CND Gel Lac: Compoziție, avantaje și dezavantaje, paleta de nuanțe

CND Gel Lac: Compoziție, avantaje și dezavantaje, paleta de nuanțe

Cunoscută în multe țări, brandul CND, care este decriptat ca un design creativ de unghii, este angajat în eliberarea tuturor tipurilor de acoperire a unghiilor, precum și pentru îngrijirea mâinilor. Există un brand de aproape 40 de ani, în fiecare an am eliberat tot mai multe produse decente. El este ales de maeștri din întreaga lume. Acest articol va fi descris mai detaliat despre avantajele și dezavantajele produselor brandului american, sortimentul său și paleta mare a florilor lacurilor de gel. Comentariile clienților și experții din industria Neil vor fi de asemenea acordați.

Compoziţie

Lacurile moderne ale gelului – aceasta este o descoperire reală și o corozivă pentru mulți reprezentanți ai podelei frumoase. Astfel de acoperiri sunt lungi, nu zgâriați și într-adevăr nu necesită îngrijire specială. Fondurile care au textura lacului și rezistența la gel, doar denumiți lacuri de gel. Ele sunt foarte rezistente la influențele externe și complet sigure pentru unghii. Ceea ce este inclus în plus față de lacul obișnuit? Învățăm mai târziu.

În compoziția sa, Shellac de la producătorul american nu conține componente dăunătoare care pot afecta negativ sănătatea unghiilor în timp. Nu există nici o formaldehidă și toluen aici, ceea ce provoacă un alt fel de boală.

De regulă, există următoarele componente în gel lacuri.

 • Un film fostul, ceea ce face ca acoperirea netedă și elastică, și creează, de asemenea, textura dorită.
 • Fotoinitiator special care vă permite să vă uscați în siguranță unghiile în lămpile UV.
 • De asemenea, pot fi găsite metacrilați și monomeri, precum și esteri acrilici. Toate componentele enumerate sunt adăugate la mijloace, luând în considerare anumite standarde fără a depăși normele admise și, prin urmare, nu au niciun efect negativ asupra unghiilor.
 • Desigur, pygmentele care sunt responsabile pentru această culoare sau că vor fi întotdeauna prezente. Și cloroxidul de bismut vă permite să obțineți o nuanță de perle.
 • De asemenea, în compoziția tipului de sequin și sclipitorul mic pot fi găsite.

În conținutul produselor CND, probabil că puteți fi sigur, deoarece dezvoltă cu atenție profesioniștii reali ai cazului lor, luând în considerare tehnologiile avansate și producția modernă.

Argumente pro și contra

Pentru a dezasambla argumentele pro și contra, trebuie să știți ce este diferit de celelalte lacuri de gel și „Shellakov”. Imediat vreau să menționez că Shellac este unul de genul său, deoarece acesta este numele produsului de marcă. Și o produce în consecință numai marca CND.

Dar, în ciuda acestui lucru, mulți vânzători oferă literalmente „Shellates” în fiecare colț.

Situația este asociată cu faptul că termenul a devenit nominalizat, iar acum orice lac cu textura gelului este numit în acest fel, deși este fundamental incorect.

În continuare, enumerăm beneficiile fondurilor de la acest brand.

 • Selecție bogată de culori și texturi. Alegeți-vă umbra va fi capabil să fie chiar cel mai arogantă reprezentantă a podelei frumoase.
 • Consolidarea unghiilor. Unii cred că gelul lacuri dăunează unghiilor, dar nu numai Shellak, pentru că, în plus față de decor, el se recuperează și plăcuța.
 • Fondurile de la acest brand sunt complet sigure, astfel încât să uitați de orice deteriorare a plăcii de unghii.
 • Acoperirea de la brand se află pe unghii de cel puțin 2 săptămâni, în timp ce este dificil să se zgârie sau să o împartă. Lacurile sunt potrivite chiar și pentru unghiile subțiri și slăbite.
 • De asemenea, fondurile din CND nu au un miros neplăcut inerente analogilor ieftini.
Citește mai mult  Recomandări pentru utilizarea polietului de unghii și exemple de proiectare de manichiură

Prin minus acoperirea include un preț ridicat. Pentru compoziția ideală și o calitate excelentă trebuie să plătiți bani decente, în legătură cu care mulți maeștri achiziționează falsuri și analogi ieftini care sunt mult mai rău.

În plus, sticla Shellac apucă de aproximativ 15 ori mai mare decât utilizarea.

Este clar că același lac de la domiciliu va fi folosit pentru a utiliza, ceea ce înseamnă că în timp el poate strica.

Paleta de culori

În paleta mărcii americane, puteți găsi ambele culori clasice și foarte luminoase, neașteptate. Desigur, aproape toate nuanțele sunt prezentate în texturi lucioase, mată și perle. Este foarte convenabil să găsiți nuanțele necesare în intervalele de fonduri care produc un brand. În colecțiile CND, puteți găsi ambele nuanțe clasice nude și tot felul de luminos de la un roșu saturat în negru. În același timp, printre gama largă, nu este dificil să se aleagă nici o dificultate.

În paleta propusă, vă puteți întâlni și:

 • Culori translucide+
 • Monofonic lucios și mat+
 • Perla+
 • Opțiuni suculente cu efect de neon.

În marca produsă, puteți găsi și serii permanente și colecții limitate cu lacuri de gel. În fiecare an, compania oferă cumpărătorilor ceva nou, dar, de regulă, vechile nuanțe nu sunt eliminate din vânzare datorită cererii lor ridicate.

Sortimentul brandului CND Shella este reprezentat foarte convenabil:

 • Paleta de bază de flori+
 • Colecția de splash de vară, unde puteți găsi nuanțe de vară suculente+
 • Satin și nudele nude sunt disponibile în sortimentul intim și floră și faună+
 • În drumul deschis puteți găsi o culoare plăcută de mentă, lămâie moale și pulbere+
 • Colecția Paradise poate fi mulțumită de nuanțe calde și bogate, inclusiv opțiuni ușoare de strălucire+
 • Tonurile neașteptate, cu o varietate de texturi pot fi găsite în colecțiile de grădină și în colecțiile contradictorii, în special vă recomandăm să ne uităm la umbra suculentă de prune otrăvitoare+
 • Opțiuni mai delicate se găsesc în seria Aurora și flirtul+
 • Brillianța de lux care merită să aleagă lacuri strălucitoare din seria Storstruck.
Citește mai mult  Lămpi de extensie a unghiilor: Tipuri și sfaturi de selecție

De asemenea, în plus față de Shellac, marca are lacuri de gel din seria de jocuri creative. Paleta de date lacului este puțin diferită de Shellac, deoarece include mai multe alte nuanțe cu texturi neobișnuite. Fondurile din această serie sunt disponibile unei game mai largi de clienți datorită faptului că prețul lor este mai jos. Deși este dificil să o numiți în întregime, deoarece Shellac costă aproximativ o mie de ruble, iar jocul creativ costă aproximativ 800. Există o diferență, dar totuși nu este semnificativă.

În plus față de utilizarea unui număr mare de culori și nuanțe, care sunt prezentate în colecții de marcă, maeștrii și iubitorii își pot crea propriile nuanțe individuale prin suprapunerea unei culori la alta.

Acoperind corect

Foarte multe fashionista iubesc să acopere unghiile cu lacuri de gel acasă, dar au permis o mulțime de erori. În continuare, mai detaliat, citiți tehnologia de a aplica Shellac de la marca CND.

În primul rând, este necesar să se pregătească umbra dorită de lac, bază, acoperirea superioară, fișierele de unghii și alte unelte, inclusiv tuburi și lama cuticulei.

Lucrăm pas cu pas.

 • Pentru a începe, mâinile și unghiile ar trebui să fie pregătite pentru acoperire, ar trebui să fie destul de spălate și să ștergeți prosopul. Apoi este necesar să mutați cuticula și să o eliminați cu corpurile. Trebuie respectată siguranța. De asemenea, este foarte important ca instrumentele cu care lucrările să fie în curs de desfășurare au fost curate și sterile.
 • În etapa următoare a unghiilor, este necesar să scrieți lungimea, pentru a freca placa de unghii nu este necesară, lacurile originale ale CND nu necesită acest lucru.
 • Următoarele unghii sunt recomandate pentru a fi deduse folosind un instrument special care poate fi găsit în gama de mărci. Dacă sa întâmplat că nu este, orice soluție poate fi utilizată cu conținut de alcool.

 • Și numai pe plăci cu conținut scăzut de grăsimi pot fi aplicate pe baza de unghii, care se va usca de la 30 de secunde la 2 minute, în funcție de puterea lămpii UV.
 • După aplicarea bazelor, puteți începe să acoperiți unghiile de către primul strat de lac de gel de culoare. Puneți-o este un strat non-corp, dar sigilați toate sfaturile. Paint Lacquer trebuie să încerce sub cuticula, astfel încât el a durat cât mai mult posibil. Se usucă la fel ca și baza.
Citește mai mult  Biogeluri pentru pedichiură: Cum să alegeți și să utilizați?

 • Al doilea strat de pictură ar trebui să fie același ca și primul. Dacă există o dorință de a atașa pietre sau alte decoratiuni, apoi au nevoie pentru a pune pe al doilea strat de lac și numai apoi se usucă.
 • După uscare pe unghii, trebuie aplicat stratul superior.
 • La finalul procesului de unghii trebuie îndepărtat stratul lipicios. Chiar și fluidul obișnuit îndepărtarea lac este potrivit pentru acest lucru. Cuticule trebuie să fie tratate cu unt speciale de înmuiere.

Așa că unghiile a durat atâta timp cât posibil, se recomandă să lucreze cu culoarea principală, partea superioară și baza de la un brand, în caz contrar rezultatul poate dezamagi.

Pentru unghiile cu lac de acoperire cu gel cel mai bine este de a face manichiura hardware. Dar dacă nu există o astfel de posibilitate, tăierea standard, se va potrivi, de asemenea,.

Recenzii

Astăzi, de masterat profesionale și Iubitorii de la nivel mondial se lasă feedback pozitiv în mod excepțional pe fonduri CND.

 • Lacurile gelului sunt rapid polimerizate în lampa UV, au o acoperire netedă, fără exerciții și orice dezavantaje.
 • Produsul de înaltă calitate este justificat și o compoziție excelentă care nu suportă efecte negative pentru unghii. Mai mult, lacurile de la brand sunt potrivite pentru unghii și mâini și picioarele. Analogii lacului gelului brandului în cauză pur și simplu nu există, așa cum mulți maeștri cred.
 • Acoperirea păstrează excelent pentru minimum două săptămâni, deși multe doamne poartă mult mai mult.
 • Fondurile de la brand sunt economice, durabile și foarte convenabile pentru a fi folosite datorită unei pensii clasice special create.

    În ceea ce privește recenziile negative, mulți cumpărători și masterat nu sunt mulțumiți de un preț foarte ridicat pentru lacurile profesionale de gel. Dar cu siguranță același număr de utilizatori consideră că este justificat, deoarece fondurile sunt într-adevăr merită. De asemenea, multe tulburări ce să cumpere produse originale în regiuni este destul de dificil, oriunde există falsuri la costurile originalelor.

    Rezumarea, ar trebui să se spună că vopseaua acestui brand este un produs cu adevărat excelent nu numai pentru salon, ci și pentru uz casnic. Cu toate acestea, merită exclusiv în locuri dovedite și în furnizorii certificați, în caz contrar există riscul de poticnire pe o falsă. De asemenea, fiți îngrijit cu diferite tipuri de site-uri de internet, unde, de asemenea, de multe ori vânzarea de copii ale lacurilor de gel CND.

    Tehnologie detaliată pentru aplicarea lacului de gel CND în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: