Perete cu masă în camera de zi: caracteristici și criterii de selecție

Perete cu masă în camera de zi: caracteristici și criterii de selecție

Până în prezent, mulți preferă să pună un computer sau desktop în camera de zi, ca cel mai adesea este în această cameră suficient spațiu liber pentru amplasarea sa. Generația actuală este cheltuit o mare cantitate de timp la calculator, deci este important să se aleagă în mod corect la locul de muncă, astfel încât să se potrivească în interiorul camerei comune.

Descriere

Atmosfera din camera de zi se acordă prea multă atenție, deoarece este în această cameră toți membrii familiei merg și toți oaspeții care vin sunt acceptate. De aceea este atât de important organizarea corectă a spațiului, Așa că totul părea frumos și, în același timp, era funcțional în funcție de nevoile familiei.

Peretele cu desktop-ul este un standard de perete cu dulapuri și rafturi, cu o nișă pentru un televizor, dar un tabel de calculator se adaugă la această varietate de elemente. De regulă, aceasta constituie o singură piesă cu mobilier și arată destul de compact.

Camera de zi este de asemenea posibil să se instaleze un tabel de transformator, Este bine potrivit pentru acele apartamente în cazul în care fiecare centimetru pătrat este important, și poate fi convertit ca nevoile proprietarului.

În cazul în care camera de zi este combinat cu sala de mese, atunci există deja o masă aici, și pune-o altă masă adesea problematică, astfel încât masa de mese pot fi făcute mai multifuncționale: mese și de lucru.

Peretele în același timp, pot fi mari sau mici, la fel ca masa in sine – poate fi o multifuncțională și cea mai comună.

Ca orice alt desktop, zona de lucru inclusă în peretele implică locația lângă masa de diferite dulapuri și cutii.

Avantaje și dezavantaje

Deoarece peretele camerei este destul de mobilier multifuncțional, acesta poate fi introdus în ea tot ceea ce este necesar. Acesta ar trebui să ia cel mai mult de la locul cât mai mult posibil și să fie funcțional.

Există mai multe avantaje incontestabile ale localizarea zonei de lucru, împreună cu peretele:

 • În perete, puteți poziționa built-in rafturi si dulapuri, care va ajuta la organizarea spațiului de lucru și de a economisi spațiu în sala+
 • Un birou poate servi nu numai la locul de muncă, dar va deveni, de asemenea, o zonă de relaxare cu organizarea dreaptă.

Dar există un dezavantaj care poate fi esențială, de exemplu, tabelul poate interfera cu orice manipulări.

Soiurile de structuri

Exista 2 tipuri principale de structuri de perete, care include masa:

 • Incorporat – După asamblare, este imposibil să părți schimbare a peretelui, în unele locuri, va fi terminat+
 • modular – Este posibil să se schimbe părțile peretelui în locuri, muta masa din loc în loc, dacă este necesar, acesta poate fi plasat într-o ordine la fel de convenabil proprietarului.

Care dintre ele pentru a alege, depinde doar de preferințele personale ale proprietarului apartamentului, fiecare dintre ele este bun în felul său.

Materiale și finisare

Există mai multe opțiuni pentru materiale care sunt utilizate în producția de pereți cu o masă:

 • Arbore – cea mai bună opțiune pentru efectuarea de mobilier pentru camera de zi. Acesta este de obicei acoperit cu lac pentru a sublinia modelul naturale, vopsea de culoare în unele extrem de rar. Calitatea materialului, rezistent la uzură. Dar are un dezavantaj semnificativ – acesta este prețul produselor, este prea mare pentru majoritatea oamenilor.

 • PAL – Panouri constau din cipuri transferate, rumeguș și rășină. Acest amestec este acoperit cu un strat decorativ. Dacă acoperirea este substanțială, cu descompunerea compoziției pot fi dăunătoare pentru sănătatea umană cuplu. Și, de asemenea, acest material este instabil la umiditate, distruge rapid atunci când apa. De regulă, acest material este folosit pentru a crea un cadru al produsului.

 • MDF – sigur pentru materialul sănătății umane. Aceste plăci sunt realizate din fibre de lemn care sunt lipite împreună cu parafină sau lignină. Textura amintește copac real. Cu ușurință ia diferite forme, snacks-uri, pentru acest motiv, este adesea folosit pentru decorarea. Ei bine reacționează la mediul umed, nu deformat sub impactul său. Cel mai adesea, acest material este folosit pentru a crea fatade de produse.

 • DVP – Acest material este obținut din producția de deșeuri, grosimea ei nu are mai mult de 4 mm, pentru acest motiv, este utilizat numai pentru pereții din spate ale produselor sau părți inferioare ale sertare.

Precum și în produse, elementele individuale pot fi realizate din metal, sticlă sau oglinzi.

Atunci când alegeți un material de bază pentru a efectua un loc de muncă combinat cu peretele, Toată lumea se concentrează pe capacitățile lor, preferințele. Alegerea depinde și de condițiile în care produsul va fi conținute.

Pentru finisare diverse suprafețe, sunt utilizate multe tehnici diferite:

 • Încasare+
 • melamina acoperire+
 • Laminare+
 • Postforming.

Aceste materiale de asemenea, fiecare selectează sub preferințele și posibilitățile lor, din moment ce nici una dintre ele arată bine în orice interior, dacă este corect în mod corespunzător.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți un perete cu o masă, la fel ca orice alt tip de mobilier, este necesar să se urmărească nu numai aspectul, dar, de asemenea, cu privire la calitatea produsului.

Există mai multe reguli care trebuie respectate atunci când aleg un perete cu un birou de calculator în camera de zi.

 • Este necesar să se acorde o atenție la materialul din care este fabricat produsul. Acesta trebuie să fie de înaltă calitate, nu ar trebui să fie urme de lipici, sloturi pe articulații.
 • Asigurați-vă că pentru a explora toate accesoriile, acesta trebuie să fie fixat bine, nu ar trebui să stea sau cad. Și, de asemenea, trebuie să acorde o atenție asupra faptului că acesta trebuie să fie înșurubat pe șuruburi, și nu lipite. Dacă ea este plantată pentru lipici, ea nu va cu siguranta durează mult.
 • Toate fațadele trebuie să fie efectuate calitativ, nu trebuie să existe ciobirea părți din sticlă.
 • În cazul în care produsul este pictat, acesta trebuie să fie zgâriat uniform, fără a corespunzătoare, trebuie să acorde o atenție la modul în care arată vopsea sub diferite lumină.

Dacă ceva nu se potrivește, este necesar să spunem despre el, mai ales dacă mobilierul este făcut sub comandă.

În ceea ce privește tabelele direct de calculator, există o varietate de modele pe piața modernă. Tabelele pot fi de diferite forme și dimensiuni, de la cele mai mici până la foarte mari. Când alegeți o masă, trebuie mai întâi să navigați pe capacitatea camerei de zi și, de asemenea, luați în considerare anumite nuanțe.

 • Camera de interior. Dacă camera de zi este decorată într-un stil clasic, nu va fi destul de potrivit să puneți desktopul în stilul de înaltă tehnologie.
 • Trebuie să se uite la funcționalitatea mesei. Poate fi multifuncțional sau poate cel mai simplu, fără casete sau dulapuri.

Opțiuni de localizare

O opțiune bună de a localiza locul de muncă lângă fereastră, continuând pe perete. Această opțiune este bună, dacă lucrul aici va trebui să fie în principal în timpul zilei. Un alt avantaj al acestei locatii este abilitatea de a extinde la locul de muncă în partea de jos a pervazul ferestrei, dacă faci un desktop sub comanda la un astfel de nivel.

O opțiune bună pentru locul de muncă în perete este Instalarea built-in tabelul. Astfel, puteți realiza economie de spațiu și funcționalitate camera de zi.

Această opțiune este bună pentru acele apartamente în care mai mult de 1 camera. Într-un astfel de design, camera de zi este folosit ca zonă de agrement și de lucru, toate sistemele de stocare sunt transferate într-o altă cameră, astfel încât totul arată cât posibil minim aici.

Această opțiune este, de asemenea, interesant, aici cu ajutorul peretelui am împărțit spațiul, creând în același timp o zonă de lucru care nu este izbitoare.

opțiune interesantă pentru a instala suprafața de lucru – Montarea pe perete.

variantă interesantă de separare a spațiului cu peretele.

Perete cu o masă pentru camera de zi – o soluție excelentă pentru cei care au un loc mic în apartament, iar spațiul de lucru ar trebui să fie organizate. Această opțiune se va potrivi perfect în orice interior al camerei de zi.

Privire de ansamblu asupra perete cu masă în camera de zi Watch în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: