Toate Pature despre tricotate

Toate Pature despre tricotate

Stilul scandinav – primul lucru pe care este asociat cu textile tricotate în interior. Deși Pature tricotate sunt utilizate nu numai în ea, cele mai multe câștigătoare, citat imagini a introdus stilul scandy mondial. Sau, mai degrabă, el a învățat perfect repetate: decorul tradițional care a apărut nici măcar în secolul trecut ajută la crearea unui confort și o atmosferă specială acasă. Dar carouri tricotate trebuie să fie capabil de a alege, și poate face-te.

Particularități

carouri tricotate pe pat – este întotdeauna confortabil și elegant. Formate, desene, tehnologii, cerințe privind grosimea imperechere sunt schimbate, nuanțe și ornamentele preferate se schimbă. Dar faptul de farmecul acestor paturi tricotate rămâne neschimbat.

Care sunt avantajele acestui produs:

 • Potrivit pentru pat sau canapea în orice cameră – living, dormitor, copii+
 • Ușor de îngrijire – un anumit mod de o mașină de spălat, iar cazul se face+
 • Selecție mare de fire dacă doriți să le legați într-o placă caldă+
 • de control al calității, în cazul de fabricație carouri, cu propriile lor mâini – comandantul este responsabil pentru fiecare rând și pentru fiecare buclă, căsătoria este exclusă+
 • Disponibilitate Pret – pentru un produs care, cu grija, va dura ani lungi, prețul este mai mult decât adecvat.

Opțiunile de performanță 3:

 • Biți de mașini+
 • Ace de tricotat manual+
 • Crochet manual.

În primul caz, panza va fi mai standard, nu atât de unică, dar va costa ieftin. Puteți cumpăra o tăietură de tricotat a mașinii și cu ajutorul ciocurilor pentru a trata marginile. Silk sau Satin Beach Minunat Willopera un astfel de produs.

Acele manuale de tricotat – cea mai populară opțiune. Dacă luați un fir gros și ace mari, plaia poate fi contactată chiar și seara. Deși o grabă într-o astfel de chestiune nu este de obicei nimic. Cu cât este mai ușor modelul, acoperă curat. Croșetat, de obicei, păturile copiilor tricotați și este mai dificil să o faceți, deoarece nu este atât de ușor să reziste la forma produsului. Croșetat este deosebit de relevant pentru diferite tipuri de stil de țară, pentru Provence, inclusiv.

Materialele

Ce să tricot este întrebarea, astfel încât forma deține și a fost destul de moale și a fost considerată a fi purtată.

Acril

Această fibră pentru fire este sintetică, este plăcut strălucitoare, se manifestă perfect în funcționare. Acrilic este un fir durabil care oferă o ușoară alunecare pe ace. Newbies de multe ori alege acril din cauza simplității interacțiunii cu el. Produsele gata făcute pentru unsymones înainte de deformare, ei nu se tem de spălări frecvente.

Dar merită remarcat, firele acrilice sunt considerate reci, deoarece placa nu este tricotată pe iarna și nu cumpără. Dar dormitorul pentru sărbătorile de vară pe terasă sau chiar pentru nopțile calde ale casei va lucra frumos.

Lână

fibre naturale nu are nevoie de orice formă de publicitate. Varietatea de nuanțe este impresionant. Firul însuși este durabil, adică, nu vor exista probleme atunci când vâscos. Dar, cu utilizarea nu totul este atât de favorabil: câțiva ciorapi – și plaia poate fi întinsă semnificativ, așezat elementar, pierde aspectul inițial. Da, și începătorii care lucrează cu fire cu greu.

Coat de pui de pui Foarta de lână gătită Nu tricotați deoarece materialul este nepoliticos pentru grădiniță.

Mohair

Este considerat un tip combinat de fire, fibra naturală este utilizată împreună cu componentele sintetice. Moker lucrurile au un farmec special – atât vizuale, cât și tactile. Plăci cald cu o grămadă lungă sunt obținute de la un astfel de material, foarte confortabil și încălzire. Din nou, opțiunea nu este pentru începători. Grijă de mohair un pic mai greu, dar totul este real.

Angora

Fibra moale, pufoasă este potrivită pentru tricotarea părții pentru copii. Model luminos, grămadă foarte blândă atrage multe în astfel de textile. Dar în procesul de utilizare, o parte din rulourile din sat, iar după spălare, acest puf trebuie să fie pus în ordine.

Lenjerie

Fibră de legume pentru placi – nu cea mai populară, dar o opțiune bună. Produsele moi și deschise pot fi obținute din acest material natural. Adevărat, nu va păstra cald, și, prin urmare, este potrivit pentru utilizare numai în timpul verii.

Tricat

O variație interesantă a acestui material poate fi considerată o placă de casă din pulovere vechi tricotate. Pe de o parte, un motiv minunat de a păstra amintirea unor lucruri iubite, dați-le o a doua viață. Pe de altă parte, o modalitate economică de a obține o pătură nouă. Poate fi baiat de la țesătură moale sau chiar blană.

plaids fac din fire pomponic și melanj, utilizarea substratului de bumbac (dacă este prevăzută o astfel parte a).

Proiecta

Există tehnici care sunt folosite de decenii și nu pierd cererea. De exemplu, tricotat un pigtail sau din pătrate. Există modele care împodobesc întotdeauna produsul textile – de exemplu, patul de pat dungi nu părăsesc moda.

Tehnici și modele

Modelele pot avea un ornament mare sau sugerează o împerechere fină. Există modele în care există o includere în desenul unui ornament de volum. NAkonets, la modă pot fi luate în considerare și carouri, cu adăugarea de imagini color.

Modelul Plaid poate fi format folosind:

 • Coleg de pantofi+
 • Țesuturi deschise+
 • Kos și Zhgutov+
 • Variații florale volumetrice+
 • Compoziții non-standard+
 • Alternații de o buclă diferită, facială și nevalidă.

Pentru a obține un design interesant, chiar și un design de pătură neașteptat, ar trebui să studiezi mai multe tehnici complexe.

Va ajuta să obțineți un carouri neobișnuit:

 • Tehnica tunisiană pentru care va fi nevoie de cârlig, iar în cele din urmă se dovedește un model pe două nivele pe o densă și pânză de plastic+

 • Metoda bavarez se realizează, de asemenea, cu ajutorul unui cârlig, țesut se realizează într-un cerc, elementele de tonuri saturate sau părți sub formă de pătrate sunt activate+

 • Scand-motivele, de regulă, utilizarea două nuanțe și sunt realizate de ace de tricotat (de exemplu, lapte și albastru sau alb și gri, menta si bej)+

 • Metoda bilaterală necesită participarea spițelor cu două fire sau cârlig în cazul unui fir+

 • Tricotat în diagonală – Carourile va găsi o imagine dinamică.

În ce stiluri de interior nu sunt folosite pături tricotate: ele pot fi decorate și confortul natural al Provence, iar stilul vesel mediteranean, și chiar și în minimalismul reținut, sunt folosite pleduri. Adevărat, de regulă, o culoare și fără efecte 3D, rar – două culori.

Culori

Totul depinde de dorința proprietarilor și de ideile elementare despre combinația de culori. Cu un singur standard, totul este simplu: el trebuie să găsească consonanță interioară. Dacă camera are un fundal, de bază, de exemplu, pereți albi, gri sau nuanțe de lemn Mobilier, culorile pot adăuga doar decor. Și aici poți fi mai îndrăzneț: pe un fundal calm, placa galbenă, albastru, verde, turcoaz, roșu va fi excelent. Pe scurt, fire de culoare va avea nevoie. Dar Plaidul Negru este mai adecvat în interiorul unde nu există niciun scop în detrimentul decorului de a organiza accente.

Culorile universale sunt considerate calm, necedente. Este gri, bej, caramel, precum și diverse variații de ciocolată (puteți utiliza fire secționată). Și în stil scand, și în hiugge, și în filmul popular, și în Eco-Bocho va fi convingătoare exact astfel de opțiuni.

Dimensiuni

Există dimensiuni standard la care doriți să navigați. De exemplu, Single pătură este considerat un produs cu o latime de 120-140 cm si 180-220 cm lungime. Carouri 220×240 este deja larg, deși nu foarte mare (uimitor, dar se întâmplă mai mult). De exemplu, „Euromax“ carouri are o lungime de până la 300 cm și o lățime de până la 280 cm.

  Cum de a determina dimensiunea carouri:

  • Lungimea cuvertura este egală cu lungimea patului, lățimea cuvertura este egală cu înălțimea de agățat înmulțit cu 2 – această regulă este destul pentru paturi, cu un spate în picioare+
  • Lungimea cuvertura este egală cu lungimea patului, plus înălțimea de agățat, iar lățimea – lățimea patului, plus înălțimea de agățat, înmulțit cu 2 – o astfel de regulă acționează pentru paturi fără spătar în picioare.

  Toate acest lucru este valabil pentru măsurarea carouri pentru copii. Dar pentru, dimensiunea optimă nou-născut foarte mic din dormitor va fi de 700 la 100 cm, în cazul în care doresc să se extindă ușor utilizarea carouri – 80-110 cm. Limita – 90 de 120 cm.

  Cum de a alege?

  Alegerea este cea mai interesantă și mai dureros. Dar puteți face față cu acest lucru, bazându-se pe cont propriu gust. Și poate fi dezvoltat folosind 30.

  Pe exemple se pare ca.

  • Dusty a crescut într-un dormitor liniștit. Este demn de atenție la această culoare a peretilor – este la fel de bun posibil ca fundal, pe care orice nuanță de decor mobilier poate arata mai moale, mai puternic, mai interesant. Carouri este perfect combinat cu el, iar pernele de pe pat absorbi alte nuanțe folosite în acest interior.

  • Foarte mare de tricotat încă în modă și nu se va renunța. Da, și cine va refuza o astfel de frumusețe, încântare vizuală. nuanțe de lapte va fi adecvată în orice dormitor luminos, mai ales, nu foarte mare. Nu aveți nevoie pentru a lua un alb radical, mai bine un pic mai diluat, cu tentă abia vizibile. Deci, mai cald interior.

  • Culoarea gri-bej este foarte cald, acasă, având. El va încânta în timpul verii, liniștitor de luminozitate în afara ferestrei, oferind posibilitatea de a se concentra în vacanță. Și, în vreme rea, în frig, el este ca o concentrație de strat acasă, fiabilitate, securitate, securitate. Psihologia culorilor funcționează, chiar și în cazul în care o persoană nu este foarte în ea și crede.

  • carouri Striped este o descoperire pentru cei care nu intra in dormitor elementului unificator. Din acel semnificativ că culorile de podea, pereți, mobilier, perdele. El poate fi doar în astfel de dungi. Este foarte armonizeaza spațiu.

  • Un alt exemplu de tricotat mare și lumină. Interiorul încetează să mai fie plictisitor și somnoros, dar în același timp, nu neînfricati, nu obosesc de el. Ecologic, elegant, fără cel mai mic indiciu de culoare bust – totul este exact cum ar trebui să fie în dormitor modern,.

  • Plăcut, destul de la modă de culoare muștar în formă de pătură poate sta în dormitor. El este cald, încălzire, dar nu enervant. Acesta va fi capabil să „facă prieteni“ cu verde inchis, cu maro, cu nuanțe de ocru, creând o simfonie naturală – o moale, adoarmă, relaxare.

  • Culoarea roz este diferită, iar în cea fotografie dintre cele mai curajoase versiuni. Și aceasta este o opțiune, nu numai pentru dormitoare de fată. Principalul lucru este că fundalul în camera nu contrazice culoarea, evident, soling. Accentul potrivit pentru cei care doresc luminozitate chiar și în dormitor.

  • În această cameră luminoasă frumoasă, cu evidente Scand-motive, ar putea exista un carouri mai activ, combinat cu covor, de exemplu,. Și, probabil, la câteva zile, în zilele de sărbătoare, el se schimbă în astfel de. Dar rămâne de bază acest luminos, gros, împerechere mare. El nu acoperă patul întreg, dar el nu are o astfel de misiune – fie că este vorba mai mult, bulkness lui ar adormi tot echilibrul. Modest, elegant, impecabil.

  • Și aici este un tricot carouri strălucitoare din fragmente colorate, care este incredibil de potrivit pentru acest dormitor cu pereți pestrițe. Dar nu există nici o culoare de stingere, deoarece pereții sunt ca o foaie albă, albă și permițând culoarea pentru a intra în mod activ în spațiul. Primăvară, sala de soare, este potrivit pentru cei care doresc să respire energie nouă, multicoloră în viața lor.

  • Lumina Plaid cu Brown Pomponi – opțiune de succes pentru luminoase, licitație, dormitor mic. Pomponi poate exista pentru apel nominal cu mobilier sau covor de aceeași culoare.

  Aceste exemple arată ceea ce este construit alegerea. Acest lucru este în primul rând includerea perfectă în contextul dormitor deja decorat. Optimă și culoare, și prin textura, și pe așteptările. Cineva interiorul camerei pare somnoros, lipsit de viață, rece, și carouri ar putea „trezi“. Sau, dimpotrivă, carouri ar trebui să fie adus la luminozitatea elementelor camerei, ca și în cazul în care combinându-le în sine, devenind un link.

  Cum să vă îngrijiți?

  Marea întrebare este cum să facă lucrul tricotate durează mai mult și a fost ireversibil răsfățat. Să luăm, de exemplu, pete, de la care este asigurat un lucru. Dacă pata sa format pe suprafața cuvertura și nu a avut timp să-l absoarbă, el are nevoie să se usuce. Dar Hasty va permite murdăria sau celălalt autor al locului pentru a pătrunde mai adânc în fire. Spotul hrănit este îndepărtat cu o perie moale pentru haine sau periuță de dinți.

  Dacă pata este puternică și peria nu ajută, veți avea nevoie de ajutorul unui colorant lichid. Dacă este o carouri de culoare, numai alimentatorul de presiune a petelor este adecvat fără albire. Locul necurățat În acest caz, este imposibil să se freca, aveți nevoie pentru a elimina pata cu apă, și apoi intrând în această zonă cu o cârpă uscată ofertă.

  Ce alte reguli trebuie să știe:

  • Spalat pe maini – Este înmuiere o pătură în apă, temperatura care nu este peste 40 grade. Dacă folosi detergenți, apoi lichid. Trebuie să se spele lucrurile cu atenție, intens tricotate freca. Poate fi folosit în burete moale proces de spălare.
  • După clătire, care ar trebui să fie repetate, carouri ar trebui să fie stoarse. De asemenea delicat, desigur. Apa trebuie să fie stinsă. Dar, în același timp, produsul trebuie îndepărtat de la. Nu trebuie să deșurubați. După apăsare, puteți să înfășurați țesătura (foaia obișnuită se va potrivi), ea se ridică cu un lucru tricotat exces de umiditate.
  • Dacă mașina de spălat este utilizată într-o mașină de spălat, apa nu trebuie încălzită peste 40 de grade. Toate aceleași detergenți lichizi sunt utilizați. Ele sunt împărțite în mijloace de culoare și alb, în ​​raport cu produsele tricotate, este, de asemenea, luată în considerare. Spălarea delicată și, prin urmare, rotirea poate fi efectuată numai pe revoluții reduse. Și apoi merită abandonarea mașinii de rotire și face acest lucru manual, controlând manual procesul.
  • Lucrurile acrilice sunt bine șterse pe mașina delicată, Dar pentru placi de bumbac este preferabilă pentru o spălare mai ușoară a mâinilor. Ca o rotire manuală.
  • Uscați plaia tricotată urmează acest lucru: descompune-o pe o suprafață orizontală, pre-strângere. Nu atârnă pe o frânghie sau un barbell, nu-i dați să ia o poziție verticală. Este din cauza unei astfel de uscate salvează și a deformat serios. Pentru gunoi, foaia albă este perfectă, deoarece lenjeria colorată uneori linii.
  • Dacă trebuie să vă uscați mai repede, Materialul sub el din când în când ar trebui schimbat. Dacă produsul de tricotat are un desen suficient de mare, atunci când este necesar să savurați placa, prosopul de terry trebuie să fie pus sub ea – astfel încât desenul este protejat de deformare.
  • Dacă placa trebuie să fie îndepărtată undeva pentru depozitare, Poate fi un pachet sau un caz. Produsele din fire naturale au sens să protejeze, punând în loc de depozitare remediu pentru molii.

  Aceste sfaturi sunt destul de destul pentru ca lucrurile să rămână curate, nu și-a schimbat forma și culoarea, servit de ani de zile și mulțumită ochiului.

  Despre cum să legați o placă de teddy fără spițe și cârlig, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: