Wallpaper pentru sala în apartament: soiuri, selectarea și opțiunile din interior

Wallpaper pentru sala în apartament: soiuri, selectarea și opțiunile din interior

Camera de zi confortabilă are un sejur confortabil. Creați o situație similară va ajuta la alegerea corectă a soiurilor și a paletei de culori tapet, capacitatea de a le combina, ținând cont de stilul de interior și de mărimea sălii.

Particularități

Orice sechestrare din camera de zi este fascinat de tapet corect selectat. stiffering lor în apartament are avantajele sale față de alte tipuri de finisaje.

 • Pînzele nu au nevoie de un perete netedă ideală, astfel încât nu este nevoie să se alinieze și pune-l. Imagini de fundal sunt capabili de a ascunde toate rugozitate.
 • Durata de serviciu poate crește prin vopsire. Fliseline Canvaze pot fi vopsite de 7 ori, vinil – aproximativ 5 ori și hârtie cu două straturi – până la 4 ori.
 • Dacă doriți să faceți pereții diferitelor nuanțe, tapetul poate fi diversificat cu tot felul de metode combinate.

Vizualizări

Există multe soiuri de imagini de fundal potrivite pentru sala în apartament.

 • Paper Wallpaper de hârtie Adeziv pe o suprafață plană, ca niște rachete de bază subțire de perete ascunde greu. Este necesar să lucrăm cu ei extrem de frumos, deoarece atunci când obțineți un adeziv umed, ei au o pauză de proprietate. Ei nu servesc pentru un scurt, ușor de ars în soare și frecați repede. Canvasul sunt potrivite pentru un apartament cu o umiditate mică. Spălați-le categoric imposibil.

Cel mai bine este să alegeți rulouri de hârtie cu două straturi. Calitatea lor este mai mare decât de obicei. Ele sunt ascunzate superb și neregularități ale suprafeței peretelui.

 • Tapet acrilic Se pare că adăugând acrilicul spumat la baza de hârtie. Datorită acrilo, se obține un model frumos în relief. Pânza sunt de o putere mai mare decât soiul de hârtie a acestor produse. La baza rezistent la umiditate este liniștitor, dar acest tip de tapet nu este recomandat să șoc camera cu umiditate ridicată. Acrilice nu secreta substante toxice.

 • Canvas de vinil nu destul de potrivit pentru camera de zi salariu datorită respirabilitate lor rele. imagini de fundal durabile și rezistente la umezeala sunt mai potrivite pentru hol și bucătărie decât pentru hol. Ele sunt minunate pentru a spăla. Pânza ascunde toate rugozitatea de perete și fisuri. Avantajul produselor este magnificul calitățile decorative și de relief ale materialului. Mai convenabil de a aplica lipici la perete atunci când lipirea, și nu rola în sine.

După reparații, câteva zile în apartament rămâne mirosul caustică datorită impermeabilitatea aerului.

 • Flisellinovye sunt cel mai frecvent tip de tapet. Ele se disting prin respectarea mediului, practic și durabilitate. Ulterior, dacă este necesar, peretele poate fi supus pătare repetate. De la produse îndepărtați cu ușurință orice poluare cu o cârpă umedă. Procesul de salariu nu ia mult timp și efort. Dar densitatea scăzută a fundației afectează negativ izolația termică și fonică. Praful se poate acumula pe produs.

 • Tapet textile au in tesutul lor compoziție și bază de hârtie sau phlizelin. Stratul de țesătură poate conține in, mătase sau bumbac. Roll țesute din fire sau panza holistice. Material Eco-friendly este potrivit pentru sala. Ea are proprietăți izolarea termică și fonică excelentă. Produsele absoarbe mirosuri diferite. Anumite dificultăți apar în timpul lipirea lor.

Pânza sunt sensibile la praf rapid, prin urmare, curățarea uscată este asigurată.

 • Imagine de monitoruri fotografii da expresivitatea camera de zi și unicitatea. Ei sunt capabili să ascundă defectele clipește, cresc sau îngustă spațiu vizual. Lipiți-le urmeze o suprafață netedă.

 • Produse metalizate Creat din două straturi. O bază este hârtia, alta – folie de aluminiu. Materialul este capabil să protejeze împotriva radiației electromagnetice. Aceste imagini de fundal arată luxos. Ele sunt ușor de spălat orice detergent, dar produsele impermeabile pot contribui la apariția mucegaiului sub produs. Este posibilă daune mecanice.

 • Tapetul lichid obțineți de la celuloză, bumbac sau textile. Materialul de est estic nu se estompează, servește mult timp, oferă izolație excelentă. În amestec, explozii adesea adaugă, pietricele mici. Remedierea sub formă de pulbere este crescută de apă. Pregătirea peretelui nu este necesară. Imaginile de fundal sunt aplicate cu o rolă sau pulverizator, cusăturile nu sunt formate și nu sunt vizibile articulații. Spălați suprafața este imposibilă. În cazul deteriorării peretelui sau a contaminării severe, este necesar să răsuciți bine partea rasă și în locul său pentru a face un plasture.

 • Relief și sticlă texturată Treceți prin tragerea de fire de fibre specifice cu nisip cuarț, dolomită și sodă. După combinarea cu fire de hârtie, se obține tapet alb. După ce Celastingul de amidon este colorat, ele sunt vopsite în tonurile dorite. Glassworks sunt durabile. Dezavantajele lor includ o selecție grea și slabă de texturi.

 • Acum, la vârf de popularitate monitorului 3D. Ele reflectă interesele gazdei, ajută la dezvăluirea lumii lor interioare oaspeților, contribuie la crearea unei confruntări unice în hol. În peisajele de tendință și tipuri de orașe moderne, mari, cu un sentiment plin de vizualizare panoramică ca și în cazul în care prin fereastra deschisă.

Culoare gamma și desen

Paleta de culori de fundal poate crește vizual și poate reduce spațiul. Cald și confort aduce frumos Terracotta, cafea și nuanțe de nisip.

culoare alba simbolizează curățenia, lumina și pacificarea. Acesta introduce activitate și veselie la atmosfera familiară. Zidurile albe contribuie la expansiunea vizuală a spațiului, înmuia orice strălucire.

Culoare neagră Aplicați la decorarea sălii extrem de rar. El acționează opresiv asupra stării generale a unei persoane și cauzează somnolență. Acest ton este cel mai potrivit pentru dormitor.

În camera de zi, stropii negre sunt folosite pentru a se combina cu alte nuanțe, de obicei, în scopul zonării spațiului.

universal Ton gri perfect combinate cu orice nuanțe. Camera de zi gri arată elegantă și modernă. Culoarea înmoaie accente luminoase. Paletul de la argint în nuanțe de grafit este utilizat pentru a crea design monocrom și legarea altor tonuri.

culoare rosie Taxează energia puternică. Dar excesul de ton în interiorul sălii este perceput din greu. Culoarea este cel mai bun fragmentar second-hand. imagini de fundal roșii nu sunt potrivite pentru o cameră de zi mică.

nuanțe violet au un impact asupra omului opresive. Decorarea sălii folosind această culoare nu este de dorit. Elementele violet mici sunt permise în desen tapet. În armonie cu un alt colorant, ei transporta voioșia și luminozitate.

Galben Potrivit pentru decorarea camera de zi de orice dimensiune. Este perfect pentru a se potrivi camera pe partea de nord. Sala primește o lumină de extensie de reflectare a pereților galben.

ton verde Are un efect calmant. În combinație cu motoare galbene adauga camera voioșia.

Calm ton albastru contribuie la eliminarea oboselii și tensiune. Culoare poartă pace și de pacificare. În sala de albastru sau albastru, bine odihnă după o zi grea.

moda moderne permit pereți monocrome ale sălii. Imagini cu romburi, dreptunghiuri, cercuri, pătrate, diferite linii, modele abstracte pot fi prezente pe pînzele monofonice. Bine ati venit Arta imitație, lustruit marmura, caramida, metal.

Cum de a alege?

Înainte de a alege tapet, aveți nevoie pentru a determina sarcina pe care doriți să pună în aplicare. Fiecare proprietar al apartamentului are dreptul deplin la propria sa interpretare a oricărui stil, astfel încât atunci când crearea de design trebuie să se concentreze asupra preferințelor personale. Unele modele sunt atașate la solemnitatea apartamentului și elegacity, alții – calm și pace, a treia – dinamica si energie. tapet lunar au multe avantaje, deoarece acestea sunt potrivite pentru orice interior.

Pentru stiluri diferite

Stilul clasic Interiorul presupune potrivite, linii clare, simetrice. Reproducerea halei de lux externe promovează utilizarea materialelor naturale. Stilul are prezența de bej calm și tonuri de gri. Este posibil să se utilizeze imagini de fundal alb, negru, rosu cu strălucire de aur. Pentru senzație completă de clasice, forme geometrice și modele florale vor fi potrivite.

Minimalism implică crearea de spațiu în camera de zi. Spatiul ar trebui să fie împărțită în anumite zone. Există o armonie în toate. Mobila aranjament se face cu respectarea strictă a proporțiilor, combinație strictă de obiecte. Wallpaper Design este selectat în conformitate cu interiorul. Pentru a evita o caocophony, sunt selectate nuanțe relative.

Stil Modern Oferă colorat Pastel tapet cu modele florale și diverse. Sala arata sofisticat și confortabil.

Stil High Tech implică pereți și laconice reținut. Pe fundalul lor, aparate moderne de uz casnic, articole din metal și sticlă ar trebui să fie plăcut ochiului. iluminat excelent camera de zi. Stilul este la fel de potrivit pentru spațioase și crampedroom.

Franceză Provence Elementele sale îngrijite și imagini calme conferă voioșia camerei și modestia. pereți de lumină cu modele mici se potrivesc perfect în interior. inserturi unice sunt binevenite, repetând culoarea ornament. Design-ul presupune prezența pieselor din lemn pe zona de perete, imitație de piatră naturală și un decor antic.

Stil Țară contribuie la crearea unui sat din coziness sala. El nu permite imagini de mari dimensiuni luminoase. Într-un nonsens colorat de tapet adecvate flori mici, dungi și celule. picturi murale ilustrând un cal, stive de fân, câmpuri nesfârșite, fluturi amintesc de viață din mediul rural. În interiorul se potrivește în mod ideal din lemn masiv mobilier, covoare și trasee de pe podea.

stil japonez corespunde mătase. frumusete de Est se reflectă pe suprafața de mătase a pereților. Imaginea lui Sakura, Birds Bright, Dragon de Foc, Hieroglifele sunt tipice pentru panza făcută în stil japonez.

Stilul scandinavului presupune panza albă și albastră ușoară. Muralele de perete nordic aduc reci în cameră. Stâncile acoperite de zăpadă, peisajul de iarnă, cascadele montane sunt capabile să dea vizual camera spațială.

Luând în considerare culoarea mobilierului

Cu mobilier ușor, pereți perfect combinați de orice culoare, texturi și texturi. Un desen mare se potrivește perfect în decorarea camerei de zi.

Setul cu cască întunecat implică alegerea unei cârpe ușoare de perete cu o imagine atrăgătoare care atrage atenția celorlalți.

Dulapurile și canapelele multicolore oferă că accentul principal este concentrat asupra lor. Culoarea gri a pereților este destul de potrivită în interiorul luminos. Imprimare mică este posibilă, dar în acest caz tapet de un singur foton va fi potrivit pentru interior.

Fundal alb completează perfect setarea originală cu mobilier luminos.

Pentru camere de zi diferite forme și dimensiuni

Cameră de zi miniaturală Ziduri gratuite. Vizual crește spațiu de ajutor imagini cu perspectivă, de exemplu, drumul lăsând în depărtare. Puteți ridica un tapet special de textură. colorat prea luminos, de relief volumetrice, printuri de mari dimensiuni nu sunt potrivite pentru cuadratură mici.

Zona de 18 de metri pătrați. m trebuie să fie decorat cu acoperiri de perete cu modele de sclipici și mătase. Ele reflectă lumina și să dea cameră o strălucire suplimentară.

În „Hrușciov” nu ar trebui să fie plasat cu imaginea pădurii. Mult mai bine, conștienți de deșert sau de aspectul vast ocean. Într-un apartament mic, desenul nu ar trebui să conțină furtună nori și orice manifestări de vreme ploioasă. Imprimarea mică promovează expansiunea vizuală a camerei de zi. plafon scăzut vizual de mai sus se va face benzi verticale. Puteți forma o concentrare strălucitoare pe unul dintre pereți.

Atunci când face o camera de zi aproape, este necesar să se acorde o atenție la textura de tapet. Structura netedă lucioasă a pânzei reflectă lumina, creează vizibilitatea spațiului.

Pentru camere mari de viață, imaginea de furtuni, nori cumulus, copaci, ierburi groase, abundența de o altă verdeață. Prea spatios hol întunecat colorat vizual îngustarea. În camera de zi de dimensiuni impresionante, este recomandat să folosiți tapet mat. Bine ați venit la utilizarea de materiale naturale.

Într-o sală imensă, bambus și lenjerie de imagini de fundal sunt vizionate.

Metode de combinație

Designul unic al camerei poate oferi o combinație de diferite culori, desene și texturi tapet. tonuri de lumină în interior completează culoarea de culoare calmă. Elementele de design întunecate sunt accentuate de fundal palid. Pentru a atinge armonia maximă, nuanțe nu ar trebui să prevaleze asupra celuilalt.

Camera de zi este combinație potrivită superb de 2 tone. În mod ideal armonizarea:

 • Alb – Culoare ceresc+

 • Syrene – Silver+

 • Gri – violet+

 • Golden – Cream+

 • galben verde+

 • Salata – Sandy+

 • Orange – Olive+

 • Lapte – Brown+

 • Roșu – cafea+

 • Pink – Shade Burgundy.

Opțiunile nefericite recunosc combinația de pictură roșie și albastră, ton maro și albastru.

Există idei foarte creative pentru proiectarea unui accent. Imaginea de fundal atrăgătoare cu un desen neobișnuit de culoare saturată este plasată pe ea. 3 alte laturi ale sălii sunt acoperite de tapet de tonuri calme inadecvate, cu dungi sau imagine care conține culoarea zidului accent.

Combinația de tapet cu dungi și ornament floral arată uimitor. Puteți bate mai întâi imagini de fundal abstract, apoi combinați-le cu inserții din panza, care descriu formele geometrice.

Există opțiuni interesante pentru amestecarea textului. O cârpă netedă, combinată perfect cu o suprafață aspră. Poate alternanța tapetului mat și lucios. Nu puteți amesteca Canvas de lux cu produse ieftine simple. Acoperirile combinate de perete trebuie să fie perfect potrivite în mediul înconjurător, oferind unitate spațială și integritate.

Imaginile de fundal sunt adesea combinate cu alte acoperiri. Ele sunt în mod surprinzător în asociere cu piatră, cărămidă, gresie, elemente din lemn, panouri din plastic, nise gips-carton.

Exemple de succes

Trebuie să fie luate în considerare pe care se află sala. Camera de zi însorită de colorat mare cu un model expresiv mare.

Nuanțele au reînviat sala. Atmosfera care atrage pozitivul său se realizează datorită culorilor luminoase, cu adăugarea de tonuri albe.

Imaginile de fundal negre în combinație cu alte nuanțe sunt un model neobișnuit, în special luminos.

Despre ce tapet pentru a alege pentru camera de zi, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: