Rossinka Baie Mixere: Caracteristici, sortiment, alegere

Rossinka Baie Mixere: Caracteristici, sortiment, alegere

Robinetele de baie sunt livrate cu diferite firme. Dar este foarte important să se acorde atenție produselor Rossinka, pe principalele sale caracteristici. Gama acestui brand vă permite să faceți o selecție chic – lucrul cel mai important, să ia în considerare toate subtilitățile in avans.

Particularități

Baie Rocket Rossinka este produsă în țara noastră. De aceea Luate în considerare pe deplin nuanțele alimentării cu apă menajeră și a problemelor sale cheie. În cazul în care mixerul de import se descompune din cauza caracteristicilor de apă slabă, produsul lui Rossinka continuă să funcționeze constant. Toate cartușele sunt echipate cu plăci ceramice fiabile. În modelele duble, capul de control este proiectat cu calculul nivelului minim de zgomot posibil.

Divertele sunt folosite. Datorită lor, sufletele vor lucra stabil chiar și cu un flux relativ mic de apă. Rossinka aplică doar aeratoare verificate care se confruntă perfect cu sarcinile lor. Furtunul bazat pe materialul cauciucat cu rulare dublă este foarte durabil și servește mult timp.

Compania este pregătită să prezinte un certificat internațional de ISO 9001 pentru toate produsele sale.

Vorbind despre beneficiile bunurilor din acest brand, merită menționat:

 • Adaptare ideală pentru aspectul apartamentelor tipice și a caselor private+
 • Garanții pe corp timp de 7 ani+
 • Utilizarea tehnologiei moderne+
 • Traducere de producție pentru standardele europene de asamblare+
 • Utilizarea de aliaje dovedite și alte substanțe+
 • Achiziționarea de componente numai de la furnizori de top+
 • Multe centre de servicii.

  Dar, de dragul de obiectivitate, este demn de menționat și unele minusuri de produse Rossinka. Deci, uneori, plângeri cu privire la consumabile de calitate scăzută și elemente de cabinet. Apa din macara poate rupe în jos brusc, livrarea buna pentru a se asigura, în aceste cazuri, nu poate fi întotdeauna instalatori cu experiență. În unele modele, locația elementelor de control nu este prea ergonomic. Unele mixere separate ale acestui brand rapid rugina.

  Criteriile de alegere

  Este necesar pentru a obține selectarea mixere Rossinka precum și la selecția de modele de orice altă marcă și nici un produs, în general. Nu poate fi inspirat sau afectate de un (negativ) recenzie pozitivă. Asigurați-vă că pentru a explora estimările exprimate de persoane diferite cu privire la resurse independente.

  IMPORTANT: Proiectarea fie nu poate fi singura unitate. În primul rând, ar trebui să se facă distincția între o singură artă și mixere dublu-handed.

  Opțiunea cu o singură pârghie este simplă și fiabilă. Dar o astfel de soluție o va dura mult timp numai sub rezerva echiparea conductei de apă menajeră cu filtre de înaltă clasă. În caz contrar, nisipurile, celelalte murdăria și rugina va scoate o tehnică subtilă. Mixerul două drepturi depline va dori camere de proiectare tradiționale și oameni doar din generația mai în vârstă, care acest produs este familiar.

  Recomandare: Deci, nu cred că toți oamenii în 45, și este recomandabil să se clarifice această subtilitate în avans.

  Pentru duș, se recomandă să utilizați mixere termostatice.

  Numai acestea garantează acest confort și siguranță deplină. Chiar și o creștere a costurilor, în acest caz, sunt pe deplin justificate. Lungimea este preluat în mod individual, având în vedere particularitățile aplicării viitoare a produsului. În interioarele moderne, un mixer cu o pârghie va arata mai avantajos.

  Modele de revizuire

  Acum, să vedem ce modele specifice de dispozitive de amestecare pentru duș poate oferi Rossinca. atenţie merită Modelul A35-41. Are o suprafață de crom atractiv.

  Din alte caracteristici demn de remarcat:

  • Prezența plăcilor ceramice incluse+
  • calcul inițial privind instalarea într-o poziție verticală+
  • rapidă metal+
  • Cu o singură mână versiune+
  • Specială, Easy purificatoare de irigat.

   B35-41 nu are nici un termostat furnizat. La fel ca și versiunea anterioară, acest mixer ar trebui să fie atașat numai pe suprafețe verticale. Încorporarea nu este furnizat. Există două găuri de montare cu conectare ½ inch. Lungimea este de 13 cm, iar înălțimea este de 9,6 cm.

   Dacă nu ia în considerare modelele cu instalarea la bord, un mixer de crom poate deveni o alegere foarte buna B35-46. Ea are o funcție atractivă de „duș tropical“. Aerator este realizat din material plastic și este ușor de curățat, dacă este necesar. Design-ul conține o switcher corporativă bazată pe plăci ceramice. Ca parte a grupului de legătură sunt excentrici moderne, cu reflectoare.

   La bord băile puteți pune un mixer cu rotativ Modele S35-39. Acesta prevede schema de montare în conformitate cu „3 gaura“. Kitul include:

   • 200 cm furtun lung+
   • Lacul cu 5 funcții de bază+
   • Tweet din plumb+
   • 2 seturi de grupuri de legătură pentru instalare verticală.

   O alegere foarte atractivă poate fi un model de S35-46. Acest mixer este proiectat să funcționeze atât în ​​duș și în baie. Înălțimea barei este flexibil în schimbare. Lungimea de evacuare este de 9.7 cm. udare superioară poate avea un „duș în latitudini sudice“ modul.

   În concluzie, merită luat în considerare un robinet universal, cu plat rotativ expulzare S35-35. Design-ul acestui model, ca și în alte cazuri, include un aerator material plastic, care este ușor să îndepărteze de la acumularea de murdărie. Presa – este avută în vedere comutator de tip deviator. Există o scurgere cu 5 funcții, diametrul care este de 8,5 cm.

   Această canoe este, de asemenea, proiectat pentru curat maximă.

    Opinii ale consumatorilor finali despre Rossinka contradictive Faucets. Printre acestea sunt sincer rău – nu-l vom ascunde. Cu toate acestea, alți utilizatori sărbători frumusețea, eficacitatea și fiabilitatea acestor produse. Unele probleme oferă doar uneori, o durată de viață mică.

    Raportul preț – calitate a produselor Rossinka justifică toate așteptările. Și chiar le întrece. Este caracteristic durata de viață. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că toate modelele au un design unic – suprafete cromate tipice. Fanii de executie originale mai bine să se concentreze pe produsele altor marci.

    Următoarele prezintă video, o prezentare generală a mixer Rossinka L02 84.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: