Perete mural în interiorul dormitorului

Perete mural în interiorul dormitorului

Peretele mural astăzi sunt prezentate într-un sortiment uriaș. Consumatorii au posibilitatea de a alege o pânză cu orice compoziții și imagini. Aceste materiale de finisare arata bine in dormitor.

Particularități

În dormitor, carcasa de origine este de odihnă după o zi de lucru. Uneori există un teatru de acasă sau de un colț de lucru mic. În ea, oamenii petrec o mulțime de timp, astfel încât situația de aici ar trebui să fie confortabil și confortabil.

picturi murale sunt populare, datorită aspectului lor interesant și estetic. Pânza poate fi de asemenea folosite pentru a decora pereții, cât și pentru separarea zonei de utilă, și să se concentreze pe anumite zone.

Cu ajutorul tapet fotografie cu competență selectată există o oportunitate de a face o cameră mai ușoare, ceea ce înseamnă că va fi vizual spațioasă.

finisaj similar este adesea folosit ca un frumos „înșelăciune“ în interior. Poate fi o imagine spectaculoasă a unui șemineu, ferestre deschise, peisaj maritim și alte lucruri similare. Astfel de iluziuni sunt capabile să schimbe situația din dormitor. Există un număr mare de idei interesante și originale în care introducerea unui astfel de „raisin”.

Motivele tapetului foto sunt diferite – puteți să împingeți pe pereții celor nu numai peisaje naturale sau marine, ci și vedere la orașul unei opțiuni de vedere la ochi, comice, fantastice sau abstracte. Soluția optimă poate fi găsită pentru interiorul setului sub orice cheie stilistică.

Muralele de perete sunt capabile să creeze o bună dispoziție în cameră dacă au fost alese corect. De exemplu, o imagine simplă cu nori pufos înotând prin cer, situată la intrarea în dormitor, poate da sentimentul de ușurință și zbor.

Într-o situație similară, odihna este plăcută și confortabilă.

Există mai multe varietăți de imagini pe fotografie. Aceste pânze diferă în tipul de model tipărire și de materialul din care sunt realizate. În magazinele de materiale de constructii si finisaje sunt opțiuni pentru orice specie. Principalul lucru este de a alege ceea ce este cel mai bine pentru dormitor.

Avantaje și dezavantaje

murale de perete, precum și alte hoteluri, au atât slabe și punctele forte. Pentru selectarea opțiunilor ideale este în valoare de vin numai după familiarizarea cu toate calitățile lor.

Plusuri de pantofi foto sunt descrise mai jos.

 • Aceasta este o soluție originală și proaspătă. Dacă vă cumpărați un web cu imagini non-sabroval, printuri sau de a face propriul desen imprimat, interior poate fi cu adevărat exclusiv și unic, pentru că nu există cineva dormitoare similare mai.
 • Vizual, fotografiile pot mări camera în care sunt supărat. Dacă alegeți competent opțiunile bune, de exemplu, o imagine panoramică, vârfurile munților, cosmică a dat, apoi chiar și o cameră mică va părea mai spațioasă, ca și în cazul în care remodelate cu compoziții imprimate.
 • Puteți alege pînzele tematice. Pentru interior clasic, solutia ideala va fi imagini de încuietori, pentru franceză Provensky – picturi rustice, pentru moderne – portrete ale unor celebritati sau specii urbane. Selectați produsele potrivite vor fi capabile să se efectueze interioare în orice stilist.
 • Cu ajutorul fototapete există o oportunitate de a forma un accent luminos in camera. Este mai ușor de a evidenția un perete accent în dormitor, după ce-l completat cu un astfel de material non-triviale.
 • Peretele mural poate fi folosit pentru zonarea spațiului de locuit existent. Nu trebuie să cumpere shirms sau partiții pentru separarea spațiului.
 • Acesta este un decor minunat de frumusețe. Pereți cu astfel de imagini de fundal în plus Decora sau perfecționați nu trebuie să facă, pentru că ei vor fi deja decorate în mod eficient, cu imagini frumoase, fotografii cu ecran lat.
 • fototapete moderne sunt realizate de calitate, cu imagini realiste, „viu“ și saturate. Acestea nu sunt la toate acele pânze care au fost populare în trecut din apropiere, pentru că stins rapid și a emis imediat lor „din păcate“.

În ceea ce privește deficiențele, acestea sunt scrise mai jos.

 • Înainte de incleiere o imagine de fundal fotografie, va trebui să se alinieze bine și pereții, dacă acestea nu sunt netede perfect și îngrijite cu scrupulozitate. Pentru a face acest lucru, este mai bine să angajeze profesioniști pentru a nu pierde timpul, corectarea propriilor greșeli, ceea ce va duce la cheltuieli suplimentare. Dacă neglijați această regulă, puteți obține o imagine distorsionată.
 • Adeziv panza mare pe cont propriu, este dificil – va trebui să apeleze la meșteri profesioniști.
 • Imaginea prezentă pe tapet va fi observată până când se desfășoară în următoarele reparații, deoarece nu este o imagine de perete care poate fi îndepărtată în orice moment și îndepărtați, dacă se deranjează. Unii oameni au fost rapid enervant și trebuie să le curățească în procesul de reparații.
 • La alegerea desenului pe aceste tapet este necesar să se apropie cu atenție și în mod deliberat. Cumpărarea unei imagini dintr-un catalog la modă și elegant, puteți obține o situație, nu există opțiuni diferite pentru opțiunile pe scară largă. În acest caz, nu va fi posibilă crearea unei imagini unice. Dacă alegeți incorect tapetul foto, puteți distorsiona camera, făcându-l inconfortabil.
 • Muralul de perete de înaltă calitate din materiale sigure, fiabile și ecologic, sunt scumpe. Aceste opțiuni și servesc mai mult și nu se estompează și arată saturate. Pînzele de hârtie ieftine vor pierde aspectul estetic într-un timp scurt, mai ales dacă este necesară o atenție va fi acordată copiilor mici sau animale de companie.
Citește mai mult  Paturi cu doua randuri cu canapea: soiuri și criterii de selecție

Subiecte

Alegerea subiectelor este imens. Găsiți opțiunea cea mai de succes și potrivite pentru un anumit stil este dificil numai din cauza cea mai bogata gama. Mai jos sunt cele mai populare teme ale acestor materiale de finisare.

Natură

Aceasta este una dintre cele mai comune și căutate opțiuni pentru lavete cu imagini. Diferite rezervoare, verde sau toamna de pădure, impetuos cascadă, copac cu flori de lux, sakura blând și alte desene nu mai puțin interesante. Aceste soiuri sunt bune în care acestea sunt potrivi cu ușurință în orice stilisticii și nu provoca emoții negative în majoritatea oamenilor.

Paleta de culori în fotografie tapet naturale pot fi diferite. La alegerea gamei optime, trebuie să ia în considerare dimensiunea dormitor.

Dacă este mic, este mai bine pentru a sparge opțiunile luminoase în ea, vizual „răspândirea“ pereți.

floristica

Mulți oameni cu adevărat, cum ar fi motive frumoase floristice. Flori subiecte ecouri naturale. Un decor interior de neegalat poate fi o lovitură spectaculoasă de muguri de diferite culori în modul „Macro“.

Mai ales populare Wall-hârtie, pe care sunt reprezentate bujori, orhidee sau trandafiri. Astfel de decizii pot mări spațiul vizual sau pur și simplu face mai primitoare, plăcută. motive florale se potrivesc bine în mai multe stiluri de interior.

Marin

Categoria marină de pereți foto este puternic distinge de restul masei. Acest subiect toate farmecele numele transmite mării. Oamenii care sunt mari fani de nave pirat, yachting și alte subiecte similare preferă adesea tocmai aceste pînzele. Un companion de astfel de pereți fotografie este stilul de interior marin, care este deosebit de potrivit pentru dormitor.

Pictură

Aceasta include imagini cu fresce, reproduceri de opere de artă celebre. opțiuni frumoase și nobile provoca deliciu printre iubitorii de clasice și stiluri de bogat, de lux. Notele elegante de decor scumpe sunt cele mai bune se potrivesc in camere cu o suprafață mare și tavane înalte.

Glamour, art Pop

Aceste fotografii pot fi efectuate în orice culori și vopsele. Faceți cunoștință cu atât alb-negru și multicolor, opțiuni luminoase. Diferite desene pot fi reprezentate pe ele. Acesta poate fi un bărbat sau o femeie faimos, „Star“, caricaturi și alte imagini similare.

Abstractizare

Aceste imagini de fundal conțin imagini originale și neobișnuite, desene care au ambele linii clare și neclare. Pânza cu aceste soluții sunt rareori ignorate, deoarece ele arata nontrivially și elegant. Pentru a cumpăra astfel de pereți fotografici ar trebui să fie configurat numai. Proprietarii pot anvelopa rapid cele mai interesante și interesante opțiuni.

Abstractizarea pe tapet nu este potrivită pentru toate stilurile interioare.

De exemplu, într-o direcție stilistică clasică sau de măsline, astfel de materiale de finisare vor părea inadecvate.

MODERN MEGAPOLIS

Podelele de faimos care descriu megalopolizele moderne sunt folosite în funcție. Imaginile pot fi ambele cu imaginea orașului și a zilei de noapte. Aceste opțiuni atrag o mulțime de atenție. Imaginea unui megalpolis modern arată cel mai bine în stiluri, cum ar fi loft, modern sau modern de înaltă tehnologie. Pentru a aranja un dormitor într-o singură cheie stilistică, în plus față de un astfel de tapet, trebuie să alegeți lămpi și peisaje adecvate.

Animale

Un sortiment mare este o tapet foto cu imagini de animale. Pe panza, ele pot fi descrise atât foarte drăguțe, cât și drăguțe și agresive, conducând în luptă. În dormitor va fi armonios să arate opțiuni mai puțin atrăgătoare și agresive care acționează liniștitor pe proprietari.

Citește mai mult  Totul despre pernele de lână de oaie

Materialele

Costul relațiilor fotografice depinde direct de materialul din care sunt produse. Există diferite tipuri de materiale de finisare similare. Aproape toate acestea constau din două straturi principale.

 • Hârtie. Aceste opțiuni sunt considerate de neajuns. Au costat ieftin, nu pare prea bogat. Lamele de hârtie sunt instabile de umiditate și se rotește ușor. Astfel de cazuri sunt sigure din punct de vedere ecologic și prezentate într-o gamă imensă.

 • Flisellinovye. Acest lucru este produse de înaltă calitate și fiabile, cu un design atractiv. Este fabricat din materii prime sigure. Este destul de rezistent și rezistent la uzură. Principalul minus al acestor produse este costul ridicat.

 • Vinil. Aceste soiuri de fototapete sunt realizate din policlorură de vinil. Gradul de respirabilitate are indicatori medii. Pentru dormitor, astfel de tipuri de pachete foto nu sunt recomandate pentru a cumpăra.

Stratul superior al fotografiei moderne tapet este, de asemenea, distins.

 • Textile. Poate avea o aspră sau o suprafață convexă. Vino peste pe contoarele și copii, repetând materiale naturale sau artificiale diferite.

 • Maty. În aceste pînzele există un strat superior elegant. Imaginile de pe ele sunt calme, produsele au o suprafață mată. Adesea, produse din hârtie ecologică.

 • Laminat. Acestea sunt pînzele având o suprafață plană, suprafață lucioasă. Un efect interesant este atins în detrimentul unei acoperiri special aplicat constând dintr-un film special transparent. Același film servește ca o formațiune protectoare pentru tapet ei înșiși.

Textură

fototapete sunt realizate cu diferite texturi.

Opțiunile care vin în vânzare:

 • Smooth – au o mată sau suprafață lucioasă, uita-te pur și simplu, dar de bun gust+

 • Volumenny – aspect original și interesant+

 • Rough (nisip) – au întotdeauna o suprafață mată, ca și în cazul în care ea tampoane cu un burete sau o perie+

 • „Lenjerie“ – dacă vă simțiți, atunci o astfel de textură este similar cu tesatura lenjerie naturale+

 • „Jacquard“ – o textură care diferă într-o mare imagine de textură+

 • Artistic – decorarea tapet de această textură repetă în mod eficient accidente vasculare cerebrale de vopsea+

 • „Iarna“ – au desene subtiri similare cu modele care de frig apar în timpul iernii pe ferestre+

 • „Catifea“ – imaginea de fundal a acestei textură repeta suprafața materialului țesut specificat+

 • „INEY“ – caracterizată printr-o suprafață poroasă+

 • „VENETIA“ – aceasta textura in structura sa este similară cu chit grosier+

 • „Baroc“ – textura imita tencuiala venețiană+

 • „Fresco“ sau „Mozaic“ – este o textură, aspră+

 • „Piele” este netedă, plăcută la textura touch de finisare+

 • „Bark” – Dacă simțiți o astfel de factură, se va asemăna cu o coajă a unui copac.

Cum de a alege culoarea dormitorului și unde să locuiți?

Pentru ca interiorul dormitorului să fie echilibrat și plăcut, trebuie să aveți grijă de combinațiile de culori. Este important să se respecte echilibrul dintre paletele luminoase și tonul comun, nonsens. De exemplu, în cazul în care o imagine a unei grădini de blândă a paradisului este prezentă pe panza, finisajul restului pereților trebuie să fie făcut în gamme ușoare. De asemenea, mobilierul nu ar trebui să fie întunecat.

Combinație standard și comună, care este considerată avantajoasă în orice situație – Aquamarine marină înconjurată de nuanțe de nisip. Este interesant să căutați imaginea de fundal combinată a două specii, răsturnată în această direcție.

A face alegerea de articole foto din paletele de pastel, în interior aveți nevoie pentru a face unele luminoase, accente colorate, astfel încât situația nu pare prea plictisitor, trist sau steril.

Universal sunt camere alb luate în considerare în. În acest caz, mulți pereți fotografice vor fi relevante și armonioasă. Același „nepretențios“ poate fi albastru. Pentru a face acest lucru, umbra poate fi selectată o mulțime de materiale de finisare, din care vor fi opțiuni excelente de armonie.

În cazul în care dormitorul este făcută în tonuri agresive sau ușor de reținut (de exemplu, în galben sau roșu), apoi fotografia tapet este în valoare de cules neutru, calm. Montati panza, erodate în culori pastelate, în caz contrar, situația va fi prea suiced și chiar enervant. Un astfel de efect o în dormitor nu ar trebui să fie, pentru că este un spațiu de vacanță.

În cazul în care dormitorul este făcută în varianta neagră, finisajul trebuie alese foarte atent – Ea trebuie să contrasteze cu vopsele întuneric. Dormitoare cu purpuriu, violet sau liliac de culoare astăzi sunt foarte populare. În conformitate cu teoria Fengshui, este aceste vopsele care atrag finanțele în casă.

Într-un astfel de mediu de, imagini de fundal diferite fotografii, făcute în vopsele alb-negru, sunt interesante. De exemplu, aceasta poate fi o imagine a unui oraș de noapte în astfel de culori.

Selectarea fotografiei monitorului potrivit pentru culoarea dormitor, trebuie să ne amintim că paletele nu ar trebui să fuzioneze sau să formeze un luminos sau întunecat la fața locului imens. imagini de fundal neutre va fi adecvată în dormitor saturate, și în opțiunile de tonuri calme va fi frumos să se uite colorat și pânză „viu“.

Citește mai mult  țiglă verde în interior baie

Oamenii percep culorile în moduri diferite. Uneori, combinații ciudate și non-standard, care par a fi cele mai nedemnă și chiar enervant, cineva provoacă deliciu. Inainte de a cumpara materiale de finisare pentru pereti in dormitor, trebuie să se familiarizeze cu toate ofertele curente, vezi mai multe cataloage. Este demn de atenție la diverse combinații de tonuri.

Pentru a preveni greșeli grave, puteți face referire la un designer cu experiență, care vă va ajuta să alegeți cele mai bune opțiuni potrivite pentru culoarea dormitor.

Mulți oameni sunt interesați exact de unde puteți merge astfel de imagini de fundal interesante. Există mai multe soluții permise.

 • Deasupra patului. Această opțiune pentru a se potrivi photovolutes este considerat unul dintre cele mai populare. Astfel, peretele din spatele locului de dormit devine un accent. Uneori peretele din spatele patului accentul poate acționa ca tăblie.

 • La polul opus patului. Focalizarea poate fi amplasat nu numai de pat, dar, de asemenea, în fața ei. Multi oameni prefera o astfel de decizie o, pentru că, trezirea, ei vor putea vedea imediat peisajele care le-a iubit, vedere la mare sau motive florale. În cazul în care televizorul este instalat vizavi de pat, tapet fotografie poate deveni, de asemenea, un bun decor al acestei zone.

 • Langa pat. Această opțiune este adecvată pentru plasarea fotografiei de închidere în cazul în care patul este plasat în colțul camerei. Astfel, este posibil să se aloce spectaculos zona alocată pentru somn numai. Cu o soluție similară, plasarea imaginilor foto și a două etaje adiacente.

 • toţi pereții. O idee similară a design-dormitor este potrivit pentru proprietarii de case aldine, deoarece situația se poate dovedi a fi suprasaturate. Pentru a evita o astfel de problemă, este de dorit să se pronunțe preferințele calmei, distincute de culori nonsens – „otrăvitoare” și îndrăznețe de vopsele sau imagini aici vor fi inutile. Parcelele nu trebuie să se repete prea des, în caz contrar, situația va fi încordate.

Sfaturi de profesioniști

Alegerea fototapete spectaculoase pentru camera de dormit, Merită să adere la câteva sfaturi și recomandări utile din partea profesioniștilor.

 • Wallpaper de acest tip ar trebui să fie lipite în cazul în care nu este planificat pentru a pune mobilier, în caz contrar modelul pe pînzele vor fi parțial închise, iar efectul propriu-zis nu va produce.
 • Este necesar să se utilizeze în mod corect caracteristicile de culori reci și calde atunci când decorarea dormitorului. gammas rece poate face zona vizual mai larg. Pentru aceasta, nuanțe de violet sau verde se va potrivi. Pentru dormitor se dovedește confortabil și confortabil, puteți recurge la prezența unor diferite nuanțe de roșu, galben și portocaliu. Principalul lucru nu este de a uita că soluțiile de culori calde poate reduce vizual spațiu.
 • În cazul în care desenul de pe tapet este localizat vertical, plafon apoi vizual al camerei este ridicată. Plasarea orizontală a imaginii va face dormitorul de mai jos.
 • Efectul 3D de pe tapet arată de neegalat, dar numai atunci când vine vorba de un dormitor spațios suficient spațiu. Spațiile de dimensiuni mici, cu un astfel de finisaj, pot părea mai modeste și mai mici, deci există o tapet 3D-foto lipită acolo.
 • Panza care combină un număr mare de culori necesită o iluminare adecvată pentru a deschide complotul existent.

Exemple frumoase

  În dormitorul luminos, realizat într-o combinație de nuanțe de cremă, gri și de ciocolată neagră, va arăta tapet elegant cu imaginea de flori (alb și maro) în spatele patului de zăpadă. Pe pat ar trebui să se așeze ușor lenjerie brună cu perne maro – aceste elemente vor elabora cu tapet.

  Într-o cameră albă, cu perdele purpurii sau albastre palide, un pat alb înalt, o pernă mărit de umbra purpurie, va arăta elegant perete mural cu imagini mari de muguri de trandafiri albi. Acestea ar trebui să fie blocate de pat și pe ambele părți pentru a completa perdelele translucide. În mijloc puteți fixa lumina de fundal.

  În dormitor, realizat în stil japonez, va viziona în mod ideal tapetul foto cu imaginea lui Sakura înconjurată de umbrele de pacificare.

  Cum să împingeți corect tapetul de fotografie, uitați-vă în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: