Baie Mixere IDDIS: Caracteristici și gama

Baie Mixere IDDIS: Caracteristici și gama

Atunci când alegeți un mixer în baie, este important să se ia în considerare nu numai de proiectare, ci și calitatea. Atunci când alegeți un producător, este important pentru a asculta comentarii și autoritatea companiei. Una dintre cele mai bune firme din Rusia care oferă instalatorii de înaltă calitate este IDDIS.

Particularități

Prioritatea principală în crearea de mixere IDDIS pentru baie este o abordare individuală a fiecărui model. Toate acestea au o formă mică, un design elegant, care se va potrivi cu ușurință în orice interior din baie. Produsele sunt fabricate din alamă. Acest metal este achiziționat în Germania și îndeplinește toate standardele de calitate. Multe modele sunt acoperite cu nichel sau crom. Ei au întotdeauna o pură și sclipici, diferă nu numai pentru durabilitate și durabilitate, dar, de asemenea, rezistent la coroziune. Au un preț accesibil.

Producătorul oferă o garanție pentru produsele sale de până la 10 ani.

Vizualizări și modele

Prin tip de design, mixere sunt împărțite în două categorii: Single-artă și dublu-clic. Adidași au un mecanism simplu de alimentare cu apă. Izolatorul pe previne levierului de încălzire atunci când este utilizat. Inclus Cartuș din ceramica din Spania. Tubulaturi au două macarale cu mecanisme ceramice. O astfel de reglare a sistemului de de temperatură și presiune a apei este foarte convenabil.

robinete de baie pot fi împărțite în funcție de destinație.

 • Pentru baie și coajă. Produsele au o lungă tăcut, care vă permite să schimbați direcțiile macaralei din chiuvetă în cabină și vice-versa. Setul include un duș.
 • Pentru o baie cu Sculpt scurt.
 • Pentru cabina de duș cu înclinat pe un adaptor de duș și duș.
 • Cu termostat, care vă permite să regleze temperatura apei.
 • pentru chiuvetă. Folosit în camere mici, precum și pentru bideu. sufletele igienice sunt furnizate.
 • Amestecuri cu montură Pe baie de bord.
 • robinete de baie Deschideți montare.

Luați în considerare mai în detaliu ceea ce este un sortiment de modele.

 • TSSBSBSTI06 Termostatice Mixer cu Top duș. Acest model este fabricat din alamă și echipat cu un mecanism de două cercuri. Lungimea mixerului 530 mm, lățime 280 mm, înălțime 1529 mm. Made in crom de culoare. Este inclus un duș și un raft de plastic detașabil pentru accesorii. Atașat la perete, are un sivertor ceramic. Garanția pe corpul mixerului este disponibilă timp de 10 ani, pe accesorii de duș și un mixer 3 ani, pe cerneală, cartușe și macarale 5 ani.

 • CALSB42I07 Mixer de baie pentru 4 găuri de calipso. Modelul este fabricat din alamă și are un singur mecanism. Are două opțiuni de culoare – alb și crom. În set există un furtun din oțel inoxidabil de 1,5 metri cu sisteme de blocare gratuite și duble de blocare și un duș poate cu un mod de funcționare. Produsul este atașat la bordul băii. Are dimensiuni: lungime 233 mm, lățime 433 mm, înălțime 248 mm. Ceramică ceramică diverter.

Conectarea la alimentarea cu apă este asigurată de căptușeală elastică din cauciuc non-toxic în panglică de oțel.

 • Slibg00i02 Baie Mixer Slide. Modelul din designul modern este echipat cu o expulzare scurtă, pivotantă și are o gestionare unică. Fabricat din alamă în două culori – aurul de trandafir și negru. Fixat pe perete. El are o lungime de 87 mm, lățime de 217 mm, înălțime 136 mm. Are un aerator de plastic Neoperl M22 cu cel mai mare consum de apă de 14 l / min. Mixerul este echipat cu avantaje unice. Sprayul pivotant are un Sivertor ceramic încorporat atunci când se dovedește timpul de întoarcere imediat și declanșează. Mecanismul impermeabil este echipat cu un cartuș ceramic cu un diametru de 35 mm. Se conectează la sistemul de alimentare cu apă cu excentric alamă cu reflectoare.

 • 49002T4C Mixer pentru bideu. Modelul dublu-ului în stil retro. Produs din culoarea cromului din alamă, atașată pe bideu. Are un tip fix de gură, Aeratorul de silicon Neoperl M22, cel mai mare consum de apă de 14 l / min. Tipul dispozitivului cu apă condiționată – bandă de macara cu o rază de 180 de grade. Lungimea manșonului este de 110 mm.

Cum de a alege?

Când alegeți mai întâi un mixer în baie, la care acordăm atenție este aspectul. Proiectarea trebuie să se alăture perfect interior adecvat. La urma urmei, întreaga vedere a băii este înspăimântată. Cea mai populară versiune a mixerului este o vedere unidimensională. Are durabilitate datorită cazului monolit și minimului de piese de filare. Absolut ușor de utilizat datorită unei pârghii, care fixează atât presiunea jetului, cât și temperatura.

Două opinii clasice distinse și aplicați în baia de stil retro. Cu ajutorul unor astfel de mixere, este posibilă ajustarea temperaturii cât mai precise posibil. Preț destul de accesibil, dar lucrarea activă a macaralelor mobile își poartă puternic. Întreținerea termostatică este acceptată pe parcursul bateriei. Ele reglează în mod independent cantitatea dorită de apă caldă și rece și se oprește automat când apa rece este oprită, ceea ce va împiedica apa clocotită. Cazul întotdeauna rămâne rece, indiferent de temperatura apei. Cu oprire pe termen scurt, apa rămâne în continuare cu un anumit grad.

Lucrați fără contact cu ajutorul unui senzor infraroșu, deci Temperatura este reglată de o macara separată, care este sub chiuvetă. O dată de instalare de grade este suficientă pentru o lungă perioadă de timp. Această specie nu poartă din cauza absenței impactului fizic. Poate rupe senzorul sau macaraua.

Alama este considerată cel mai bun material. Are o greutate tangibilă și o viață bună de serviciu. Opțiuni de buget sunt realizate din aliajul de siliciu. Pe plan extern, ele seamănă cu materiale plastice crom. Viața de ordinea lor de doi ani. Sensibile la coroziune și raid. Pentru frumusețea, acestea pot fi acoperite cu diferite tipuri de pulverizare – crom, nichel sau email.

Este mai bine să achiziționeze un mixer de nichel pulverizare, protejează împotriva microbilor și este bine curățat de. Restul poate provoca alergii, divizat rapid de la expunerea mecanică.

În următorul videoclip, veți vedea o prezentare generală a mixer pentru cada de baie dușului Alpi Top din IDDIS®.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: