Totul despre shugaring de subsuori

Totul despre shugaring de subsuori

axilele păroase – un spectacol neatractiv pe femei, nici pe bărbați. În plus, excesul de vegetație în zona de amplasare a glandelor sudoripare nu contribuie la hygienicity. Asigurați-vă pielea de subsuori netezi rapid și pentru o lungă perioadă de timp va ajuta shugaring – procedura pentru îndepărtarea părului de pasta de zahar. Aceasta tehnologie are multe avantaje, și, prin urmare, este incredibil de popular nu numai în sezonul de vară, dar, de asemenea, pe tot parcursul anului.

Avantaje și dezavantaje

Este în valoare de pornire cu faptul că shugaring este unul dintre tipurile de epilarea, care implică utilizarea de pasta de construcții pe bază de zahăr. Acesta poate fi achiziționat într-un magazin special pentru masterat depilare. Sau suda-te din ingrediente disponibile. Pasta finit este aplicată în zona care trebuie tratată, se lasă timp de câteva secunde și o mișcare bruscă a elimina masa congelate, împreună cu ceapa păr. Descrierea procedurii într-o secvență pas-cu-pas vă va ajuta începători să facă față cu sarcina. Procedura este complet sigur, dar, din păcate, nu destul de nedureroasa. Deși se obișnuiește să se spună că frumusețea cere victimelor, dar este mai bine pentru a minimiza disconfortul. Asigurați-l destul de real, dacă urmați recomandările specialiștilor.

Tehnologia procedurii este simplu, dar pentru prima dată, este mai bine să facă shugaring la maestru, mai ales atunci când vine vorba de a scăpa de părul din zona de rupere a axile. Un maestru experimentat va ține depilare subsuoară ușor și minimizează durerea procedurii.

Avantajele Shugaring sunt atât de impresionante încât acestea se suprapun contra minore:

 • Procedura demonstrează rezultatul instant pentru o lungă perioadă de timp – pe medie până la 14 zile+
 • să învețe să lucreze cu paste poate oricine care nu are nici aptitudini speciale cosmetologie+
 • După ce a înțeles în tehnica de îndepărtare a părului, puteți face epilat rapid si fara durere+
 • Pentru prepararea de paste, aveți nevoie de doar trei ingrediente: lămâie, apă curată și zahăr+
 • Riscul minim de reacții alergice și arsuri+
 • Procedura nu rănească pielea+
 • De-a lungul timpului, firele devin mai slabe, ușoare și subțiri, care mărește intervalele dintre procedurile.

  Dezavantaj de păr paste de zahăr pot fi cauzate de:

  • lucru pe zona de relief a corpului – axile sunt în adâncitura, astfel încât sunt necesare precizie și tratament aprofundată+
  • Înglobării – este în zona depresiunii axilare că este cel mai activ, ceea ce poate face dificilă desfășurarea procedurii, mai ales în sezonul cald+
  • Sensibilitatea pielii și prezența ganglionilor limfatici în zona de depilat.

  Tehnici

  Imediat înaintea procedurii, metoda de depilare de pasta de zahar este determinată, potrivit pentru fiecare zonă specifică și tipul de păr. În cabină, aceasta este o decizie în competența unui cosmetolog, iar la domiciliu va trebui să înțeleagă independent. În principal, în domeniul axile, tehnica manuala este folosit, dar totul este în mod individual, prin urmare, pentru cineva și bandaj.

  Manual

  Nu sunt necesare dispozitive suplimentare, care este de înțeles de la numele. Această tehnică are multe avantaje, este considerată o alegere universală pentru toate secțiunile pielii:

  • Vă permite să scăpați de păr în cele mai dificile locuri+
  • Puteți controla zona zonei procesate+
  • Lucrul cu paste de densitate diferită.

  De la minus – exact ceea ce aveți nevoie pentru a lucra tehnica, t. E. „Umple mâna“, și faptul că necesitatea de pasta de a framanta în mâinile lor, și este nevoie de timp și puterea.

  Bandaj

  pasta de zahar este aplicat cu o spatulă sau mâini și rămâne în firele de păr pentru o vreme. Scoateți compoziția prin punerea pe ea benzi de hârtie speciale sau material textil. Metoda este relevantă pentru cei care au parul lung, de asemenea, aplicate la prelucrarea picioarelor, bikini si fese.

  Selecția de pasta de zahar

  pastă pe bază de zahăr pentru uz casnic, cu ușurința de a fi pregătit personal. De asemenea, masa gata făcute pot fi achiziționate în magazine cosmetice. Pentru Shugaring, utilizează compoziții diferite consistență și densitate. Pentru depilare de păr de lumină și scurt, o pastă moale este potrivit, și întuneric și greu va lua doar gros și dens.

  Profesional

  Cel mai simplu mod de a profita de pasta finit pentru shugaring. Cei mai mulți profesioniști vin în acest fel. Compoziția acestor fonduri are o formulă echilibrată și garantează succesul procedurii. Este important să se aleagă cea mai potrivită pasta de densitatea și compoziția. Și aceasta este o întrebare foarte individuală în care va trebui să vă dați seama prin eșantioane pe corpul vostru. Majoritatea pastelor moderne de fabricare a zahărului au compoziții naturale și sunt hipoalergenice.

  Cumpărarea pastei finite economisește timp, și uneori bugetul, pentru că nu toată lumea ajunge să gătească masa perfectă din prima dată.

  De casă

  Gătitul pasta pentru depilare va reuși și fără multă experiență în domeniul cosmetologiei. Este esențial să pregătească componente în funcție de proporție:

  • 1 St. L. Lemon și suc de apă+
  • Zahăr – 4 st. L.

  Toate acestea trebuie amestecate într-un mic șlefuit și au pus un foc minim. Amestecul trebuie gătit nu mai mult de 3 minute. Acest lucru este suficient pentru a obține coerența dorită. Masa trebuie să se amestece constant. Pasta finalizată achiziționează o umbră de caramel de aur, este moderat gros, plastic.

  Pentru a ține în mod corespunzător sporirea acasă, este important să vă amintiți că pasta gătită poate fi stocată în frigider, overflind-o în recipientul din plastic cu un capac dens. Dacă este necesar, pasta este încălzită pe aragaz, fie în cuptorul cu microunde.

  Cum se pregătește?

  Înainte de a ține seama de zonele axilare pentru a crește fire de păr. În mod ideal, lungimea părului face mai mult de 4 milimetri. Vegetația de bărbierit este mai bine să fie în față, astfel încât, până la momentul procedurii subliniate să reușească să crească lungimea dorită. Cu toate acestea, epilarea zahărului este capabilă să facă față firelor de mai puțină lungime.

  Mijlocul depresiunilor înainte de depilare trebuie tratată cu un scrub delicat. Acest pas va ușura pielea din celulele moarte și va permite compoziției mai eficient. Puteți înghiți pielea în avans și cu utilizarea deodorantului, este recomandabil să amânați. Nedorit la plajă în două săptămâni înainte de procedură. Pasta de zahăr nu funcționează pe un corp umed, astfel încât este necesară tratamentul cutanat cu un talc sau un sprinkler pentru copii.

  Acest lucru este deosebit de important pentru a face pe cei care se pregătesc pentru procedură pentru prima dată și îngrijorări, deoarece orice experiență cresc în mod semnificativ transpirația.

  Cum se face?

  Dacă urmați tehnica de a distruge pas cu pas, totul se va dovedi pentru a vă face de la prima dată. Prin urmare, multe femei preferă să o țină acasă. Shuging, făcut la el însuși, face posibilă îndepărtarea părului bine în orice parte a corpului. Înainte de a efectua procedura, trebuie să pregătiți tot ce aveți nevoie pentru aceasta:

  • Pasta de zahăr – moale, medie sau rigidă, pentru începători utilizați în mod optim un amestec de mediu grosime+
  • Pulbere pentru copii (talc)+
  • Loțiune – pentru pre-procesarea pielii, astfel încât rezultatul a fost mai eficient+
  • Foarfece (hârtie) – dacă este selectată tehnica de depilare a bandajelor.

   Există anumite reguli cu care shigaring la domiciliu va fi, probabil,.

   1. Cea mai eficientă utilizare a masei finite, preîncălzit. Se înmoaie cu degetele, și apoi aplicate împotriva creșterii părului.
   2. Amestecul congelat se îndepărtează printr-o mișcare bruscă spre creșterea firelor de păr. Paste pauze strat jos cu fire de par gluned.

   La demontarea compoziția adezivă în zona axile, pielea trebuie să se întind în lateral, ceea ce va reduce disconfortul.

   Cum de a evita durerea și iritarea?

   În procesul de depilare sau după ce în zona de subsuori poate răni. Facilitează apă rece. Puteți aplica chiar și la ceva rece pielea. Shugaring Este imposibil de aplicat infecție sau un concediu pe pistele de piele sub formă de tăieturi și cicatrici. Cel mai neplăcut lucru care se poate întâmpla este să roșeață, iritație, peeling. Vecinătatea unități grase poate duce la formarea de pete roșii. Totul este normalizat de mai multe ore (zile) mai târziu.

   Principalul lucru este de a umezi epiderma și să respecte recomandările de îngrijire după o sesiune.

    Iritarea are loc în fiecare al treilea caz și poate fi provocat:

    • încălcarea tehnologiei+
    • sensibilitate crescută a pielii+
    • neglijarea normelor de igienă+
    • utilizarea repetată a uneia și aceeași bucată de pastă.

    Cosmetologi recomanda cosuri Lubrifierea roșii pe zona de piele cu facilități medicale speciale: „Miramistin”, „Actovegin”, „clorhexidin” sau „SalkoSeril”. La domiciliu, puteți aplica o tinctura de musetel pentru aceste scopuri sau de a face o baie de vindecare din flori de puritate sau de alte plante medicinale. Dar este mai bine să aveți grijă de piele în avans – înainte de procedură.

    epidermă bine umezite mai puțin sensibile la formarea de pete roșii dureroase.

    Îngrijirea ulterioară

    Există câteva reguli de bază:

    • Este necesar să se limiteze contactul cu apa, pentru o perioadă de 10-12 ore dupa procedura (în locurile de prelucrare)+
    • 24 de ore nu este recomandat pentru a vizita sala de gimnastica, sauna, solar, piscină și să păstreze orice activitate fizică+
    • 3-4 zile după Shugaring nevoie să se abțină de la apariția soarelui+
    • utilizați frecarea doar două zile+
    • Deodorantele și loțiuni sunt interzise timp de 12 ore, în caz contrar este posibil să se întunecarea pielea de la subrat.

    Cât timp persistă rezultatul?

    Middleweed Wpadina – zona cea mai mică de pasta de zahar. Firele de păr sunt îndepărtate rapid acolo, iar efectul este observată până la 2-3 săptămâni. Pe frecvența sesiunilor afectează calitatea și creșterea părului. De fiecare dată când va crește mai puțin păr, în timp ce noua vegetație va fi mult mai luminos la distanță. Cosmeticienilor nu recomanda repetarea procedurii de mai multe ori decât o dată la fiecare 3 săptămâni. timpul necesar pielii pentru a recupera pe deplin.

    Merită să înțelegeți asta shugaring nu este în măsură să scape de păr permanent. Nu distruge pasta de zahăr și părul ei înșiși foliculi. Reefectuată sesiunea ar trebui să, de îndată ce firele de păr cresc de 5-7 mm, pasta a fost în măsură să le captureze pentru ștergere, sau pur și simplu nu poate fi un mijloc de a face ambreiajul. Și dacă părul, pe de altă parte, va fi o lungă durată nevoie de mai mult de zahăr, iar procesul va fi dureros.

    Într-o situație în care există prea mult corp de păr într-un ritm rapid, ar trebui să vedeți un medic. Probabil, organismul se confruntă cu un eșec și are nevoie de ajutor hormonale.

    Examinați recenzii

    Femeile care au îndrăznit să procedură shugaring diferite de spus cu privire la rezultatele. După cum sa menționat mai sus, rezultatele depilare zahărului depind de setul de factori. Metoda Cineva este ideală și rezolvă problema de creștere a părului pentru o lungă perioadă de timp, spre deliciul perfect neted pielii. Și cineva se plânge curățenia nesupravegheată a capacului după îndepărtarea părului. Cel mai adesea, acest lucru se datorează lungimii insuficiente a vegetației. În unele cazuri, lipsa de eficiență Shugaring este o pastă incorect selectată.

    Iritarea, judecând după comentarii, apar doar în cei care sunt înclinați să reacții cutanate la factori similari. Cele mai mulțumiți cu siropuri de acasă, sudate din componente naturale. Dacă respectați proporțiile, fetele obține un paste de la prima dată. Improvizația conduce la apariția unor comentarii pesimiste despre procedura.

    În plus, nu ar trebui să încercați să faceți totul, de la prima dată, cât mai repede posibil. Mai bine încet, dar cu încredere urmați recomandările cosmetologi. Apoi, efectul poate fi mândru de, și va continua pentru o perioadă lungă de timp.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: