Construirea genelor inferioare

Construirea genelor inferioare

Capacitate genele inferioare nu este folosit prea des, dar este inclusă în lista de îmbunătățiri care sunt relevante pentru fiecare femeie. Cei care se pregătesc pentru o astfel de transformare a, sunt întotdeauna caracteristici interesante și tehnica procedurii. Cum genele extinse pe pleoape inferioare, trebuie să știți despre grija pentru ei, cărora le vor merge – toate aceste întrebări merită luat în considerare mai multe detalii.

Particularități

Dorința de a crea ochi expresivi de multe ori provoacă femeilor și fetelor de a utiliza realizările cosmetologie moderne. Capacitatea de rândul de jos al genelor, în plus față de partea de sus vă permite să facă ochii vizual mai mari și mai luminos fără utilizarea Eyeliner și o abundență de produse cosmetice decorative. De obicei, femeile recurg la o procedură care dorește să arate bine în orice moment din zi sau noapte. În funcție de tehnologia selectată, puteți crea un aspect natural în aer liber sau de a realiza teatru efect, oferind un ochi fast și atractiv.

Genele extinse mai mici sunt potrivite pentru femeile care nu doresc să folosească produse cosmetice decorative de zi cu zi. echipamente Buffle va dori cei care doresc să realizeze efectul vizual maxim. extensie Purgues folosită pentru a obține rezultate naturale.

Uneori firele de păr artificiale sunt fixate exclusiv în colțurile ochilor.

Printre caracteristicile care procesul de extindere a genelor inferioare pot fi observate următoarele.

 • Abilitatea de a combina cu machiaj pentru ochi. Chiar dacă sunt făcute doar genele superioare, rândul de jos nu va arata ca moft.
 • Volumul suplimentar, a subliniat, aspect luminos. cili artificială ușor curbate, nu creează sentimentele de unprofiturability.
 • Completitudinea executării. Acest serviciu nu au toate leshmeykery, trebuie să specificați mai întâi maestru al posibilității de a crește genele inferioare.
 • Rezultatele cu rezistență scăzută. Datorită cerințelor compoziției adezive (trebuie sa fie hipoalergenic) să sacrifice gene de lungime poartă.
 • Mai multe nevoie frecventa de corectare. pete chel special vizibile în capacitate de două-stream.
 • Dificultăți în purtarea. Pentru a se obișnui cu genele inferioare artificiale mai greu atunci când nu este suficient de îndoire se pot agăța de rândul de sus.

Caracteristicile speciale ale procedurii de preocupările și nevoia de acces constant la zona de lucru. Clientul trebuie să țină ochii deschiși, și un maestru neexperimentat poate obține accidental lipici pe mucoasa.

Implementarea tehnicii

genele inferioare sunt în creștere folosind poresnichno sau tehnologie fascicul. Alegerea depinde de grosimea încadrării Eigen secolului și alte caracteristici individuale. Un act cade de master, cu o precizie de bijuterii. Orice erori va duce la complicații: umflarea regiunea pleoapelor, adeziv slab fixare strat. Pentru client în sine, sarcina este, de asemenea, nu este ușor: trebuie să-și petreacă câteva ore cu ochii deschisi.

Procedura principală va fi următorul.

 1. patch suprapunere. perna de silicon este furnizat la cotul pleoapei, astfel încât să izoleze suprafața sa.
 2. Genelor sunt degresare. Cu ajutorul unor compoziții speciale, un lubrifiant natural de protecție este îndepărtat de pe suprafața firelor de păr. Este necesar ca compoziția adezivă în Lesheking este mai bine prins.
 3. pensete drepte separate prin firele de păr în vârstă de.
 4. cilia artificială separată sau make up mănunchi bază în clei. Picături nu trebuie să rămână pe suprafața. Dacă acestea sunt, puteți lăsa cu grijă surplusul de pe patch-uri.
 5. Cu ajutorul pensetelor curbate, materialul artificial pregătit este fixat pe genul propriu al clientului.
 6. Lucru se realizează din unghiul exterior al ochiului spre pod, până când se obține rezultatul dorit.
Citește mai mult  Când vă puteți spăla după laminarea gene?

Extinderea pistonous genelor la pleoapa inferioara este o consumatoare de timp și proces complex. Merită o astfel de procedură destul de scumpă, dar toate costurile justifică. Uită-te după ce se schimbă în mod dramatic.

Maestrul este important numai pentru a evita greșelile, de exemplu, selectați dimensiunea potrivită a firelor artificiale (nu mai mult de 1,5-2 mm este mai lungă decât naturală), îndoirea lor (A sau J).

În plus față de tehnica de execuție, atunci când lucrați în câmpul pleoapei inferioare, comandantul trebuie să fie foarte atent cu privire la izolarea pielii sensibile în acest loc. formare Careless va duce la formarea de deteriorare și chiar la apariția de edem, inflamație. Pentru a evita complicațiile, este necesar să se acorde atenție atenției izolației corecte a pleoapei inferioare. Patch-ul hidrogel sau analogul său silicon trebuie să fie amplasat cât mai aproape de linia ciliară. Dacă este necesar, poate fi fixat cu o bandă sigură.

Odată cu apariția reacțiilor negative după extensie (umflare, înroșire a pielii, intoleranța individuală a componentelor adezive) trebuie luate. Inspecția ar trebui să fie un medic-oftalmolog, care va numi un tratament adecvat. Poate fi picături antiinflamatoare și unguente, uneori genele extinse trebuie să tragă.

Cui se va potrivi?

Extinderea genelor inferioare – procedura adecvată departe de fiecare fată sau o femeie. Contraindicațiile includ o anumită formă de ochi, sensibilitatea crescută a pielii în câmpul pleoapei inferioare. Nu este recomandat să efectuați extinderea în cazurile în care genele proprii sunt prea subțiri și slabe. Pe această bază, părul artificial pur și simplu nu vor ține. Proprietarii de gene groase și pufoase, această procedură, de asemenea, pentru nimic, schimbările vor fi slab.

Cui îi va fi utilă Lashmykingul de acest tip, așa că este blondă și Rusola. În imaginea lor, astfel de modificări vor aduce accentele necesare. Acest lucru este, de asemenea, important pentru fetele care folosesc deja clădiri 2D sau 3D pe rândul de sus de cereale. Este interesant să arăți ca această opțiune cu o lesshewing de păpuși Hollywood – efectul ochilor open-ochi va fi întărit.

Acesta funcționează bine în extinderea eyelats mai mici în prezența caracteristicilor în contextul ochilor sau defecte minime cosmetologie. Aceasta va răspunde la zonele problematice, va ajuta la adăugarea atractivității față de față.

În conformitate cu modificările de vârstă explicite, volumul suplimentar al liniei ciliata în pleoapa inferioara este mai bine să se evite.

Îngrijirea genelor

După extindere, genele au nevoie de îngrijire regulată. Chiar și atunci când se utilizează o bază adezivă de înaltă calitate firele de păr artificiale au nevoie de o manipulare atentă. Trebuie să uităm despre o fata de vis intr-o perna: contact mecanic va duce la faptul că materialele utilizate vor dispărea pur și simplu. Este interzisă după construirea în jos genele inferioare freca intens ochii cu mâinile lor și, în general, atinge acest domeniu.

O nouă va trebui să se uite la ingrijire a fetei, deoarece cremele grase si geluri pot afecta baza organică de clei. Golirea cosmetice pentru mai ușor va ajuta la rezolvarea problemei, se va prelungi durata de viață a genelor artificiale. În plus, printre recomandările de îngrijire, următoarele puncte pot fi notat.

 • Conformitatea cu sterilitate atunci când poartă lentile de contact. Este necesar să se utilizeze compoziții antiseptice pentru mâini. Atunci când poartă puncte, ei trebuie să proceseze în mod regulat compoziții speciale, să mențină puritatea lentilelor. În acest caz, este mai bine să ceară maeștrilor să se concentreze pe pomp … prea părul lung se va agăța de cadre și sticlă, crește riscul de îndepărtare mecanică a acestora.
 • Combaterea rupere. Acest lichid poate reduce în mod semnificativ durata de viață a genelor artificiale. În cazul în care fata este punct de vedere emoțional, au tendința de a dramatiza totul, merită atenție la alte moduri de a crește expresivitate ochilor.
 • uscare pe dreapta. La început, acesta va fi neobișnuit pentru o lungă perioadă de timp pentru a sesiza severitatea apei pe gene, după umed lor. In nici un caz nu poate fi îndepărtat prin excesul de umiditate cu un uscător de păr sau un prosop. Este permisă utilizarea unui disc de bumbac, care poate fi evacuat excesul de apă.
 • Utilizarea compozițiilor de protecție speciale. Ele ajuta la izolarea stratului de adeziv de efectul mediului extern. Tonic pentru gene naturale vor fi utile și în timpul perioadei de recreere de extensie, și în timpul utilizării sale active.
Citește mai mult  Totul despre corecție genelor

  Nu este categoric recomandat să încerce să elimine sau lipi firele de păr artificiale. În domeniul rândului ciliare inferior, pielea este foarte sensibilă și subțire, este ușor de deteriorat, inflamat.

  În plus, cu o îndepărtare inepte, puteți pierde cu ușurință propriile gene.

  Spălat

  Imediat dupa operatie, trebuie sa elimine contactul feței cu apă. O interdicție privind spălarea este valabilă timp de 3 ore. Acest lucru este necesar, astfel încât compoziția de adeziv se usuce complet și apucat. În viitor, atunci când spălați, doar apa rece poate fi folosit, fierbinte poate dăuna sau perturba integritatea stratului de fixare.

  La primirea oricăror proceduri de apă, trebuie să fie extrem de precauție. Recomandat de contact de gene extinse cu apă de mare sărată, deoarece acestea pot desprinde. În perioada de după lashmeyking, este imposibil de a vizita procedurile care implică o ședere pe termen lung a unei persoane într-un mediu umed, cu un abur fierbinte. Sauna poate provoca daune ireparabile la firele de păr artificiale, să conducă la rezultatul că o capacitate va fi complet pierdut.

  Cu rutina de zi cu zi de spălare ar trebui să se schimbe mijloace pentru apă micelară. Este mai blând pe suprafața pielii, care permite un tampon de bumbac mâner delicat fața, fără a afecta marginea ciliar. îndepărtarea machiaj ochi este realizată folosind soluții besspirtovoj. Pentru a curăța tampoane de bumbac folosite sau discurile care furnizează un impact punct. La scoaterea din cerneala genelor trebuie să acționeze foarte atent și ușor pentru a evita labagii bruște.

  Genele Sami se spală cu apă rece zilnic. Dupa procedura, acestea ar trebui să li se permită să se usuce și apoi trece la dezlega. gene cad mai repede împletite.

  Combing

  Pentru a construi pe genele inferioare la aspect frumos și elegant, aveți nevoie pentru a avea grijă de grijă în mod corespunzător pentru ei. Printre măsurile obligatorii necesare pentru menținerea rezultatelor obținute, putem distinge pieptănare. Pentru el, folosiți o perie de silicon special sau analog din lemn, cu păr natural. perie convențională de carcasă, deși arată similar, dar nu este potrivit pentru acest scop.

  Pieptănat extensii de gene trebuie să urmeze anumite orientări.

  • Conduita procedură normală. Pieptanati genele trebuie să o dată pe zi, dimineața, și, în plus – după fiecare spălare.
  • Pentru prima dată pieptănare se efectuează nu mai devreme de a doua zi de la leshmeykinga. Acest lucru este de a se asigura că adezivul apucat.
  • Atunci când este necesar pentru a avansa periaj peria de la baza parului la sfaturi. Activitatea in sine nu poate afecta, în caz contrar stratul de adeziv se poate deteriora.
  • Conduita pieptănare se recomandă numai pe genele uscate. Udati mai bine să se usuce pentru a evita confuzia lor.
  • Dacă peria este confuz, este necesar să se extragă cât mai exact. Nu face labagii sau încercați să merchable o zonă problemă.
  Citește mai mult  Perie pentru gene: specii și alegere

  Observând toate recomandările privind pieptănare, vă puteți menține rezultatul din extinderea genelor inferioare pentru mai mult timp posibil.

  Corecţie

  masterat cu experiență știu că, odată cu utilizarea constantă a lashmyking, este imposibil să se facă fără corecție. Această procedură vă permite să restaurați rezultatul inițial, în cazul în care o parte din firele de păr au decuplat deja și a căzut. Numai zonele cu probleme sunt afectate, ceea ce reduce în mod semnificativ durata specialistului – în medie, sesiunea durează numai 40 minute. Costul procedurii este de asemenea redus în mod semnificativ.

  Merită să luăm în considerare acest lucru Rectificarea este menționată ca noi gene menținând în același timp cu cel puțin 50% din firele de păr de masă utilizat anterior. În cazul în care acestea sunt mai puțin la stânga, o consolă cu drepturi depline se realizează. Pentru a evita cheltuielile inutile, trebuie să apară pentru prima dată la expertul în cabina 2 săptămâni după Lesheking. Specialistul va estima intensitatea de creștere a propriilor gene în acest timp. De obicei, corecția este programată pentru 3-4 săptămâni de la momentul prelungirii.

  Este important să se ia în considerare faptul că La fiecare 2 luni, se recomandă să ia o pauză. fire de par artificiale sunt complet filmate timp de 20-30 de zile. În cazul în care propriile gene sunt suficient de puternice, gros și elastic, puteți întrerupe 1 dată în 6 luni. Este nevoie de o pauză, în caz contrar, în timp, Lesheiker nu este pur și simplu pentru ceea ce materiale artificiale vor fi atașate.

  Corecția necesită o abordare individuală. Frecventa sa este determinată de următoarele momente.

  • Selectarea metodei de extindere. Grupări cad mai devreme decât firele de păr, poodling fix.
  • Rata de creștere a genelor. Ce este mai mare, cu atât mai des salonul va trebui să vizitați.
  • Respectarea recomandărilor de îngrijire. Dacă le rupe, firele de păr vor dispărea mai repede.
  • Corectitudinea procedurii. Merită să acordăm atenție experienței comandantului, comentarii despre activitatea sa, condițiile de implementare a prelungirii.
  • Factori înrudiți. Când luați medicamente hormonale, antibiotice, cu boli endocrine, fire artificiale și lipici vor fi mai înrăutăți, vor săpate mai repede.

  Având în vedere toate aceste momente, este posibil să se asigure apel în timp util la corectare, să evite costurile asociate cu suprapunerea completă.

  Exemple „la” și „după”

  Cel mai bun din toate despre efectul pe care dă prelungirea genelor inferioare, exemplele vizuale spun.

  Extinderea genelor superioare și inferioare. Apariția modelului se schimbă dramatic, Forma de tăiere și ochiul corectată, privirea a devenit mai deschisă.

  Efectul natural este foarte important pentru o combinație de gene și vârste extinse. Aici accentul se deplasează la rândul de sus, fundul se face foarte delicat, Elimină necesitatea de a aplica machiajul zilnic.

  Cu privire la modul de construire a genelor inferioare, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: