Masă de alunecare din sticlă de bucătărie: Tipuri și alegeți

Masă de alunecare din sticlă de bucătărie: Tipuri și alegeți

Masa glisantă din sticlă pentru bucătărie – alegerea celor care apreciază harul mobilierului, aspectul original și ușurința utilizării. Astfel de produse vă vor ajuta să transformați spațiul de bucătărie, să ușureze interiorul și aerul. Acest articol va spune despre soiurile de tabele de sticlă, avantajele și dezavantajele acestora, precum și metodele de combinare a acestor mobilier cu interiorul camerei.

Particularități

Mica de sticlă pliabilă poate fi în mod armonios în orice spațiu. Datorită luminii și aerului său, aceste produse se vor potrivi atât pentru camere mici, cât și pentru spațioase. Într-o poziție pliată, ele ocupă un minim de spațiu util, iar în desfăcută, ele sunt o masă dimensionale, care va fi capabil să se așeze la gospodăriile care au venit la vizita rudele și prietenii.

Pentru producția de blaturi pot fi utilizate multicolor (de la tonuri pastel pal la negru), mată, transparentă și sticlă oglindite. Există opțiuni interesante cu imprimare foto. Astfel de soluții uite luminoase și originale.

În acest caz, imaginea este lipit pe partea din spate a blatului mesei, astfel încât vopselele sale nu va șterge și nu se estompeze face în timpul funcționării sau sub influența luminii solare directe.

Diferite materiale sunt utilizate în producția de susținere baze și a picioarelor.S-ar putea Sticla, elemente cromate metalice, structuri forjat. Mesele de sticlă combinate sunt scumpe și de lux. Există modele de tabele care sunt echipate suplimentar cu rafturi mai mici. Este convenabil pentru a stoca diverse ustensile de bucătărie, publicații tipărite, control de la distanță.

mase din sticlă sunt dotate cu anumite avantaje și dezavantaje cu care trebuie să se familiarizeze înainte de cumpărare.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele mese din sticla este dificil de a supraestima. Produsele au un aspect prezentabil, acestea diferă practic și fiabilitate. Tehnologii moderne de fabricație și de prelucrare a sticlei permit să creați suprafețe durabile, care pot rezista la sarcini mecanice grave.

sticlă călită nu se va sparge și nu se va rupe cu greva aleatoare sau cad pe ea diferitelor elemente. Pentru a deteriora blatul de lucru, trebuie să faci o mulțime de efort. Chiar dacă sticla se sparge în jos, nu se va împărți în fragmente mici sau mari.

Pentru alte avantaje ale tabelelor de pliere sticla includ:

 • Posibilitatea de transformare și creșterea suprafața utilă+
 • Rezistența la umiditate ridicată – spre deosebire de PAL și MDF, sticla nu este deformată la contactarea cu lichid+
 • Puritatea mediului și hipoalerchenicitatea – produsele sunt absolut sigure pentru sănătatea umană și animală+
 • rezistență la căldură – puteți pune feluri de mâncare caldă pe masă vârfurile, nu vor exista urme de deformare+
 • Indicatori de rezistență ridicată – suprafața sticlei căltate este capabilă să reziste la încărcături de putere în 100 kg+
 • igieticitatea – suprafețele din sticlă sunt rezistente la absorbție, murdărie, ei nu multiplice microorganisme rău intenționate+
 • Ergonomia – mobilierul pliat ia cel puțin zona utilă+
 • Durabilitatea – sub rezerva regulilor de funcționare și plecare, blatul de sticlă va fi capabil să zeci de ani pentru a menține perfectitudinea externă.

Sticlă – Material rece, Care dintre unii oameni nu se asociază cu căldură și confort familiar. Acest minus condițională. Cele mai semnificative dezavantaje includ A închide, format atunci când contactați accesorii de bucătărie cu suprafața de blaturi, izbitoare Urme de la mână și mâncăruri.

Unii consideră că însoțitorul de mobilier din sticlă din cauza riscurilor lovite colțuri ascuțite și a obține daune corporale.

Mai ales astfel de preocupări apar în familii cu copii mici. La un alt dezavantaj pot fi atribuite Horregous – astfel de produse vor costa tablete mai scumpe din PVC, MDF sau plastic.

Soiuri

Tabelele glisante din sticlă sunt clasificate în formă.

Rundă

Modelele acestui formular sunt cele mai potrivite pentru bucătării mari. Ele sunt inadecvate să se mute la perete sau să încerce să intre într-un unghi. Cel mai adesea sunt situate în mijlocul camerei. Întreaga familie va fi capabilă să se potrivească mesei rotunde mici și compacte. Dacă este necesar, poate fi vărsat și obținerea unui top de masă global al unei forme ovale.

Oval

Astfel de tabele pentru a alege cel mai adesea proprietarii de bucătării dimensionale. Blatul de alunecare în formă de oval va lua o mulțime de spațiu util, din cauza care utilizarea sa în bucătării mici, este inadecvat.

Există modele mai compacte – pliere. În acest caz, blatul este împărțit în 3 părți, dintre care 2 au crescut și coborâte. Cu un spațiu limitat, puteți reduce o jumătate și mutați-l la unul dintre pereți. Ca urmare, blatul va fi la fel ca și pe jumătate. Va fi cu ușurință o familie de două ușor.

Pătrat

Mic, dar o masă spațioasă masă pătrată va fi o alegere buna pentru orice tip de bucătărie. Prevăzute, devine dreptunghiular. Puteți poziționa o astfel de masă de la colț, lângă perete sau în mijlocul camerei.

Dreptunghiular

mese tabele de astfel de forme sunt considerate un tradițional. Ele se potrivesc cu succes într-o mică bucătărie pătrată sau dreptunghiulară. Cea mai bună locație – lângă perete.

Sortimentul meselor de sticlă coase. Pentru a face alegerea potrivită și nu este confundată, este important să ascultați o serie de recomandări de la designeri cu experiență.

Cum de a alege?

Mergând la magazin pentru a cumpăra o masă pliabilă, mai întâi necesară pentru a estima vizual cât de mult spațiu rămâne pentru această achiziție. În acest caz, este în valoare de având în vedere numărul de gospodării – este important ca atunci când plasarea fiecărui membru al familiei a fost convenabil și nu au simțit un sentiment de compresie. În mod ideal, o persoană are nevoie de cel puțin 60 cm de spațiu liber. Având în vedere numărul de membri ai familiei, este ușor de a face decontarea mesei.

Dacă există copii mici în casă, cel mai bine este să vă uitați la mesele rotunde și ovale. Nu există colțuri ascuțite în desenele lor, datorită căreia riscurile de obținere a daunelor grave la lovituri aleatorii sunt minime.

Așa că nu există dificultăți în structura tabelului, în viitor, este necesar să se practica mecanismul de transformare în magazin. Produsul trebuie să fie stabilite fără prea mult efort.

Este important să verificați tabelul pentru deteriorări mecanice – Nu ar trebui să fie fisuri, zgârieturi, bule de aer și diverse incluziuni. Astfel de defecte vorbesc despre utilizarea sticlei de slabă calitate în producție sau cu deficiențe de fabricație tehnologie. Design-ul tabel trebuie să fie de încredere. Semne care indică calitatea înaltă a produsului:

 • Blocate sau închise în margine de plastic sau copac+
 • picioare durabile (de la suporturi detașabile este mai bine să refuze)+
 • Prezența între compactoare blatului și a picioarelor+
 • Grosimea blatului de la 10 la 15 cm+
 • Componente Fiabil fixate.

Atentă inspecție vizuală va ajuta la reducerea riscurilor de achiziție de produse de calitate scăzută.

Alegerea între o suprafață mată, lucioasă sau oglindă, preferința trebuie administrată mai întâi.

Faptul este că sticla este un material foarte marcat. Pe suprafețe perfect netede, chiar și poluarea mică va fi vizibilă, din cauza căreia sunt în mod constant alergând să strălucească. Matte în această privință sunt mai non-conotabile.

Cum să introduceți un interior?

Tabelele glisante din sticlă de tonuri pastelate și nuanțele de lapte utilizează cea mai mare cerere printre gazde. Obiectele de mobilier din această schemă de culori sunt potrivite pentru orice stil interior.

Pentru bucătării clasice, alegeți mai ales mese voluminoase din lemn.Cu toate acestea, produsele din sticlă pot fi o alternativă la ele. Pentru spații decorate în această direcție stilistică, cele mai potrivite sunt blaturi pentru mese de nuanțe de alb, negru și roșu. Puteți experimenta cu flori și ridica orice luminoase sau, dimpotrivă blaturi, unscrewly monofonice.

Pentru bucătărie în stil Art Pop, solutii non-standard sunt potrivite – mese din sticlă violet, roz, portocaliu, salata, culorile albastru și alte.

Luminozitate, testare și originalitate – acestea sunt componentele de atenție cu plata la atunci când aleg mobilier. Hostesse care doresc să sublinieze această direcție nu se va confrunta cu probleme atunci când cumpără un tabel – o mulțime de produse cu suculent și non-standard, culorile sunt prezentate pe piață.

Iubitorii de minimaliste se va potrivi cu mese mici de sticlă transparente, și se pot uita, de asemenea, la variații lucioase. Tabelul compact nu va ambreiaj spațiul și sublinia toate avantajele stilului minimalist. În plus față de aceasta, sunt selectate scaune compacte sau scaune din plastic, lemn, metal sau combinații ale acestor materiale.

Pentru Bucătăriile în stilul de high-tech masă de sticlă – cea mai de succes soluția.

Caracteristica principală a acestei direcții este o abundență de metal și mobilier din sticlă, Aparate de uz casnic cu perfect netede și suprafețe oglindă. Pentru high-tek, puteți achiziționa un produs cu o masă transparentă și metal picioare cromate.

Îngrijire

Grija pentru suprafete de sticla este ușor. Este suficient să ne amintim că atunci când spălarea nu este necesar să se utilizeze bureți rigide și mijloace care conțin particule în compoziția sa abrazive. Pentru îngrijire, acesta va fi potrivit:

 • bureți moi+
 • Servetele din microfibră sau cârpe din orice material impotriva tesuturilor+
 • detergenții sub formă de gel.

Dacă în timp contaminarea ghinionist a câștigat la suprafață, nu este necesar să-l freca cu forța. Soluția corectă în acest caz este de a murdărie săpat și așteptați câteva minute.

În caz contrar, urme de deteriorare mecanică pot fi lăsate pe tăblia mesei – frecare. Ei vor strica pentru totdeauna aspectul produselor. Au fost create multe produse de îngrijire media pentru a ajuta hostess.Acestea sunt diferite polidiți, spray-uri, șervețele impregnate cu substanțe speciale și alte mijloace. Cu ei pentru a menține puritatea mesei va fi simplă, iar timpul de curățare va fi redus maxim.

Prezentare generală a tabelului glisant din sticlă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: