminate largi și mai luminoase.

         Fapt interesant: timp de peste, laminat în culoarea întunecată va deveni chiar mai întunecată. Acesta va da materialul de nobilime și chic.

         Va apărea efectul tonificării, care este adesea folosit în fabricarea de mobilier din lemn. Lumina orientată va salva culoarea fără a schimba efectul asupra imaginii decorative totale. Ca rezultat, vor fi obținute două zone expresive și contrastante într-o singură cameră.

         Pregătirea și așezarea lamellae

         Este demn de remarcat faptul că este mai dificil pentru decorarea pereților cu laminat decât pentru a proiecta aceleași etaje. Dacă intenționați să așezați panouri pe un perete din beton, trebuie să vă aliniați. Aceasta este o procedură complexă și consumatoare de timp care necesită costuri suplimentare.

         Cu daune puternice, pereții sunt tăiați cu materiale suplimentare care reduc volumul camerei.

         La fabricarea preparate din bucătăria spațioasă, specialiștii sunt sfătuiți să se ocupe de barele speciale din arborele de pe perete, la care sunt fixate foile laminate.

         Dezavantajul acestei metode constă doar că pălăriile cu unghii vor fi vizibile pe suprafața materialului.

         Citește mai mult  -Tech mare stil livinguri: nuanțe de design și soluții elegante

         Dar puteți utiliza, de asemenea, „unghii lichide”. Este ușor să lucrați cu ei și nu lasă niciun fel de urme pe suprafața panourilor. Cu toate acestea, au nevoie de pereți perfect netede pentru a le folosi. Când dezmembrarea acoperirii este un risc ridicat de colaps al stratului de tencuială.

         Dacă doriți să faceți o imitație de copac din laminat, utilizați metoda de fixare, caracteristică a acestui material natural.

         Cum de a alege?

         Pentru a alege în mod corespunzător un laminat pentru pielea pereților bucătăriei, trebuie mai întâi să decorați, în ce scop ați ales această metodă de decorare. Dacă doriți să ascundeți pur și simplu pereții acoperite cu tencuială, se poate utiliza aproape orice fel de laminat. Principalul lucru este că este destul de dur.

         În cazul în care materialul este ales pentru a reflecta camera sau a crea un decor uimitor, ar trebui respectate recomandările specialiștilor.

         • Refuză lamellas cu încuietori. Excepția este doar designul unui Erker rotunjit, dar chiar dacă procesul de instalare va fi foarte problematic.
         • Dacă utilizați laminat de culori diferite, amintiți-vă că chiar și în exterior, încuietori similare pot fi obținute în mod liber între ele. Ca rezultat, va apărea diferența. Față va arăta nepoliticos.
         • Bucătăria este o cameră cu umiditate ridicată și temperatură. Acoperirea selectată trebuie să aibă o rezistență sporită la acești indicatori.

         După ce ați pus panoul pe perete, grosimea lor va crește. Asigurați-vă că îl considerați.

         Dacă intenționați să convingeți întregul perete de la podea la tavan, refuzați să utilizați foi groase. În caz contrar, problemele apar atunci când decolați marginea superioară a lamella.

         Sfaturi pentru specialiști

         Substratul laminat trebuie utilizat cu atenție. Dacă există o mulțime de condens în apartament, este mai bine să îl refuzați. Acesta va afecta negativ aspectul finisajului.

         Dacă creați materiale la barele de lemn, puteți aplica bariera de vapori de construcție. În acest caz, la instalare trebuie să fie ghidat de unele principii.

         • Rake este o membrană între prindere și laminat. Acest lucru vă permite să reduceți maxim pierderea de căldură, dar spațiul liber în cameră va ieși.
         • În bucătărie în mod necesar, există întrerupătoare și prize. Când puneți panouri, pregătiți un jigsaw sau un instrument electric pentru a aranja găuri.

         Cum să faci un șorț din laminat în bucătărie, uită-te în videoclipul de mai jos.

         Evaluează articolul
         ( Încă nu există evaluări )
         Adaugă comentarii

         ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: