Mese bucătărie cu sertare: avantaje și dezavantaje, specii și nuanțe de alegere

Mese bucătărie cu sertare: avantaje și dezavantaje, specii și nuanțe de alegere

În aranjamentul de bucătărie, fiecare element de mobilier este plătit. Acesta este selectat în funcție de gradul de practic, funcționalitate și confort. Echipamentul de spațiu în bucătărie este un proces de scrupuloasă, pentru că fiecare centimetru din suprafața utilă ar trebui să fie utilizate rațional. Soluția care satisface cercetările ale gazdelor ale locuinței devine o alegere de masă de bucătărie cu sertare. Care sunt soiurile acestor produse decât atrag atenția cumpărătorului, spune materialul acestui articol.

Caracteristici și destinație

Tabelul cu sertare nu este altceva decât un mobilier tipular, care, în funcție de design, se distinge prin proiectarea și capacitatea ustensilelor de bucătărie. De fapt, Acesta este un tabel cu un organizator încorporat sau un sistem de stocare a diferitelor accesorii, Inclusiv tigaie, oale, alte feluri de mâncare, cereale, unt și sticle de condimente. În funcție de specie, modelul poate face parte din setul cu cască de bucătărie sau poate fi elemente independente de mobilier.

Scopul acestor produse este organizarea spațiului, permițând să scape de un număr mare de lucruri mici inerente în orice bucătărie. Datorită acestui lucru, tot ce aveți nevoie este la îndemână la hostess, dar în același timp este ascunsă de ochi. Împreună cu dulapurile montate, ele formează o bază ideală pentru separarea rațională a camerei în zonele funcționale. Cu ajutorul lor, puteți distribui în mod corect sistemele de stocare pentru a facilita activitatea de hostess în bucătărie.

Pe lângă faptul că au descarce spațiu, tabelele cu sertare aduc ergonomie în bucătărie. Ei simplifici de gătit, ascunde totul în exces în interior. În același timp, ei au un blat destul de confortabil, care din cauza lipsei de fleacurilor în procesul de coacere poate fi utilizat complet.

În plus, ei sistematiza lucrurile de stocare, eliminând haos. Și aceasta, la rândul său, economisește în momentul în care este cheltuit pe gătit.

Avantaje și dezavantaje

Mese bucătărie cu sertare Au o mulțime de avantaje.

 • Acestea sunt realizate pe echipamente moderne pentru noile tehnologii, care vă permite să obțineți produse de înaltă calitate.
 • Acestea diferă în configurație și dimensiuni, datorită cărora cumpărătorul poate găsi o opțiune convenabilă pentru bucătăria sa, ținând cont de propriile preferințe.
 • Produsele au un preț diferit, care crește în mod semnificativ cercul de cumpărători lor și permite tuturor să găsească o opțiune pe buzunar.
 • Acestea diferă în schema de culori, având în vedere care puteți alege un model cu o culoare de fundal de o anumită bucătărie.
 • Modelele pot fi realizate din materiale diferite, ceea ce este convenabil pentru selectarea produsului sub un anumit stylistry cu resursele caracteristice materiilor prime din ea.
 • Modificările diferă în sistemele de capacitate și de depozitare. Acest lucru le permite să le aleagă pentru bucătării din diferite zone și nevoi diferite din setul intern al compartimentelor.
 • Acest mobilier simplifică activitatea de hostess în timpul de gătit, reduce timpul de curățare, fără a necesita lucru inutile cu privire la curățirea tăbliei.
 • Modificările sunt adesea ergonomice și asigură mecanisme diferite de transformare, economisind astfel bucătărie în formă asamblată.
 • Ele sunt variabile în ceea ce privește forma și pot fi potrivite pentru bucătării de diferite tipuri, inclusiv modele unghiulare, în formă de p și liniare.
 • În funcție de soi, ele pot fi echipate cu chiuvete încorporate, ceea ce le face mai funcționale.

Cu toate acestea, împreună cu avantajele meselor de bucătărie cu sertare există dezavantaje. De exemplu, cea mai mare parte a acestei game de mobilier nu prevede o schimbare de spațiu, ceea ce face dificilă alegerea.

Este necesar să se gândească la locația sa, astfel încât produsul să nu interfereze cu regulile triunghiului de lucru și, în același timp, au contribuit la îmbunătățirea confortului bucătăriei specifice.

Soiuri

Întreaga gamă existentă de mese de bucătărie cu sertare Condițional poate fi împărțit în 4 tipuri:

 • Modele de tăiere montate într-o bucătărie setată de o singură masă de masă+
 • Tabele de insulă concepute pentru gătit și spălare echipate cu+
 • Analogii Insulele cu o iau cutii de depozitare și blatul de+
 • Dining tabele cu un sertar intern, fără o cutie mare cu un sistem de stocare.

  Cu alte cuvinte, acestea sunt opțiuni în forma nivelurilor inferioare ale setului cu cască de bucătărie, insule și mese. Fiecare tip de produs are propriile sale caracteristici, care determină nivelul de funcționalitate și confort utilizatorilor. Modele în forma unui nivel de bucătărie inferioară au un număr mai mare de cutii și sisteme modulare. Aici puteți stoca grele prăjirea, cratițe, containere volumetrice tigaie cu produse non-abstensive.

  De obicei, înălțimea de astfel de produse este de 85-86 cm. standarde europene un pic mai mult: aceste modele sunt axate pe utilizatori mai mari și, prin urmare, se completează până la 90 cm în înălțime. În acest caz, lungimea cutiilor este de obicei variat 45-55 cm. Dimensiunile pereților laterali sunt 6.3-14.9 cm.În general, sistemele de stocare sunt capabile să reziste la sarcina de greutate de la 45 până la 80 kg.

  sisteme de stocare diferite, cu mecanism de lucru poate fi utilizat în interiorul acestor tabele (de exemplu, retractabil, pliere, strânse, glisante). În plus, la vânzare în orașele mari, vă puteți întâlni cu modelul de tip senzorial care se deschid și se închide la atingere.

  Modelele inteligente sunt bune, deoarece acestea recunosc obstacolele și nu permit decât coliziuni salvează mobilier din defalcare. Modele în formă de module mai mici set de căști poate fi singur și cu două uși, și tipul cu două uși este considerat mai convenabil.

  Insulele cu cutii pentru aparate de bucătărie poate fi compact, pliabil și mobil. Inaltimea lor poate varia în intervalul de la 90 la 125 cm, lățimea este de obicei mai mare de 1 m, lungimea poate fi de până la un an și jumătate de metri. Atunci când cumpără astfel de modele, acesta este urmat că acestea au acces la trei laturi. În ceea ce privește echipamentul și adâncimea de cutii, acești indicatori sunt standard sau proiectate de ordine, respectarea unei decizii de proiectare specifice.

  Spre deosebire de cele două tipuri de lucru descrise mai sus, mese de mese nu au o cutie masivă. Acestea sunt standuri nu mari, cu cutii spațioase, dar mese cu drepturi depline, sub care se poate pune scaune sau scaune. Onoruri de la modele clasice este prezența unei cutii de mică adâncime sub masă, de regulă, în centrul fațadei. Aceste modele sunt usoare, nu există blocuri mobile, care sunt șine de ghidare tipice sau sisteme cu role.

  Dimensiunile acestor modele sunt, de obicei, standarde și nu diferă de la mese convenționale. Cel mai adesea în aceste produse există doar o cutie, iar în versiunea clasică nu trebuie evidențiată sau atrage atenția. În alte stilistice, dimpotrivă, este important ca modelul să aibă mai multe cutii mici, rafturi sau cutii cu celule.

  În mod tipic, zonele de depozitare din aceste modificări pot fi într-un subsol sau una dintre părți. Puneți-le astfel încât elementele necesare să poată fi ușor scoase din caseta dorită.

  Cum de a alege?

  Alegerea unei mese de bucătărie cu sertare depinde de diferiți factori: destinația, dimensiunile bucătăriei, cum ar fi setul cu cască, umplutura internă, preferințele de stilistică, mecanismul sertarelor de lucru. În plus, este important pentru cineva pe care acest tabel poate fi construit în alte sisteme de stocare. Cineva, în plus față de sertare, preferă să cumpere un model cu rafturi încorporate pentru plasarea cea mai convenabilă a ustensilelor de bucătărie.

  Opțiunea cea mai tipică este o masă mobilă, separată de setul cu cască de bucătărie. Să o achiziționeze pentru bucătării diferite, inclusiv mici, unde folosesc atât lucrătorul de gătit, cât și ca un mese. De obicei are o blat largă și o cutie mică sub ea. El are picioare mari, sub o astfel de masă puteți cupluge scaunele, ceea ce este bun pentru bucătării de dimensiuni mici.

  Dacă bucătăria este mică, puteți privi modelul de transformare. O astfel de tabelă este capabilă să plaseze doi utilizatori și, dacă este necesar, și mai mult, pentru aceasta este doar în valoare de nominalizarea piesei de lucru. O alternativă la el o opțiune de carte sub forma unui design cu un bloc central și un sertar.

  Părțile mobile într-un astfel de model sunt descendente sau ridicate.

  Masa de bucătărie cu sertare sub formă de dulap are două uși, de multe ori spălare și de lucru de masă de masă. Alegeți-l ca insulă la setul principal principal, având o distanță convenabilă de la acesta. Acest model este greoaie, ea, la fel ca toate căștile, cumpăra în bucătării mari, intocmind o zonă de lucru cu drepturi depline. Aceasta este o opțiune excelentă pentru bucătării situate în casele de planificare a studiourilor.

  Când vă cumpărați opțiunea dvs., trebuie să luați în considerare mai multe aspecte ale alegerii:

  • Pentru a face modelul dorit, trebuie să știți dimensiunile mobilei, care se va ridica în locul selectat+
  • Trebuie să inspectați nu numai culoarea mobilierului, ci și mecanismele sistemelor de stocare+
  • Este important să alegeți un sistem de stocare convenabil pentru mâncăruri și ustensile specifice+
  • Este necesar de a inspecta produsul pentru căsătorie: chips-uri vizibile, scuffs, alte defecte vizuale sunt inacceptabile+
  • Dacă bugetul este nelimitat, trebuie să faceți o opțiune din materii prime bune cu fitinguri fiabile+
  • Trebuie să inspectați tipul de suprafață: dacă integritatea materialului este întreruptă, durata de viață a acestuia este redusă.

   Nu puteți lua bunurile în conformitate cu o presupusă promovare cu o reducere. De fapt, vânzătorul nu va fi ofensat, el nu va reduce prețul mărfurilor. Aici prețul poate fi verificat mai mare decât în ​​mod obișnuit, astfel încât, la o reducere a revenit la cea care a indicat inițial vânzătorul. Pentru o reducere reală puteți vinde numai căsătorie.

   În același timp, vânzătorii ar putea argumenta că elementele sunt pe chat, deoarece acestea nu sunt fixate, cu toate că, în realitate, el poate fi rupt în unele locuri. Twisted este inutil: masa va fi eșalonarea decât funcționare complică. Pentru a nu ajunge în această situație, arunca constrângerea și verificați tot ce poți. În cele din urmă, este de tine bunuri de cumpărare și bani cu plată. vânzare Căsătoria nu este supusă știu. Atunci când cumpără, necesită garanții și fiți atenți la comportamentul vânzătorului: Dacă el afectat exact un anumit model, este în valoare de gândire.

   În plus, atunci când cumpără, trebuie să completați integral formularul de garanție, tăcut. De obicei, dau un cec și spun că acest lucru este suficient și în cazul unui cumpărător de defecte în primele două săptămâni poate returna produsul înapoi la magazin.

   Așa că cumpărătorul a avut într-adevăr o astfel de oportunitate, nu fi leneș pentru a umple formularul de garanție, în cazul în care, în plus față de a ta, va exista o semnătură de către vânzător, în caz contrar va fi dificil să dovedească nimic pentru tine.

   Exemple interesante

   Oferim 9 exemple de birouri de cumparaturi de succes pentru bucatarii cu sertare.

   • Opțiunea de tabele încorporate în setul cu cască.

   • Tabel funcțional cu un sistem de stocare convenabil.

   • Soluție excelentă pentru setul cu cască liniar.

   • Masa în picioare separată cu sertar de mese.

   • Modelul transformatorului potrivit pentru aranjament de bucătărie mică.

   • Tabelul pe care îl puteți găti și mânca.

   • Masa de bucătărie laconică în minimalism.

   • Opțiune de bucătărie mare.

   • Modelul cu sertare, care este un modul cu cască unghiular.

   Cum de a face bucătăria confortabilă, vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: