Picioare pentru tabelul de bucătărie: specii și caracteristici

Picioare pentru tabelul de bucătărie: specii și caracteristici

Calitatea și stilul mesei de mese definesc cele două componente ale acestui design – partea de sus de masă și prestole. Astăzi, fiecare cumpărător are posibilitatea de a le achiziționa separat. Cu succes ridica picioarele la masă, puteți obține un elegant, elegant și masa de încredere. Articolul va spune despre tipurile de suporturi (picioare) pentru mese, materiale de fabricare a acestora și complexitatea alegerea potrivită.

Soiuri

Suporturi pentru mese pot avea 1, 2, 3 sau 4 picioare. bază unică ar trebui să aibă dimensiuni optime pentru stabilitate conferi mesei și pentru a asigura siguranța întregului design ca un întreg. Opțiunile cu 2 suporturi vă permit să plasați convenabil picioarele la masa de cină. Aceasta este o soluție bună pentru bucătării decorate în stiluri moderne.

Soluții cu 3 picioare perfecte pentru blaturilor sub forma unui, cerc pătrat sau triunghi. Trei picioare pot rezista la ambele modele mici și mari. 4 suporturi – bază tradiționale. Această opțiune este considerată cea mai convenabilă și de încredere. Puteți aranja o masă de orice formă și dimensiuni.

Baza pentru masa de bucătărie este câteva specii.

  • Tradiţional. Aceste picioare nu au posibilitatea de ajustare a înălțimii. Acestea sunt cele mai multe modele necomplicate care distinge simplitatea designului, linii drepte și accesibilitatea financiară.
  • Telescopic. Aceste opțiuni au un mecanism special datorită căruia puteți modifica înălțimea mesei.
  • proiectant. Astfel de soluții nu să se întâlnească într-o vânzare liberă. Cel mai adesea ele sunt făcute la comandă de schițe individuale.

În funcție de model, suporturile sunt pătrate, rotunde, dreptunghiulare, drepte sau curbate. Gama este mare, astfel încât fiecare gazda poate alege cu ușurință picioarele optime pentru orice masă și stilul interior.

Materialele

Foots pentru masa de bucătărie pot fi realizate din diverse materiale. Luați în considerare caracteristicile tuturor.

Metal

Bazele de metal sunt realizate Din oțel inoxidabil, oțel, fier crom sau aluminiu. Structuri din aluminiu și fier au cele mai democratice costul. Se găsesc podsoli din fontă. Ele sunt cele mai fiabile și durabile, dar au o mulțime de greutate. Astfel de suporturi sunt capabile să reziste la blaturi masive de piatră.

Suprafețele picioarelor metalice sunt strălucitoare, mată sau pictate. Și, de asemenea, crom și nuanțate variații. Produsele pot fi falsificate sau lit. Primul aspect original și estetic, dar sunt scumpe. A doua au forme mai simple și sunt mai ieftine.

Lemn

Pentru producerea de baze din lemn, stejar, pin, piuliță, cenușă și alte rase lemnoase. Formulările și impregnările specializate sunt utilizate pentru a proteja astfel de picioare de temperatură ridicată și umiditate. Lemnul subțire arata elegant, ei se vor potrivi orice tip de table.

Plastic

Picioarele din plastic pentru tabelele merita popularitate datorită accesibilității sale financiare. Acestea sunt potrivite pentru blaturi ușoare realizate din același material. Datorită fiabilității, setați mesele masive și transpirați riscante.

Atunci când alegeți substoles din plastic, trebuie să acorde o atenție la grosimea de plastic – mai mult valoarea, mai sigur de proiectare va fi luate în considerare. De la achiziționarea de produse subțiri este mai bine să refuzați.

MDF

Subsolele pentru masa de bucătărie din acest material distinge disponibilitatea, estetica și performanța ridicată. Suprafața MDF este acoperită cu diferite filme decorative sau plastice. O astfel de „coajă” crește durabilitatea produselor și are grijă de suporturile mai simple.

Sortimentul de picioare din MDF Sew: Există opțiuni-un foton într-o gamă largă de culori, produse care imită materiale naturale (de exemplu, lemn sau piatră), și, de asemenea, bogate în texturi.

Sticlă

podstols de sticla sunt de obicei alese pentru blaturilor mici. sticlă călită are durabilitate și fiabilitate. În funcție de preferințele personale și blaturi pentru mese, Puteți alege mat, transparent, oglindă sau picioare colorate.

Piatră

Piatra Podstolia durabil și durabil. Ele sunt capabile să reziste la sarcina maximă. Cu toate acestea, pentru interioarele de bucătărie, ele nu sunt deosebit de adecvate. Tabelele cu elemente de piatră în Design, foarte greu, din cauza a ceea ce va fi dificil să se mute dintr-un loc în altul.

Pentru a asambla un tabel exclusiv și elegant, este recomandat pentru a ridica un podstone și un blat din materiale diferite. contrastul lor va crea soluții originale pentru bucătării, în orice orientare stilistică.

Reguli de alegere

Privind în subteranul pentru tabelul de sus, este important să luați în considerare caracteristicile de design ale acestor două componente și stilul acestora. De exemplu, pentru o masă rotundă, 1 suport masiv este cel mai bun. Un singur subsol poate fi rotund sau pătrat, au secțiuni de-a lungul întregii lungimi. in afara de asta, Este necesar să se ia în considerare dimensiunile. Pentru mese mari, vor fi necesare picioarele adecvate, astfel încât să poată rezista la sarcini grele.

Podstolia ar trebui să fie alese în conformitate cu design-ul în care este decorat interiorul bucătărie. Modelele tradiționale din lemn sunt potrivite pentru stiluri clasice. Ei se vor potrivi armonios în spațiu, vor adăuga farmecul și tabelul eleganței. Pentru Minimalism și high-tek Fixați picioarele cromate sau din plastic.

Dacă tabelul este planificat în continuare să se deplaseze de la un loc la altul, Se recomandă să se acorde o atenție la suporturile cu role. În cazul în care mobilitatea este principalul criteriu, puteți căuta prestills pliante. Dacă este necesar, pentru a asigura stabilitatea și siguranța unui design voluminos maxim, alegerea trebuie oprit pe picioare ponderate din metal (fier, oțel, fontă) sau piatră.

Nu în ultimul rând este calitatea produselor. Aceasta va depinde nu numai de flawlessness extern, ci și durata de viață a picioarelor. constructii din lemn trebuie să fie atent la sol și acoperite cu lac sau alt echipament de protecție. Pe produsele din sticlă nu trebuie să existe spargere, fisuri și scuffs. Calitatea bazelor metalice este verificată de către planeitatea și netezimea îmbinărilor sudate.

Cum să consolideze picioarele mesei din bucătărie, în cazul în care acestea sunt de mers pe jos, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: