Jalupro BioRevitalizare: Ce este și cum este folosit?

Jalupro BioRevitalizare: Ce este și cum este folosit?

Mulți reprezentanți ai sexului fină, care se ocupă de păstrarea propriei frumusețe, se transformă într-o astfel de procedură ca biorevitalizare. Potrivit cosmetologilor, una dintre cele mai bune preparate ale noii generații utilizate în acest scop este Jalupro italian. În Rusia, acest brand a fost reprezentat de o duzină de ani, asa ca am reusit deja sa cucereasca fani loiali. Implementează distribuitorul oficial – Valleks M.

Particularități

Biorevitalizarea cu preparatele Jalupro este considerată eficientă și sigură. Costul este destul de ridicat, dar corespunde atât calității, cât și compoziției și originea europeană și reputația mărcii. Medicamentul nu provoacă reacții alergice și unele efecte secundare, cu semnul minus, potrivite pentru pacienții de orice vârstă. Medicamentul este utilizat atât pentru față cât și pentru alte părți ale corpului (de exemplu, umeri, gât, abdomen și chiar genunchi cu solduri).

Caracteristica Jalupro este că impactul activ al aminoacizilor în completarea acidului hialuronic. Substanțele pătrund adânc în piele, hrăni, îmbunătățirea metabolismului și a stimula formarea colagenului. În plus, acele procese care încetinit din cauza fenomenelor de vârstă vin la normal. Prin urmare, acest medicament este foarte eficient în eliminarea ridurilor, decrete și alte „senil“ manifestări. Acidul hialuronic pare să atragă apa și salvează-l în interior, responsabil pentru hidratarea pielii.

Aminoacizi sunt responsabili de colagen, adică, suspendarea și elasticitatea pielii.

Jalupro este patentat si nu este un secret. Printre ingredientele existente, este posibilă detectarea glicină, L-prolină, monoclorhidratul L-lizină și L-leucină. Componentele sunt în proporții aprobate. Structura complexului amino acidului este bine gândită. Datorită calculelor preliminare și respectarea clară a proporțiilor, interacțiunea efectivă a părților individuale ale medicamentului are loc.

Este demn de remarcat faptul că brandul Jalupro are patru instrumente: Masca, gel sprâncene și gene, biorevital bază și biorevital. Toate produsele sunt conforme cu cerințele europene și au trecut studiile relevante. Costul unei proceduri de la Moscova, în medie, este de 12 mii de ruble, atât la pregătirea de bază și de pe HMW. Prețul unui curs întreg este de aproximativ 60 de mii de ruble. Pretul depinde de pătrat pe care trebuie să se ocupe de.

Cursul se poate întinde pentru cât mai multe trei luni. Acesta va consta din mai multe proceduri cu pauze necesare.

Vizualizări

După cum sa menționat deja, acest agent de Biorevitalizare are două varietăți: Jalupro de bază și Jalupro HMW. Compoziția acestor medicamente coincide, dar minciunile diferența în cantitatea de acid hialuronic. În produsul de bază, conținutul său este limitat la un singur procent, astfel încât instrumentul este considerată o opțiune ușoară. Haluronka este responsabil pentru hidratare, cresterea imunitatii si regenerarea pielii. Un astfel de medicament, se recomandă să se aplice la o vârstă tânără (între 25 și 35 de ani) pentru a elimina primele semne negative sau prevenirea acestora.

Citește mai mult  Creați machiaj în stil asiatic

In mediul HMW, conținutul de acid atinge două procente și chiar de mai sus. Datorită acestui fapt, procesul de regenerare celulară este accelerată, ceea ce înseamnă că eficiența procedurii întregii creșteri. Acest medicament este potrivit pentru 50 de pacienți a căror piele necesită umiditate semnificativă.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că toate componentele medicamentului sunt furnizate separat și reunite într-o singură unitate numai înainte de a efectua procedura. În aminoacizii de bază, aminoacizii sunt păstrați în formă uscată și în HMW – sub forma unei soluții. Volumul de injectare variază: 3 milimetri în cazul unui preparat de bază și 2 milimetri în cazul HMW.

Ambele mijloace activează aspectul celulelor care produc un colagen nou, încetini prăbușirea colapsului propriului colagen și accelerează sinteza proteinelor. Pielea nu este doar hidratată, ci și actualizată.

Indicații și contraindicații

Principalul lucru este să vă amintiți – să prăjiți drogul de către curs numai după consultarea cu un specialist. Cosmetologul va evalua starea pielii, afla dacă există contraindicații pentru efectuarea procedurii, va determina numărul necesar de sesiuni. Numai după aceea, dacă totul este în ordine, specialistul va implementa procedura. Jalupro utilizare proprie nu este recomandată.

De regulă, această procedură trimite acei pacienți care au nevoie pentru a îmbunătăți starea pielii, a scăpa de schimbările legate de vârstă. Jalupro folosit de multe ori înainte de chirurgie plastică sau după. Estheticians asigura că după Jalupro oprește îmbătrânirea pielii, lăsând uscat, deshidratat, looseness, linii fine, cicatrici si vergeturi, precum pigmentare excesiva.

În plus, schimbarea semnificativă a tenului. Pielea devine elastică, netedă, devine blând și netedă ton.

În ceea ce privește contraindicațiile, Jalupro Desigur, este imposibil pentru femeile însărcinate și care alăptează, precum și cu diabet zaharat sau epilepsie. În cadrul procedurii de interdicție și pentru acei pacienți care suferă de boli psihice sau oncologice. În cele din urmă, nu ar trebui riscate dacă există inflamații sau boli infecțioase (chiar și ARVI obișnuiți), dacă există o recepție de un fel de drog. Și, bineînțeles, este imposibil de prick jalupro dacă există o intoleranță a uneia dintre componente sau sensibilitate crescută.

Citește mai mult  Măști de căpșuni pentru față acasă

În ceea ce privește acidul hialuronic, nu este necesar să vă faceți griji – nu este capabil să conducă la o reacție alergică. Același lucru se poate spune despre aminoacizi, dar compatibilitatea propriei sale organism și alte componente ar trebui găsită în avans.

De asemenea, trebuie amintit că după procedură, vânătăi, vânătăi și umflături apar pe față. De obicei, ele trec cel mai târziu după cinci zile, dar dacă „pe nas“ un eveniment important, atunci procedura este mai bine transferat la o dată ulterioară. Modificările pozitive vor fi vizibile după dispariția tuturor efectelor secundare. Procesul de piele răcoritoare în sine va continua timp de câteva săptămâni. Efectul va continua de la două până la patru luni – această cantitate depinde de modul în care au fost efectuate proceduri mult. Efectul după finalizarea celei de a cincea procedură „se întinde“ pentru un an întreg.

Complicațiile apar foarte rar, dar, în cazul în care simptomele adverse nu trece mult timp, trebuie să se consulte un medic. Există, de asemenea, probleme în cazul nerespectării recomandărilor cosmeticiana. Inflamația poate începe, iritarea pielii. În plus, situația este periculoasă la care substanța începe să penetreze zonele învecinate.

Cum se utilizează?

De regulă, Jalupro este produs sub forma a două fiole. Unul conține lichid, iar cealaltă – substanță uscată, hialuronat de sodiu și aminoacizi. În timpul procedurii, cosmeticiana ei și amestecuri dezvăluie chiar în fața pacientului. Firește, chiar înainte de „ziua x“ este important să se ia sfat. Procesul de tratare a pielii începe cu faptul că fața pacientului este curățat cu grijă de produse cosmetice și de murdărie, și dezinfectează, de asemenea, antiseptic (de exemplu, clorhexidina). În cazul în care o persoană care are o procedura are sensibilitate îmbunătățită, anestezice apoi anestezic se efectuează.

În cele din urmă, Jalupro este introdus în zonele necesare folosind o seringă cu un ac subțire. Injecțiile sunt făcute prin intervale mici,. Întreaga procedură durează aproximativ o oră (timpul depinde de aria zonei prelucrate și de modul în care va funcționa anestezic rapid). La final, fața este tratată cu o substanță liniștitor.

Specialistul, de asemenea, trebuie să spun un pacient, la fel ca în viitor să aibă grijă de zonele prelucrate. Vopsele ar trebui să dispară în timpul zilei.

Recomandări și recenzii

Injectarea de acest medicament este recomandat în multe cazuri, deoarece acestea au o dublă acțiune (hidratare și dezvoltarea de colagen) și nu provoacă complicații. Cu toate acestea, este important să contactați un specialist dovedit, care pot alege cursul drept și efectuarea unei proceduri de calitate.

Citește mai mult  Caracteristici de curățare facială de vid în cabină și la domiciliu

Potrivit cosmetologi, împrospătarea pronunțată de colagen se manifestă aproximativ o lună după finalizarea a patru sesiuni (o dată pe săptămână). Nu poate fi numit un rezultat rapid, spre deosebire de aceleași materiale de umplutură, dar efectul Jalupro este capabil să reziste la patru luni la șase luni, și, uneori, chiar și un an întreg. Experții act de faptul că medicamentul este de înaltă calitate și absolut sigur pentru sănătatea umană. Efectul este într-adevăr remarcat: tenul feței se schimbă, mimica si a ridurilor de vârstă sunt eliminate, starea generală a pielii se îmbunătățește – l trage în sus, tonifiata și par să vină la viață. Putem spune că Jalupro contribuie la normalizarea reînnoirea celulelor naturale.

Pacienții care au testat deja această procedură spun că rezultatele sunt cu adevărat remarcabile, dar procesul este destul de dureros. O crema speciala anestezic nu întotdeauna ajutor. Nu este deosebit de fericit, și procedura de preț „decent“. Rețineți, de asemenea, faptul că, după Jalupro apar papule roșii luminoase, care nu coboara de la persoana timp de mai multe zile, ceea ce este destul de incomod, deși mulți sunt de acord că justifică rezultat, mijloacele de.

Pielea este umplut cu umezeala, se oprește dezlipirea, devine elastic, și chiar pare mai proaspăt, apare aspectul radiant. De asemenea, Dispare postacne. În plus, în cazul în care procedura are loc în mod regulat, de fiecare dată când va fi mai puțin dureros, dar mai eficiente. Unii mențin rezultatul de la injecțiile Jalupro cu regulile de acid hialuronic și de aminoacizi și consiliază această metodă altora ca fiind foarte eficientă.

În detaliu, modul în care procedura de biorevitalizare JalUpro trece, următorul videoclip va spune.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: