Alegeți mixere încorporate în baie

Alegeți mixere încorporate în baie

Înainte de a alege un mixer încorporat în baie, trebuie să dau seama ce este și ceea ce diferă de mixer obișnuit. Adică pentru a reprezenta dacă are sens să folosiți un astfel de dispozitiv. Și dacă are, atunci cum ar trebui să fie.

Avantaje și dezavantaje

Robinet de baie încorporat este extrem de convenabil. De la modelele tradiționale, se distinge prin introducerea în proiectarea de comunicații ascunse și unitatea interioară. Deoarece numai manetele de comandă se află în afara, iar dușul poate, pericolul este accidentat, lovind ceva vorbind, se reduce la minimum. Deosebit de valoroase o astfel de proprietate în cazul în care există copii sau oameni vechi. Pentru mulți consumatori, cu toate acestea, o altă proprietate a mixerelor încorporate vin în prim plan – estetica lor sporită.

La urma urmei, orice țevi și chiar detaliile principale sunt ascunse în interiorul și nu va strica interior. Mascarea garniturilor decorative sunt selectate pentru gustul lor. În plus, producătorii nu sunt prea mult se străduiesc să plătească costurile de garanție. De aceea, ei încearcă să producă structuri commutant care sunt cele mai fiabile și scurgeri de informații rar provoca. Repair built-in mixer este ușor, aproape întotdeauna de lucru este limitată la înlocuirea sigiliilor.

Spilly și udare pot fi localizate, unde este justificată din punct de vedere tehnic și unde este convenabil. Chiar și instalarea lor pe pereți diferiți este posibilă. Într-un spațiu mic, o baie tipică mixer încorporată este foarte valoroasă. Mai ales că camera conține mai puțin tot felul de piese și structuri. Da, și procedura elementară va fi mai ușor.

Totul nu înseamnă, desigur, asta Încorporat ideală mixer. El are și relativ semnificativ. Deci, produsul în sine este mai scump. Instalarea va, de asemenea, nu ieftin.

Și numai cei care pot lipi corect și de a elabora scheme profesionale de instalații sanitare vor putea să facă fără profesioniști.

Vizualizări

mixer de montare extern încorporat este un monobloc. Toate detaliile importante sunt colectate într-un singur întreg și atașați la partea de baie. Dar nodul de amestec este plasat sub placa. Principalele componente sunt:

 • mixer+
 • Deversare+
 • elemente Valled+
 • cabină de duș și furtun pentru ea.

Schema instalației ascunse are un alt nume – instalare broaștei. Aceasta presupune un refuz de a conecta detalii. În schimb, utilizați piese funcționale, fiecare dintre care rezolvă doar o singură sarcină. Fiecare parte este atașată la cazul de baie și pot fi livrate separat de alte părți. părți separate cu montare în perete sunt, de asemenea, găsite, dar mult mai practic de a le monta toate acestea direct de pe partea laterală a băii.

În acest proces, fontul rupe de mai multe ori. Este posibil să dureze 1-5 găuri, depinde de componentele care se planifică utilizarea. În cazul în care sunt făcute doar 2 găuri, atunci stropitoare, fault și supape. Trei canale de fixare implică montarea la bordul unei perechi de pârghii de comandă, în combinație cu expulzarea sau duș. Atunci când se utilizează 4-5 găuri la bord, puteți repara:

 • salariu duș+
 • Deversare+
 • 3 manete.
Citește mai mult  Design de bucătării în Hrușciov 6 kV. m cu frigider

Udarea poate fi pus înainte, iar furtunul este mascată de peretele băii. După cum este necesar, el este scos pentru stropitoare. Dacă este selectat un circuit cu mortise montaj, furtunul va fi scos de 1,2 m. Cu o instalație în aer liber, acesta poate fi tras în afară de 1,6 m. Diferența dintre modele este conectat și cu vedere duza.

În produsele din clasa economic sunt utilizate resulsions Tubular. robinete similare se aseamănă cu un tub exterior din metal. Economiile se realizează prin refuzul de piese mici și materiale scumpe.

Important: În orice caz, trebuie utilizat 2 inele de fixare. „Nasul“ au o lungime diferită și în formă se aseamănă cu un pătrat, un triunghi sau un cerc.

burlane Soldane sunt mai scumpe decât tubulare. În multe cazuri, au o formă non-standard și au ieșit din designul lor. Dar cele mai scumpe extensii sunt obținute prin turnare. Dar o astfel de tehnologie permite doar mixere grele. În loc de alamă, utilizați materiale mai puternice și „transpirate”.

Este fundamental important: structurile din oțel inoxidabil folosesc este impracticabil. Parametrul de calitate cheie este viguros – transferul său. Pur și simplu puneți, acesta este doar un flux de apă trecut pe unitate. Această proprietate este determinată de diametrul deschiderii și de lungimea gurii. Cu toate acestea, în cele din urmă, diferența va fi în continuare mică.

Single-art

Acest tip de mixere a devenit foarte popular în ultimii ani, este considerată o decizie destul de modernă. Avantajul său important – recursul extern. Pârghia efectuează caracteristica că în sistemul cu două fiule este atribuit unei perechi de capete separate. Folosirea pârghiei este controlată atât temperatura, cât și forța de presiune în apartamentul (acasă). Cazul este efectuat dintr-o varietate de materiale.

Împreună cu scurgerea, comutatorul și se aplică cartușul Garnituri și alte elemente auxiliare. Unele noduri vă permit să creșteți confortul de utilizare. Ventilul pârghiei cu bile rezistă perfect chiar un impact hidraulic puternic. Dar există probleme:

 • Pret destul de ridicat+
 • Acumularea rapidă a scalei+
 • Piese de cauciuc rapid+
 • Complexitate ridicată a reparației.

Cascadă

Cascadă de apă similară cu o cascadă mică. Unele modele de astfel de mixere sunt subliniate suplimentar. Cu toate acestea, în interiorul diferențelor speciale de la faultele standard. Geometria de dormit – Panou metalic sau plastic cu gaură îngustă. De la expirarea unui jet plat (aceeași cascadă).

Debitul și lățimea de bandă a capacității este destul de mare. Puteți apela baia în plină desfășurare decât de obicei. Simultan scade apa stropi. Faptul este că jetul nu se concentrează pe fund, ci pe pereți. Partidele negative ale produsului sunt prețul crescut și inconvenientele de umplere a rezervoarelor (de exemplu, găleți sau sticle).

Citește mai mult  Dormitoare mari: idei interesante de design interior

Două dens

Numele alternativ – mixere cu două frunze. Această soluție se găsește adesea în incinta stilului retro. Una dintre supape este responsabilă pentru frig, iar cealaltă – pentru apă caldă. Dispozitivul funcționează pur și simplu și se distinge prin creșterea fiabilității. Există două subspecii de mixere cu două fid.

Uneori folosit Crane-bandă cu etanșare din cauciuc. Problema este că, datorită efectelor apei, în special cald, stratul de etanșare poate deveni mai subțire cu timpul. Prin urmare, sigiliul trebuie să înlocuiască din când în când. Într-o versiune semorică, fluxul de apă are loc atunci când găurile din placa ceramică sunt combinate.

Important: Cu o operație pe termen lung, va trebui să utilizați o unitate suplimentară de filtrare.

Termostate

Robinetele de tip termostatic pot fi programate într-un anumit mod. Temperatura necesară este indicată o dată. În viitor, înainte de a modifica setările, acesta va fi menținut la același nivel. Există opțiuni pentru ajustarea apei. Mixerele termostatice pot funcționa pe o bază electronică electronică.

În versiunile electronice, ecranul LCD este de obicei utilizat. Ea scoate indicatorii necesari. Aparatele alimentare oferă bateriile sau conexiunea la rețea. Pentru a controla în diferite versiuni, utilizați ambele butoane și panouri tactile. Tipurile separate de mixere reacționează la aproximarea mâinii recunoscute folosind senzorii termici.

Termostate mecanice aranjate altfel. În ele, reglarea temperaturii apei se face folosind pârghii sau supape. În orice caz, pericolul este eliminat din cauza apei calde. Nu este nevoie să reglați temperatura debitului ajută la salvarea atât a apei cât și a timpului.

Dar plătiți pentru termostat va avea mai mult decât un mixer mai simplu cu alte caracteristici apropiate.

Materialele

Blocul interior al mixerului este fabricat din silicon, cauciuc, materiale plastice sau ceramică a mărcilor speciale. Selectarea unei opțiuni specifice – prerogativa inginerilor. Dar materialul consumatorilor corpului se poate alege. Oțel inoxidabil – cea mai gravă opțiune. După apariția zgârieturilor, protecția împotriva coroziunii va dispărea automat și distrugerea materialului va începe în locurile zgâriate.

Prin urmare, macaralele din oțel inoxidabil servesc ca un maxim de 5 ani, chiar și în condiții de funcționare perfecte. Alama nu este capabilă să rupă în principiu. Se confruntă cu sarcina hidraulică și perfect rezistent la efecte mecanice. Pulverizarea face suprafata de produse din alamă mai frumoase. În plus, durata de viață a mixerului din alamă va fi de cel puțin 8 ani, și-l va costa cu costuri reduse.

Bronzul este mai greu și mai puternic alamă. Prin proprietățile fizico-chimice, aceste aliaje sunt aproape. Cu toate acestea, produsele de bronz sunt mai întunecate, ceea ce le face acceptabile numai în stiluri separate ale interiorului. Plătiți pentru bronz va avea mai mult de alamă. În ceea ce privește rezistența la uzură, nu există nici o diferență specială între ele.

robinete de silicon foarte ieftine. Acestea sunt produse în țările din Asia și sunt folosite ca o soluție temporară sau în cazul în care se folosesc foarte rar apa. aliaj de aluminiu-siliciu nu este suficient de durabil. Până la sfârșitul primului an de funcționare, scurgeri de informații va începe. Nici o precauție de proprietari va ajuta aici, repararea este fundamental imposibil.

Citește mai mult  Alegerea statuete de Anul Nou

Funcţional

Principala caracteristică funcțională a oricărui mixer este înălțimea ciocului. Cu redus (până la 0,15 m) și mediu (până la 0,25 m), vă puteți spăla doar fața ta și te speli pe dinți. Dar, pentru a spăla capul, formați apă sau să cumpere un animal de companie poate fi folosind doar mixere de mare. În ceea ce privește dus stropitoarea, modelele de execuție tradiționale simple sunt în mod constant împins mai modern, având funcționalitate suplimentară. Versiunile de bază sunt în măsură să asigure aerarea și așa-numitele duș cu masaj greu. Îi place, în orice caz, este recomandabil să se aleagă din metal. soiuri de plastic nu sunt suficient de puternice.

Dacă dispozitivul este echipat cu o supapă de reținere, atunci creșterea bruscă a presiunii în conducta nu va duce la reversul apei. O astfel de proprietate este foarte valoroasă în cazul în care întreruperile în alimentarea cu apă a devenit familiară.

IMPORTANT: Fara supapa de retur, contoarele de apă nu sunt permise, deoarece altfel va fi ușor să deșurubați discul spate de numărare.

supape de fund să devină un bun înlocuitor pentru canalele de scurgere de scoici sau de bideu. Butonul de ajutor ajută.

Sfaturi pentru alegerea

La selectarea mixer pentru ambele baie unghiulare și drepte, este în mod unic să nu fie ghidat de prețul. În unele cazuri, producătorii și angrosiștii fără fundații supraestimate prețul bunurilor de calitate slabă. În altele, vinde hardware relativ ieftin. Prezice-o este complet imposibilă. Pentru a înțelege ce produs este mai bun, numai revizuirile și evaluările ajută într-o oarecare măsură.

IMPORTANT: În Rusia și chiar și în țările asiatice pot face un instalator bun, dar prețul său nu este prea inferior prețurilor unor eșantioane europene bune.

Robinetele cu o singură pășune sunt critice față de cartuș. Este din cauza eșecurilor cu acest element, există multe probleme cu duș. În ceea ce privește barbotare macarale cu garnitură de cauciuc, se vor folosi pentru apă de orice calitate, chiar și cu mici particule poluante. Nu fi dăunătoare pentru ei, apa rigidă, nici rugina.

Este nevoie de nas lung:

 • Pentru a reduce cheltuielile+
 • pentru copii scăldat+
 • Pentru a combina spălare cu baie de baie+
 • În cazul în care este imposibil de a furniza conducte pentru chiuveta.

Pe de oțel baie recomanda pentru a atașa mixere de perete. Instalarea pe partea laterală a luptător, și fără abilități și instrumente speciale este imposibilă. mare risc pentru smalț daune și să provoace coroziune severă. Pe baia de fontă pot fi montate pe orice, în afară de macaraua laterală. Orice mixer este instalat pe baie acrilice, dar trebuie să vă amintiți de fragilitatea acrilice.

La modul de instalare și de a conecta mixer la bord baie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: