Cât de mult tatuajul spranceana are și cum să aibă grijă?

Cât de mult tatuajul spranceana are și cum să aibă grijă?

Multe femei moderne recurg la un astfel de serviciu cosmetic ca un tatuaj spranceana. În primul rând, acesta este salvat în mod semnificativ în fiecare dimineață. După cum se spune, m-am trezit deja frumoasă, și nu trebuie să-și petreacă o mulțime de timp pe machiaj. În al doilea rând, ajută pentru a crea o formă ideală spranceana. Luați în considerare cât de mult se păstrează acest tatuaj și cum să-l îngrijească.

Vizualizări și caracteristici ale tatuajului sprâncenelor

Pentru a începe, merită să spuneți câteva cuvinte despre ceea ce, în general, este această procedură. De fapt, acesta este un fel de formă de tatuaj, care pentru o lungă perioadă de timp salvează efectul său. Adevărat, nu este pentru totdeauna și, după un timp, procedura va trebui să se repete. În plus, un astfel de tatuaj este diferit, iar fiecare tip are timp propriu.

Recent, metoda părului este din ce în ce mai populară. Adică, maestrul de machiaj permanent este tehnica specială și trage foarte ușor linii mici de-a lungul conturului sprâncenei. Aceste linii seamănă cu părul real și, prin urmare, creează un efect mai credibil.

Femeile care din natură sunt sprâncenele rare și asimetrice sunt recurs la acest tip de tatuaj. Datorită acestei proceduri, toate defectele pot fi ușor eliminate. Expertul va umple toate golurile, vizual da delicat și de a crea o formă ideală, care este cea mai potrivită pentru tipul de fata.

Judecând după recenziile femeilor, un astfel de tip de tatuaj necesită o corecție anuală, care nu va spune despre obicei decisiv.

Un alt tip de astfel de „machiaj“ modern, este un tatuaj decisiv sau o umbră. În acest caz, după procedura efectuate, spranceana va arata ca si cum acestea au fost desenate cu un creion. Comandantul inflicts linii solide și groase, datorită căruia se adaugă volumul. După aplicarea unei astfel de moale decisive, arată browch femeii ca și în cazul în care acestea au fost frumos desenate cu un creion cosmetic.

Dar există, de asemenea, o metodă combinată, care combină două dintre tipurile de mai sus de tatuaj. Această metodă vă permite să obțineți o formă ideală. Deci, el devine numeroase feedback pozitiv de la femei.

Un alt tip popular și de modă nouă de tatuaj – acesta este un buget. O astfel de procedură se efectuează folosind Henna autentică. Adevărat, puține femei sunt rezolvate pe această procedură, deoarece este cea mai scurtă de viață. Efectul după finalizarea procedurii poate conține o lună, un maxim de o jumătate de jumătate.

Citește mai mult  Cum de a aranja sprâncenele pentru un pătrat?

Luați în considerare cât timp va continua efectul altor proceduri, despre care am vorbit la început. Experții asigură că efectul după o astfel de procedură vă va plăti de mulți ani. Cineva garantează doi ani și cineva și toate cele cinci. Dar aici este important să luăm în considerare anumiți factori care afectează în mod direct cât timp vă va plăcea o astfel de frumusețe.

Este important să vă amintiți că proprietarii de tip harety ai feței vor fi păstrați mult mai puțin decât la femeile cu tipul de piele uscat. Faptul este că în timpul procedurii, pielea predispus la uscare, mult mai bine absoarbe pigmentul cu care funcționează maestrul. Deci, efectul este mai durabil. În plus, este important să se țină seama de vârsta. Potrivit statisticilor, tatuajul sprâncenei la femeile adulte are o viață de serviciu mult mai mică decât cea a tinerilor.

Dar condițiile climatice afectează, de asemenea, durata de viață a serviciului. De exemplu, în țările însorite, efectul după ce procedura deține pe sprâncene este mult mai puțin, deoarece începe doar să ardă din soarele puternic. În plus, un iubitor de plajă și un solar nu vor putea, de asemenea, să păstreze efectul inițial pentru o lungă perioadă de timp.

Un alt factor care afectează durata efectului este metoda de aplicare și tipul pigmentului selectat. După cum sa menționat deja mai sus, decisivul păstrează mult mai mult. În cazul unui pigment mai întunecat, durata de viață a acestei proceduri crește, de asemenea. De asemenea, afectează cât de profund maestrul va intra în pigment.

De asemenea, depinde de organismul individual al fiecărei femei, de la imunitatea sa. După această procedură, corpul unor femei începe să reziste și să lupte împotriva pigmentului străin, respingându-l. Ca urmare, durata efectului este reducerea.

Extindeți efectul inițial

Văzând toată frumusețea din oglindă după această procedură, desigur, fiecare femeie visează despre faptul că un astfel de efect rămâne pentru totdeauna. Din păcate, acest lucru nu este posibil. Dar este destul de realist să extindem termenul, cel mai important, știți exact ce și cum să faceți.

Este important să vă amintiți să vă amintiți faptul că Orice procedură selectată se efectuează utilizând o substanță care este în esență vopsea și are o proprietate de aromatizare cu timp.

Prin urmare, efectul procedurii efectuate este un pic mai lung, merită să protejați sprâncenele din razele directe ale soarelui luminos. În caz contrar, sprâncenele treptat vor începe să achiziționeze o umbră neplăcută și neatractivă sau chiar gri.

În plus, dacă doriți ca efectul de sprâncene frumoase și bine îngrijite să fie păstrate atâta timp cât posibil, trebuie să alegeți o metodă mai lungă. De exemplu, aceasta este o dură sau decisivă. În timpul procedurii, nu contează ce metodă este în valoare de a alege vopsele mai persistente și de înaltă calitate, în caz contrar efectul nu te va multumi pentru o lungă perioadă de timp. Economii în acest caz, poate duce la consecințe foarte neplăcute.

Apropo, vopsele organice au durată de viață mai lungă, spre deosebire de minerale. Atunci când alegeți vopsea ia în considerare în mod necesar acest lucru.

În cazul în care vă place un solar foarte mult, atunci înainte de vizita sa, asigurați-vă că pentru a utiliza protecție solară pentru a proteja sprancenele. Nivelul de protecție nu ar trebui să fie mai mică de patruzeci de unități. În departamentele de cosmetice, există mijloace speciale pentru a proteja pielea feței – aceasta este cea mai bună opțiune în acest caz.

Citește mai mult  Arhitectura sprâncenelor: Ce este și cum să faceți acasă?

Iubitorii unui stil de viață sănătos, și anume: cei care lucrează zilnic pe crearea unei figuri ideale în sala de gimnastică trebuie să-și amintească următoarele. Sporturile regulate, încărcăturile de putere accelerează semnificativ metabolismul din organism, ceea ce afectează în mod direct îndepărtarea vopselei de pe piele. Adică sportivii după un timp scurt pot înlocui că culoarea sprâncenelor a devenit mai ușoară. Și merită amintirea că apa marină afectează negativ tatuajul, promovează spălarea vopselei.

Dacă utilizați adesea cosmetice care au efect de albire, poate, de asemenea, să dăuneze tatuajului și să-și reducă durata de viață. Și, de asemenea, în timpul procedurii de peeling nu poate atinge zona de sprâncene.

Cum să ai grijă?

Pentru ca procedura să se facă în zadar, trebuie să vă îngrijiți în mod competent sprâncenele. Este destul de ușor, principalul lucru nu este să fii leneș și să găsești timp pentru tine.

Ca o regulă, la vindecarea după procedura merge, în medie, cinci la șase zile. Este în această perioadă că îngrijirea corectă este importantă, astfel încât vindecarea trece cât mai repede posibil și fără depuneri. În cazul în care recomandările privind îngrijirea corectă nu vor fi îndeplinite, atunci infecția poate fi făcută, pentru a face față cu care vor avea mult mai mult timp. În plus, cicatrici mici, se pot forma, care nu va fi privit punct de vedere estetic.

Deci, în primele zile după această procedură de cosmetice, sprancene in special au nevoie de o ingrijire adecvata. De regulă, aceste zile pielea doare un pic, roseata si chiar umflarea mici se manifesta. In prima zi, va apărea un sucrovic, care ar trebui să fie îndepărtate cu ajutorul unui disc de bumbac convențional. Ușor blocat lichid, ușor presată pe sprancene. Amintiți-vă că rănile neexplorate trebuie să rateze mișcările soft și în nici un caz să se frece, altfel poate provoca sângerări.

Citește mai mult  Ce este un set de masterat brimist?

După câteva zile, totul este acoperit cu o crustă mică, atingeți și ștergeți care nu se poate în nici un fel. Și, de asemenea, nu poate fi contactat cu apă, este necesar să o spălați cu atenție, astfel încât să nu atingeți zona sprâncenelor.

Tattoo proaspăt nu a fost recomandat să atingă mâinile.

Aceste zile dure de sprâncene, sunt necesare îngrijiri speciale, prelucrarea cu mijloace și creme speciale care vor putea să accelereze și să faciliteze procesul de vindecare. Antiseptica va ajuta la îndepărtarea mâncării, roșeață și accelerați în mod semnificativ procesul de strângere a plăgii.

În plus, este important să ne amintim că în primele zile și chiar o săptămână nu ar trebui să participe la sală de gimnastică sau, mai rău, saună. Poate spori iritarea pielii, strângeți procesul de vindecare și, eventual, duce la inflamație gravă.

Și este, de asemenea, în valoare de abțină de la utilizarea de diverse produse cosmetice decorative.

Separat, este de remarcat faptul că procesul de vindecare a pielii după re-corectare durează mult mai puțin timp. Cu toate acestea, chiar și după corectarea, toate aceste reguli și recomandări cu privire la care a fost menționată mai sus.

De îndată ce procesul de vindecare și de recuperare, puteți trăi, ca și mai înainte, și nimic să vă faceți griji. Adevărat, nu trebuie să uitați să eliminați acele fire de păr, care se va rupe prin conturul corect spranceana.

Pe de îngrijire spranceana imediat după executarea tatuaj, a se vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: