Coral peeling: Ce este și cum să aibă grijă de fața după?

Coral peeling: Ce este și cum să aibă grijă de fața după?

Peelingul pielii este o procedură cosmetică obligatorie pentru o femeie modernă. Unul dintre tipurile sale populare este coral, care se distinge printr-o compoziție neobișnuită și printr-un efect lung.

Particularități

Peelingul este cea mai populară și cea mai rapidă procedură pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. În medie, durează până la 30 de zile pentru a actualiza celulele pielii, dar din cauza unei multitudini de factori negativi, acest proces se poate întinde în timp. Peelingul de coral permite nu numai eliminarea celulelor moarte și de a face riduri mai puțin vizibile, dar și pentru a începe producția de colagen. Deci, organismul reacționează la microtraurile de piele care apar cu această procedură.

În plus față de purificare, pielea primește nutrienți, deoarece compoziția include ingrediente extrem de naturale. În același timp, elementele de urmărire utile și vitaminele se încadrează direct în celule și nu întârzie la suprafață.

Tehnologie

Tehnologia de peeling coral constă în curățarea mecanică a pielii feței cu ingrediente naturale, unde particulele de corali sunt componenta principală. În eficiență, este încă comparat cu peelingul cu diamante. Numai peelingul cu corali poate fi ajustat, deoarece adâncimea de penetrare a particulelor și curățarea pielii depind de numărul și timpul procedurii. Prin urmare, această specie se referă la peelingul de suprafață sau median, unde gradul de expunere este ales de client.

Compoziţie

Procedura de curățare a feței cu particule de corali este absolut sigură, deoarece Principalele componente ale acestui medicament sunt următoarele substanțe.

 • Particulele de corali tocate la pulbere. Coralii Mării Roșii sunt populare datorită proprietăților lor de vindecare și curățare. Microparticulele de corali îndepărtează stratul de suprafață al celulelor moarte și pătrunde în straturi mai profunde ale pielii, curățând astfel porii.
 • Sărurile de la Marea Moartă acționează ca nu numai particule abrazive, dar, de asemenea, purtători de oligoelemente, nutritive pentru piele. Datorită sărurilor, fluxul de sânge se îmbunătățește, vasele sunt întărite și actualizările celulare sunt rapid.
 • Uleiuri esențiale, inclusiv untul de shea, cunoscut pentru proprietățile sale nutriționale. Această componentă vă permite să saturați celulele pielii cu elemente utile și vitamine. Datorită uleiurilor, apare circulația sângelui, metabolismul este reglementat.
 • Componente de legume, care includ extract de alge. Rolul principal al acestui extract este întinerirea pielii, deoarece include antioxidanți. În general, ingredientele de plante sunt implicate în restaurarea pielii, ajută la consolidarea celulelor capacului și pentru a preveni procesele inflamatorii.

Beneficiu

  Machiajul natural vă permite să utilizați procedura pentru femeile de orice vârstă și cu orice tip de piele. Peelingul este util pentru pielea flabby, culoarea „stupidă” a feței și a pori extinsă. El ajută, de asemenea, să facă față cu ridurile de mică adâncime, cu cicatrici și pete de pigment.

  Această procedură permite normalizarea activității glandelor sebacee, reducând astfel apariția acneei și a acneei.

  În exacerbarea acestei boli, aceasta ar trebui abandonată din această procedură, deoarece impactul mecanic al scrubului poate provoca procese inflamatorii.

  Sezon pentru holding

  Merită abandonarea procedurii în sezonul celui mai activ soare (primăvara-vară). Pielea are un mecanism de protecție de la îmbătrânire, dar pentru acest lucru necesită un strat superior al pielii îngroșate. În timpul peelingului, are loc, iar pielea devine cel mai vulnerabilă la ultraviolete.

  Citește mai mult  masaj facial: specii, beneficii, daune și tehnica

  Pentru a minimiza vulnerabilitatea și procesul de fotoborement, această procedură ar trebui să fie efectuată în sezonul de iarnă. Soarele nu este atât de activ și, prin urmare, riscul de a obține complicații este minim. De aceea, cosmetologii competenți nu sunt recomandați să efectueze o procedură de vară, în ciuda utilizării cremelor de protecție din ultraviolete.

  Interzicerea de a utiliza

  Ca orice procedură, o peeling de corali are o serie de restricții.

  Nu țineți această procedură în următoarele probleme.

  • Există Cuperoz, adică prezența așa-numitelor stele vasculare. Dacă efectua o procedură de corali în procesul de exacerbare a bolii, puteți face vasele chiar mai sensibile la factorii de mediu extern nefavorabil. Prin urmare, se recomandă această procedură să se facă numai în faza de remisie și după o examinare atentă a medicului.
  • Demodicoza sau boală asociată cu prezența unei căpușe subcutanate. De regulă, acești paraziți trăiesc în gura glandelor sebacee, iar după peeling există reproducere în masă și distribuirea pe toate secțiunile feței.

  Acest lucru se datorează faptului că acoperă piele sunt obținute deși minore, dar leziunile. Astfel, proprietățile de protecție ale pielii sunt reduse. De multe ori, astfel de boală este un confundat cu acnee și tratamentul neregulat. Prin urmare, înainte de procedura, ar trebui să contactați medicul dermatolog pentru formularea unui diagnostic precis.

   • Herpes. Indiferent de locul de manifestare: pe mucoase sau pe piele, procedura trebuie efectuată nu mai devreme de șase luni de la exacerbarea. În caz de nevoie acută de peeling, dacă după herpes tratare a trecut o ușoară timp, trebuie să luați medicamente antivirale. Expertii recomanda-le pentru a începe 1-1.5 săptămâni înainte de data estimată a procedurii.
   • Sarcina, rău de bine. Procesul de curățare a pielii de corali este dureros. Prin urmare, nu se cunoaște modul în care organismul va reactiona la durere. Chiar și după procedura, va fi necesar să suporte o senzație neplăcută în câteva zile.
   • Disponibilitatea rănilor de pe piele acoperire sau slab prag de durere a pielii.
   • intoleranță individuală la componentele medicamentului.

   Indiferent de contraindicații, o astfel de peeling este foarte popular, printre altele, ca urmare a procedurii rapide.

   Procedură

   peeling Coral este mai puțin traumatizantă pentru piele decât proceduri similare, dar încă specialistii nu recomanda cheltui la domiciliu. O astfel de procedură are nuanțe, pe care depinde calitatea rezultatului. În primul rând, este necesar să consultați un medic competent care examinează pielea, dacă este necesar, va efectua analizele necesare și va spune despre viitor.

   Atunci ar trebui înregistrate în procedură. Alegerea salonului de înfrumusețare este, de asemenea, mai atentă, deoarece nu numai aspectul, ci și sănătatea corpului în ansamblu depinde de calitatea procedurii.

   Etapele

   În general, peelingul cabinei este format din trei etape principale.

    Pregătire

    Aproximativ o lună înainte de procedură, specialistul Salonului conduce peelingul săpunului. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți circulația sângelui, să stimulați procesul de actualizare a celulelor și, desigur, să eliminați stratul de suprafață al celulelor „moarte”. Această etapă poate reduce semnificativ riscul de complicații suplimentare. În unele saloane, acest proces este efectuat imediat înainte de procedura în sine.

     Citește mai mult  Cea mai bună spumă de spălare

     De bază

     În această etapă, specialistul inspectează pielea și alege mijloacele necesare pentru eliminarea machiaj, piele, praf și murdărie. După aceea, tratamentul din piele cu abur se efectuează. Acest lucru se face pentru a deschide porii și înmuiere a pielii.

     Numai după aceea medicul face un agent de peeling în față cu un aparat special sau mâini. În același timp, timpul și intensitatea frecarea pacientului însuși alege. În medie, etapa principala dureaza 4-10 minute. In acest moment, particulele de corali și sare sunt curățate cu un strat de celule moarte, și extracte și uleiuri care fac parte din peeling vegetale sunt alimentate și saturate cu celule vitamine. Frecarea este apoi îndepărtată, și un șervețel este aplicat pe piele, umezit în apă rece, deoarece frigul vă permite să facă iritație și durere.

     După răcire, se aplică măști. Prima Masca se aplica timp de 10-15 minute, pentru o mai bună retenție a particulelor de corali din piele, și, prin urmare, un efect mai eficient. Masca următoare se aplică ușor aclama mișcări de absorbție completă. Scopul principal al acestui proces este de a proteja pielea de factorii de mediu negative, inclusiv razele ultraviolete. În plus față de protecție, componentele măștii de gel au un lifting, efect nutritiv și hidratant.

      Final

      Etapa finală cuprinde aplicarea unei creme speciale care rămâne peste noapte. Componentele sale ajuta la calmarea pielii iritate și de a reduce durerea de procedura.

      În cazul în care procedura a fost utilizată de către israeliană Cosmetics Christina, apoi de multe ori pentru etapa finală, specialistii folosesc crema de această linie ROS de Mer. Acesta conferă pielii o nuanță bej plăcută, ca argila este inclusă. Acesta permite și pentru a preveni complicații și de a proteja pielea de factorii nocivi.

      Frecvență

      Deoarece o astfel de peeling nu poate fi atribuită minte blând, nu este recomandat să-l efectueze adesea. Efectuarea procedurilor ulterioare pot fi efectuate doar o lună după prima peeling. La sfârșitul procedurii de corală, pielea este restaurată la două săptămâni, iar în unele cazuri această perioadă crește și până la trei săptămâni.

      De regulă, un curs de o astfel de procedură este necesar pentru a îmbunătăți pielea și a scăpa de acnee, care constă din 2-3 coaja. Suma este absolut individuală, deoarece depinde în mare măsură de caracteristicile pielii și de reacția acesteia la procedură.

      Complicații

      Peelingul de particule de corali consideră adesea cea mai sigură procedură, dar uneori apar complicații.

      • Jumping Rash. Dacă, după procedură, o astfel de erupție a apărut pe față, atunci, cel mai probabil, tehnica de adăpost a fost spartă. În același timp, bacteriile au reușit să ajungă pe piele, care a provocat erupții cutanate. De asemenea, pentru a servi ca un efect secundar, ar putea subestima severitatea bolii sau de îngrijirea pielii de culoare roșie după procedură. Un alt factor provocate de apariția erupții cutanate poate fi slabirea sistemului imunitar. Ca o regulă, o astfel de erupție cutanată trece fără tratament de droguri, dar creme cu vitamina B5 poate fi folosit pentru a accelera eliberarea.
      • Herpez exacerbare. S-ar putea întâmpla din cauza neatentiei ca un pacient și un specialist. Deoarece herpesul se poate dezvolta pe mucoasa, care nu este întotdeauna vizibilă. Cu forma activă a herpesului, această procedură este contraindicată.
      • Aspectul pigmentare. Pentru această complicație ar putea duce la soare fara crema de protectie. Un alt motiv – reacția individuală de peeling. În al doilea caz, toate tipurile de peelinguri sunt contraindicate.
      Citește mai mult  Spaniolă masaj facial: caracteristici și tehnici

      Pentru a nu avea complicații, este necesar să se urmărească cu atenție sfatul specialiștilor în timpul perioadei postpilling.

      Îngrijire și recuperare

       După o astfel de procedură dureroasă, ca un peeling de corali, aveți nevoie pentru a da piele pentru a recupera pe deplin. Pentru a face acest lucru, în prima zi nu poate contact cu apa, orice efort fizic și atinge frecvent la fata sunt interzise. Potrivit comentarii, primele două zile pot fi dureri senior și de ardere, deoarece particulele de decojire a rămas pe suprafața pielii și să continue să-l curățați. În a doua zi se poate redheate pielea. Gradul de severitate culorii depinde de tipul de piele și intensitatea procedurii.

       De asemenea, unele rețineți sentimentul de lonjeroane ale pielii. Acesta se trece în timpul câteva zile. În acest caz, nu este recomandat să creme utilizare sau emulsii grase. Ele sunt puțin probabil pentru a elimina sentimentul de adâncime, iar bacteriile pot. Pentru a preveni bacteriile de la intrarea, se recomanda schimbarea lenjeriei de pat timp de două zile de fiecare dată înainte de culcare, precum și procesul vaporilor.

       După cum a remarcat pacienți, descuamarea pielii începe, gradul de care este, de asemenea, individul. În acest moment, este strict interzis să solzi snipe, deoarece poate afecta procesul de actualizare. Pentru a facilita această stare, puteți utiliza concentrate de apă și behavis. Pornind de la a doua zi, vă puteți spăla fața și fă-o mai bine de o soluție margaretă. În termen de cinci până la șapte zile, este necesar să se elimine complet exercițiu, vizite la baie sau saună, piscină și corpurile de apă.

       O parte importanta a ingrijirii dupa peeling este utilizarea de protecție solară cu SPF 50. Aceasta trebuie să fie aplicată de fiecare dată când ies pe stradă, indiferent de perioada anului, când se face procedura.

       În general, perioada de recuperare durează până în săptămâna. În cazul în care toate recomandările sunt respectate, atunci termenul poate fi redus la 3-4 zile.

       efectul

       Numeroase recenzii și fotografii înainte și după procedură vă permit să vă asigurați că eficacitatea acestei peeling. În plus, este o alegere individuală a gradului de impact asupra pielii. Deci, pentru curățarea ușoară și îmbunătățirea culorii pielii, este necesar să se efectueze o procedură de cel mult două minute. Pentru neregularea neregulilor pielii mici și sprijinirea tonului total, timpul procedurii nu ar trebui să fie mai mare de 3-4 minute.

       Pentru a scăpa de ridurile mici, ușurarea pielii și reducerea pigmentării va trebui să petreacă până la 7 minute. Dacă aveți nevoie de o curățare mai profundă pentru a scăpa de riduri, acnee sau pentru a vă întineri, atunci ar trebui să cheltuiți până la 10 minute.

       Peeling Corals este un depozit real de oligoele utile pentru piele. Datorită lui, ea dobândește o nuanță sănătoasă, starea sa generală îmbunătățește.

       Despre modul în care procedura de peeling coral este în curs de desfășurare, consultați următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: