Transformatoare de masă de bucătărie: soiuri, opțiuni de proiectare și reguli de selecție

Transformatoare de masă de bucătărie: soiuri, opțiuni de proiectare și reguli de selecție

Se crede că pentru bucătărie, cel mai important element este o masă de luat masa, care a primit locul principal în casă pentru o lungă perioadă de timp.

Când zona de bucătărie nu vă permite să plasați o mulțime de mobilier, transformatorul de bucătărie funcțional va fi cea mai bună soluție.

Caracteristicile meselor de transformare

Caracteristica cea mai importantă și distinctă a meselor transformatoare este practic, capacitatea de a-și crește dimensiunea cu o ușoară mișcare în cazul unei scări bruște a oaspeților.

Există multe modele diferite care diferă în formă, dimensiune, culoare și material. În plus, puteți face mobilierul la comanda unui proiect individual. Simplu și în același timp designul practic al mesei transformatorului în pliat se potrivește armonios în orice interior, creând o atmosferă confortabilă, și în stare nefavorabila aceasta corespunde pe deplin calitățile funcționale ale mesei de mese.

În plus față de scopuri directe, Bucătăria de masă în transformator pliat poate fi utilizat în următoarele calități:Rack Bar, ustensile de bucătărie cabinet de depozitare, canapea, piept sau masuta de cafea. Pentru confort maxim, există mai multe modele cu înălțime reglabilă.

Dimensiuni compacte și greutate redusă asigură ușurința de a trece la un alt loc, și, dacă este necesar – în altă cameră. Multe modele sunt echipate cu roți mici (în funcție de mecanismul de transformare – de la 2 până la 4 roți), facilitând deplasarea în jurul valorii de apartament.

O varietate de specii și structuri

Selectarea tabelului de pliere pentru bucătărie, este necesar să se țină seama de dimensiunile și la aspectul camerei, astfel încât să nu ocupe tot spațiul liber din forma desfășurată, a fost confortabil să se utilizeze pentru fiecare membru al familiei. Cele mai frecvente opțiuni de asamblare sunt.

 • Pliere. Cel mai adesea prezentat sub formă de una sau două table, coborâte, care sunt ușor de ridicat și transformate în suprafața orizontală a mesei. Modelele avansate de transformatoare („Tabel-fluture”) au un mecanism de asamblare automată, când atunci când se răspândește un avion, al doilea se îndepărtează automat. Sistemele automate se disting prin rezistență și funcționalitate ridicată, dar și costul acestora este mai mare, în comparație cu mecanismele convenționale de pliere.

Un sistem modificat mai complex are tabele care au secțiuni suplimentare de pliere în formă rotundă apar prin tipul de spirală, datorită rotației principale blatul mesei la partea.

 • tabele glisante. Reprezintă un design de secțiuni suplimentare situate sub suprafața principală. Pentru a mări dimensiunile suprafeței, este necesar să se împingă blatul principal în lateral, iar secțiunile inferioare sunt ridicate în sus. În alte variante, masa de alunecare are secțiuni suplimentare care sunt prezentate pe latura.
Citește mai mult  Perdele din sala pe două ferestre: caracteristici și soiuri

 • sisteme rotative. Necesită rândul său, mai întâi blatul principal, după care este dezvăluit. Această opțiune de mobilă necesită mai mult spațiu liber.

Sunt practice Folding pervaz, care au o parte suplimentară a blatului este o continuare a pervaz și a redus în jos, și, dacă este necesar, se ridică și convertit la masa de sufragerie. La unele modele, blatul mesei se face sub forma unei suprafețe înguste, cu o pliere picior de sprijin și poate fi folosit ca un contor bar. O astfel de opțiune perfect potrivit pentru o bucătărie mică și confortabilă o familie tânără.

Un punct important in alegerea mobilier de sufragerie de înaltă calitate este materialul utilizat pentru fabricarea, în plus, aceasta afectează, de asemenea, costul produsului. Principalele materiale utilizate pentru producerea de mobilier sunt enumerate mai jos.

 • LEDP – cele mai comune și materialul economic obținut prin presare așchii de lemn cu impurități din rășină. Un dezavantaj semnificativ al acestor materiale – indicatori de rezistență scăzută, este destul de ușor de a sparge.

 • Mobilier din lemn natural Ea intotdeauna arata minunat și costisitoare, potrivite pentru bucătărie de orice stil, se distinge prin perioada pe termen lung de funcționare, dar necesită deosebit de blând.

 • suprafețe metalice de tabele potrivit pentru suporterii de stil modern, distinge rezistență ridicată la uzură și practic, dar sunt destul de rare.

 • Sticlă tensionată Acesta este un material scump și necesită o atenție deosebită, dar masa de sticlă luxos arată în interior, crește vizual spațiul liber al camerei. La fabricarea de mobilier folosit transparent, mată sau sticlă colorată. Se pare sofisticat sub forma unui mozaic de sticla, cu toate acestea, un astfel de design este un scump.
Citește mai mult  Camerele de viață din Est: Caracteristici, Culoare și Selecție Materială, Exemple interesante

De multe ori pentru fabricarea de mese pliante în stil vechi aplicate piatra sintetica, care se obține prin lipire pe suprafața unui film decorativ sau alte elemente de decor.

Culori și forme

Un alt element important in alegerea unui tabel de transformator este culoarea ei, pentru că de multe ori o masă și un set de bucătărie sunt selectate într-un singur stil. Clasic și cele mai comune sunt alb, negru, gri și maro. Posibilitatea de a face astfel de transformatoare la comanda prevede alegerea și multe alte culori pentru un anumit model.

Dacă în sala de mese sau de bucătărie suficient spațiu liber, atunci masa ovala Clasic va arăta și elegant și rafinat. transformator de formă ovală, cu o secțiune suplimentară va permite să găzdui confortabil un număr mare de persoane.

Lipsa de colțuri ascuțite, cum ar fi unele modele dreptunghiulare sau patrate, ovale face modele mai practice în familiile cu copii mici și bucătărie mică. Aceleași proprietăți caracterizate masa rotunda, care previne leziuni excesive și oferă spațiu suplimentar în jurul valorii de. De multe ori acesta are un picior de sprijin masiv și contribuie într-o locație favorabilă de oaspeți.

Mese de mese rotunde „pentru două” aspect elegant într-o bucătărie mică de stil modern. A Tabelul transformator rotund modernizat se poate transforma cu ușurință în oval folosind partea superioară de masă avansată.

Pătrat și mese rectangulare clasice arată elegant și scump. În bucătăria de dimensiuni mici, sunt situate perfect în colț sau lângă perete, care economisește în mod semnificativ spațiu. Tabelul de luat masa dreptunghiulară din forma pliată poate fi utilizat ca dulap pentru stocarea inventarului bucătăriei datorită prezenței consolelor și cârligelor suplimentare. Datorită mecanismelor unice, un mic cabinet se poate transforma într-o masă de luat masa deplină pentru o familie mare.

Citește mai mult  Design interior Baie de 6 kV. M

Nu există standarde stricte, singurul lucru ca și dimensiunile – pentru 1 persoană ar trebui alocate aproximativ 60 cm în lățime. Toate celelalte soluții de design și modele practice pot fi implementate cu ușurință, principalul lucru este că tabelul este cât mai convenabil posibil în funcționare.

Progresele moderne în industria mobilei se dezvoltă foarte repede și nu se limitează la formularele standard. Tabelele de mese – transformatoare în stilul de înaltă tehnologie pot fi efectuate sub forma unei varietăți de poligoane și au suprafețe retracbile de forme simplele simple. Dacă ergonomia bucătăriei implică o formă de masă non-standard, atunci acesta este imposibilitatea de a sublinia individualitatea proprietarilor și va deveni un accent colorat în designul apartamentului.

Avantaje și dezavantaje

Tabelele de transformare sunt pe larg populare în bucătăria dimensiunilor mici și au următoarele avantaje:

 • În timpul transformării, dimensiunile lor cresc aproape de două ori (în funcție de model)+
 • Există o oportunitate de a regla înălțimea+
 • mecanisme practice care asigură ușurința de utilizare+
 • Design durabil și de încredere, garantând operarea durabilă și sigură+
 • Design modern și elegant, varietate de forme și culori potrivite pentru orice stil de bucatarie.

Pe fondul unui număr mare de calități pozitive, există defecte minore. Consumul de accesorii de slabă calitate și mecanisme defecte, dar este tipic în principal pentru modelele de buget. Costul ridicat al tabelelor de transformare moderne se remarcă, dar acest lucru este justificat prin utilizarea materiilor prime ecologice de înaltă calitate pentru producția lor, precum și complexitatea proiectului.

Prin achiziționarea unui transformator de scump, puteți fi complet siguri că fondurile investite vor achita funcționalitatea de încredere a mobilierului și atmosfera confortabilă în casă peste mult timp.

Despre modul de a alege o masă de bucătărie transformator, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: