Perdele pe ferestrele de mansarda: Ce sunt și cum să le alege?

Perdele pe ferestrele de mansarda: Ce sunt și cum să le alege?

Perdelele acționează o parte integrantă a interiorului, acesta este ca ei dau camera că starea de spirit pe care nici un alt element de decor nu poate crea. În funcție de culoarea și textura materialului, puteți crea o mare varietate de opțiuni de design, pentru a face proiecte cu adevărat unice, care pun accentul pe caracteristica de casa ta.

Desigur, ferestre de mansarda da camerei un farmec incredibil, extinderea vizual spațiul și orificiul de intrare în camera de mai multă lumină. Cu toate acestea, perdelele pentru astfel de ferestre sunt necesare speciale, nu standard, iar alegerea lor este destul de complicată. De aceea Este important să arătăm o mulțime de abilități creative de a crea un stil cu adevărat unic și de a sublinia frumusețea ferestrelor uriașe.

Particularități

În secolul al XVIII-lea, arhitectul Francois Mansar a propus să folosească spațiul sub acoperiș ca o cameră suplimentară în casă. Ideea a venit la gust pentru mulți europeni, au început imediat să echipeze spațiile de mansardă ca un loc de relaxare sau dormitoare confortabile mici. Cu toate acestea, nimeni nu putea găsi o soluție pentru o lungă perioadă de timp, ar părea o sarcină atât de ușoară – pentru a crește cantitatea de lumină penetrarea camerei. Lipsa ei clar.

A găsit o cale de ieșire din situația actuală profesională din Danemarca Villaum Cann Rasmussen. Arhitectul a proiectat un design unic de ferestre de mansardă, care oferă crearea lor chiar în acoperișul casei. Acestea au fost amplasate pe cel mai recent etaj al casei și a dat lumina pod, trecându-l prin mai multe împletituri mici.

Odată cu dezvoltarea de tehnologii, au fost dezvoltate mai multe și mai noi opțiuni pentru apariția și localizarea cu succes a ferestrelor de mansarda. Vizualizare standard – ferestre teșite. Acestea sunt montate vertical în acoperiș, și datorită acoperișului înclinat, deschiderea în sine este, de asemenea, un teșită. Există, de asemenea fațadă (sau capricioase) ferestre, particularitatea care este faptul că acestea sunt montate în așa-numitul tensula sub acoperiș.

ferestre cu balcon implică o anumită cale de ieșire la loggia, nu este deloc necesar să fie amplasate acolo, dar se va părea că se pare că. Mulți oameni construi special un balcon și se bucură de acces la acesta de la ultimul etaj la domiciliu. Numele ferestrelor – panoramică – vorbește despre dimensiunile lor uriașe. Desigur, ei admira mai multă lumină în cameră, extinde spațiul interior.

Odată cu apariția ferestrelor mansardelor și a dezvoltării tehnologiilor în domeniul creației lor, înainte de un set excelent, proprietarii au apărut de decorarea „trapelor ușoare” și despre protecția soarelui, dacă este necesar, o problemă cu Selectarea perdelelor a fost rezolvată. Cu toate acestea, multe dificultăți au apărut pentru a atârna aceste perdele foarte, pentru că Ferestrele Mansard nu sunt verticale, prin urmare, perdelele nu pot închide camera de la soare.

Femeile ca deținător de un accent familial, se gândea mult timp pentru a rezolva această problemă și, în timp, au creat mai multe tipuri de perdele, ideale potrivite pentru umbrirea camerelor sub acoperiș.

Vizualizări

Există mai multe variante de perdele pentru ferestrele mansarde, care diferă în modul în care sunt instalate și materialul însuși din care sunt făcute. Luați în considerare cele mai populare și universale tipuri de desene.

Perdele laminate

Dacă vorbim despre ferestre obișnuite în perete, atunci astfel de perdele sunt materiale destul de dens, închizând complet rama ferestrei și nu transmiterea o mulțime de lumină, iar atunci când este pliată în plus rola. Cu toate acestea, pentru a consolida astfel de perdele la ferestre de mansardă teșite Instalarea de ghiduri pe laturi. Acestea vor permite materialului să nu se deformeze din cauza acoperișului înclinat al casei.

Dacă ferestrele sunt pe o inaltime impresionanta, aceasta este în valoare de gândire despre conectarea sistemului de control de la distanță.

Avantajele unor astfel de perdele includ un design simplu și instalare ușoară. Într-adevăr, perdele similare și aspect pur și simplu, și sunt potrivite pentru orice interior, iar instalarea nu va fi mult efort. Protecție fiabilă împotriva luminii este furnizat din cauza țesutului dens și de fixare de înaltă calitate, folosind ghidaje laterale. Prețul este scăzut. Există mai multe variante: pe perete sau fereastră, în peretele de perete sau pe fiecare cercevea separat.

Ca dezavantaje ale perdele laminate, următoarele caracteristici pot fi distinse: Design-ul nu este renumit pentru rezistența structurii, astfel încât atunci când este necesar de funcționare să fie curat+ Există modele care sunt atașate la Scotch speciale, care pot să nu fie sigure în utilizare la temperaturi ridicate.

Blinduri Cleste

După cum știți, jaluzele obișnuite sunt realizate din dungi lamelelor. Astfel de perdele se aseamănă cu o structură similară, cu toate acestea, plize sunt realizate din poliester și când adăugarea în așa-numitele armonic. O mare varietate de culori și dimensiuni, care pot fi selectate în mod specific sub ferestre de mansarda.

De asemenea, este în valoare de vedere unele argumente pro și contra de date de proiectare.

Avantaje: neechivoce

 • Potrivit pentru oricare dintre formele cele mai multe non-standard ale ferestrelor de pe pod, astfel de perdele pot fi instalate chiar și pe ferestre triunghiulare+
 • Plistes permit economisirea de spațiu, deoarece blind-urile sunt instalate direct pe fiecare cercevea+
 • Material cu un astfel de nume interesant vă va servi o lungă perioadă de timp, pânza este saturată cu o substanță specială care praful repulsie și care să permită să se mențină forma specificată.

  Următoarele caracteristici pot fi considerate ca minusuri:

  • Grija pentru perdele de Plears este destul de complicat: periodic de care au nevoie să fie spălate la o temperatură de 30 de grade, ca metodă de curățare cosmetic, un burete umed se va potrivi+
  • Costul unor astfel de structuri este destul de mare, datorită design complex.

  draperii

  Traducere din limba engleză, înseamnă conceptul de „black-out“, cu care desenele sau modelele de acest tip sunt perfect pentru a face față. Acestea permit aproape complet să lipsească camera de lumina soarelui, resoarbe cu 90%.

  proprietarii de mansarde la ferestrele care sunt instalate astfel de perdele, aloce mai multe caracteristici.

  Avantajele Cortina Blackout:

  • Lumina de protecție funcționează perfect, nu da soarele să pătrundă în cameră, și există, de asemenea, o protecție împotriva sunete puternice (coeficientul este de 30)+
  • Perdele nu necesită îngrijire specială, ele pot fi spălate cu calm în mașină, și nu va avea nevoie de călcat+
  • Pânza durabilă împinge praful și nu se estompeze nu în soare, de multe ori există perdele impregnate cu o substanță specială refractar+
  • Aspectul camuflajului cortina se va potrivi în orice interior și să completeze cu ceva neobișnuit, în funcție de ceea ce de design vă va prefera de asemenea, puteți aplica, de asemenea desene diferite pe ele și fotografii.

  Dezavantajul principal al black-out cortina este prețul lor ridicat. Datorită investițiilor serioase în mai multe etape de producție a acestora, costul este recoltat.

  Blind-uri

  Realizat din aluminiu, plastic, bambus. Diferă de modelele anterioare prin faptul că vă permit să ajustați cu ușurință fluxul de lumină solară în cameră: depinde de cât de mult vor fi întors lamelele.

  Jaluzele care sunt fabricate din șirurile de oțel sunt ideale pentru ferestrele la mansardă, iar pe partea superioară sunt deghizați în plastic sau aluminiu.

  Principalele avantaje ale unor astfel de perdele includ următoarele caracteristici:

  • Jaluzelele pot fi ușor completate de perdele de țesături, ele sunt perfect combinate cu multe facturi, se potrivesc bine în orice interior+
  • Nu există dificultăți în îngrijire, uneori ștergeți suprafața cu un burete umed+
  • La defalcare, lamelele nu vor găsi o nouă lucrare, poate fi înlocuită fără probleme+
  • Prețul jaluzelor disponibile, pentru puțini bani obțineți o bună alternativă la modelele mai scumpe.

   dezavantaje:

   • Sub influența vântului cu proiecte, jaluzele din aluminiu poate produce sunete destul de tare, ceea ce nu este întotdeauna frumos la ureche umană+
   • În unele cazuri, este greu de găsit un înlocuitor pentru o parte rupt, cu toate acestea, această problemă este încă rezolvată.

   Perdele romane

   Opțiunea ideală pentru orice ferestre, inclusiv pentru indarves. Acestea sunt perdele de țesut care se ridică și cad de-a lungul rama ferestrei cu ajutorul unui mecanism special. Pe fondul altor modele, această specie pare mai confortabil și plăcut.

   Mai mult decât atât, perdele romane nu necesită nici un plus, ele arata perfect singur.

   Materialele

   • Hârtie. Non-standard de proiectare fereastră. Un astfel de material este folosit pentru a crea perdele Plisse.

   • Bambus. Cu acest material ecologic, puteți crea un interior cu adevărat unic și original. Culoarea naturală blândă a bambus va da luminozitate camerei și confort, iar lumina soare care se încadrează în cameră este plăcută, și nu plictisitor.

   • Plastic. Din cauza larga varietate de culori și texturi ale acestui material, puteți crea un interior cu adevărat unic. Plastic are avantaje, cum ar fi durabilitatea și ușurința de mediu (desigur, în funcție de buna-credință a producătorului). Materialul este ușor de operat, intretinut si curatat.

   • Metal. Evident, un astfel de material este durabil. Utilizarea și îngrijirea produsului este simplu, se potrivesc cu succes în mai multe opțiuni de interior.

   Cu toate acestea, este important să se ia în considerare faptul că metalul este încălzit rapid la soare. În consecință, nu se recomandă instalarea unor astfel de perdele la sud.

   • Stofa. Aici sunt destinate aceleași materiale care sunt utilizate pentru proiectarea de ferestre standard. Bumbac, tul, in sau organza da camerei unele finalizare și confort incredibil.

   Este important doar să se prevadă densitatea țesutului, care depinde de care parte a ferestrelor de mansarda.

   Spectrul de culori

   Desigur, alegerea de perdele de culoare pentru ferestre de mansardă depinde de preferințele personale și caracteristicile interioare ale camerei în care sunt necesare. Nuanțe ușoare Lumina puternică a soarelui va ascunde, dar în același timp, îi va permite să pătrundă în cameră, iluminare cu caldura disipează moale. și perdele în culori închise Dă starea de spirit camera de intimitate, de a crea o atmosferă de umbrire. nuanțe intermediare, luminoase și culori suculente sunt adesea alese în funcție de gama reproductibilă a spațiului din jur.

   Luați în considerare principalele culori populare, care sunt cel mai des folosite pentru fabricarea ferestrelor de mansarda.

   • Alb sau bej. Culorile standard care creează o atmosferă plăcută în cameră, care trece lumina soarelui și, în același timp reducându-l „Roast“ influență.

   • Albastru. O astfel de culoare a da senzatia de racoare, ceea ce permite utilizarea de perdele la ferestre mansarda cu vedere spre sud. Albastrul poate fi folosit în dormitor și în camera copiilor și în birou.

   • gri. Suspendat, o culoare ușor singuratic, care va face perfect cu sarcina de umbrire, dar nu va arata gloomily. Dimpotrivă, în combinație cu lumina soarelui va fi aerul și plăcut.

   • Roz, violet, verde Și alte culori luminoase sunt mai potrivite pentru înregistrarea camerelor copiilor.

   • Albastru închis sau negru Perdelele vor face o cameră cu adevărat întuneric. Acestea sunt potrivite pentru cei care au grija de somn de noapte a trecut într-o cameră complet întunecată.

   Potrivit multor oameni și medici, un astfel de mod ajută corpul nostru să fie mai bine să obțineți suficient.

   Examinați producătorii

   Companie Velux Implicat în producția de materiale destinate întruchiparea cele mai recente decizii de proiectare neobișnuite, în plus, compania este în curs de dezvoltare perdele pentru ferestre de mansarda non-standard.

   Produsele fermă pentru o lungă perioadă de timp are o cerere mare din cauza de înaltă calitate, materiale ecologice și o gamă largă. Alegerea cumpărătorului prezintă astfel de modele, cum ar fi Jaluzele, Plears, romane și laminate Perdele.

   Fakro – nu mai puțin bine-cunoscut companie, care a fost în curs de dezvoltare proiectarea și producerea de perdele destinate pentru umbrire camere cu ferestre de mansardă. O gamă largă de modele diferite sunt prezentate, fiecare dintre care este diferit fiabilitate și durabilitate.

   Cum de a alege, având în vedere locația și forma ferestrei?

   Datorită tehnologiilor moderne, cumpărătorul devine complet ușor de a alege perdele non-standard în dormitor nucleare, pentru ferestre inclinate sau ferestre cu o teșitură. O gamă largă de ambele structuri și materiale care vor fi perfect potrivi în camera cu un plafon teșite. Puteți alege perdele și ferestre triunghiulare, aici de multe ori pentru a alege Plears, care se va potrivi și pentru ferestre oblice.

   Cele mai populare perdele laminate proeminente. Acestea pot fi selectate pentru ferestre dreptunghiulare sau pătrate de orice dimensiuni. țesut dens si design excelent se potrivesc perdele le permit să facă față cu bine umbrire sarcina.

   Metode de fixare

   Înregistrare Mansardă cu perdele neobișnuite presupune instalarea acestora. Există mai multe opțiuni aici. Dacă vorbim despre perdele tesatura, le puteți atârna pe insuseste, pe un velcro sau cârlige. Fiecare fel se pare demn, depinde totul de imaginatia ta.

   perdele moderne și jaluzele au modele speciale, care pot fi aranjate frumos. ghiduri metalice de pe laturile se potrivesc cu succes în orice interior. Perdelele pot fi atașate direct la cadru, în deschiderea sau la tavan.

   Potrivit multor profesioniști, prima cale este mai eficientă pe ferestre de mansarda.

   Cortina de instalare pe ferestre de mansarda A se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: