Cum să aibă grijă de gene extinse, astfel încât să rămână mai mult?

Cum să aibă grijă de gene extinse, astfel încât să rămână mai mult?

extensii de gene femeie considera ca lucrurile să fie obișnuite. Cu toate acestea, nu întotdeauna efectul procedurii durează mult timp. Din materialul acestui articol, puteți afla cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru gene extinse, astfel încât acestea să păstreze cât mai mult posibil.

De ce gene extinse face rău?

În cazul în care un maestru profesionist efectuează un maestru profesionist, gene nu au nevoie de un minim de 1,5 luni. În cazul în care dețin bine, pot exista mai multe motive. De exemplu, se întâmplă atunci când vă actualizați în mod natural cili dvs.

Creșterea și pierderea genelor este un proces fiziologic normal. O zi poate scădea până la 5 fire de par. În același timp, trag genele extinse. De-a lungul timpului, firele lor sunt restaurate.

Cu toate acestea, există și alte motive pentru care genele extinse sunt păstrate scurte. În același timp, ei nu depind de profesionalismul maestrului.

De exemplu, caracteristicile individuale ale clientului sau starea genelor în sine sunt influențate. Cu scale slab dezvăluite, adezivul nu poate pătrunde profund structura firelor de păr, astfel încât materialul nu se poate fixa bine pe genele naturale.

Un alt motiv poate fi o actualizare accelerată a genelor sale datorită recepției medicamentelor care stimulează creșterea părului. Dacă clientul are o pierdere puternică a părului, materialul artificial nu ar trebui să poată rămâne de mult timp.

Înainte de procedură, este necesar să se elimine cauza stresului sau de umplere a deficitului de vitamine.

În plus, motivul poate fi nerespectarea regulilor de îngrijire în procesul de șosete. În ceea ce privește vinovăția comandantului, pot exista mai multe motive:

 • Curățarea incorectă a genelor naturale+
 • Ignorarea procesului de degresare a părului+
 • Prezența reziduurilor de remorver înainte de extindere+
 • Pregătirea slabă a bazei pentru lucrul cu adeziv+
 • Încălcarea tehnologiei atunci când lucrați cu adeziv+
 • Formularea incorectă a părului artificial+
 • Selectarea nevalidă a lungimii sau a grosimii+
 • legarea cilia, perturbarea firelor de păr+
 • Ignorarea caracteristicilor structurii genelor naturale.
Citește mai mult  Toate gene despre overlighted

  Materialul artificial nu are o bază subțire și slăbită. În acest caz, depinde mult de efect. De exemplu, extensia japoneză de porentry deține mai mult decât o alungire pachet. Dacă în primul caz, pierderea nu este atât de vizibilă, atunci în al doilea în timpul fabricii, sunt formate propulsate pronunțate.

  Nu se recomandă recurgerea la extensie în timpul recepției antibioticelor și la terapia hormonală. În plus, este nedorit să se facă acest lucru cu procesele inflamatorii în organism, în perioada de zile critice și PMS, precum și într-o stare de intoxicare a alcoolului.

  Nu efectuați extensii în timpul sarcinii și în timpul alăptării.

  Cum să ai grijă de prima zi?

  După extensie, poate fi sărbătorită rupere. Aspectul său este asociat cu evaporarea componentelor lipiciului utilizat. Imediat după procedură, este posibil să aveți nevoie de picături pentru ochi sau ventilator. Cu alegerea va ajuta la a decide specialistul care a cheltuit extinderea.

  Cu toate acestea, merită să folosiți picăturile în cazuri extreme, este mai bine fanul ventilatorului (ochiul excesiv de hidratare amenință să reducă procedura de extensie).

  in afara de asta, Maestrul trebuie să ofere un client câteva recomandări privind îngrijirea primară și în continuare. În conformitate cu recomandările, materialul artificial va fi ținut în păr până la următoarea corecție fără pierderi mari. Este imposibil să se freca ochii cu gene extinse. La început, este mai bine să nu atingă secolele deloc.

  Chiar sarcini mecanice aleatorii În acest moment, poate provoca o bombă de fire de par. În prima seară poartă Nu puteți uda apa firele de păr, se spală și chiar Strigătul. Adeziv utilizat atunci când se realizează acumularea este sensibilă la sare. Lacrimile pot slăbi ambreiajul. In primele 2 zile nu se poate picta gene.

  Citește mai mult  Stabilirea unor colțuri de gene

  Așa că cili genele mai extinse, În prima zi va trebui să abandoneze procedurile de baie și campania în saună. În acest timp, adezivul este mai bine prins. În această perioadă, este mai bine să nu picteze și de a face firele de păr nu se ondulează. Astfel de manipulări vor duce la o descompunere puternică nu numai materiale extinse, dar, de asemenea, gene naturale.

  Reguli de îngrijire zilnică

  Se întâmplă că, după câteva zile după enshrinking, cilia începe nu numai să dispară, dar, de asemenea, în jurul valorii de atârnă în direcții diferite. De multe ori nu este rezultatul unei lucrări proaste a comandantului, ci prin consecința îngrijirii necorespunzătoare. De multe ori, ignorând recomandările unui specialist, clienții și uita de regulile de ingrijire. Parțial, acest lucru se datorează reticența de a schimba obiceiurile lor.

  În alte cazuri, fetele ating în mod constant cilias, le atinge la atingere, acestea sunt mîngîie de-a lungul liniei de creștere, deși impactul fizic chiar și pe pielea din jurul ochilor este extrem de nedorit. Există o serie de restricții care nu trebuie neglijat. De exemplu, este imposibil:

  • de multe ori se spală ochii, deoarece picăturile de apă vor cădea pe vârfuri+
  • Gătitul influența apei cu clor+
  • încercați să eliminați tine însuți materialul+
  • folosiți cremă bold sau ulei cosmetic+
  • se spală cu apă caldă și o lungă perioadă de timp pentru a se scalde în baie+
  • uscat șterge genele cu un prosop+
  • folosiți clești pentru răsucire.

  Este necesar să se aleagă o chiuvetă adecvat pentru spălare, fără ulei și alcool. De exemplu, puteți cumpăra un săpun moale care curăță spuma sau șamponul pentru copii. Pentru a atenua, instrumentul trebuie diluat cu apă. Dacă este posibil, este mai bine să achiziționați un agent special pentru incremente.

  Citește mai mult  Tipuri de adezivi pentru gene false și sfaturi de selecție

  Curățarea este efectuată de apă și piepteni pentru gene. Mascara Trebuie să luați apă bazată pe apă. Când scoateți machiajul este imposibil să utilizați discuri de bumbac. Satele se pot agăța de fire de păr. Dacă doriți să faceți gene, este mai bine să evitați carcasele în zona de prăjire.

  Genele arată mai expresiv, așa că Este logic să abandoneze utilizarea ochilor și umbrelor. Nu pot fi lipite de cilia extinsă a lui Rhinehic. Sub greutatea materialelor suplimentare, firele naturale pot cădea. Cu toate acestea, este necesar să le punem zilnic folosind un pieptene speciale.

  Dacă machiajul de seară este necesară pentru un caz special, este de remarcat alegerea produselor cosmetice cu niveluri minime de grăsime. Eliminați machiaj mai bine prin stick-uri de bumbac, încercând să acționeze ca atenție.

  În cazul în care clientul poartă lentile de contact, pentru perioada de a purta gene extinse, este mai bine să le refuze, înlocuind cu ochelari.

  Cum de a dormi corect?

  Necesitatea de a dormi, nu înapoi sau lateral. Nu poți să stea cu fața în pernă: din această gene pot fi nebun și pauză. În plus, ei pot roti, pierde o vedere presentative.

  Somn pe partea din spate este prevenirea ridurilor timpurii. În plus, este util pentru a coloanei vertebrale.

  Despre cum să aibă grijă de gene extinse, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: