Duze pentru irigator

Duze pentru irigator

Irigator – un dispozitiv important pentru menținerea igienei orale. De obicei, dispozitivul este completat cu un set de 2-3 duze universale, dar stomatologii recomandă tuturor oamenilor să cumpere suplimentar mai multe duze detașabile cu funcționalitate specială. Utilizarea unor astfel de sfaturi va oferi cea mai înaltă curățare a cavității bucale și va împiedica apariția multor probleme.

Particularități

Duzele sunt prezente Detaliile detașabile ale irigatorului, care sunt responsabile pentru furnizarea de lichid de la un rezervor la gură. Jetul de apă al apei sau elixirul vindecător pătrunde în cele mai multe zone infomente ale cavității orale – datorită acestui fapt, o înflorire galbenă și resturile alimentare sunt spălate, microflora patogenă este distrusă. În paralel cu curățarea, masajul este realizat din aderență, îmbunătățește circulația sângelui în țesuturile moi, întărește și împiedică sângerarea lor.

Pentru a obține rezultatul maxim, Un irigator trebuie aplicat după fiecare perie și curățare. Combinarea a 2 unelte face ca curățarea mai eficientă.

Utilizarea curățării standard și a irigatorului permite o lungă perioadă de timp pentru a păstra puritatea cavității orale și a sănătății dinților.

Vizualizări

Orice duze de irigare sunt elemente structurale detașabile. Companiile farmaceutice moderne oferă cea mai largă selecție de sfaturi, ele sunt destinate spălării tradiționale a smalțului dentar și rezolvarea problemelor cavității orale.

Toată varietatea de duze sunt împărțite în două grupe – Standard și specializat. Duzele standard sunt universale, sunt necesare pentru manipulările tipice igienice. Duzele speciale au caracteristici și funcționalități speciale. Aceasta este o categorie destul de impresionantă de elemente detașabile pentru a rezolva problemele ortodontice și parodontale, unele produse sunt destinate curățării coroanelor, protezelor și implanturilor.

Modelele separate sunt folosite pentru a procesa limba, suprafața din spate a obrajilor și cavitatea nazală.

Cum de a alege?

În farmacii, sfaturile pentru irigator sunt vândute separat. Alegerea duzelor trebuie să procedeze de modul în care problema dentară trebuie să se lupte. Standard Duzele sunt Instrument eficient de îngrijire a gurii. Ei purifică smalțul dentar, spălați rămășițele de alimente și contaminanți din spațiul interdental, reîmprospătați respirația și gingiile de masă delicate.

Ortodonția Suporturile de pe irigator combină funcționalitatea periuței de dinți și a frânghiei. Aceste dispozitive vă permit să pătrundeți în zonele dintre dinți și să curățați rapid distrugerea stângă, sfaturile sunt indispensabile la procesarea sistemelor de suport. Designul implică expunerea dublă la părul moale, urmată de spălarea cu apă, datorită acestui fapt, se realizează curățarea maximă a cavității orale solide.

Periodontologic Duzele au un vârf moale, se realizează din cauciuc siliconic sau elastic. Datorită formei îngustate, un jet de fluid pulsant cu un efort este trimis în cele mai problematice locuri. Curăță nu numai o margine gonară, dar merge și la buzunarul Gantry. Acest dispozitiv este adesea folosit pentru a procesa poduri și proteze.

Elementele de curățare permit combinarea curățării dinților și a irigării acestora. Acest lucru asigură menținerea igienei în zonele cele mai dificile: sub implanturi și coroane. Sfatul este înfricoșător, într-o tandem cu o expunere punct la un jet de apă rapid și eficient elimină cea mai rezistentă placă.

DuzePerii – aceste dispozitive hibride funcționează prin analogie cu o periuță de dinți electrică. Le puteți folosi cu cea mai simplă pastă antibacteriană.

Pentru implanturi – Astfel de duzele au o formă specială, datorită căreia puteți efectua îngrijirea protezelor de diferite niveluri de complexitate. Întreținerea regulată a igienei și a purității vă permite să prelungiți perioada de funcționare a implanturilor.

Pentru curățarea limbii, sunt proiectate linguri speciale, permițând îndepărtarea raidurilor de pe suprafețele interioare ale obrajilor și limbajului. Duza are forma unei lame rotunjite, poate fi utilizată numai după curățarea dinților standard. Prelucrarea se face din cauza impactului combinat al părului moale și a avionului pulsatoriu al apei vizate. Astfel de manipulări purifică în mod eficient țesuturile moi și împiedică apariția mirosului neplăcut de gură.

Nazal – Dispozitiv detașabil conceput pentru prevenirea și tratamentul rinitei de toate tipurile. Are o pereche de duze: unul dă un jet pentru curățarea sinusurilor nazale și a reduce congestionarea, iar al doilea stropește prepararea fizică sau medicinală. Acest lucru vă permite să curățați mișcările nazale și să eliminați procesele inflamatorii în Nasopal.

Înainte de a cumpăra elemente detașabile asigură integritatea dispozitivelor – nu este permis să aibă fisuri, chips-uri, scuffs și zgârieturi, precum și diferența în articulații.

Pentru o familie mare este cel mai bine să alegeți capace de diferite culori. Astfel, va fi mai ușor să efectueze identificarea. În plus, aceste măsuri vor ajuta la prevenirea infecției igienului personal.

Cum se utilizează?

Dispozitivele convenționale efectuarea prelucrării țesuturilor orale dure și moi (perii, ape de gură și ață dentară), nu poate oferi 100% igienă orală. Cu aceste opțiuni, acestea nu sunt permise, cu piese detașabile ușor pentru irigator mâner. Combinația impactului tuturor tehnicilor care rezultă într-un efect de curățare cele mai ridicate.

În primul pas, un set de proceduri de curățare a dinților și perie igienică cu pastă. Apoi, conectați sistemul de irigare. În acest stadiu, se presupune că utilizați mai multe tipuri de duze – Selectarea unor sfaturi și proceduri de prelucrare specifice sunt determinate de caracteristicile problemelor dentare ale țesuturilor moi și solide ale cavității bucale.

Producătorul recomandă 1 timp în 3 luni, schimbând duzele pentru irigator. Acest lucru se datorează faptului că unele părți ale utilizării intensive a produsului sunt deformate și uzate, astfel, calitatea procedurilor igienice este redusă semnificativ, iar riscul de rănire a gingiilor și membranelor mucoase crește. În plus, în procesul de utilizare pe suprafață, microorganisme patogene rasă – devine cauza cariilor și a parodontozei.

Duzele pentru curățarea limbii și nas pot fi modificate o dată la șase luni, deoarece ele constau exclusiv din plastic și nu au peri, cauciuc și silicon moale în compoziția lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: