Perete mural 3D pentru dormitor: specii, opțiuni și cazare

Perete mural 3D pentru dormitor: specii, opțiuni și cazare

Designul și designul oricărei încăperi reprezintă o alegere importantă în viața fiecărei persoane. Chiar și în cazul în care nu are finanțe pentru o reparație amănunțită, alegerea de imagini de fundal se referă întotdeauna la mai mult decât preferabil. La urma urmei, acoperirea peretelui va accentua individualitatea seriei, va indica la dependența sa, gustul și sofisticarea vor observa într-un caz, iar în cealaltă – va demonstra minimalismul cerințelor lumii. Prin urmare, alegerea corectă a tapetului este un lucru foarte grav și responsabil.

În acoperirile de perete de astăzi, sunt prezentate un număr mare de opțiuni și capabilități. Hârtie simplă, vinil sofisticat și phlizelină, textile originale, lichide și fibră de sticlă. Sunt oferite prea obstacole pentru a alege acoperiri din plută, metalizate și chiar cuarț.

Mulți aleg astăzi Wallpaper 3D, iar acest lucru este destul de explicat, pentru că merită.

Particularități

Alegerea unui tapet 3D-Photo pentru dormitor, este important să nu faceți o greșeală în decizia dvs., deoarece dormitorul este un spațiu intim, în care o persoană nu se poate odihni numai după muncă de zi cu zi, dar, de asemenea, să fie singură cu el însuși, reflectă si relaxeaza-te. De aceea Gama de culori și jocul de acoperire a peretelui în acest caz un rol important.

Trebuie să fie amintit că tapetul foto este aplicat cu o cale tradițională de lipici pe suprafața curățată a peretelui. Imaginile de fundal tridimensionale se disting nu numai prin metoda fabricării lor, ci și de volum.

Cu ajutorul lor puteți Aproape complet schimbarea percepției vizuale a camerei, indiferent de dimensiunea sa. Specialiștii împărtășesc Wallpapers 3D pentru mai multe tipuri.

Fragmentate sau single

O astfel de panza este limitată de un model și arată foarte original în cadrul încadrat ca un cadru. Adesea, ele sunt aplicate astfel de produse forme geometrice, un anumit spațiu distorsionat sau un complot neobișnuit de fascinant.

Panoramic

Datorită acestui strat în dormitor, puteți crea o poveste absolut realistă. De obicei, tapet fotografie a acestei specii captura întreaga lungime a peretelui, și, uneori, chiar și tavan și alte pereți. Prin urmare, lungimea acestor pânze poate fi mai mare de 10 metri. De la o astfel de imagine „solidă“ aproape imposibil de a smulge. Imaginile de pe imagini de fundal panoramice sunt un model de volum solid.

Laminat

Această opțiune este, practic, nu diferă de cele anterioare, cu excepția faptului că acestea sunt laminate în rola și imaginea pe ele – Aceasta este o organizație independentă, de multe ori nu au legătură cu modelul general, mici, de exemplu, picături de apă sau un element de material de finisare.

Acestea pot fi lipite pe pereți, care combină și selectarea pe cont propriu.

Aceasta este o opțiune foarte convenabilă – nu personalizați cu atenție pânza în panza, creând un singur desen.

Fluorescent

Know-how of the Wallpaper – Imagini de fundal fluorescente, particulele care sunt strălucitoare în întunericul, acumulând lumina zilei pe zi. Un astfel de material de dragoste a spațiului cosmic, senzație într-o galaxie deschisă, contemplând lumina moale, practic curge de pe pereți sau chiar de tavan. În ciuda faptului că un astfel de material este folosit mai des în instituțiile de masă, cafenelele sau cluburile de noapte, selectate corect, poate deveni un punct culminant al dormitorului dvs.

LED

Cel mai scump tapet 3D – LED. Aceasta este o industrie de noutate exclusivă, cucerirea popularității între utilizatori, în ciuda costului lor ridicat. Complotul sau imaginea unui astfel de canvază este creat în detrimentul elementelor LED. Incluse în acest fundal și telecomandă, cu care este foarte ușor să „schimbați” o imagine. Singurul minus al o astfel de acoperire produsă de producătorii chinezi este sa DISTRIBUTY.

Avantaje și dezavantaje

La fel ca toate celelalte acoperiri de perete, imagini de fundal 3D au avantajele și dezavantajele lor.

Pentru început, vom enumera avantajele unei astfel de acoperire de.

 • rafinament vizual și unicitatea. Nu este buna, chiar foarte perfect pereți astfel de material se poate face un exterior neted și solid.

 • Datorită acestui strat Puteți vizual „împinge pereții“. Creșterea spațiu, extinderea imagini de fundal datorită desen corect selectat (nesfârșit mare, lăsând distanța de calea de munte sau de stradă megalopolis, abstractizare sau elemente geometrice),Asigurați-vă din oaza dormitor mic de calm și pace.

 • Simplitatea în stagnare. În ciuda miturile existente, un astfel de material adeziv este destul de simplu, nu este nevoie de a avea orice aptitudini și cunoștințe speciale. Excepția este cu LED-uri numai tapet, cu toate acestea, în Rusia, ele nu sunt atât de des folosite.

 • Grija pentru astfel de tapet nu este dificil. tapet 3D acoperit cu strat de vinil, Murdăria din care a frecat ușor o cârpă umedă simplu. Același lucru se aplică la praf. Unele tipuri de materiale necesită Grija cu un aspirator, Dar acest lucru poate fi găsit din instrucțiunile atașate acestora.

 • Dacă doriți, puteți comanda imagini de fundal 3D pe propriile schițe, Favorabil subliniind caracteristicile locuinței dvs.

 • Durabilitate. Un astfel de material o puteți servi aproximativ 10 de ani.

În ceea ce privește minusurile de tapet tridimensional, acestea pot include un număr de nuanțe.

 • Horregious. 3D tapet costa un ordin de mărime simplu, laminate. În medie, costul unui metru pătrat de astfel de material este de 700 de ruble, iar imaginea de fundal va fi inutil în 2000 de ruble pe rola.

 • Nu este întotdeauna plăcut desenul tapet poate „amenajeze“ în metoda ta, asa Va trebui să aleagă cu grijă opțiunea optimă.

 • Parcela imaginii poate răni timp de mai mulți ani, Prin urmare, poate exista o dorinta de a le schimba.

Materialele

sunt produse aproape toate tipurile de fototapete din material ecologic și în condiții de siguranță.

Producătorii oferă materiale pe bază de fliesline, care sunt foarte ușor și simplu lipite pe pereți și tavan. Rolls cu o textura „Relief“ sunt produse pe baza fliseline, Astfel de produse se disting prin reproducerea culorilor remarcabilă, culori saturate protejate de decolorare a lungul anilor.

Astăzi puteți cumpăra tapet Flizelina cu suprafață lucioasă, laminat. Iubitorii de materiale „naturale“ pot fi găsite tapet, care seamănă cu exterior panza sau fresce de epocă.

imagini de fundal mai scumpe si rafinat, cu o suprafață mată anti-reflexie au o structură mai densă și perfect aliniați vizual neregularitățile pereților.

tendință specială devenit recent Wallpaper pe bază de țesut: catifea, pe atlas, tapiserie. Un astfel de material se va face un dormitor de lux.

Subiect

Recent, un 3D tapet cu imaginea naturii, culori, diverse panorame folosesc cerere specială, Dar imaginea oamenilor și a animalelor încetează să mai fie relevante. Dar, în cazul în care dormitorul este decorat în stiluri mansardă și high-tech, portrete ale unor site-uri de media celebre pe pereți arata destul de interesant.

Perfect uita în imagini de fundal dormitor pe care sunt reprezentate flori – trandafiri Gentle, lalele multicolore si altele. In general, elementele sunt întotdeauna floristica accentuat în mod avantajos designul camerei non-standard.

Extinderea Wall Coatings ilustrând peisaje panoramice, mare, munți Vom putea face chiar și un dormitor mic mai spațioasă.

Prea imagini de contrast, animale sau prea dinamice nu contribuie la confortul psihologic, Este mai bine să alegeți desene neutre, motive abstracte sau legume.

Dormitorul modern poate „permite” la sine și Herbal urban – De exemplu, este plăcut să adormi, având în vedere megalopolis de noapte sau du-te-out în depărtare orașelor medievale.

Iubitorii de abstractizare pot alege Tapet 3D cu efect optic, cu diferite soluții creative. Doamnerii aleg imagini cu perspectivă – poduri, diguri, tot ceea ce creează un sentiment de un obiect amovibil, iubitori de relații romantice – reproduceri ale picturilor celebre. Lucrul principal – nici o culoare țipătoare.

Spectrul de culori

Dormitorul necesită o relație specială cu alegerea schemei de culori, deci O picătură ascuțită de contraste este mai bună nu este permisă.

Spoturile luminoase vor fi, de asemenea, ridicol pentru a privi în camera de dormit.

De aceea Este mai bine să alegeți culori calme, pastelate, munți albăstrui, verde blând, mare gri-verde. Cel mai bun din toate, în cazul în care imaginea este situat într-o zonă, pe un perete, iar restul spațiului va fi decorat într-o schemă de culoare adecvată.

roșu

Dacă încă place tonuri luminoase, amintiți-vă, roșu pasional va fi privit în mod organic cu negru, bej și alb.

Galben

Culoarea de încredere și calm, perfect arata cu nisip, albastru, alb și negru.

Verde

Ajută să se relaxeze, se bucură. Este mai bine să se combine luminoase sau întunecate tonuri de aceeasi gama cu ea.

Albastru

Culoarea albastră nu numai extinde spațiul, dar, de asemenea, simbolizează prospețimea și răcoarea. Este mai bine să selectați tapet, derivat din albastru și verde, pot fi încercate culorile alb și bej.

Cum de a alege cea mai bună opțiune?

Pick up cea mai bună opțiune gama de culori pot fi date în ceea ce dormitor va fi decorat în.

 • Proiectare în stil Țară sau Provence elimină linii clare și culori țipând.

 • Într-un dormitor îngust Wallpaper cu imaginea lipite numai pe un singur perete. Acesta va fi mai bine în cazul în care culoarea produsului este proiectat în nuanțe luminoase, care va crea iluzia unui spațiu mai mare.

 • Evitați în camere înguste de desen mare – El crește vizual spațiu.

 • În cazul în care alegerea dumneavoastră de peisaj, acesta trebuie să fie, de asemenea, Multe linii verticale. Acesta va, de asemenea, ajuta la extinderea zidurile înguste, iar liniile orizontale „va crește“ înălțimea plafonului.

 • În cazul unei camere largi, puteți utiliza opțiunile pentru pantofi foto, Figura care imită o zidărie de piatră sau o suprafață din lemn.

 • Este interesant să se uite la tapet cu diverse forme geometrice complicate.

Recomandări pentru detașarea în interior

Și mai multe sfaturi de designeri profesioniști.

 • Dacă alegeți imagini de fundal 3D în dormitor, plasați desenul principal pe peretele deasupra patului. Deci, veți crea o anumită zonă care atrage.

 • Imaginile panoramice creează un efect de realism și se aplică efectiv.

 • Alegeți un material cu fotografii ale oamenilor numai dacă designul dormitorului dvs. este realizat într-un stil de înaltă tehnologie sau loft.

 • În cameră cu astfel de acoperiri de perete trebuie să existe un minim de mobilier și în culori ar trebui să coincidă cu schema lor de culori. De exemplu, dacă dormitorul dvs. folosește tapet cu elemente de floristică, este mai bine să alegeți mobilier luminos, iar peisajele montane și pădurile de pădure vor arăta bine cu elemente de mobilier brun.

   • Evitați supraîncărcarea excesivă în camerele cu tapet 3D.

   Exemple frumoase

   Înfășurați imaginile de fundal 3D vor fi urmărite cu un desen de trandafiri de fuziune. Un astfel de dormitor într-un stil modern, va fi un cip în casa ta. Exquisite și de neuitat, în special în combinație cu numărul minim de mobilier.

   Adormi în dormitoare cu vedere la mare platformă ocean și o terasă cu vedere apă turcoaz – imagini de fundal va fi capabil să facă o imagine realistă și astfel. Principalul lucru este de a alege restul camerei.

   Versiunea câștigătoare a oricărui dormitor – Elemente de natură pe tapet, mai ales dacă sunt completate cu o varietate de detalii de la un copac natural.

    Perete mural 3d în dormitorul tău – cea mai bună alegere capabilă să se schimbe vizual locuința ta și să o facă unic.

    Sfaturi pentru alegerea și lipirea fotografie tapet Vezi mai departe.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: