Scaune de bucătărie cu scaun moale

Scaune de bucătărie cu scaun moale

Cuvântul „scaun” (sau într-un simplu „scaun”) a venit în lexiconul rus din germană (taburett). Ele sunt obișnuite să cheme o bucată de mobilier, care nu are nici un spate, nici cotiere și destinate scaunelor pe o singură persoană. Detaliile principale ale lucrurilor – picioarele și scaunul, primele sunt adesea conectate pe partea superioară și inferioară. În prezent, există o mulțime de specii de acest simplu, dar produsul mobilier necesar. În special scaune pe scară largă cu scaune moi sunt folosite în interior bucătărie.

Plusuri de utilizare

Datorită designului special, scaune economisi spațiu: acestea pot fi eliminate sub masă sau puse unul pe celălalt. Scaune destinate oaspeții pot fi păstrate pe balcon. opțiuni moderne sunt reprezentate de o mare varietate de forme și culori, se potrivesc perfect în orice interior. În plus, acest mobilier este usor de intretinut: scaune sunt ușor să se spele departe de grăsime, care se pot obține pe ele în timp ce gătiți feluri de mâncare. tapițerie răsuflată scaunului poate fi ușor înlocuit cu un nou.

Varietate de forme

Trebuie amintit faptul că scaun moale, cu aspectul său ar trebui să creeze armonie cu contururile din tabel și stilul comun de bucătărie. Suprafata de scaune de bucătărie poate avea mai multe tipuri de formulare.

Pătrat

Aceasta este o opțiune clasică, cea mai comună. El este universal și vine la soluții diferite de stil. Unghiurile unor astfel de scaune sunt rotunjite pentru a evita rănile. Dar tapițeria începe să se plimbe din colțuri, deoarece este supusă unei rezistențe puternice.

Dreptunghi

Astfel de scaune sunt de obicei reduse. Ele sunt potrivite pentru copii să stea pe ele sau ca un suport sub picioare.

Ele sunt, de asemenea, confortabil de purtat și de a elimina pantofii.

Cerc

Scaunele rotunde cu scaune moi sunt considerate a fi o formă complexă. Suprafața este efectuată mai des din materiale subțiri pentru a evita șansele. În interior modern, foarte popular Scaune metalice cu scaune moi rotunde. Ei au un aspect grațios, elegant și plămâni în îngrijire.

Citește mai mult  Ce saltea este mai bine: primavara sau spumă poliuretanică?

Triunghi

Aceasta este o formă rar găsită. Cel mai adesea, astfel de scaune neobișnuite sunt fabricate din metal sau din placa de lemn laminată (LDSP).

Înălţime

În înălțimea scaunului cu un scaun moale, adesea există parametri standard – 43-50 cm. Ele sunt ușor și ușor curățate sub masă.

Dacă înălțimea este mai mare de 45 cm, atunci ghidul de conversație este realizat pentru a întări rama.

Scaunele semi-fructe au o înălțime de 75-85 cm și sunt atașate la rafturile de bucătărie, nu mai mult de 1 m 50 cm. Scaunele de bar au o înălțime de 1 M 50 cm și mai sus, sunt potrivite pentru rafturi standard în picioare.

Materialele

Partea superioară a scaunelor cu scaun moale este supraîncărcată de materiale diferite, fiecare dintre acestea având propriile caracteristici care trebuie luate în considerare la alegerea.

Jacquard

Din această țesătură ieftină la scară largă, se dovedește o tapițerie foarte practică, deoarece baza Jacquard este fibre grosiere, care este afectată pozitiv de rezistența la uzură a unei astfel de acoperiri.

Rogozhka

Acest material durabil nepoliticos se face folosind fire duble sau triple țese care formează un desen caracteristic de șah. Prin urmare, Acest material este durabil și adecvat pentru bucătărie scaun tapițerie.

Turmă

Este o tesatura gramada, plăcută la atingere. Această problemă nu este tkut, ci acoperă baza celor mai mici Villas. Flock este reprezentată de o mare varietate de culori și ușor gamă pentru îngrijirea. Scaune cu o astfel de tapițerie sunt foarte potrivite pentru interiorul stilului clasic.

Ecocient

Pe plan extern, o astfel de tapițerie este aproape imposibil de distins de piele reală, se pare scump și rafinat. Pentru ecocuses este ușor de întreținut, dar trebuie remarcat faptul că Acest material absoarbe mirosurile străine.

Citește mai mult  Televizoare Baie: Caracteristici și recomandări

Piele

Tapițerie din piele naturala de lux, frumos și notesayev. Cu grijă, ea va dura mult timp. Scaune cu o astfel de tapițerie în interior bucătărie Creați un sentiment de respectableness.

Fillers

Scaunele moi de scaune de bucătărie în umplerea lor pot fi mai multe tipuri.

Poropolone

Ieftine, dar predispuse la materialul de uzură rapidă. Necesită înlocuirea frecventă la un nou.

Sinteponovye

Un astfel de umplutură este, de asemenea, scăzut și de scurtă durată. Este puternic și pierde rapid forma.

De la ashex

Acesta este un material sintetic care are o elasticitate bună și păstrează bine. În plus, el este rezistent la abraziune. Ideal pe o combinație de calitate și cost.

De la spanbond și periothek

Ambele materiale de umplutură sunt similare în proprietățile lor la Assesex, dar și ele sunt încă în hipoalerie.

Păr de cal

Acesta este un material natural și ecologic. El este rezistent la abraziune.

De la Coconut Coyra

Este o fibră de la intermarket-ul de nucă de cocos, care este capabil să restabilească forma originală. Acesta este un umplutură ecologică și non-periculoasă.

Opțiuni de bază

Baza scaunelor de bucătărie cu un scaun moale este o legătură foarte importantă în designul general, deoarece depinde nu numai aspectul, ci cât va dura tot acest produs ca întreg.

Lemn

Scaunele naturale din lemn arata foarte armonios cu un strat clasic de materiale sau piele.

Scaune de bucătărie din lemn se potrivesc pentru interior în stilul țării sau pentru stilul clasic de bucătărie.

Astfel de mobilier este ecologic și are un aspect estetic. Prețul acestor scaune va depinde de tipul de lemn, cele mai scumpe produse sunt fabricate din fag.

Citește mai mult  Rafturi în hol: ceea ce se întâmplă și cum să le aleagă?

LDSP și MDF

Scaunele cu rupere ecologică, de regulă, sunt fabricate din PAL din lemn laminat (LDSP) sau din plăci de densitate medii din lemn (MDF). Aceste materiale fac reziduuri de lemn.

Metal

O astfel de bază este făcută dintr-un tub gol, care este îndoit sub anumite unghiuri și legat cu nituri. Pe picioare, ca o regulă, pâslă plasate, anvelope din cauciuc, plastic, pentru a nu strica acoperirea de pardoseală. Bazele de metal sunt durabile si usor de intretinut. Fabricat din aluminiu schelet Nu sunt supuse coroziunii.

Cum de a alege?

În scopul de a ridica de înaltă calitate, confortabile și scaun bucătărie interior adecvat cu scaun moale, examineze cu atenție recomandările specialiștilor.

 • Dimensiunea prăjitor trebuie să corespundă cu dimensiunile bucătăriei. Inaltimea perfecta este de 45 cm, iar diametrul este de 50 cm. Acest lucru ar trebui să ia în considerare înălțimea mesei de mese.
 • Scaune ar trebui să fie armonizată cu o masă nu numai în formă, dar, de asemenea, de culoare, precum și coincidența pe materialul de fabricare.
 • scaune moi din eco-concediu și piele naturală sunt mai practice și ușor de curățat.
 • scaune înalte, cu scaune moi rotunde sunt ideale pentru contorul de bare.
 • examineze cu atenție atunci când cumpără întreaga proiectare pentru căsătorie și defecte.
 • Trebuie amintit faptul că suprafața prea moale este dăunător pentru postura.
 • Scaune cu costuri reduse, de regulă, să servească mai puțin de mai multe opțiuni scumpe.

  scaune moderne de bucătărie cu scaune moi sunt o alternativă profitabilă pentru scaune voluminoase, mai ales în spațiu bucătărie mică. Astăzi, gama este atât de largă încât este ușor de a alege o opțiune optimă pentru orice stil și interior. Acest mobilier funcțional fabricat din material de înaltă calitate și este corect selectată, vă va servi pentru un timp foarte lung.

  Despre modul de a face un scaun cu un scaun moale, cu propriile mâini, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: