Plafoane suspendate în bucătărie: caracteristici, soiuri și alegere

Plafoane suspendate în bucătărie: caracteristici, soiuri și alegere

Selectarea plafonului în bucătărie ar trebui să fie legate de o responsabilitate specială, deoarece acest loc in casa este mai mult decât altele, suferă din cauza efectului de aer cald, cuplu, evaporare grăsime. Din acest motiv, trebuie să selectați o opțiune care nu va fi doar atractive în exterior, dar, de asemenea, practic. Persoanele care intenționează să reparații în bucătărie merită atenție la plafoanele suspendate, este inerentă le în masa de avantaje și caracteristici excelente.

Particularități

Mulți oameni consideră plafonul suspendat în bucătărie pe peisajul acestei camere. Aceasta contribuie la ascunderea nivelul de bază inegale, grinzi, de asemenea, măști țevilor și conductelor de ventilație de aer. De asemenea, este în valoare de știind că această versiune a proiectului nu va decora numai în bucătărie, dar, de asemenea, plite condensul de bază, precum și depunerea de grăsime. Alegerea unei diagrame si design a unui astfel de proiectare a, nu este necesar să ocolesc problema de protecție și purificarea sa.

Plafonul acestei specii poate fi numită o soluție excelentă – este caracterizat prin caracterul practic, precum și relevanța. Elementele sale principale includ cadru, plăci dintr-un material solid sau moale. Designul capacului plafonului poate fi cel mai diferit, astfel încât proprietarii vor putea să-și repare bucătăria, ci și să realizeze visul unui interior ideal.

Gridul de module al construcției suspendate este atașat la suprapunerea suspensiei, în timp ce plăcile sunt introduse în dimensiunile specifice.

Între plafonul de bază și nou există o goliciune în care puteți organiza comunicare, elemente de iluminat. Beneficiile plafonului suspendat:

 • Nu este nevoie să efectueze lucrări pregătitoare complexe, deoarece acest tip de sistem are capacitatea de a ascunde neajunsurile și neregularitățile suprafeței+
 • Nu instalarea consumatoare de timp+
 • Disponibilitatea la comunicații care ascunse în design+
 • Precizia și atractivitatea+
 • Abilitatea de a crea un strat de izolare fonică+
 • Demontarea ușoară+
 • Îmbunătățirea calității iluminatului, în timp ce – reducerea consumului de energie.

  Ca orice alt tip de finisare, unele dezavantaje sunt inerente structurilor suspendate:

  • Ei ocupă o mulțime de spațiu în bucătărie, deci nu este cea mai bună opțiune pentru un apartament mic+
  • preț mare+
  • Un nivel nesemnificativ de rezistență+
  • rezistență scăzută la umiditate și umed.
  Citește mai mult  Alegerea unei perne latex

  Vizualizări

  În prezent, consumatorul poate întâmpina o mare varietate de plafoane suspendate, principalele tipuri de faptul că este încălzit, casetă, gips-carton, multi-nivel, celular, lattice, panou, țiglă.

  Rack și casetă

  Aceste sisteme sunt considerate cea mai solicitată opțiune, deoarece se caracterizează printr-o acoperire specială a elementelor, ceea ce sporește utilizarea plafonului și își păstrează aspectul. Plăcile din oțel și aluminiu perforate nu schimbă culoarea sub influența soarelui, ele sunt destul de simple de spălat. Designul de creastă ascunsă au o formă de suprafață netedă, în același timp pot fi decorate cu o varietate de tehnici de designer. De asemenea, designul suspensiei de undă este ignifugă, impermeabil, praful nu se acumulează și nu matri. După stabilirea acestui tip de plafon, puteți reduce semnificativ costurile de energie.

  Dezavantajul sistemului de acoperire a plafoanelor nu poate fi numit nici o posibilitate în dezmembrarea parțială.

  Plafonul casetei, la rândul său, durabil, poate fi dezmembrat în mod repetat și, de asemenea, păstrează camera de umiditate și umezeală. Cu toate acestea, merită să ne amintim că costă destul de scumpe și are nevoie de îngrijire constantă.

  Panou

   În acest caz, panoul poate fi atât de metal, cât și din sticlă. Avantajele acestei opțiuni includ ușurința instalării, precum și viața sa – mai mult de 10 ani. Ele rezistă, de asemenea, încărcături grele și rezistente la umiditate, precum și picături de temperatură. Plafonul cu panou minus suspendat poate fi numit alb, dar dacă doriți, puteți transforma.

   Gips-carton

   Plafonul pentru bucătăria de gips carton este considerat una dintre cele mai demimale opțiuni. Dezavantajele sale pot fi numite nevoia de chit și finisare, precum și inaccesibilitatea comunicațiilor după finalizarea muncii. Structurile rezistente la umiditate din gips carton pot face parte din tavanul cu un singur nivel și cu mai multe niveluri, precum și pasul, care este considerat avantajul lor indiscutabil.

   După instalarea unei astfel de acoperiri în bucătărie cu privire la înlocuirea plafoanelor, nu vă puteți îngrijora de aproximativ 20 de ani.

   Soluții de culoare

   Alegerea plafonului suspendat începe cu culoarea sa. Este cel care este responsabil pentru armonia camerei și starea de spirit a oaspeților. Opțiunea optimă pentru bucătărie este culoarea albă, precum și tot felul de pastel și nuanțe deschise. Alternativ, puteți utiliza Ovory culoare, lapte, nisip lumina, crema. Cu dimensiuni mari de bucătărie, acesta poate fi decorat cu o culoare mai intensă.

   Citește mai mult  Pantels pentru șorț la bucătărie: Revizuirea soiurilor și sfaturi pentru alegerea

   Proprietarul trebuie să ne amintim că umbra rece a plafonului va elimina vizual obiectul și cald – l va aduce. Atunci când sunt combinate ambele opțiuni, vizual puteți restrânge sau extinde spațiul camerei.

   tavane tencuite pot fi decorate diferit. De exemplu, o soluție decentă va fi utilizarea de stuc.

   Opțiuni de proiectare

   Studio apartament poate avea o bucătărie în mod clar desemnat, datorită unui plafon mai multe niveluri. Pe un element decorativ în relief mici, este în valoare de lămpi de instalare pe cablurile lungi sau pentru a construi lămpi de puncte multiple. În cazul în care bucătăria este separată, apoi folosind un plafon pe două niveluri poate fi împărțit într-o zonă pentru prânz și gătit. Deasupra tabelului de tăiere se recomandă instalarea de iluminare puternică, și de mai sus site-ul de colectare a familiei – moale.

   Suspendate de tavan gips-carton pot avea diferite combinații sau decorarea modelului. Dacă montați designul rotunjit sau cel care are curbe, se va părea că bucătăria este mai spațioasă. Plafonul dreptunghiular este abilitatea de a face gourmet bucătărie și clasic.

   În centrul plafonului două niveluri, puteți face un ecran cu imagini de fundal foto sau oglinzi, se va face, fără îndoială, o impresie puternică.

   Cum de a alege?

   Material de producție Plafonul poate fi diferit. Opțiunea metalică se caracterizează printr-un model larg apropiat, deoarece nu creează dificultăți în procesarea, precum și caracteristici de performanță excelente. Copacul personifică individualitatea, respectabilitatea și estetica. Structurile gipsului au adesea o suprafață netedă, sunt pur și simplu vopsite.

   Când alegeți un material de plafon pentru bucătărie, merită să acordați atenție următorilor parametri:

   • Siguranță străină+
   • Ecologie+
   • Nici o deformare atunci când temperatura sau umiditatea este influențată+
   • Estetica înregistrării+
   • Funcționalitate.

   Nuanțele lui Montaja

   Popularitatea plafoanelor suspendate pentru bucătărie se datorează practicității lor, precum și instalațiilor. Înainte de începerea instalării, merită să se decidă cu numărul de suspensii care vor fi necesare atunci când lucrați. Adesea, plafonul de 10 m2 necesită 8 bucăți.

   Etapele de montare a plafonului suspendat în bucătărie.

   1. Blocarea comunicațiilor de inginerie.
   2. Construcția de plafon orizontal. Prima marcă ar trebui făcută pe perete, luând în considerare faptul că plafonul va acoperi comunicațiile, grinzile și proeminențele. Pentru lipsa de pierdere în înălțime, este în valoare de a clarifica dimensiunile elementelor încorporate în avans.
   3. De-a lungul orizontală uzat, este necesar să se atașeze profilului, care are o formă de L. Pentru această procedură, puteți utiliza șuruburi cu cârlige sau inele.
   4. Instalarea de profile de ghidare de lungimi diferite, ar trebui să fie efectuate sub forma unei litere T inversat. Un scurt profil are niște proeminențe de pe ambele părți pentru a insera în locașele de profil, cu o lungime mare.
   5. Alinierea design, cu nivel de reglare a înălțimii de suspensie. Această etapă trebuie efectuată 72 de ore după finalizarea lucrărilor anterioare.
   Citește mai mult  Ce sunt saltele subțiri și cum să le alegeți?

   Baza plafonului de gips-carton este un cadru dur. Din cauza gravității acestui design este necesar să se utilizeze profile metalice, elemente de fixare cât și foarte durabile. Instalarea de șuruburi autofiletante trebuie să fie efectuată într-o etapă de 0,2 metri, în timp ce în considerare iluminat și instrumente de ventilație. Etape de finisare a plafoanelor de gips carton:

   • Umplerea cusăturilor și a adânciturilor șuruburilor de auto-atingere+
   • Cântând cusături cu o seceră+
   • Cusături cu amănuntul și măcinarea lor+
   • Colorarea suprafeței.

    Instalarea plafonului de tăiere nu implică nimic complicat. În primul rând, va trebui să setați un unghi inițial, după care să atașați elemente de fixare. Datorită acestor caracteristici, este posibilă alinierea cadrului în procesul de asamblare.

    Pentru a păstra bucătăria cu vizualizarea originală, puteți utiliza șine și ciorchini multi-colorate.

    Exemple frumoase

    Dacă doriți să faceți un plafon suspendat neobișnuit, este mai bine să oferiți preferință plăcii de gips carton. Datorită acestui material, va fi posibilă implementarea celor mai îndrăznețe idei în realitate. Este neobișnuită, iar originalul este opțiunea de distribuție, în care fiecare element poate avea nu numai clasic, ci și o ușurare. În același timp, șinele pot fi culori diferite sau cu desene. De asemenea, în plafoanele suspendate sunt încorporate iluminatul neobișnuit.

    Tavanul de suspensie vopsită se va potrivi cu siguranță în interiorul bucătăriei, principalul lucru este să alegeți culoarea potrivită a pereților.

    Cum se face un plafon combinat în bucătărie, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: