Cât de repede cresc genele și ce depinde?

Cât de repede cresc genele și ce depinde?

Multe fete astăzi recurg la procedura de extindere. Vă permite să obțineți o vedere expresivă a proprietarului oricăror date sursă. Cu toate acestea, ca urmare a unei lungi fire artificiale artificiale, pot slăbi și cădea. Mai multe ori se întâmplă după procedura cu materiale de calitate scăzută. În astfel de cazuri, fetele încearcă să restaureze genele scăzute cât mai curând posibil. Desigur, ei sunt interesați de întrebarea la ce oră se poate face.

Cu toate acestea, o astfel de întrebare poate apărea în alte circumstanțe. Fire de păr pot ploaie, chiar dacă nu a existat nici o extensie. Despre ceea ce posibilele cauze ale problemei și cât de repede puteți să o rezolvați, articolul nostru va spune.

Ceea ce depinde de creșterea genelor?

Reînnoirea genelor într-o persoană sănătoasă – un fenomen fiziologic normal. Periodic, părul cad, dar locul lor este rapid ocupat de Nou. Deoarece genele formează ochii în cantități mari, procesul este complet immeasurat. Acest lucru se explică prin faptul că fiecare fire de păr din dezvoltarea lor trece mai multe faze. Fiecare genă poate exista de la 60 la 200 de zile. Timpul precis depinde de diferiți factori.

Timp de o lună, părul adaugă în creștere 0,5-0,7 mm.

Puteți selecta 4 faze ale ciclului de viață al firelor de păr.

 • Anagen – perioada activă. În acest moment, genele sunt în creștere. Perioada lungă de la 2 la 5 săptămâni.
 • Catagen – restul de fază. În această perioadă, fire de păr mor treptat. Durata procesului – de la 3 la 5 săptămâni.
 • Telogen – Shift de fază. În acest moment, firele de păr cade și, în locul său, un nou bec provine. Această fază durează 2,5-3 luni.
 • Anagenul timpuriu – Pasul pe care se dezvoltă părul rezultat.

  Dacă pentru un motiv oarecare, un număr mare de gene sunt pierdute în același timp, procesul de restaurare a acestora de la zero, poate dura de la 2 până la 3 luni, în funcție de situație. Noi firele de păr cresc mult timp, dar cu ajutorul unor tehnici (acestea vor fi spus următoare) puteți accelera acest proces ușor. Desigur, este important pentru a rezolva problema care a dus la căderea.

  De ce el încetinește?

  Luați în considerare principalele cauze ale genelor întârziate.

  probleme fiziologice

  În corpul uman, totul este interconectat. De multe ori cauza genelor devine o atitudine neglijentă de fete pentru sănătatea lor. Principalii factori pot fi:

  • Lipsa de vitamine în organism (în acest caz, merită atenție la nutriție sale, introduce dieta utila pentru dieta)+
  • ochi și bolile pleoapelor (trebuie să vă adresați medicului și vindeca boala)+
  • obiceiurile dăunătoare (de preferință renunțe la fumat și consumul excesiv de alcool).

  Influența externă

  Adesea, problema luată în considerare conduce Influențe externe negative asupra corpului și, în special, în zona ochilor.

  • Setarea de mediu nefavorabilă. De asemenea, puteți include uscarea excesivă a aerului, creșterea sau reducerea temperaturii, vântul puternic și mult mai mult. Dacă nu există posibilitatea de a schimba locul de reședință, merită deosebit de atentă cu privire la calitatea alimentației, intră în corpul vitaminelor necesare, zona de îngrijire externă în jurul ochilor.

  Dacă pielea vârstei este peeling datorită aerului uscat și apa rigidă a apei, este recomandabil să se spală lichidul de băut curat, să folosească în mod regulat crema de hidratare.

  • Utilizarea produselor cosmetice necorespunzătoare. Acestea pot fi umbre de calitate scăzută sau restante, mascaras pentru gene, mijloace agresive pentru îndepărtarea machiajului. Apariția alergiilor la unele componente ale produselor cosmetice nu sunt excluse. În acest caz, ar trebui să refuzați mijloacele obișnuite, să le înlocuiți cu produse cosmetice hipoalergene ale producătorilor dovediți. Dacă reacția alergică este puternică, de ceva timp este mai bine să refuzi machiajul deloc (până în momentul în care pielea se calmează și vine la normal).

  • Impactul mecanic. Colorarea, curlingul, extensia genelor poate fi cauzată să facădă. Toate aceste proceduri sunt supuse efectelor componentelor chimice (compoziții adezive, coloranți). În cazul unei deteriorări puternice a apariției regiunii din jurul ochilor, merită o pauză în vizitele la cosmetolog și se angajează în recuperare. Există situații în care fetele încearcă să crească fără succes lungimea genelor prin circumcizie.

  Dacă se taie halter-uri, smulge cu rădăcini sau turnare, pentru restaurarea tipului inițial va dura ceva timp. În astfel de cazuri, se recomandă să elimine utilizarea de cosmetice, introduce uleiuri nutritive in ingrijire de zi cu zi și măști utile.

  Cum de a accelera procesul?

  Există reguli generale fără complicații, care nu numai că vă va permite să restaurați pierdut cili cât mai curând posibil, dar, de asemenea, ajutor le menține în stare bună, în viitor,.

  • Eliminare machiaj de zi cu zi. Niciodată nu merge la culcare în produsele cosmetice. Noaptea, mascara poate rula pe firele de păr și negativ reflecta starea lor. Același lucru este valabil atât pentru umbre ochi, deoarece starea acestei părți a persoanei este direct legată de gene. Pielea trebuie să fie în repaus de mijloace decorative.

  În plus față de curățarea seara, expertii recomanda cel puțin o dată pe săptămână pentru a aranja o vacanță de zi cu zi de la produse cosmetice.

  • Excepție de consumul de alcool, cu alcool. Această componentă afectează în mod negativ starea pielii și firele de păr. Prin urmare, este mai bine să nu fi fost într-o spumă pentru spălare, apă micelară, tonică, cremă de piele în jurul ochilor, cosmetice decorative (carcase, nuanțe pentru vârstă).

  • Minimizarea expunerii mecanice. Dacă este posibil, nu încercați ochii cu mâinile, nu dormi cu fața într-o pernă. În nici un caz nu tăiați și tăiați genele. Astfel de manipulări nu vor ajuta la creșterea lungimii și grosimii vegetației existente. Dimpotrivă, aceasta poate duce la o agravare a aspectului și a stresului corpului. Minimizați colorarea chimică și părul twinks.

  Asigurați-vă că faceți odihnă între procedurile de extensie a genelor. Nu ignora recomandările expertului cu privire la refuzul de a utiliza carcasa imediat după vizitarea cabinei.

  Mijloace profesionale

  În primul rând, este recomandabil să alegeți Mascara cu componente de îngrijire. Astfel încât nu numai că dați părului lungimea, volumul și îndoirea dorită. Tu hrăni simultan și să le întărească, reducând impactul negativ al componentelor chimice.

  În compoziția produselor cosmetice decorative sunt binevenite astfel de ingrediente:

  • Proteine ​​de grâu+
  • Panthenol+
  • melanină+
  • lanolină+
  • Keratin+
  • blocante UV+
  • Vitaminele (A, E, F, B5 și altele)+
  • extracte vegetale, cum ar fi gutuie de gutuie, tărâțe de orez, frunze de NIIMA, ceai negru, comenzi+
  • Uleiuri utile, cum ar fi ricin, argan, sacanka, jojoba, Maracuy, cacao.

  vitamine și uleiuri vândute în farmacii lichide sunt potrivite ca caregating fonduri pentru gene. Multe fete folosesc pentru a avea grijă în jurul ochilor. Ulei de ricin, soluții de vitamina A și E. Acestea sunt folosite ca mijloace pentru îndepărtarea machiajului sau a unui rând pe discuri de bumbac sau servetele. Multe uleiuri de uzura pe gene cu o baghetă de bumbac.

  Unii producători oferă produse naturale în sticle convenabile cu perii speciale, aplicarea Simplificați a compoziției. Aceste produse conțin mai multe uleiuri valoroase, vitamine și extracte, ca parte a mai multor uleiuri valoroase. Cu aplicarea regulată, ei fac firele de păr mai puternic, durabil, elastic. Și ei accelera procesele de regenerare, provoacă o creștere rapidă a noului cililor. Cele mai multe produse populare includ DNC, ELMA, mediul uleios.

  mare încredere meritat Crimeea Firma „House of Nature“. Produsele ei „Formula de creștere“ și „Formula Bright“ Vândute în sticle de culoare închisă cu pipeta. Produsele sunt bune, deoarece acestea pot fi aplicate nu numai în firele de păr, dar, de asemenea, pentru totdeauna, în marginea de cereale. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care și-au pierdut un număr mare de gene și lăsați să crească de la zero. Uleiul unic SUA ajută la trezirea becurilor de dormit, să le consolideze și să accelereze apariția noilor cilia sănătoase.

  Unii reprezentanți ai sexului fină lasă ulei pe gene peste noapte. Altele le aplică pentru câteva ore seara și înainte de culcare se spală pentru a evita umflarea ochilor dimineața. O astfel de reacție la indivizii de petrol, se întâmplă nu toate. Această nuanță este verificată de experimental. Faceți-o mai bine în ajunul zilei de a avea timp să vă puneți în ordine în cazul unui experiment nereușit.

  Retete populare

  Unele fete recurg la rețetele populare de măști, care sunt benefice care afectează starea regiunii din jurul ochilor și ajută la restaurarea genelor.

  Bazat pe ceai

  Pentru această mască trebuie să beți ceai de frunze. Este important să luați un produs natural fără coloranți și arome artificiale. Sudarea trebuie să se oprească puternic. Îndreptarea fluidului, ar trebui să se toarnă în mâncăruri curate și să adauge câteva picături de ulei de nutrienți. Dozare optimă – pe 10 ml ceai 5 ml de ulei. Castor, migdale, Ray.

  O opțiune bună va fi lenjeria sau uleiul de rotire nerafinat de măsline. Și puteți lua, de asemenea, soluția de ulei de vitamina E. Compoziția rezultată trebuie să fie aplicată pentru totdeauna și marginea genelor zilnice în seara.

  Amestecul Ready poate fi stocat într-un frigider nu mai mult de 3 zile. Atunci ar trebui să faci o porțiune proaspătă.

  În loc de sudură de ceai, puteți folosi decoctul de mușețel, calendula sau salvie. Aceste ierburi au un efect antiinflamator, pronunțat, liniștitor. Ele sunt potrivite pentru îngrijirea pielii sensibile, contribuie la regenerare, consolidarea părului de păr și apariția de noi.

  Cu patrunjel

   Această plantă utilă nu numai hrănește pielea din jurul ochilor cu vitamine, dar, de asemenea, lightens, ceea ce face ochii sa para mai odihnit și expresiv. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei de sex echitabil, care sunt familiarizați cu problema cercuri albastre sub ochi și hiperpigmentarea.

   sol patrunjel. Apoi, se adaugă la ulei (aproximativ variantele adecvate menționate anterior). Compoziția rezultată se amestecă bine și drenat folosind cheesecloth. Rezultatul este un lichid medical, care se recomandă să fie aplicate în zona din jurul ochilor si a genelor.

   cu aloe

    Puterea de vindecare a acestei plante este cunoscut de mulți. Prin urmare, utilizarea de aloe vera pentru a restabili gene destul de logice. În acest caz, sucul de plante amestecat cu un ulei hrănitor. Raportul recomandat de la 1 la 1. Lichidul rezultat se aplică genelor și pleoapelor. Este important (acest lucru este valabil și pentru alte rețete) că amestecul nu intră în ochi. După 15-20 de minute, spălați masca ușor cu un tampon de bumbac umed sau un prosop.

    Vezi mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: