Curățarea dinților cu sare

Curățarea dinților cu sare

Aproape fiecare persoană modernă este preocupată de sănătatea dinților lor, pentru că, pentru alții, un zâmbet frumos și sănătos este un factor important de succes. Pentru o viziune sănătoasă și o stare de dinți, în primul rând, trebuie să aveți grijă cu atenție și în mod constant. Și apoi cel mai bun lucru pentru a vă spăla dinții?

Outowers sunt bine cunoscuți că curățarea obișnuită este efectuată de pasta obișnuită pentru dinți sau pulbere specială. Dar puteți aplica întotdeauna o metodă alternativă care vă va permite să nu consolident calitativ nu email-ul destul de sănătos, gingiile, țesăturile moi – aceasta este o curățare îngrijită a dinților cu un astfel de instrument popular ca sare.

Beneficii și daune

Sarea este un produs foarte valoros, dar trebuie folosit destul de moderat în orice aplicație. Este foarte bogat în tot felul de minerale care reglează echilibrul apei în corpul nostru. Sarea extrasă din mare, apropo, are un efect laxativ puternic, adică, pe de o parte, va îmbunătăți digestia, iar pe cealaltă – poate da o mulțime de minute neplăcute. Sare fără multă dificultate poate pătrunde adânc în țesutul gingiilor, îndepărtează eficient inflamația existentă, ucide toate microorganismele dăunătoare, într-o manieră pozitivă afectează dinții.

Cu o utilizare corectă, nu va face nici un rău nici măcar organismului copil, nu are contraindicații sau efecte secundare. Acest agent natural va face față în mod eficient cu probleme dentare destul de grave, cum ar fi parodontal și carii. Există o sare obișnuită a unui ban și este considerată un produs care ne-a donat cu atenție prin natură.

În antichitate, oamenii au început să aplice în mod activ sare nu numai în planul alimentar, ci și pentru dinți – mai întâi pentru a scăpa de durerea dentară. În Evul Mediu a fost cunoscut faptul că acest produs va elimina în mod eficient chiar și un raid serios, îndepărtează complet respirația. Gândurile de pe dinți vor dispărea aproape complet datorită curățării particulelor abrazive.

Citește mai mult  Marvis Pastă de pastă de dinți

Îngrijirea deplină a dinților vor fi efectuate de diferite elemente utile și sunt foarte bogate în această compoziție. Caracteristicile abrazive ale sarei vor ajuta, de asemenea, albirea dinților întunecați și apoi zâmbetul va deveni mai frumos. Și este, de asemenea, necesar să menționăm absența completă a alergiilor pentru a aplica această compoziție, deoarece este naturală. Sarea dăunătoare și periculoasă devine atunci când consumatorul nu știe și, prin urmare, nu poate respecta în mod corespunzător tehnologia de curățare a dinților. De exemplu, o presiune puternică în timpul curățării pe perie va provoca în mod necesar iritarea țesuturilor gingiilor și vor apărea pe ele.

Este strict interzisă utilizarea sării pentru a purifica dinții în fiecare zi pentru o perioadă lungă de timp. Dacă vă curățați dinții cu forță, atunci smalțul dentar va fi extrem de rapid subțire sub influența particulelor hidrografice mari. Dar totuși, cea mai mare parte a sarei este utilă.

Cât de des vă puteți spăla dinții?

Orice dentist fără încântare va percepe ideea de a aplica pentru curățarea atât a dinților problematici, cât și a dinților sănătoși. În mod ideal, este mai bine să alternezi cu pasta obișnuită pentru dinți. Puteți aplica un astfel de program – de exemplu, o zi la sare curat, iar următoarele 2 zile este pasta second-hand. Cu această abordare, într-adevăr, vă puteți uita despre bolile uită în cavitatea bucală. Nimeni nu poate da un răspuns precis la întrebarea dacă, în general, beneficiul de sare de curățare de zi cu zi. Totul va depinde de caracteristicile individuale, duritatea smalțului dentar și starea țesuturilor gingivale.

Metode de curățare

Pentru prima dată, curățarea de sare ar trebui să fie făcută de limbă și degete. În primul rând, este necesar să se spele pe mâini bine, după gura câștigă o mică lingură de produs, acesta este plasat sub limba, timpul de așteptare este de numai 5-10 secunde. Gasirea cum gradele de sare se dizolvă treptat în salivă, puteți începe șters dinții cu o limbă din 2 părți, și sub cortina întregii proceduri – lasa dintii cu buricele degetelor și ușor massate gingiile. În nici un caz nu poate fi pus în dinți și să facă eforturi excesive în această procedură. Pentru masajul corect va fi suficient de 2-3 minute. Apoi gura este clătită cu apă caldă.

Citește mai mult  Cum să vă curățați dinții fără o periuță de dinți și lipiți?

În total după curățarea 3-4, vă veți roti cu gustul de sare și vă va opri enervarea. După 2-3 săptămâni puteți începe să utilizați peria. A împins salina de păsări. Face o perie în ea – și vă puteți peria încet dinții. Puteți amesteca soluție de sare cu pastă convențională. Curățați mișcări verticale atente, astfel încât smalțul să fie rănit. În primele 10 secunde se periază partea interioară, după – 10 secunde externe. Dar ar trebui să curățați gingiile. Apă tăiată pentru clătirea cavității orale va fi perfectă în lupta împotriva flarei și a pietrei. Trebuie să dizolvați complet o sare lingură în apă, iar gura rezultată este grăbit 1-2 minute.

Dacă exerciți această procedură de câteva ori pe săptămână, smalțul va începe să albească. Merită să folosiți gătitul și marimea ca produse preventive dovedite. Rinse gura ușor sărată este permisă chiar și copiilor. Dar dacă aveți probleme semnificative cu dinții sau gingiile, veți vizita medicul dentist înainte de clătire. Puțini oameni în știință că, dacă aveți o lut de culoare abia în sarea obișnuită, puteți renunța la un doctor dentist de mult timp.

În plus, argila naturală este foarte utilă pentru elemente valoroase, care vor fi influențate pozitiv de dinți și gingii la curățare.

Pentru curățarea constantă, puteți alege lut alb, albastru sau chiar roz. În combinație cu sare, această componentă naturală prezintă rezultate simple incredibile. Argilă + sare = dinți și masaj de gumă, precum și un remediu profilactic ieftin împotriva cariilor și a altor boli neplăcute.

În plus față de argilă multicoloră, puteți adăuga în condiții de siguranță la săruri și alte componente pentru o mai bună curățare.

  • Sare și soda se amestecă în părți egale. O picătură de orice ulei esential se adaugă la acest amestec – cel mai bun sau garoafa portocaliu este cel mai bun. Acest ulei dezinfectată calitativ cavitatea bucală și să consolideze în mod eficient dinții problemă.
  • Sare de mare, amestecat cu o pulbere din coaja de banana, extract de conifere si ulei de masline curata perfect dintii lor, ei dezinfectate, indeparteaza piatra de pe dinți, va consolida radacinile.
  • Din frunzele de eucalipt verde, amestecul de sodă și sare, uleiuri esențiale pot fi în mod independent amalgamand care protejează împotriva plăcii bacteriene și a tartrului.
  • Amestecul de sare și pulpă de vinete va consolida gingiile slabe.
  • Amestec de argilă alimentară, sare și piper roșu pod va îmbunătăți circulația sângelui în gură. Acesta va deveni o bună prevenire a bolilor dentare.
Citește mai mult  Alegeți o pastă de dinți în condiții de siguranță

Utilizarea diferiților aditivi va îmbunătăți în mod semnificativ aspectul și sănătatea dinților și va consolida efectul de albire. Mulți oameni sunt aleși, nu obișnuiți, și anume sarea de mare, deoarece este mult de ajutor. Sarea de mare cu mulți aditivi va consolida efectul antibacterian și va avea un efect general de întărire asupra întregii ocazii ale gurii. Sarea de mare folosește în același timp aproape la fel ca și tradiționalul. În mod, apropo, este mult mai des adăugat la apa pentru clătire gura – efectul este obținut mai vizual și rapid.

Ca rezultat, se poate concluziona că caracteristicile utile ale srii obișnuite ajută la întărirea dinților, curățați-le, albirea. Aditivii naturali își vor consolida proprietățile utile și vor fi benefice pentru dinți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: