Placi alb-negru pentru baie: argumente pro și contra, alegerea și designul

Placi alb-negru pentru baie: argumente pro și contra, alegerea și designul

Aranjați elegant o baie în tonuri alb-negru, dacă urmați echilibrul dintre aceste flori. În cazul designului de succes, camera va arăta nu numai luxoasă și prezentabilă, dar și originală.

Avantaje și dezavantaje

În ciuda faptului că o combinație de flori albe și negre pare prea necomplicate, multi aleg această opțiune specială – pe baza acesteia, puteți genera o mulțime de idei interesante pentru proiectarea. Acest lucru se datorează numeroaselor avantaje ale gresie baie alb-negru, și anume:

 • Deoarece combinația este monocrom, este loial orice alte nuanțe și vă permite să aloce nuanțe interioare importante+
 • Lipsa de culori suculent face reținere și liniște în spațiu, contribuind psihologic să se relaxeze+
 • aplicare competent placării crește spațiu cameră+
 • Două tone, extrem de contrastante unii față de alții, și cu diversitatea existentă de desene și ornamente din faianta moderna, este posibil să se creeze cele mai multe decoratiuni neobișnuite+
 • Atunci când este utilizat de utilizarea acestui material, nu puteți zonate camera în mod standard, aloca obiecte individuale cu insertii spectaculoase si mozaicuri.

O schemă de culori minus calm, după cum puteți ghici, este ea Monotonia și lipsa unei imagini luminoase, Dar diverse adăugiri relevante pot transforma complet și să facă un adevărat șic.

Principalele reguli de decor alb-negru

baie de design este gândit în avans. În multe privințe depinde de mărimea camerei, și anume:

 • Pentru zona de dimensiune mijlocie este destul de potrivită acoperitoare de podea de culoare închisă și suprafețe albe și negre ale pereților cu o predominanță de nuanțe luminoase în partea de sus și tavanul alb+

 • Camere mari trebuie să zonail, Designerii recomanda pentru a sublinia nu numai detalii individuale, dar, de asemenea, elemente mari de mobilier – dulapuri, blaturi, chiuvete, baie în aer liber+
Citește mai mult  Alegerea unei pături și îngrijire de teddy

 • Într-o cameră mică, cu pereți mici, nu trebuie să aduceți o mulțime de lovituri negre, Ar trebui să prevaleze o nuanță albă + negru poate fi accesorii și detalii separate de instalații+

 • Pentru spațiile compacte sunt relevanteE acoperiri lucioase, oglinzi, rafturi de sticlă și rafturi+ Figura alb-negru trebuie să fie laconice și se aplică numai pe unul dintre pereți.

Băile cu dimensiuni mici sunt cel mai adesea separate prin gresie alb-negru folosind un model grafic, iar pereții părăsesc lumina. Iar imprimarea neagră mică pe fundalul alb al pereților este aplicată, dar fără o acoperire solidă, dar numai în fragmente mici.

În spații mici este potrivit să folosiți o nuanță întunecată numai ca elemente decorative mici. Datorită acestui lucru, camera arată ușor și spațioasă.

Combinația organică gamma alb-negru se poate realiza acționând în conformitate cu următoarele reguli de bază pentru arta de proiectare:

 • Respectați proporțiile corecte, în ciuda faptului că într-o parte a camerei de culoare poate fi monolitic, și într-un alt – ornament diluat, model, nuanțe distincte+
 • Pentru a nu supraîncărca zona cu nuante inchise, este permis să folosească o intensitate diferită în intensitatea de tonuri de gri+
 • Este de dorit să se combine fragmente albe și negre de păr, precum și mată și texturi lucioase + comune de primire de designer – alternanță de diferite forme de dale albe și negre+
 • Cu parametrii non-standard ale camerei justifică metoda de dispunere disproporționată, asimetrică a finisajului, dar, de asemenea, trebuie să fie conștient de măsură și nu supraîncărcați baia cu utilizarea maximă a o canapea întunecată.

Suprafața plafonului din baie cu un design similar poate fi cazată în diferite moduri – lăsați-l alb sau faceți o margine cu bobină neagră sau ușoară.

Mici trucuri

Plata alb-negru din baie este, în primul rând, rigoare și geometrie, dar mult pentru a gusta înmuiere, opțiuni de design mai puțin severe. Puteți aduce această moale în mai multe moduri.

 • Puteți ridica o țiglă albă ca zăpada rece, și materialul de culoarea fildeșului, perle, piatra naturala, de exemplu, marmura lumina. Și se va potrivi, de asemenea, laptelui sau tonului de cremă, care va da spațiu o renaștere.
 • Placi negre Este permisă alegerea unei varietăți de texturi – Matte pentru podea și pentru pereți – lucioasă sau oglindă. Cu care se confruntă nu trebuie să fie pur negru – să aibă albastru, roșu sau verde.
 • Forma țițeiului poate fi diferită – sub formă de dreptunghiuri, triunghiuri, celule de albine. Desigur, de stabilire a unui astfel de material o va necesita mai mult timp, dar rezultatul va fi distins prin non-standardity.

Între timp, alte, nuanțe pastelate moi în cantități mici pot fi introduse în interiorul camerei. Cel mai bun dintre toate, bej, gri, cafea și culorile galben, precum și aurire, argint, care va fi adecvată, în cazul în care camera este mare și pretinde a fi un mare.

Cum de a alege: recomandările specialiștilor

Cei care au decis să facă independent proiectarea de baie, în tonuri de alb-negru, designeri angajate profesional în decorarea spațiilor rezidențiale, Acestea consiliază să respecte următoarele reguli:

 • Atunci când alegeți o gama alb-negru și un finisaj podea complet negru, folosind această culoare de pe pereți ar trebui să fie strict dozat – este permis să se reducă la minimum tonul în formă de imagini concise cu restul fundal luminos+
 • dacă doriți să faceți pereții întunecate ale camerei, două dintre ele sunt lăsate albe, pentru a evita o imagine sumbră+
 • în cazul în care baia are o formă alungită, ca un coridor, puteți face vizual o mai „pătrat“, care stabilește ziduri lungi cu dale albe, iar la sfârșitul anului – gresie alb-negru cu un model mare, modele colorate, inclusiv suplimentare, suculent colorate+
 • utilizarea acestui paleta este aproape întotdeauna presupune un plafon alb, care nu permite spațiu îngust+
 • ar trebui să știți că prevalența nuanțe de negru, iar presiunea lor nu va disipa chiar cele mai strălucitoare lumini.
Citește mai mult  Caracteristici de design din dormitor în culori de mentă

  O altă recomandare importantă. Crearea unei compoziții de două culori monocrome, este de dorit să se introducă în ea câteva atingeri luminoase, concentrându-se atenția asupra zonei oglinzii, și dulapuri de baie. Este destul de adecvat pentru a adăuga note de contrast – panou, un mic mozaic luminos sau imagine, accesorii colorate – prosoape, perii dentare și alte consumabile igienice de culori suculente. Uneori este suficient pentru a adăuga la interior un cuplu de detalii din lemn natural – un raft, un dulap mic sau o noptieră, astfel încât camera este mai animat și confortabil.

  În prezența ferestrelor, puteți decora baia cu plante de interior vii în ghivece și terci, contrast puternic a tonurilor principale vor netezi perdele luminoase. Dacă ați achiziționat un frumos instalator de înaltă calitate, are sens să-l evidențieze. Acest lucru va revigora situația și va face un „punct culminant“ pentru ea.

  Pentru a crea un design ideal de baie, puteți utiliza colecțiile gata făcute din dale albe și negre, inclusiv materiale de diferite forme și dimensiuni de finisare pentru decorarea de camere in stiluri clasice și moderne. Oricare ar fi ideile sunt întruchipate folosind două culori radicale, nu ar trebui să li se permită să camerei de baie privit plictisit sau încruntare. O astfel de beznă puțin probabil pentru a adăuga confort și starea de spirit buna, asa este întotdeauna important să rămânem la media de aur, și balansul de culoare folosind diferite nuanțe.

  Aflați mai multe despre interior baie în alb-negru, veți afla în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: